Új privát üzeneted érkezett!

Na királyság :roll: :roll: :roll:
Apa azt álmodta,hogy megszültem a második babánkat...és CSIRKE lett :lol: :lol: :lol:
Hogy álmodhat ilyen hülyeséget?
Vendég
 


Amúgy a kibékülés nagyon jól sikerült.Azóta olyanok vagyunk mint a tinik.Búgunk egyfolytában,mint a galambok.Csak nehogy úgy járjunk,mint Judy és kistesó legyen belőle.
Vendég
 


 
 

Jaj, igen ezek az összezörrenések ezért jók, olyan jó utána kibékülni és szerelmesen összebújni, meg napokig csak lebegni.

madiani
 
 


Össze is bújunk ma este apácskával......csak jönne már haza, nem is kell hogy este legyen. :) :oops:

Tényleg, volna egy kérdésem, írtad az elöbb hogy hétfőn jöttetek haza és csütörtökön szültél. Hogy van ez? 3 éjszakát kell bentölteni? És ha pont szombatra vagy vasárnapra esik a hazautazás akkor várni kell hétfőig?

madiani
 
 


Ja,légyszi tegyél már be :lol: :lol: :lol: -csakk vicc volt

Már vasárnap hazajöhettünk volna,ha nagyon akarom.A gyerekorvos meg is csinálta a papíromat.De mivel volt hely és a tejem is csak akkorra lövelt be,azt tanácsolták maradjak még egy éjszakát,hogy mérhető legyen mennyit eszik Noel-mivel kisebb súllyal született.
Vendég
 


Ja, apácskával meg használjatok ki minden alkalmat,mert aztán egy darabig nem lehet! :wink:
Vendég
 


Nya itt vagyok ám csak hazaért Kedvesem :oops: :wink: kihasználunk minden pillanatot.
Pont azt beszéltük a minap hogy 6 hétig még nem is voltunk úgy külön. Nem tudom hogy fogjuk bírni.

madiani
 
 


Ani
Mi se bírtuk ám ki :oops: :oops: :oops:
Vendég
 



Találékony ám az ember! :wink: :wink: :wink:

Na azszem lépek,lassan fürdizünk.
Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


:D :D :D

Igen, figyeltelek már... elösször a szopiztatási trükköd most meg ez. Leckéket kell vegyek Tőled.
Menj csak, jó pancsit, szép estét!

madiani
 
 


:D :D :D Szerintem Nektek se fog gondot okozni :wink:
Köszi!
Nektek is!
Vendég
 


Gabi,
én is úgy látom, hogy Tőled sokat tanulhatunk :oops: :P

Ani,
kell friss házassági anyakönyvi kivonat a kórházba? Mit tudsz róla?
Homeós bogyókat szeded? Azt tudod, hogy most már nem adnak a szülőszobán, mert le lettek tíltva, de ha beviszed, akkor szedheted, de az orvos nem javasolhatja?? Tegnap BB felvilágosított, hogy ez az "rendelkezés" :shock: , de mivel használnak, szedjem nyugodtam, csak ne hangoztassam, hogy kitől tudom :wink: Még jobban szívembe zártam Hagymási főfőt...

És lányok, aki csinált gátmasszást anno, az megírná nekem, hogy hogyan kell?? NO és hogy milyen olajjal csináltátok? Búzacsírát már néztünk, de van masszázs olaj, ami elég pacsulinak tűnik és sima főzőolaj, ami tisztább... Ti mit javasoltok?
Vendég
 


Sziasztok!

Ani: Szerintem semmiképp se parázz. Anyukám a nővéremet császárral szülte, nővérem a kislányát császárral szülte, és természetesen szültem. :) Ne is gondolj arra hogy mert anyukád így szült neked is ilyen szülésed lesz, szerintem ez vutaság, és aggódni ilyneért nem is érdemes :)
(tessék, mire írok már meg is oldódik :( )
Ki célozgat hogy kérdez rá mennyiért vállal szülést? Párod?
Most kezdek örülni hogy BE-t választottam. Lehet hogy fiatalka meg nőies ;) de aranyos és ilyenekkel nem fusztrál.

