Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Lányok a foghúzás a legjobb fogyokúra! :roll:

A számat kb akkorára tudom nyitni,h egy kiskanálnyi kaja fér bele!
Ha nyelek az is fáj!
Ráadásul még mindíg jön a jód kifele!
Semilyen más ízt nem érzek!

Jó lenne ha javulna,mert holnap elutazunk.
Hétvégére Zalakarosra! :lol:
Várom már!

Gabella
Jó ez a poncsó is,úgy mint a többi amit eddig csináltál.Ügyi vagy! :lol:

Viera
Jó a vers!
Vendég
 


Era! Ez olyan vanilia-krém színű... Kicsit csal a kép...

Nagyon jó a vers, olvastam már máskor is, elgondolkodtató! Köszi!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok,

vagyok én is, csak hétfőn és szerdán is vizsgám volt. Azért este későn mindig benéztem, de csak olvasó üzemmódban.

Tali nagyon jó volt, mondtam anyukámnak, hogy nem bántam meg, hogy a tanulás rovására feláldoztam a hétvégét. Mondta, hogy ebben biztos volt :) (már kiskoromban sem bírtam a fenekemen maradni, mindig volt vmi program :) ).
Képek jók, bár én megint hoztam a formám, jó hülyén nézek ki... :roll: . Mindegy, a gyerekek szépek, az a lényeg. Este ha belefér, akkor mi is feltöltenénk a képeinket.

Colett: kérdezted a fejfájásom, hát most 2 napja nem fáj, pedig keddről szerdára virradó éjszaka le sem feküdtem, mert tanultam (miért is ne az utolsó utáni pillanatban :roll: ), mégsem fájt. Talán kikeveredek belőle.

Alziza: fogdoki miatt :( , bár én inkább szeretek fogorvoshoz menni, igaz, hogy pár tömésen kívül nem volt igazán nagy beavatkozás :) .
Zalakarosról majd kérek élménybeszámolót, mert ugye júliusban mi is oda megyünk :) . Már nagyon várom!!!

Viera: vers tényleg jó, én is olvastam már, de jó néha feleleveníteni, mert van benne igazság (de még mennyi :) ).

Várom már a du.-t, mert megyek övet és szandált venni magamnak (főleg ha találok vmi értelmeset), utána megyek a varrónőhöz ruhapróbára, holnap fordrászhoz, szombaton pedig lagzi!!! De jó lesz!!! Marcika anyáéknál alszik, ez lesz az első eset, kiváncsi leszek, hogy tetszik majd neki.

Na most ennyi voltam, bocsi, ha most megint egy kicsit ritkábban jövök, de vizsga vizsga hátán. Azért olvasni olvaslak benneteket, úgyhogy írjatok sokat!!!

Eni
marcy
 
 

 
 

Sziasztok!!!
Alziza,ügyi voltál a fogorvosnál!
Preni! Sajnálom nagyon az asztmát! Remélem sikerül a vizsgád!!!!!
Gab! Mivel mérgelt fel Meske?
Engem Beni sulijárat rohanás előtt azzal, hogy a ruhájában bement a fürdőbe és levette a száradó kádtappancsot, igy alul felül csupa viz lett, Blani izgul, el ne késsen, ez a kis krampusz meg nem hagyta magát átöltöztetni! Piti dolog,de 200 volt a vérnyomásom. Nem tudok rohangálni utána, mig a csaj uzsiját csomagolom, és1 perc alatt megvan a késés.

