Meteor!!!Rita!!!!!!Boldognévnapot(remélem nem konyhai robotgépet kapsz).
Az előbb Renit irtam véletlen,de természetesen rád gondoltam!!!
Kingát Isten éltesse sokáig 2. születésnapján!
Gab! Tarts ki!!!!!
Nevettető történet:
A játszóböliben volt gyereknap(apa 3 napig vizsgázni van), végig csinátam Benivel az egészet egy sóhajtás nélkül,pedig 8 család sütijét lopta el és zabálta fel,mig egy ismerős kisfiút fotóztam az anyukája kérésére, szóval egy pillanatra nem vehettem le róla a szemem,komolyan csajok ennyit tornázni,nyaktekergetni,parázni,hogy jajj hol a gyerek mit csinál?Aztán persze az orrom előtt lépett bele azzel teli kis horgászmedencébe farmerban, sportcipőben!!!!!!!!!
Nem részletezem, hazaértünk, jó volt,Blani is megérkezett közben még ő is hajat fonatott, ugrálóvárazott, helyt álltam na.
Itthon mig Blani pisilt én meg a vacsit készitettem elő Beni kilopta(el volt dugva) a kis labdákat a füdőből és a bukóra nyitott teraszajtó kis résén át kidobta a teraszra.A történet előzménye, hogy hétvégén a 4.ről lógva ketten apával fél órás spárgás, citromfacsaró aljás felmosónyél eszközhazsnálattal operáltunk ki egy nagyobb labdát az ereszből, ami épp eldugitotta azt.
Ez a gumilabda történetesen Blani műkincsnek számitó skorpiós lasztija volt.No anya még energiával telten egyik kezével felhúzta a redőnyt, a másikkal nyitotta az ajtót,miközben kivetődött a teraszra a guruló ladba után,ami vészesen közeledett az ereszhez-lévén lejt a terasz-esővizelvezetés vagy mi.
Aha, a redőny azzal a mozdulattal csúszott vissza félig leeresztett állapotba,amivel én megindultam kifelé. Hát fejtetőmön napszemüvegestől úgy pattantam le a redőnyről vissza a nappaliba, hogy csak úgy nyekkentem.
Ha ezerszer nem mondtam el okos,értelmes, angyal fiamnak, hogy nem dobáljuk ki a labdát,követ pláne,mert az udvarban parkoló autók kőáltali halálát és újraélesztését nem tudjuk finanszirozni. Na eddig a nevetős rész.
Eme testi sérelem(mert a lelkihez ugye már hozzászoktam )úgy kihozta belőlem hirtelen az állatot,hogy szégyen nem szégyen 4 ujjas minta volt 10 percig angyalkám arcán.
Fúú csajok Blani sirt,úgy sajnálta Benit,nekem meg olyan lelekismeretfurdalásom van,olyan érzés mintha börtönnel büntetendő bűnt követtem volna el.
Tudjátok mi nem csapunk még kézre sem, ez meg aztán a legtávolabb áll tőlünk.
Dehát ezek szerint bennem is van asszonyállat-a fék meg hirtelen nem fogott. Na jól van tudom én,hogy felnő-meg 1-2 jó időben,jókor kapott atyai csak használ, de nem gondoltam, hogy ide jutok.És még csak nem is rossz, nem is agressziv a gyerek, csak kisérletező fajta.!!!
Na arra leszek kiváncsi hány napig nem dobál kisemmit.