Sziasztok lanyok!
Ferjem dolgozik
, ugyhogy most netezek
. Orom az uromben.
Hicudzsi, AnnAnn,
Udv itt! AnnAnn, a te babadat mar lattam, hat gyonyoruuu! Nemreg meg Petra is ilyen aproka volt, hihetetlen!
Momo,
Patikai furdetot hasznalunk Petra szuletese ota, es bordokineni is ezt javasolta, ugyhogy most semmikepp nem valtok, majd ha jobb lesz, esetleg megkockaztatom ezeket, amikte te irtal. Koszi.
Epitkezes nalunk sajna meg bonyolultabb... Ugyanis egy felig (sem) kesz hazat vettunk meg ugy, hogy a regi tulaj befejezi, olyanra, amilyenben megallapodtunk (tehat a mi igenyeinknek megfeleloen). Igy tehat a mesterek es mikozenk bekerult egy kozvetito, aki sajna nem mindig kepviseli a mi erdekeinket...
Gyerkocok gyonyoruek, mindketten!
Sofka,
Jajjj.
De ha ugyis minden ok lesz
, akkor csak egy fel nap! Ferjed vagy anyukad nem tud felugyelni aznap Marcira a korhazban, es persze szorakoztatni ot? Esetleg ingazni vele a korhazba es vissza, amikor ehes? Tudom, nem tul jo otletek, de hat valami megoldast csak talaltok! Ne depizz, kibirjatok, mindketten!
Tegnapi nap nem semmi...
Kiadpuszitamamanak, brrrrr.
Mariann,
Jo szorakozast, irigykedem!
Csucsuka,
Egyuttfurdes
nagggyon jo, ugy varom mar, hogy nalunk is.....
Zsuzsi,
Testverparbaj.
Mikike mikor sirt, mielott hazaertel? Mifele moka? Csak nyugi!
Magdi,
Klassz a konyha!
Palacisnta felert egy orvtamadassal, ne mar!
Nincs itthon semmi edesseg. Most menjek pudingot csinalni?
Elli,
En tutira ferjestul megyek, bar mondom, mi csak rovid idore. (Hacsak Petra ugy nem dont, hogy hajlando idegenben kipihenni az uszas faradalmait.)
Urszila,
Zsuzsi ekcema
, de orulok, hogy Julka jobban van.
Ikeaban mi is voltunk, de akkor mas miatt, a konyhabutorokra alig volt ido, de a prospektusokat elhoztuk. Holnap atbogaraszom.
Beu,
Nagykadban furdetest par honapja probaltuk, akor nem igazan dijazta, szerintem furcsa volt neki, hogy nem er le a hata, es ezert folyton homoritott (ha jol emlekszem). De igazad van, lassan visszaterhetunk a dologra, foleg, hogy a masodunokatesomeknak lassan vissza kell szolgaltatni a kolcson-kiskadat, ujabb babo szuletese miatt.
A medenceben nem nagyon pancsol, inkabb csak a foglalkozas vegen, tobbnyire beszelgetni is csak akkor kezd. Az elejen inkabb figyel.
Belvaros, az aztan a nagy falat! En tobbnyire nem merek nekivagni.
Inkabb leparkolok valami biztos helyen, es onnan bkv, persze gyerekkel meg erre nem volt pelda.
De neked van igazad, egyszer el kell kezdeni.
Pogi hogy sikerult? Keeeerek!
Zsirpapir
Bocsi, de itt rohogok.
Na en akkor is kerek!
Vendegeknek elore szoltal vegul?
Heni,
Micsoda torta, aztaaa!
Biztos nagyon orult neki Bence.
Boldog szulinapot neki! Aranyosak mindketten.
Kangi,
Orulok, hogy mar vidor.
Foleg, hogy meg az etvagya is kituno.
Inyenc Julcsi, ez igen!
Gratula szellemszabaditashoz!
Norka (es kicsit Sofkanak is szol
)
Penteken konzultaltam telefonon a dokineninkkel, fogzasra valo fajdalomcsillapitassal kapcsolatban. En elotte ket este is adtam fel Germicid C-t (csak az volt itthon), ami tokeletsen hatasos volt, de dokinenink szerint nem jo rendszeresiteni. O is a Cataflamot melitette (a Panadol es a Nurofen mellett), csak a Cataflam venykoteles, ugyhogy mi nem azt vettunk. Szerintem adhatod, mar legalabb ket doki javasolja.
Bar talan tenyleg van enyhebb gyogyszer is, ami hatasos. Jobbulast!
Na megyek, mert meg hazimunkazni kene egy keveste. Puszi:
Leszter