Gabi: Ez tényleg ciki, de szreintem inkább a dokinak az! Bácskai doki bejött, megnézett, megcsinálta az utolsó gátvédelmi kezelést vagy mit. Én mondtam neki hogy későbbre számítottam rá, ő meg azt hogy hát most itt van. Kedves volt és elment. Aztán a hat hetes kontrolon odaadtam neki egy whisky-t benne a pénzzel :)
Ez a csirkés buli jópofa.
Én egyszer azt álmodtam hogy kislány azaz nunija volt, aztán hirtelen kinőtt mellé három kukac is. Nem is egy. Jujjj....
:) Tubicák ez aztán rekord lenne!

Csajok!
Ti hány éve vagytok együtt a párotokkal? 6 hét szünet új nektek. Nem engedem fel a páromat ide mert a végén még panaszkodni fog :oops:

A gátvédelmes dolog az engem is nagyon érdekelne, meg a homeós bogyók is.
Terhestorna jó? Használ? Mehetek már ha szeretnék?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok! Jó reggelt!

Szilvi, sokat gondolok rátok. Ha még egyben vagytok, már minden nap jártok NST-re. Nagyon kíváncsi vagyok Titababa mikor akar kibújni. :)

Nati, házassági anyakönyvi kivonatot én csak fénymásoltat viszek (azt mondta a védőnő). Aztán majd ha kell az eredeti apácska behozza. A homeós bogyeszokat szedem, és azt is tudom hogy a korházba letiltották (bár nem tudom ez mit ártott nekik). Viszem majd a sajátomat, abba nem szólhatnak bele.

Tündi, aranyos vagy, köszike. Schwarczi célozgatott a pénzre, ezért volt furi nekem. Ettől függetlenül nagyon aranyos és kedves. Tehát nem félreérteni amit írtam. A szakmai tudásáról meg majd szülés után nyilatkozom :), mert ahoz hogy a méhszájamat megnézi nem kell diploma. Nya a lényeg a lényeg, nincs tapasztalatom vele, ezért vagyok bizonytalan, de az idő mindent mególd.
Nem parázom hogy anycámra hasonlítok (szülés ügyileg). Mindennap úgy kelek fel hogy édes drága kisfiam, ma már szülessél meg mert nagyon de nagyon várunk ám! De úgy tűnik makacs egy kisemberke növekszik bennem. :D Ennek örülök is mert nem szeretném ha anyámasszony katonája lenne és mindig a szoknyám mögé bújna. Jönni fog ha jönnie kell, hiszem és tudom mindenek meg van az oka.
Mi 7 éve ismerkedtünk meg, az első 2 évbe én Pesten éltem, csak hétvégente taliztunk. Utána anycáméknál laktunk (odaköltözött a drága) 2 évig majd 3 évvel ezelött vettük meg a lakásunkat (akkor volt a polgári esküvőnk). A leghosszabb szexi mentes időszak nálunk max 3-4 hét volt (az is most a terhesség allat, mert a középidőbe nem nagyon akartam).

madiani
 
 


Ani: Mi 13 éve vagyunk együtt a párommal, és nekünk az az időszak már hosszabb... :oops:
Izgulok mikor szeretne babócád kibújni... :) Lehet hogy lesz némi esélyem, bár a súlyát valószínüleg nagyon lecéloztam. Barnika annyival született azért írtam azt, bár lehet hogy a márleg elromlott Móron, mert aznap minden baba 3100 grammal születet :)

Szilvi!!! Ki tud róla? Mi van vele?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Hello.