Reni! Boldog névnapot!!!
Remélem nem konyhai robotgépet kapsz!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Benianya! Semmi különös, csak ma Mesi csupa hiszti. Dobálózik, ha valami nem sikerül ordít, nem engedi, hogy segítsek, nem engedi, hogy a konyhában csináljam a dolgom, de azt se, hogy felvegyem megvígasztalni. Csak dobálózik, ordít, hisztizik. Aludni se akart ma csak egy szűk órát, aközben is 2x nyafogott. Amúgy meg napközben simán 3 órát le szokott nyomni... Nem is haladtam ma semmivel... Este meg apánk hazajön majd fél 6 fele, és 6-ra mehet vissza Szentesre, persze nem a saját ügyeit intézi, csak szívességből segít, én meg itthon genyázhatok, mert holnap jönnek az anyjáék... Váááááááááá! Utálom, mikor ilyenekre nem gondol!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Kinga! Nagyon boldog második születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Alziza! Reméljük, helyrejön a fogad helye, és jó lesz a hétvégétek! Drukk hozzá, aztán majd várjuk az élménybeszámolót meg a fotókat!

Marcy! Fú, irigylem az energiád, hogy pocakkal, kisgyerekkel még képes vagy tanulni is! Főleg, hogy éjszaka! Na ezt én tizenévesen se csináltam, nálam mindig elsődleges az alvás! Fú, jó lenne, ha az a mocsok fejfájás végleg elhúzna a francba!

Minden vizsgázó csajszinak egy nagy kalappal kívánok! Osszátok be, hogy kinek mikorra, mert én meg a vizsga-napjaitokat nem tudom fejben tartani, de remélem, ez nem gond!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Rita boldog névnapot kívánunk! Kép



Kingának nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk!! Kép


Milánnak pedig így utólag bár de annál nagyobb szeretettel kívánunk boldog névnapot! Kép

Andiék

Kép
Kép
veráska
 
 


Meteor!!!Rita!!!!!!Boldognévnapot(remélem nem konyhai robotgépet kapsz).
Az előbb Renit irtam véletlen,de természetesen rád gondoltam!!!

Kingát Isten éltesse sokáig 2. születésnapján!

Gab! Tarts ki!!!!!

Nevettető történet:

A játszóböliben volt gyereknap(apa 3 napig vizsgázni van), végig csinátam Benivel az egészet egy sóhajtás nélkül,pedig 8 család sütijét lopta el és zabálta fel,mig egy ismerős kisfiút fotóztam az anyukája kérésére, szóval egy pillanatra nem vehettem le róla a szemem,komolyan csajok ennyit tornázni,nyaktekergetni,parázni,hogy jajj hol a gyerek mit csinál?Aztán persze az orrom előtt lépett bele azzel teli kis horgászmedencébe farmerban, sportcipőben!!!!!!!!!
Nem részletezem, hazaértünk, jó volt,Blani is megérkezett közben még ő is hajat fonatott, ugrálóvárazott, helyt álltam na. :lol: :?
Itthon mig Blani pisilt én meg a vacsit készitettem elő Beni kilopta(el volt dugva) a kis labdákat a füdőből és a bukóra nyitott teraszajtó kis résén át kidobta a teraszra.A történet előzménye, hogy hétvégén a 4.ről lógva ketten apával fél órás spárgás, citromfacsaró aljás felmosónyél eszközhazsnálattal operáltunk ki egy nagyobb labdát az ereszből, ami épp eldugitotta azt.
Ez a gumilabda történetesen Blani műkincsnek számitó skorpiós lasztija volt.No anya még energiával telten egyik kezével felhúzta a redőnyt, a másikkal nyitotta az ajtót,miközben kivetődött a teraszra a guruló ladba után,ami vészesen közeledett az ereszhez-lévén lejt a terasz-esővizelvezetés vagy mi.
Aha, a redőny azzal a mozdulattal csúszott vissza félig leeresztett állapotba,amivel én megindultam kifelé. Hát fejtetőmön napszemüvegestől úgy pattantam le a redőnyről vissza a nappaliba, hogy csak úgy nyekkentem. :shock:
Ha ezerszer nem mondtam el okos,értelmes, angyal fiamnak, hogy nem dobáljuk ki a labdát,követ pláne,mert az udvarban parkoló autók kőáltali halálát és újraélesztését nem tudjuk finanszirozni. Na eddig a nevetős rész.
:cry: Eme testi sérelem(mert a lelkihez ugye már hozzászoktam )úgy kihozta belőlem hirtelen az állatot,hogy szégyen nem szégyen 4 ujjas minta volt 10 percig angyalkám arcán.
Fúú csajok Blani sirt,úgy sajnálta Benit,nekem meg olyan lelekismeretfurdalásom van,olyan érzés mintha börtönnel büntetendő bűnt követtem volna el. :cry: :oops: Tudjátok mi nem csapunk még kézre sem, ez meg aztán a legtávolabb áll tőlünk.
Dehát ezek szerint bennem is van asszonyállat-a fék meg hirtelen nem fogott. Na jól van tudom én,hogy felnő-meg 1-2 jó időben,jókor kapott atyai csak használ, de nem gondoltam, hogy ide jutok.És még csak nem is rossz, nem is agressziv a gyerek, csak kisérletező fajta.!!!
Na arra leszek kiváncsi hány napig nem dobál kisemmit.

