Új privát üzeneted érkezett!

Szóval Betti itt lakik közel!
Holnap esküvő!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
muzsuzska
 
 


Laptetőm van!
Flóra! Vettem sütnivaló kolbászt, azt már megettük.Holnapra főztem kelkáposztafőzeléket fasírttal.Vasárnapra töltött paprikát!
Dolgozni fogok, 12órázom vasárnap.

Kép
muzsuzska
 
 


Tancsu szorítottam!!!!!!!!!!!!
Betti én is mennék a tengerre!
Flóra hétvégén pihenj is kicsit!
Benó jó kirándulást holnapra!

Kép
muzsuzska
 
 

 
 

Hétfő reggel megyek orvoshoz! Ha nem leszkiirva a rendelőre, hogy ma szünetel!

Kép
muzsuzska
 
 


Szép álmokat mindenkinek! Jó hétvégét!
Szoritok mennyasszony!!!!!Minden szép lesz!

Kép
muzsuzska
 
 


Helló, csajok!
Gyurika megígérte, hogy lejön anyuékhoz, erre se híre, se hamva, felszívódott, gonosz módon nem jött le, pedig mindenki várta. Ez nem szép. Jobban vagytok egyébként már, Zsuzsi és Flóra? Tancsu, ment a drukk! Évivel mi van?

KépKép
benó
 
 


Kép

Kép
muzsuzska
 
 


Helyes, akkor együtt megyünk, jó? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó
 
 


Szia Benó! Nem tudom mi van Évivel!
Benó lesz holnap kirándulás??????

Kép
muzsuzska
 
 


Szép álmokat! :D

KépKép
benó
 
 


Persze, hogy lesz holnap kirándulás! Mégpedig egy nagyon szép helyre! :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Egy cikk részlete:
Amikor a jóga gyakorlatokat végezzük, hatással vagyunk az izmokra, amelyek a különféle gyakorlatok révén erősödnek és nyúlnak is. Hatunk a csontokra, amelyek a nyomás hatására szintén erősödnek. De fizikai szinten az erek, az idegek, a mirigyek, a nyirokáramlás, az emésztés, vagyis minden szervünk és szervrendszerünk edzés alá kerül. A női jóga abban sajátos, hogy finomságával, rezgéseivel, gyakorlataival fizikai és finomabb szinten is elősegíti a nőiség átélését és a nőiség-tudatosságot. A mai világ a különféle ingereivel és presszióival igyekszik elnyomni a klasszikus szerepekből fakadó női mintákat. Ma titkolni kell ha egy nő mentsruál, vagy mondjuk öregszik. Pedig ezek a világ legtermészetesebb dolgai. Ha egy nő elfordul a nőiségétől azért, hogy megfeleljen a világnak, amely körülötte van, akkor női problémáknak néz elébe. A Naliní női jóga gyakorlása visszavezet a természetes nőiséghez. Ennek eredményeképpen az elmúlt időben a Naliní Női Jóga gyakorlóinak 20 %-a lett kismama. A termékenység fokozódása persze ne ijessze meg azokat, akik most épp nem terveztek gyermeket. A termékenység alapvető tulajdonság és öröm. Nem véletlenül okoz a terméketlenség sok lelki bajt. Nem szabad azonban megfeledkeznünk arról, hogy a terméketlenség az esetek nagyobbik részében nem fizikai eredetű, hanem mélyebb lelki okokra vezethető vissza. Így pl. okozhatja maga a párkapcsolat is, vagy gyermekkori sérelmek, esetleg születéskori vagy még a magzati korban átélt traumák. Ezek azonban változhatnak, ha a nő foglalkozik magával és egész lényét arra a természetes állapotra hangolja, amelynek megélését egész nap gyakorolni kell, akár milyen területén tevékenykedünk az életnek. Ez a természetes állapot a nőiség. Ezt tudatosítsd minden élethelyzetben. Még azokban is, amikor azt hiszed, hogy akkor juthatsz előre, ha úgy viselkedsz, mint egy férfi. A férfiak világában igazán azok a nők tudnak igazi eredményeket elérni, akik nők tudnak maradni. Csak az a kérdés, hogy számodra mik az igazi eredmények. A környezet nyomása meghatározza azt is, hogy mit higgyünk célunknak és sikernek. El kell gondolkodnod azon, hogy azok a célok, amelyekért küzdesz, amelyek számodra a sikert jelentik, valóban a te céljaid-e, valóban inspirálnak-e, valóban azt nyújtják-e, amitől este, amikor hazaérsz boldog vagy attól, hogy a napot, ami mögötted van, átélted? Ha netán nem a válasz, akkor szembe kell nézni az igazi valóddal, a nőiségeddel. Sokszor hisszük, azt, hogy nincs más választás, azt kell átélni, ami megadatott. Lehet, hogy így van. De mindig van egy pillanat, amit felkínál az élet, amikor tisztábban látunk, amikor van választásunk. Akkor kell megragadni az életet és fordítani a világod alakulásán. Hogy felismerd ezt a pillanatot, fejlesztened kell magad. Csiszolni kell a tudatosságot és gyakorlolni, megélni kell a nőiséget.