Nati, nem kell friss házassági anyakönyvi kivonat. Mi a 3,5 éveset vittük, elfogadták. Amit vinni kell még, az a hivatalos 4 uh papír, meg a toxo, meg ellenanyag vizsgálatok eredménye, meg a vércsoportos papír!!
Ani, ugye neked is elő vannak már készítve ezek?? Ja, a szülésznőm azt mondta, ha az agyadban eldöntöd, hogy könnyen fogsz szülni, akkor úgy is lesz!! Bár én eldöntöttem, hogy 2.5 óra alatt megszülök, de ugyebár este 11-kor közölték velem, hogy aludjak, mert ebből csak reggel lesz valami. Így megdőlt az elméletem.
Ja, és én is csütörtökön szültem, és vasárnap jöttünk haza. Nem kell hétfőig várni. 3 éjszaka után "kidobnak" (persze, ha nincs semmi gond).

Tündi, én kb 6,5 éve vagyok együtt apával.
A homeós bogyókat én szedtem, nem tudom, segített-e.

Nati, a gátvédelmet mi orbáncfűolajjal csináltuk (volna, ha jó lett volna). Szóval mi csak 1x próbáltuk ki, BB megmutatta, hogy kell, apa próbálta, mert nekem nem igazán lett volna kényelmes. De nekem kimondottan kellemetlen volt. Úgyhogy nem is csináltuk tovább. ÚÚÚÚÚÚÚÚ, most jut eszembe, Anival megbeszéltük, hogy kell neki.... de elfelejtettük.... Na mindegy. Gondolom már nem kell, Ani, igaz?? Úgyhogy Nati, ha kelll neked, itt van, mondom, mi 1x használtuk... Ja, különben szülés alatt BB és BA is kenegetett. Bár én nem tudtam róla, csak apa mondta :wink: (vajon miért nem arra koncentráltam??? :lol: :lol: )

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Kata: BB mutatta meg? Nem fura? Ott van két pasi és nézik hogy kell masszírozni vagy én bután képzelem el az egészet...
Vagy hogy mutatta meg?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Tündi, 13 év szép hosszú idő :)
Néztem a tipp táblit, mindjárt felrakom. 25-re (gyermeknap) csak Te tippeltél, így a súly nem is számít.

Néztem azt is hogy a mai napra nem tippelt senki :D Na majd aki közelebb lesz hozzá. :P

Kata, köszike! Az összes papírom egyben van egy dossziéban, majd felülre rakom amiket írtál.
Ezt a fejben dől el dolgot, Schwarczi is mondta nekem. Másik fórumon is azt tanácsolták hogy legyen egy mondat amit a fejembe vések
Íme: Még májusba, gyorsan, komplikációmentesen megszülöm a mi drága Roni babánkat, aki gyönyörű és egészséges lesz mint a makk!!!

A gátmasszázsolajat passzolom Natinak, ha kell. Amúgy nekem se volt szimpi. :?

madiani
 
 



Csajok, hát Ti még mindig nem szültetek?? :D Pedig volt már hideg-melegfront, minden... :D
Köszi a válaszokat a spirállal kapcsolatban. A doki mindent rendben talált és ő is a spirált javasolta, mert a nuvaringben olyan cucc van ami gátolja a tejtermelődést, szóval az kilőve, gyógyszert pedig nem vagyok hajlandó szedni...óvszert pedig nem bír a pénztárcánk, na meg apácska is idegenkedik tőle (hú az nem kifejezés :) ) nasszóval, Gold lilyt vagy mi a fenét kell vennem, ma megyek el érte, 10 körül van. Egy újabb kérdés: miután feltette rögtön lehet szexelni, vagy már megint várjak egy csomót?? :shock: :shock: :roll: picit kivagyunk már, lassan 8 (!!!) hete nem voltunk ÚGY együtt...
Gabi, igen, az ember találékony, nincs is ezzel semmi gond, de nekem már AZ hiányzik, nem mertük bevállalni a kiszállok kenesénél-mutatványt, mert elég ha apuci rám néz, már terhes leszek...pláne, hogy volt már szülés óta peteérésem...
Ani, igen, szar lesz az a 6 hét ilyen szempntból. Meg hát az első időszak az éjszakázás miatt is húzós, nekünk az első 5 hét volt igazán kemény, már tök jó, csak még mindig megvan az esti patália, a védőnő szerint max 3 hónapos koráig lesz ez.
Vendég
 


Ani: Tényleg gyermek nap! :) Figyeld csak meg ebből nem akar majd ő sem kimaradni! :)
Akkor neked sem jött be ez a masszázs féle?
Én most azt olvastam - mert hogy állítólag nyújtogatni kellene - hogy ha túlnyújtod laza marad aztán leshetünk.
Nem tduom de egyelőre ezzel szerencsére még nem kell foglalkoznom.

