Új privát üzeneted érkezett!

Kép kolping fürdés [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 4.4719.jpg[/img] vagány az ajándék biciklin [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 9.0533.jpg[/img] kis matróz [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 57.481.jpg[/img] így húzza a pici a kötelet
kpetro78
 
 


Sziasztok!

Kihasználtam a jó időt és nekiláttam a nagytakarításnak, meg bútorokat költöztettünk egyik helyről a másikra lakáson belül + a fagyasztó is másik helyre került, úgy hogy volt mit csinálni nem unatkoztam.
Sokat vagyunk kint a levegőn, a Gergőt nem lehet becipelni mert sír, hogy ő még ki akar menni. A gyerekjátszó rész az udvarban ugyan kutya mentes, de nem merem még így sem egyedül kint hagyni, ahhoz még nagyon kicsi.

Meg az anyut vittem vásárolni :o (vele egy rémálom üzletbe menni) Győrbe, Metro, Tesco, stb.. helyekre és persze a Gergőt is vittük magunkkal, 2 óra Tesco után közölte, hogy még a Metro-ba is beakar menni, akkora már a Gergő nyűglődött és álmos volt, vittem neki be 2 takarót (szerencsére a bizt. őrök nem szóltak érte) és az egyik bevásárló kocsiban lefektettem, el is aludt így nem volt vele gond, még az autóba is sikerült betenni, hogy nem ébredt fel és hazáig aludt.
A Metro-ban is kb. 2 óra hosszat voltunk anyu már kiakasztott, mindent 5* megnézett és annyiszor kérdezte az árát, persze a szemüvegét meg nem akarta elhozni,(mondta, minek vigyem te ott leszel és majd mondod mi mennyibe kerül stb....) csak akkor az nem tudom minek van neki.

A hétvégén meg sütiket sütöttem, mert vasárnap volt az Alexandra névnapja és elmondta mit készítsek neki az ünnepi asztalra.
Mi voltunk 4-en meg az anyu, minden ünnepi alkalmat így tartunk szűk családi körben. A másik mama és a sógornőmék pedig telefonon köszöntötték fel.

A Gergőnek jön a 9. és a 10. foga, talán egyszerre mert nagyon fájlalja a száját belül és nem nagyon akar szilárd kaját enni és az étvágya is rosszabb lett, persze az éjszakáink is, olyan ordítást rendez éjszaka többször amire a szemét sem nyitja ki és nem tudok mit kezdeni vele, mert még felébredni sem akar, ez olyan rémísztő ilyenkor. Jaj ez még meddig tart még???? Nem bírom már sokáig!

Jövök még ígérem, mennem kell az oviba.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Kata, Marcinak jobbulást kívánok.
[quote]
írta:
Én korábban írtam Alexandrának volt a 3 napos láz (39 fok) 3 napos kiütés (viszket) nevű gyerekbetegsége ami cseppfertőzéssel terjed.
Nekünk a kiütésre mosakodó krémet írtak és csak langyos vízzel lehett zuhanyozni, ülőfürdőt nem lehetett venni.

Ja és ezt még én is elkaptam tőle, lehet még gyerek vagyok. :wink:

De mivel nálatok a szájban van "csak" kiütés, lehet hogy ez egy másik betegség.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 

 
 

Kata, még az előbb lemaradt tök jók a fényképek, nagyon édes Marci rajtuk.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Vicuska, gratulálok a vizsgádhoz!
Lotti egy tündérke ebben a fürdőruciban meg a kalapban, nagyon tetszik.


Bocs, lányok de a netünk egyfolytában kidob és így csak darabokban tudok írni. :twisted:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Lányok, megint kidobott a net azzal hogy hibát észlel és elveszett amit eddig írtam :twisted: .

A Gergő meg most ébredt fel, így mennem kell.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Kata, csak viccből húzom tovább, de a kaja miatt aggódtam. A súlya miatt nem különösebben. :lol: :lol: Úgy legyen, hogy jóevők topicjává alakuljunk, jó ötlet. :wink:

Drága Marcinak jobbulást, Neked kitartást!! Olyan szép a képen. Igazi kispasi, és ha jól látom szépen le van barnulva.

Hajni, épp azt nézem, hogy Hanginak a vonalzós képen még olyan babás pofija van. Már nagylányosodott. Mi is most néztünk 2 hónappal ezelőtti képeket, még jóval babásabb volt.