KépKép
benó
 
 


Jégszív-érzelmek nélkül
2006.08.06. 12:22 Napjainkban nagy divattá vált érzelmileg hidegen viselkedni és élni, annak ellenére, hogy az érzelemmentes racionalitás óhatatlanul az egoizmus irányába vezet.

Mi magunk is hajlamosak vagyunk ezt a jelenséget tárgyilagos tényként kezelni, és csak akkor érezzük a jelenség súlyát, ha családunk, vagy barátaink körében üti fel a fejét.

Jégszívek - érzelmek nélkül kipusztulhat az emberi fajAz érzelemmentes trend eredményeképpen a közösségeket összetartó erők egyre nagyobb mértékben gyengülnek.
Az emberek nem nagyon gondolnak arra, hogy ennek legfőbb oka az ember közvetlen környezetében - legfőképpen a családban - gyökerező szociális, morális, pszichológiai stb. negatív hatások jelenlétében keresendő.
Egy biztos a "Jégszív jelenség" lassan, de biztosan egyre több és nagyobb gondot okoz mindenkinek.

A család belső életében állandósult érzelmi zavarok ugyanis folyamatosan befolyásolják az utódokat úgy, hogy a gyermekek intellektusa sem fejlődhet a kellő ütemben és mértékben, mert az érzelmileg egyre szegényebbé, visszamaradottabbá vált gyermek nem képes kulturáltan viselkedni, tanulni és alkalmazkodni sem.
A tudományos vizsgálatok során egyértelműen bebizonyosodott, hogy az érzelem a faj fennmaradását szolgáló alaptényező.

Nem véletlen, hogy a szociálpszichológia már az ötvenes években a gyakorlatban is kezdte vizsgálni az emberek közötti kapcsolatok jellemzőit és kölcsönhatásait.
A "modern társadalom"-ban jól körvonalazható az elidegenedési tendenciák érvényesülésének "logikája". Először a települések közösségi élete bomlik fel, majd a rokoni, baráti kapcsolatok gyengülése után megkezdődik a család válsága, így a családtagok közötti szeretetet fokozatosan felváltja az egymással szembeni féltékenység és erőszak, mely gyakran a gyűlöletig fajulhat.
Az egyre inkább átláthatatlanná és ellenőrizhetetlenné váló folyamatok ma már mintha önálló életet élnének, s az embernek egyre kevesebb esélye lesz arra, hogy saját tevékenységének következményeit előre láthassa.
Az ember így fokozatosan kezdi elveszíteni önmagát, saját belső értékeit, később már önmagától, a saját énjétől is elidegenedik.
Az önelidegenedés fogalmát már igen régóta ismeri a filozófia, de a maga konkrétságában csak az utóbbi fél évszázadban vált ismeretelméleti - kutatási problémává
. Ma már ennek káros következményei a modern társadalom egyik kulcsfontosságú kérdésévé vált.
Mivel a neurotikus, pszichotikus, pszichoszomatikus betegségekben szenvedők és a deviáns magatartású gyermekek és felnőttek száma egyes országokban már katasztrofális méreteket öltött, az ideg- és elmegyógyászok, pszichológusok gyakran féléves előjegyzésekkel dolgoznak, a szociális devianciák, az alkohol, narkománia és az öngyilkosság már a tizenévesek köréből szedi áldozatait.
"Csak azok az emberek jók, akik jól érzik magukat". Ez a gondolat úgy is értelmezhető, hogy testileg és lelkileg egyaránt egészséges emberek csak egy egészségesen fejlődő, humanitárius értékeket valló és tiszteletben tartó társadalomban tudnak élni.
Ennek alapján tehát egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy az egyén számára a közösségi élet a társas kapcsolatok és az érzelmek "alapvető létszükségletek", éppen úgy, mint az evés, az ivás, vagy az alvás.
Ez azt jelenti, ha az ember valamiért a közösség határain "kívül marad" vagy konfliktusokkal terhelt, akkor az egyén egyik alapvető szükséglete kielégítetlen marad, azaz érzelmileg éhenhal...(forrás: pkm)

KépKép
benó
 
 


Minden jót kívánok neked holnapra, Szilzi! Aztán a továbbiakban is sok szerencsét, sikert, boldogságot, babát kívánok nektek!!!!!!!! Kép

KépKép
benó
 
 


Kép

KépKép
benó
 
 


Kép

KépKép
benó
 
 


Kép

KépKép
benó
 
 


Kép

KépKép
benó
 
 


Kép

KépKép
benó
 
 


Mikor ezeket nézegeted, már valószínűleg rég asszony vagy! Gratulálunk neked!
Kép
Ez stílszerű, szőlős, balatoni házas kép.

KépKép
benó
 
 


Ja, és jó nászutat, ha befizetnek a barátnők (na, nem mi :lol: :lol: :lol: ):

Kép

KépKép
benó
 
 


Aztán kemény asszony legyél!