Márti: Ez a kenesés dolog jópofa megfogalmazás :) Én még nem is hallottam :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Csajok csak gyors bekukk.

Nekem is maradt orbáncfűolajam a masszázshoz,ha kell vkinek.Lányok,mi bajotok volt a masszázzsal?Szerintem hülyeség,hogy kinyújt,miért a gyerek szerintetek nem tágít ki?Úgyse leszel már olyan ottlent mint régen,bár az intimtorna állítólag segít.Szóval,ha magadnak csinálod:olaj :arrow: hüvelykujj be :arrow: majd U alakú masszírozgatás,aztán ha már kellőkeépp elzsibbadt akkor hüvelykujjaddal meg a matatóujjaddal összefogod és úgy is masszírozod U alakban.De én általában csak az elsőt csináltam minden este 34. héttől kb 20 percen keresztül.

Mi 6 és fél éve vagyunk együtt és 2 éve házasok.És AZ heti átlag 2,de néha több is-nekünk így jó.Én néha fáradt vagyok,de apácskának jó a rábeszélőképessége :oops: .

Tündi
A te álmod se volt semmi :roll: :lol: .
Apácskával meg ideje lenne akkor frissíteni egy kicsit.Valami újdonság biztos feldobná a dolgokat-persze ehhez mindketten kelletek. :oops:
Vendég
 


Tündi beteszem ide a homeós bogyókról a linket, itt meg tudsz mindent nézni:

http://noiegeszseg.atw.hu/homeo.html

http://www.mimnet.hu/0100_hun/index.asp ... ew/&pid=18

http://www.kismamablog.hu/szules/szules-homeopatia

Bár én csak Cicimfuga-t és Caulophyllum-ot CH30-ast szedtem a 36. héttől. Most meg elkezdtem az Urtica Urens-et. Ez tejserkentő. Néha úgy gondolom, lehetne több tejcim is, így inkább szedem, hátha tényleg nincs elég. Meg pihizni is kéne.
Ja, a gátmasszázst Bb az uccsó (8 hónapos) vizsgálatnál mutatta meg. Akkor nézte a méhszájamat, és akkor mutatta, a gátamnál is "élőben", meg utána úgy,hogy apa is lássa. Semmi ciki nem volt benne, mondta, hogy segít, így érdemes alkalmazni.

Márti, mit takar nálatok az esti patália??

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Gabi, nekem nem volt kellemes a gátmasszázs, ezért nem csináltuk. nem azért, mert féltem, hogy kinyúlik. Egyszerűen mondtam, hogy ez nekem sz@r, úgyhogy abbahagytuk.
Igaz, lett gátmetszésem, de semmit nem éreztem belőle, sőt olyan szépen összevarta BB (amit ismét nem éreztem), hogy nem is látszik.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Gabi! Nem nagyon akar szopizni, ma délelőtt is csak 2-2 percet szopizott. Kapott Nurofent (3x2,5ml), Normaflore pár napig 2x1, aztán 2xfél, aztán van egy másik szirup, ami sűríti a székletét, abból is 3x1 kávéskanál, szükség esetén lázkúp (noraminophenazoni) -asszem, de az éjjel nem is volt fent és este 9 körül evett és reggel 6-ig aludt, majd visszaaludt még 9.45-ig. És tegnap este "már csak" 38 volt a láza, előtte napokban 39.2, 38.5 meg ilyenek. Hűtőfürdő, lázkúp és így is éjjelre 38.2-re vitte csak le neki. Talán már jobban van, és ma eddig csak 2x volt széklet, a többi napokon meg ilyenkorra már volt vagy 4-5, ha nem több. Na de nem is akarok ebéd előtt tovább részletezni. Ja, meg a feneke olyan, mint a pipacs, baromira sír, ha tisztába tesszük. Arra is kapott másik popsikrémet.
Dióhéjban ennyi. Még nyűgösebb a kelleténél, de néha elég jól elvan, csak legyek ott mellette. De most olyan kis bújós és úgy tud panaszkodni, ha felvesszük, bújik a nyakunkba és dünnyög. Olyan kis édes, imádom!!!
Vendég
 


Ja, meg kapott valami oldatot a folyadékpótlásra, Humana Elektrolyt.
Vendég
 


Sziasztok!