benianya
ákosbenianya
 
 


Kingának boldog 2. szülinapot!!!

Ritának pedig boldog névnapot kívánunk!

Most csak ennyire ugrottam be. Vizsga után ígérem bővebb leszek.


nancsa
 
 


KINGA!
BOLDOG 2. SZÜLINAPOT! JÖVŐRE UGYANEKKOR UGYANITT!!!


Kép

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!


KINGA!
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!

Kép

Csajok! Képzeljétek!
Tegnap végre megjött (gyógyszer nélkül jókora csúszással... ), így ma elkezdhettem szedni a Closti-t! Remélem hatásos lesz!! :wink: :lol:

Andy

Kép
oriandy
 
 


Rita!

Kép


Kinga!
Kép

Viera!Nekem nagyon aktuális amit felraktál!

Hogy csináljátok hogy mindenre legyen időtök?Nekem 60 óra is kevés lenne egy napból.Biztos vmit rosszul csinálok,de minden nap a túlélésért megy mostanában.

Nagyon jók aképek,kár hogy nem tudtunk elmenni,szuper volt a hely.

Benianya:én is eljutottam ma oda,hogy nem csak igérem a vizet Aminak,henm le is öntöttem.Egyszerűen már nem birom ahogy visit!
Mára hatásos volt,holnap meg majd meglátjuk!
Látom Beni is feszegeti a határait!

Ja Viera ,tudom már nem aktuális a téma,de én is azt mondom hogy vagány vagy hogy bevállatad a műtétet!


Én is elkezdtem fogyózni,mert már utálom magam, a futógépet is kiszedtük,csak most meg a cipőm nem jön rám.De milyen mákom van,tegnap kezdtem a munkahyelyemtől tök váratlanul 20 ezer ft ruhapénzt,úgyhogy tudok venni futócipőt!Annyira örültem neki.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


KINGÁNAK BOLDOG 2 SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Eni
marcy
 
 


2 = 2. :roll:

Eni
marcy
 
 


JUca,

KINGÁNAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

marcy,
Én is becsüllek, hogy kisgyerek mellett, pocakosan még van energiád tanulni. Kitartás. A fejfájás egyik oka lehet kiszáradás is. Próbálj meg sokat inni, az van hogy segít. Régebben én se tudtam ezt a trükköt, én nagy fejfájós vagyok.