Kép

Vannak még képek, de nem nyitom ki teljesen a kincsesládámat, még az Évit is férjhez kell adnunk. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó
 
 


Még mindig nem volt itt senki?
Időnként benézek és figyelek.
Kép

Kép
flóra 11
 
 


Hát, ilyet! Eddig hiába frissítettem,nem írt ki új hsz-t.Csak most látom,hogy voltatok itt.

Kép
flóra 11
 
 


A telkünk:

Kép Kép

A kutunk (még nincs kész, tudjátok):

Kép

KépKép
benó
 
 


Haha! Én eléggé voltam! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó
 
 


Benó,cuki a telek! Elférünk rajta mind!
Kép

Kép
flóra 11
 
 


Reméljük! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó
 
 


De jó! Itt vagy még. Végre valakivel tudokdumálni. Tegnapmár azon voltam, hogy rádcsörgög,hogy gyere a netre. :D

Kép
flóra 11
 
 


Jó, hogy itt vagyunk egymásnak, akkor is, ha nem azonnal válaszolnak a többiek. :D

KépKép
benó
 
 


Jókmis dombos vidék. Egyszer a Flőriánnal nyaraltunk egy hetet egy szőlősben, présházban aludtunk,még víz helyett is bort ittunk.
Mányon vannak rokonaink. Szerintem az valahol ott van a telketekhez közel.

Kép
flóra 11
 
 


Igen,úgy is jó,deí gy közvetlen mégjobb.

Kép
flóra 11
 
 


Most akkor nem tudod hol van a Gy.?

Kép
flóra 11
 
 


Ismerős nekem is az a településnév, de nem tudom, hol van. Nagyon szép vidék. Az egyik kép alulról van fényképezve, az útról, a másik felülről lefelé. Remélem, látható.

KépKép
benó
 
 


Igen,láttam,hogy a két "végletből" fényképeztél.

Kép
flóra 11
 
 


Már hazajött a Gy., a tesójánál volt, a Petinél, és leszidtam, hogy mit képzel magáról, kicsit durcizott, de sebaj. Most az ágyban fekszik, nézi a tévét, én mondtam neki, hogy most írok neked, mert nagyon ritkán találjuk egymást onlány.

KépKép
benó
 
 


Mány közel van BP-hez,talán 34km.
Zsámbék van nagyon közel hozzá.

Kép
flóra 11
 
 


Szerinted jön még a Szilzi?
Már én is úgy várom, hogy milyen lesz a holnapi nap! :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Jaj,köszike,aranyos vagy. Nem haragszik miatta? Azt hittem azért vagy itt,mert egyedül vagy.

Kép
flóra 11
 
 


Zsámbék a másik irányban van, nem Dunaújváros felé. Perkáta Dunaújváros közelében van. Viszont tök jó, hogy ez egy szőlősor, és közel s távol nincs falu. (Persze még nem sétálgattunk.)

KépKép
benó
 
 


Szerintem nem fog jönni. Tippelem,hogy leghamarabb hétfőn vagy kedden.

Kép
flóra 11
 
 


Most nem haragszik, persze nem maradok túl soká, mert fürödnöm is kellene, aztán holnap elég korán el kellene indulnunk, mert kirándulni is szeretnénk.

KépKép
benó
 
 


Aha, akkor a telketek másik irányban van. Nem baj. Jaj,már megint elindult ez a zene.

Kép
flóra 11
 
 


Hová mentek?

Kép
flóra 11
 
 


Én kikapcsoltam a hangot. :twisted:

KépKép
benó
 
 


Majd elmesélem utána. :lol: :lol:

KépKép
benó
 
 


Benó, szerinted lehet nekem még valami ebben a hónapban, a két negyt teszt ellenére? Olyan sok helyen olvastam, hogy a tesztek csak jóval később mutatják ki,annak ellenére, hogy rájuk van írva,hogy már ekkor meg akkor kimutatják a terhességet. Van úgy,hogy csak később emelkedik a hcg.

Kép
flóra 11
 
 


Kiveszünk valahol egy szobát, és ott fogunk borozgatni, meg sétálgatni a környéken stb. Szuper lesz! Vasárnap meg jövünk haza.

KépKép
benó
 
 


Én os mindig kikapcsolom ott a reklámban,de időnként újraindul. Le szoktam venni a hangot,de most maradt,de csak minimumon. Deleis veszem,mert megint elindul egyszercsak.

Kép
flóra 11
 
 


Én pont erre gondoltam az előző oldalon vagy hol olvasva benneteket, hogy szerintem (hány napot is késik már?) lehetséges az, ha már kb. több mint egy hetet késett, hogy összejött a baba, mert én is hallottam olyat, hogy jóval később mutatja ki a teszt. Bármi lehet, viszont légy szíves, ne éld bele magad nagyon (mondom én!), mert nagyon nem jó koppanni. :cry:

KépKép
benó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?