Képzeljétek ma volunk szemészeten és teljesen rendben van Réka szeme:)
Majd csak a 6hónapos kontrollra kell menni és többet nem kínozzák..olyan boldog vagyok :)

Ani
Most már ényleg nagyon izgulok értetek..minden reggel rögtön nézem mi újság veletek:)

Gabi
Örülök hogy kibékültetek apával és igazuk van a lányoknak tök jó tanácsokat adsz!

Nati

Remélem megnyugodtál!

Én a gátvédelemről nem tudok sajna semmit,meg is repedt szülés közben de ki lehetett bírni... :roll:

Mi a párommal másfél éve vagyunk együtt..de ahogy ő mondta (pont tegnap) ez volt a végzetünk :oops:

Nem leszünk itthon a hétvégén megyünk Réka keresztanyjához de nézem majd a netet hogy kivel mi újság...

Réka annyira tündér...kibír 6órákat is kaja nélkül (ha úton vagyunk vagy ilyesmi) nem hisztizik,nem üvölti végig az utat csak szól hogy éhes...bírja az autózást,az idegen helyet mindenkire kacag meg énekelget...mindennap este9-rggel4ig alsziknem hiszem el hogy ennyire jó baba :oops:
Remélem ilyen baba marad!

Bocsánat hogy nem írtam most mindenkinek külön de sietnem kell :oops:

Szép hétvégét mindenkinek!Ani,Szilvi főleg nektek :wink: :wink:
Vendég
 


Köszi csajok a tippeket! Még egy kérdésem van csak :oops: :oops: Nem a gátat (hüvely és végbél között) kell u alakban maszirozni, hanem a hüvelyt kell "nyújtani"??? Bocsi, hogy ilyen hülyeséget kérdezek, de Gabi a leírásod alapján erre gondoltam.... :oops: :shock:
Gabi, neked nem volt gátmetszésed, igaz?

Kata, köszi az olajat, szerdán megyünk szülésfelkészítőre Apával, akkor lehet, hogy beugranék érte, ha nem gond. Majd csörgök előtte!!!
Tietek a kép a rendelőben????

Tündike,
mi 12 éve vagyunk együtt, ebből kettő mosolyszünet volt és augusztusban lesz két éve, hogy házasok vagyunk. Mi sokat voltunk külön, mert én voltam egy évet amerikában, egyébként győrben tanultam, majd pesten laktam, tehát az elején eléggé távkapcsolat volt, de azért már akkor is laktunk együtt. De az igazi együttélés az 8 éve működik (mínusz 2 év) :P
S hát nálunk is vannak sex mentes időszakok (mint pl most is) :cry: de már egész jól viselem...

Márti,
jó neked, hogy ennyire könnyen megy!!!! Azért vigyázzatok!!!

Kriszta,
milyen volt a tegnapi kiruccanás??

Ani,
semmi előjel????? Legközelebb jövő héten mész nst-re? háááát, szép mondatod van, mondogasd csak, hátha tényleg segít!!! Kitartás!!!
Beírnád még azt is a tábliba hogy 27-én megyünk 4D-re?

Képzeljétek, tegnap este először hallottunk Bencus szívhangját a sztetoszkópon!!!! Majdnem sírtam örömömben, annyira jó volt!!!!!! Kriszta, gondoltam rád sokat, köszönjük a hallgatót!!!!!
Vendég
 


Kriszti,
remélem most már egyenesben vagytok, és Martinka mihamarabb meggyógyul!!!!