Preni,
Hát nem irigyellek, hogy megint kórházban vagytok! Jobbulást Petinek!!!!!! Küldjük a gyógymanókat. Tudom, ez már volt itt téma... Nálunk régebben kérdezte a dokinéni, hogy mi szülők voltunk-e hajlamosak a fülfájásra, stb., mert ha igen, akkor ő ajánlaná ezt az oltást. Ő amúgy tényleg nem tukmál senkire semmit és mindig a legolcsóbb megoldást keresi, ennek viszont darabja 17 000 Ft. A talin valakivel beszélgettünk róla, hogy aki ezt megkapja, akkor lehet kevésbé lesz hajlamos bármiféle felsőléguti fertőzést elkapni. (Mondjuk ez lehet csak egy városi legenda).
Az asztma hajlam tényleg örökölhető. Én úgy tudom, az allergia is úgy van, ha a szülő allergiás valamire, akkor a gyereknek nagyobb esélye van, hogy ő is az lesz, bár nem feltétlenül ugyanarra, mint a szülő.

Benianya,
Hát a te fiad tényleg nagy csintalan. Nálunk ilyen esetben az szokott beválni, hogy nem azt mondom, ne dobálja ki a labdát az ablakon, hanem fekinálok valami más lehetőséget, ahol dobálhat, vagy valami mást, aminek a kidobálása nem okoz mondjuk nagy problémát. Persze ez egy hosszabb távú project, az első pár alkalomnál figyelni kell, és mindig mondani, de utána már átszokik a kevésbé macerás dologra. Mondjuk ő ha nem kap meg valamit, akkor is max pár másodpercig hisztizik, aztán talál magának mást.
A füdöszobai kaland aranyos :) Mi mindig kilincsre zárjuk, mert egy időben ha beszabadult, akkor mindent azonnal dobált bele a wc-be. :) Csak akkor jöhetett, ha én is ott tevékenykedtem épp. Mostanra leszokott a dobálásról, sőt, ő szól, hogy a wc-tetőnek lecsukva van a helye :)

Pil,
hát neked sem könnyű, épp túl a kórházasdin, két kisgyerekkel. Amit biztos megviselte, nem elég, hogy már ketten vannak, de a kórház miatt még téged is kevesebbet látott. Sok-sok türelmet, kitartást kívánok!

Folyt köv. kicsit később, szólítanak :)

amandi
 
 


Marcy, szerintem Kinga nem ellenkezne, ha 2 szülinapot is tartanának neki :lol: :lol: :lol: Egy freudi elszólás. :)

amandi
 
 


Most van egy kis pihi, magunkról is írok.

Márk hétfőn kapott oltást, aminek következménye, hogy belázasodott. Szerdán már így fogadtak a bölcsiben. Ott adtak neki panadolt, ami semmit nem használt. Nagyon elesett, by ők meccset néznek, bujós volt. 6-kor én már úgy éreztem, mintha legalább 8 lenne. Ő is csak ült az ölemben, és azt kérdezgette, mikor jön az idő. Mint végül kiderült, az alvási időre gondolt. Így már 7-kor túl voltunk a fürdésen és alváson. Apánk persze pont ezt az estét választotta kimenősnek, hogy ők meccset néznek. Egykor felébredt manócska és mellém kéredzkedett az ágyba. Mivel egyedül voltam, persze szinte semmit sem aludtam, mert folyton azt figyeltem, hogy a nagy forgolódásban mikor esik le :? Tegnap már nem volt igazán lázas, sokkal inkább hihetetlen ottnyűgös. Tipikusan az az eset, amikor a sz.r se elég büdös. Semmi se volt jó neki, de 2 percre se lehetett magára hagyni. Még zuhanyozni is alig juttam el. AZt hittem legalább délben fog aludni, de a szokásos 3-4 óra helyett mindössze másfelet töltött az ágyban. Így az én pihenésemnek is ugrott. Teljesen ki voltam, azt mondtam, én így egyedül nem bírom ki estig. Hát fogtam magunkat s "átugrottunk" a szüleimhez (a város másik fele). Szerencsére a más környezet, és az ott lévő "sok" ember elterelete a figyelmét, és így elviselhetőbb volt. Még ma se az igazi a kedve, de már javulunk. Megküzdöttünk ezzel a pár nappal.