Zita 1-2 napja tudja hogyan kell lemászni az ágyról-lábbal letolatni. Gyorsan megtanulta. Felmászni még szerencsére nem tud, fúú, az igazán izgi lehet.

Kép
ági_bp
 
 


Szilvi, aludt Gergő a bevásárlókocsiban :lol: :lol: :lol: vagány lehetett!

Kép
ági_bp
 
 


Na még ezt is elfelejtettem, a Gergő pünkösd hétfő óta fel tud mászni az ágyakra, :wink: így már semmilyen neki nem való dolgot nem lehet oda tenni. :roll:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


képzeljétek ma kapuk az értesítést, hohy jön hozzánk az Apeh helyszíni szemlére. Tök durva, ilyet még életemben nem hallottam hogy ellenőrzik az ingatlan értékét. Minden újonnan beépített dologról ott kell legyen a számla, no komment. Munkadíjról számla?

Édes lehetett Gergő a kocsiba. :lol:

Ma voltunk burkolókat venni és én bátran elvittem Hangát is. Ááááh, soha többet. Én csak Őt pesztráltam, férjem már elég mérges volt, mert én ragaszkodtam hozzá, hogy jöjjön velünk, de semmit nem tudott velem megbeszélni, mert én folyton gyereket figyeltem, szedtem le vagy pakoltam vissza utána. végül beadtam a derekam, és mondtam vigye el az Anyjához :? . Olyan érzés volt, mintha azt mondtam volna húzzátok ki a fogamat, de muszáj volt.

Ági, mi is pont ma beszéltük Hangi mennyire nem babás már. Ott a boltban találkoztam egy lánnyal aki 2 héttel utánam szült ,de ég és föld volt a gyerekek közt. Ő vezetgetve sétálgatott, de összképében is annyira kis babás volt. Nem úgy értem hogy azért mert nem járt, csak a benyomás Róla. De nagyon édi volt. Hanga meg már gyerek. :lol:

Kata aranyosak vagytok. :lol: Csak én nem látom a töbi képet?
Vendég
 


Hajni, nekünk a családban épp múltkor volt ilyen, hogy ment az apeh megnézni az ingatlant. Keveselték az árat, amennyiért megvették. Kijöttek, nézelődtek, tulaj mondta, hogy igen, de a födém rossz volt-bár erről számlát, mármint a javításról tuti nem mutatott, meg szerintem nem is kértek-legalábbis úgy mesélték, hogy azt is már a kocsinál írta fel a pasi, olyan rövid ideig voltak kint. Azóta nincs hír, mi történt. Majd megkérdezem. De tényleg gáz. És milyen gyorsak :shock: most hirtelen az adóbevallás ugrott be, de ennek ahhoz gondolom nem sok köze van-mármint, hogy mostanában adja le az ember az adóbevallást és az apeh meg már itt topog. Gondolom összeköttetésben állnak, mint ahogy az illetékhivatalnak sem kell külön kérvényt benyújtani, hogy küldjék már az illetéket :? az új ház után. Remélem nem lesz semmi gond. Azért röhej, nem? Mások milliárdokat lopnak csalnak hazudnak, és akkor az ilyen házak tulajait ellenőrizgetik...mintha legalábbis kacsalábon forgó palotát vettetek volna, miközben minimálbérre vagytok bejelentve vagy hasonlók. Na, az gáz...de ez?? :evil: :evil:

Kép
ági_bp
 
 


Én sem látom a többi képet Marciról, csak a legelsőt :( Remélem gyógyulgat.

Kép
ági_bp
 
 


meleg: (na, az ma nem volt! :shock: :roll: :? ) nálunk is elég gáz volt a napokban a helyzet - Vikit már be se takartam és csak egy talpas pizsiben aludt, body nélkül, mert egyébként folyton felébredt szegény, mert melege volt. :roll: ami még rosszabb és azzal nem is tudom, mi lesz, az az autózás: annyira beleizzad h csak na! :? pedig a minap is levettem róla mindent, csak egy szál body maradt, mert amikor harisnya is volt, akkor tiszta víz volt a háta, feje - át kellett öltöztetnem :roll: sőt, beszállás előtt pár percre légkondival lehűtöttem a kocsit, de az se segített a dolgon. és még nincs tomboló kánikula...