Kata,
nem akarsz képet felrakni az új bútorotokról???

Most megyek, pakolgatom Bencus holmijait (jobbról balra :P :P ). A bútor még mindig nem készült el :cry:

Kata,
köszi a tippet a papírokról, ezt jó tudni, mert nekem is egy helyen van, de nem így...
Vendég
 


Nati
Örülök hogy részben részese lehettem ennek a kis csodának..hallgassátok sokat az sem baj ha elkopik a sztetoszkóp:)
Szuper volt a tegnap köszi a kérdést,annyira hogy ma visszamegyünk a barátnőmhöz a hétvégére...grillezünk,horgászunk,kirándulunk.. :wink:

Megyekis pakolok tovább :oops:
Vendég
 


Chrissyy!
Nagyon sajnálom Martinkát!És téged is,mert tehetetlen vagy ebben az esetben-nagyon nem irigyellek.A tesóm mondta,hogy náluk a védőnéni valami gombaellenes izéval lekezelte a gyerkőc popsiát-kérdezz esetleg rá,hátha segítene az is.
Lázcsillapítóból csak nurofent próbáltál?Lehet,hogy valamelyik másik hatóanyagú levinné a lázát.Sajnálom,hogy szopizni se akar :( gondolom étvágya sincs-biztos lepasszol egy kicsit :( .Azért aranyos lehet ahogy bújik.

Kriszta
Örülök,hogy Réka szeme teljesen rendbe jött!

Nati
Nem úgy gondoltam nem kell teljesen bedugni az ujjadat :oops: Majd mindjárt keresek róla képet.Amúgy nem repedtem és vágásom se volt,de nem tudhatom ezt minek köszönhetem.2 pici öltésem volt a hüvely oldalán.
Fantasztikus lehetett hallani Bence szivecskéjét.Gondolom egész nap mást se csinálsz csak hallgatózol :wink:
Vendég
 


Íme:

A TERHESSÉG ALATTI GÁTMASSZÁZS MENETE

Forrás: Internet http://www.midwife.org/siteFiles/news/s ... en50_1.pdf Ha tudsz angolul, itt eredetiben olvashatod!

Az Interneten található cikk az alábbi forrásra hivatkozik:
Journal of Midwifery & Women’s Health www.jmwh.org 63
© 2005 by the American College of Nurse-Midwives 1526-9523/05/$30.00 doi:10.1016/j.jmwh.2004.09.013

Íme néhány ok, amiért érdemes a terhesség alatt gátmasszázst végezni:
• Sok szülésznő állítja, hogy a gátmasszázs növeli a terület rugalmasságát. Ez annyit jelent, hogy kisebb eséllyel fogsz szakadni, vagy lesz szükséged gátmetszésre. (A cikk elején szerepel egy statisztika, amely szerint a hüvelyi úton szülő nők 40-85%-a reped. Ezeknek kétharmadánál varrás szükséges. Azaz, ez személyes megjegyzésem, ez annyit jelent, hogy a szülések - legrosszabb esetben is csak 65%-nál van varrás. Azaz 35%-ban a varrás elkerülhető! Magyarán ha Magyarországon minden elsőre szülő nőnél automatikusan gátmetszést alkalmaznak, akkor – a fenti statisztikák valóssága esetén – 35%-ban teljesen feleslegesen alkalmazzák! És persze a maradék esetről sem tudjuk, hogy valóban jobban jár-e a kismama, ha vágják. Azaz így valóban kisebb lesz-e a seb, stb.)
• Amíg magadat masszírozod, gyakorolhatod a gátizom ellazítását. Ez segít felkészíteni arra a feszítő, égető érzésre, amelyet a gyermeked fejének megszületésekor érezhetsz. Az izom ellazítása is a szakadás megelőzését segíti elő.