A legújabb szokás: mindenkinek köszöngetünk. Szia cica, szia anya, szia kicsim... Mindenkinek azt mondja, ahogy őt az illető hívni szokta :) Még a játékainak is köszönget . Olyan aranyos.

Oriandy,
örülök, hogy jó híreid vannak. Hajrá, hajrá :)

Rita,
utólag is boldog névnapot!

amandi
 
 


Sziasztok!

Boldog szüli és névnapot Mindenkinek, aki érintett!

Reni, hogy vagytok?

Alziza, te hős! :lol:

Marcy, remélem véglegesen elhagyott a fejfájás! Sikerült vérnyomást mérned?

Benianya, Milán is produkál, ezt bírni türelemmel... :roll: Legújabb az akaratossága. És ha nem kapja meg az áhított dolgot, akkor verekszik. Közben kiabálja, hogy "nem anya nem". Na meg nem akar aludni, pedig ezzel nem volt gond. Néha nálam is elszakad a cérna, utána persze nekem is lelkufurdim van.

Bocs, hogy csak ennyi, rohanok is a dolgomra. Jó éjt!
Vendég
 


Köszi Csajszik!

Gab!

Kép

tjuca
 
 


Sziasztok!

Kingának nagyon boldog szülinapot kívánok !!!!

Mi szerdán jöttünk haza a kórházból, Peti javul, de közel sem tökéletes!
Én elvagyok havazva a tanulás miatt. De majd csak lesz valahogy.

Amandi!
Konkrétan melyik oltásra gondolsz? A prevenárra?

Bocsi csajok, hogy nem jövök, de megpróbálok késő este! Addig is két kép Petiről:

Kép Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Andy!Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Kép

Andiék

Kép
Kép
veráska
 
 


Halihó!!

Veráska!
Nagyon szépen köszönöm!!!
Egy csodaszép karórát kaptam apától!
Véger... Annyira vágytam egyre, mert nekem olyan kényes kezem van, hogy nem jó akármilyen, mert kiüt. DE EZ NEM IS AKÁRMILYEN!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ő pedig egy Juventusos bögrét illetve tollat tőlem.

Csodaszép nekünk ez a nap, és már készülődünk Daniéra is!

Pusz!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Véger = Végre :roll:

Kép
oriandy
 
 


Reni, de jó ez a kalapos kép! Édi Peti! :)

Veráska, hogy vagy?
Vendég
 


Andy! Boldog szülinapot az egész családnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meske második 2. szülinapja elég felemás lett, még jó, hogy 2 hete volt torta! Most meg a pénteki ovis buli jó volt, meg este az ajándék, csak ma mégse volt tortázás meg ilyenek, a mamáék elviharzottak. Na mindegy, kezdem megszokni, hogy nem lehet előre semmit eltervezni.

Lackó kapott legót Meske meg duplót. Tök jó, nagyon örültek, és olyan jókat játszanak vele!

Veráska! Lábad hogy van?

Juca! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Era! Kész a poncsesz, hétfőn feladom!

Mutatok képeket, jó?
Kép Kép Kép Kép Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Hali.

Juca, hát szita az agyam, szerintem kimaradt, hogy Kingát Isten éltesse sokáig második születésnapján!

Andy, neked is sok boldog születésnapot. :)

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex!

Petinek nagyon boldog második szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Petinek mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk! És sok sok ajándékot! :)
Vendég
 


Peti!
SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!


Kép

És EX!
Köszi szépen!!! :wink:

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Először is ne haragadjatok, hogy nem név szerint sorolom fel, mert most nagyon sokan ünnepeltek és nem is teszek képet.

MINDENKINEK, ANYUCIKNAK, ROSSZCSONTOKNAK NAGYON BOLDOG NÉV- ÉS SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!

Gab!
Nagyon várom a küldeményt!