Amennyiben terhességed alatt gátmasszázst szeretnél végezni, hasznos, ha ezt már 6 héttel a szülés kiírt időpontja előtt megkezded, és az alább tanácsokat követed:
• Alaposan mossd meg a kezed, és rövidre vágd le a körmeidet! Lazítsd el magad, hajlítsd be a térdeidet. (Személyes megjegyzés: más fórumokon olvastam, hogy van, akinek háton fekve, ágyon, amolyan „szülő pozícióban” a legkényelmesebb, vagy egy széken ülve, félig lecsúszva róla.)
• Síkosítsd be az ujjaidat, és a gát területét (személyes megjegyzés: gát = perineum = a szülőcsatorna és a végbélnyílás közötti terület. Ha a klitorisz 12 óránál található, akkor a masszírozandó terület 3 és 9 óra közé esik.) Síkosítóként használhatsz E vitamin olajat, mandula olajat, vagy bármilyen főzésre használt, tisztán növényi olajat, például oliva olajat. Ne használj babaolajat! (Személyes megjegyzés: más fórumokon olvastam, hogy erre a célra a legmegfelelőbb a búzacsíra olaj, amely táplálja a bőrt és lazít, és amelyet adott esetben 1:1 arányban keverhetsz orbáncfű olajjal, ami sterilizáló hatású).
• Helyezd be a hüvelykujjaidat kb 2,5-4 cm mélyen a hüvelyedbe, és húzd lefele, a feneked felé, majd az oldalak felé, amíg enyhe égető, feszítő érzést érzel. Tartsad így meg 1-2 percig.
• A hüvelykujjaddal lassan masszírozd a hüvelyed alsó felét (a feneked felé eső részét) U alakú mozdulatokkal. Koncentrálj az izmok ellazítására! Ez jó alkalom a lassú és mély légzéstechnika gyakorlására is.
• Így, lassan masszírozd a gát területét kb. 10 percet naponta. Egy-két hét után érezni fogod, hogy mennyivel lazább lett a terület.

Amennyiben a partnered segítségét is igénybe veszed, az alábbi alapvető instrukciókat kövessétek:
• A partner inkább a mutatóujját használja a masszázs elvégzéséhez (a hüvelykujj helyett).
• Ugyanazt az egyik oldalról a másikoldalra történő U alakú mozdulatot, és a lefele (fenék irányába) történő nyomási módszert kövesse. A megfelelő, érthető kommunikáció nagyon fontos! Szólnod kell a partnerednek, ha nagyon fáj, vagy éget!!!




Kép
Vendég
 


Hű, mennyit írtatok. És mennyi mindenről.
Én majd egy 8-10hét múlva kipróbálom ezt a gátmasszást. Bár én minden nap lazítok itthon. Régen versenyszerűen aerobicoztam, ment a spárga minden irányba. Most erre nyújtok. Remélem ez is számít valamit. Még 101 napom van hátra. Megy ám az idő.

Krixta! Nagyon örülök, hogy jól van Réka szeme.

Ani! most van két napom, hogy nyerjek!!! Huzzatok bele apácskával otthon!!! Még sosem nyertem. Most szeretnék nagyon!!
Köszi, hogy leírtad a protokollt. Remélem figyelmeztetés nélkül is iszogatsz naponta!!!

Gabi! Azthiszem Tőled tényleg lehet ezt-azt tanulni. :) Nagyon tudsz valamit. :wink:

Nati! Örülök, hogy a kis Bencét már Ti is halljátok. Biztosan csodálatos érzés lehet.
n.k.ildi
 
 


Sziasztok!

Márti, látod a dokival meg tudtátok beszélni hogy mi a legoptimálisabb védekezési módszer. Nehéz lesz az a 6 hét ígyis-úgyis, úgyérzem. Viszont lesz egy gyönyörű kisfiúnk és ő mindent megér.

Tündi, bizony gyereknap. :) Folyamatossan mondogatom neki hogy addigra bújjon ki. Holnap lesz a baártnőnk névnapja, vasárnap meg a nagymamám szülinapja. Mindketten örülnének Roni baba ajándéknak. A gátmasszázsról csak annyit, hogy nekem azért nem jött be mert magamnak nem nagyon tudtam csinálni, apácskát meg ha ilyenre kértem volna akkor abból szexi lett volna fél perc alatt. ;) :D Semmikép nem a nyúlás miatt.