Pil!
Ezt az kis versikét vagy micsodát én is most kaptam ímélben. Nekem is nagyon-nagyon jókor jött és valahogy hatott is rám. Elgondolkodtatott.
Semmire nincs időm. Amit megtehetek szerencsére: a kaját hordatom, így főznöm nem kell, csak hétvégén. Takkernéni egy héten egyszer jár, viszont mindennap felporszívózok és felmosok, tehát tökmindegy. De legalább a port letörli, meg fürdőszobapolcot, ilyesmit.
Viszont azegész napom elmegy a reggeliztetéssel, 10-re végzünk, öltözünk Noival, elindulunk bevásárolni, megyünk Zoránért. Utána Noémi alszik, én kipurcanok, ZOrán már nem is tudom mit csinál, Noémi felébred, kimegyünk az udvarra és hét óra van. Vacsi, fürdés, kipurcanás és alig várom, hogy ide leüljek a gép elé.

Na, én ezt jól körbeírtam, de Neked aztán duplán nehéz lehet. Talán annyiból könnyebb, hogy a Pincurka kicsit többet alszik napközben, Noémi viszont egyáltaán, csak délután. Neked meg az éjszakád nehezebb gondolom.
Ráadás: itt általában mindenki, 2 éves, hiszti-korszak. Na, én erről nem mesélek, mert már leírtam. És ezt csak duplázni tudom, mert ma megint létrát mászott Noémi. Utána lejön és mondja, hogy : mászok, lépcső!

Szóval LASSÚ TÁNC!!!!! Olvassátok el még egyszer!!! Én most mingyá elolvasom.

Bocsi, még nem nagoyn olvastam vissza, mindjárt pótolom, ha tudok még jövök.

Erika

Kép
viera
 
 


Ja!
Gab!
Haláliak a kölkeceid a legelső képen. Egyformán guggolnak durcisan. Édeseeeek!!! :D :D :D

Erika

Kép
viera
 
 


Aloha!!!

Megint én.
Mindig elfelejtek valamit.

EX:
KÖSZI A CALCIUMOS TIPPET. KB. 4 AMPULLÁT ADTAM NOÉMINEK AKKOR ÉS AZÓTA SEMMI BAJA. ORRFOLYÁS NUKU, EGYÉBKÉNT MEG NEM IS VOLT MÁS TÜNETE. SZERINTEM VALAMI POLLENALLERGIA LEHETETT.

Erika

Kép
viera
 
 


Csajok!

Segíjjetek má!
Most próbálom az új vonalzókat készíteni, de már Noéminél elakadtam.
Nem tudná nekem valaki megcsinálni?
Vagy legalább a képet módosítani, hogy fel tudjam tenni, mert nem fogadja el.

Itt a kép:
Írjatok, ha valaki megcsinálja nekem és adnom kell valami jelszót, vagy infót, vagy akármit.

Na, most már a képet sem tudom feltenni, pedig kivágtam a lényeget belőle. Felteszem az egész képet. A feje búbjától kellene kivágni az álláig, meg persze oldalt is legyen benne a göndörkéje.
Ez eddig nekem sikerült, de nem engedi feltenni, azt írja, hogy a fájl nem megfelelő...
Kép

Erika

Kép
viera
 
 


Na, ez fasza lett!!
Küldök másikat.

Kép

Köcce, ha valaki tud segíteni.
De írjátok, már le, hogy hogyan kell. Én úgy kezdem, hogy belemegyek a szerkesztésbe, utána?

Erika

Kép
viera
 
 


Babafalvás a vonalzó, hullámos füves az alap, katica lenne rajta. Plusz a kép. Ha valaki segííííííííít. :cry:
ha kell jelszó, vagy ilyesmi, priviben elküldöm.

Erika

Kép
viera
 
 


Ma is csak egy gyorsat:

Oriandy és férje: Nagyon boldog szülinapot kívánok nektek!