Chrissy, nagyon de nagyon sajnálom Martint (és benneteket is) hogy ilyen fránya ez a kor. Kívánom hogy mielöbb gyógyuljon a kis drága. Sajna tanácsot nem tudok adni, de sztem ilyenkor nem is lehet.

Kriszta, örülök hogy Réka szemével minden rendben. Én is minden reggel izgatottan jövök, Szilvi miatt. :)

Nati, csudajó, hallotátok Bencust.... olyan jó. Mi a mai napig nem hallunk semmit, vagy csak nem ismerjük fel.
Semmi előjel nincs, jövöhéten kedden megyek megint NST-re (amikor ti 4D-re). Utána meg csütörtöktől minden nap (ha addig semmi).

Ildi, mindent megteszünk hogy nyerj. :) Igen köszi hogy nem felejtetted el, nagyon sokat iszok és mivel fincsi már a görögdinnye is egy negyed le is csúszik naponta. :D

madiani
 
 



Jó reggelt mindenkinek!

Szilvi,Ani
Mi újság????

Ildi
Már csak 100 nap!!!! :wink:


Ja csajok hátha érdekel vkit:
pelenkatartó vödör 2500: http://www.expressz.hu/baba/egyeb/showA ... ,53,9.html

Fürdőkád,álvánnyal 4000:
http://www.expressz.hu/baba/egyeb/showA ... ,53,9.html


Na puszi!
Jó hétvégét mindenkinek!
Vendég
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Gabi, bizony, már csak 100nap.

Ani! Eszter napján egy kis Roni baba nagyon jó lenne!! Apácska otthon van? Mehet a gátmasszázs, meg az abból adódó folytatás.... :oops:

Nemsokára útra kelek, mert melltartót kell beszereznem, mert ha jól érzem, kezdem kinőni a meglévőket. Jaj, és el is felejtettem mesélni, megint volt valami előtejféleségem. De most olyan sárgás színű, nem olyan mint múltkor, mert akkor színtelen volt. Ugye ez is az, és semmi bajom?

Chrissy! Megy Martinkának a gyógyító puszik hegye!!
n.k.ildi
 
 


Ildi
Jó vásárlást!
Igen,az is előtej.A lényeg,hogy ne nyomkodd!
Vendég
 



Szia Ani!
Írtam Neki ma reggel sms-t,de még nem válaszolt :roll:
Te hogy vagy?!

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Szia Andesz!

Hu nagyon izgi, talán már szül Szilvi. :shock:

Köszi, tök jól vagyok. A fiatal úr nagyon jól érzi bent magát :D

Lassan megyünk ebcsizni anycámékhoz, és du. meg mozizunk talán egyet (Indiana Jones).

madiani
 
 


Akkor jó mozizást! :D
Mindenképp írok,ha Szilvi ír! :D

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Szilvi írt! :lol:
Már a szülőszobán vannak!!!!
Majd ír,ha megszületett Titababa!
Szilvi!!!!!Drukkkkkkk!!!!! :D

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Jaj de jó!!! :D :D :D
Szilvi!Nagyon izgulok érted!
Drukkolok Neked!!!4 :wink: :wink: :wink:
Vendég
 


Szilvi!! Drukkk hegyek!!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Szilvi
Nagyon nagyon drukk neked.pont mondtam a barátnőmnek hogy felnézek mert úgy érzem valaki szülni fog ma:)
Vendég
 


Húúúú mire jövök vissza! :shock:

Szilvi, millió drukk, gyors könnyű szülést kívánok Neked!

A film végén én is úgy éreztem hogy a korházba megyünk nem haza. Fájt mindenem (főleg a derekam, és keményedik a pocim azóta is), majd bepisiltem, de úgy látszik csak a rossz testartás miatt volt fájdalmam.
Oh de jó volna, ha ma Roni is megszületne, lenne ismerős a korházba. :wink:

madiani
 
 


Szilvi!!!!!!!Nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?