Ex Petije: Isten éltessen sokáig!!!


nancsa
 
 


Viera!!!!
Így gondoltad?
Kép

Kép
Kép
veráska
 
 


Ex Petikéjének nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk!


Kép

Andiék

Kép
Kép
veráska
 
 


Veráska!!
Köszi, igen.
Bár, én úgy próbáltam, hogy csak a feje legyen benne, tehát a pofija jól látszódjon. Azért próbáltam kivágni a fejét az ajtóból. :lol: , de tovább nem ment a művelet.
Ezt meg tudod csinálni?
De ha nem, így is tökéletes.

Köszike!!!

Erika

Kép
viera
 
 


Ex!
Petikének nagyon boldog szülinapot kivánok!!!

Andy, ura, meg Daniis-éljetek soká,sok boldogságot!!!hurrá óra!!!
Veráska!Láb?
Meteor!Ajándék?

Gab!Édeseka képek!
Kalapos Zoló is nagyon cukker!

benianya
ákosbenianya
 
 


Viera!!!!!!!!És most?????

Kép

Kép
Kép
veráska
 
 


Köszi csajok az érdeklődést,a lábam lassan de javul.Térdelni és a lépcsőn evvel a lábbal fellépni még nem tudok,de már be tudom hajlítani és fel tudom emelni,eddig az sem ment.Lógó lábbal aludtam éjszakánként :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
veráska
 
 


Viera!!Elküldtem priviben a vonalzó linkjét!!

Kép
Kép
veráska
 
 


Bocsi,hülye vagyok,az e-mail címedre küldtem!

Kép
Kép
veráska
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszi! :)
A tegnap este nagyon jól telt, Peti édesen viselkedett. Ja, jól begyerekpezsgőzött, és telezabálta magát csemegeubival...más szinte nem is kellett neki. :? Számomra még mindig hihetetlen, hogy így eltelt ez a két év...

Íme néhány kép...csak nehogy beleunjatok. :D

A nap 3. képe (az elsőn cumi van a szájában, a másodikon meg igencsak érdekes a feje...)
Kép

Peti és a felújított vonat
Kép

Peti pezsgőzik
Kép

Peti és a torta
Kép

A nap utolsó képeinek egyike
Kép


Viera, nagyon örülök, hogy Noinak már nincs semmi baja! Egyébként nincs mit a tippért, nekem is furcsa volt először, mikor szimpla megfázásra kaptuk, de bevált nálunk is. :)

veráska, örülök, hogy javul a lábad! Azért pihentesd még egy ideig, amennyire persze tőled és Dávidtól telik.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Helló!

Veráska!

Köszi. Próbálom feltenni, de én ehhez kevés vagyok. Pedig régen tudtam, de lehet, hogy csak nincs hozzá most türelmem.
Jó lett a vonalzó, bár én még mindig úgy szeretném, hogy úgy legyen kivágva a feje, mint pl. Benianyuéknál, hogy csak nagy képben a fejük látszik a gyerekeknek.
Szóval kivágni én kivágtam, de valahova eltűnt. :D

De jó lesz igy, majd este valahogy felszerkesztem vonalzónak. Most nincs hozzá idegzetem....

Erika

Kép
viera
 
 


Viera!!! Ez megfelel???
Kép

Kép
Kép
veráska
 
 


Viera!Elküldöm ennek is a kódját a te mail címedre,és a PHPBB kódot másold be a profilodba az aláíráshoz!

Kép
Kép
veráska
 
 


Hali.

Ezt meg kell osszam veletek, nemrég készült, szerintem nagyon édes, ahogy Peti vigyorog rajta...és még a gödröcskéje is látszik. (Á, nem vagyok szerelmes a fiamba.)

Kép

Jaj csajok, az élménybeszámolóból kimaradt, hogy tegnap "Peti tiszteletére" még tűzijáték is volt, teljesen jól lehett látni tőlünk, az ablakból. :D

Ági és
KépKép
exdeus
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?