sajna, én sem látom Marcikáról csak az elsőt... kívánjuk h hamar gyógyuljon meg a kislegény. Vikinek eddig 38 körüli láza volt, de nem volt tőle bágyadt, uúgy pörgött. viszont én úgy tudom h gyerkőknél a magasabb láz nem uolyan, mint felnőttnek - úgy értem, nekik hamarabb felszökik, ez normális.

na, ébredés van. jó éjt!
Vendég
 


Ági, remélem nálunk is olyan gyorsan szétnéznek mint az ismerősödnél :roll: . Elvileg azért járnak mostanában mert az illetékhivatal beolvadt az apehba, mostmár egyenes összeköttetésben vannak. És ha ők magasabb árat becsülnek meg, akkor az után kell illetéket fizetni, amennyit ők megállapítanak. Nem szemétség? Azt mond amit akar. Az azért érdekelne, hogy ismerősödéknél, nem volt-e végül gond abból hogy nem volt számla. Tele van a lakás új radiátorokkal. :? A burkolást addig nem is kezdjük el. Így viszont veszítünk egy csomó időt és nem leszünk kész időre. Mehetünk szülőkhöz. :?

Doo, a kocsiba nálunk is perceken belül ömlik róla a víz. Én meg a klímát nem nagyon merem járatni, ha benne ül. De lehet egy gyenge fokozaton jobb lenne mintha izzadna. Az éjszakán én is gondolkodtam már. még a hálózsák rajta van, de hogy kell-e?

Hogy van Marci?
Vendég
 


A lázról nekem is azt mondta az orvosom, hogy az a jó a gyerekekbe, hogy amilyen gyorsan felszökik, olyan könnyen el is múlik, remélem Katáéknál is így lesz.

Csajok, tudjátok mi a legrosszabb ebben a tesó-projektben? Hogy én iszonyúan tudok pszichoszomatizálni. Amikor Hangáért ment a móka, akkor is minden ciklus második felében hányingerrel küzdöttem :lol: . És ez ment egy évig. Most is mnden bajom van, de most remélem nem lesz egy éves várakozás, mert addig becsavarodok a saját hipochondriámtól. :oops: :roll:
Vendég
 


Sziasztok!!

Gyors bejelentkezes: megjottunk Szombathelyrol, minden okes velunk, egyenlore sajnos csak olvaso uzemmodban vagyok, de igyekszem jonni majd, sajnos kedden vizsgazom, es meg nemtok semmit, 2 konybol kene keszulni, az egyiket meg se tudtam szerezni, a masikat meg elkezdtem olvasni, de e felet se ertem, nagyon gaaaaaaz... :(

Puszi, jok legyetek, majd jovok, aztan akkor egy egesz oldalnyi hozzaszolast irok, szoval reszkessetek! :)

zetus8
 
 


Kata, el tudom képzelni mit érzel, mert Rozi is beteg volt 2 hétig és volt 39,2 láza is. Neki a germicid c nagyon szépen lehúzta a lázát. Ha alszik azzal nincs semmi baj, gyógyul. Amúgy is a gyerekeknél tényleg nem gáz ha lázasak, mármint dolgozik a szervezete.

Én is utána néztem az illetéknek, tavaly eladtunk egy lakást és ezek szerint csak a különbözetet kell fizetni. Hát, ez is valami, a 320.000 kicsit durván hangzik.

Hajni, lehet, hogy nem is hipochondria :?: :lol:

Mi is kint vagyunk egész nap, itthon úszik a lakás. Este 6-kor mikor be akarom hozni még húz vissza az udvarra.

Meleggel kapcsolatban arra gondoltam, hogy az autós ülésre kellene valami pamut huzatot varratni, ami mosható. Rozi is izzad és szerintem nyáron jobb lenne ilyenen ülni, mint ezen a műszálason.

Egyet értek az APEH-al kapcsolatban, csalni csak milliárdos tételben érdemes, mert az nem tünik fel senkinek. Persze ezzel nem azt akartam mondani, hogy Hajniék csalnak :lol: szóval értitek?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


mi autósunk nem műszálas, én ezért csodálkozom - nem gondoltam h ENNYIRE izzadós a kicsikém. az egyik melegebb napon volt h nem is volt pisi a pelusában... :shock: tavaly is ez volt, de akkor vhogy az izzadság jelei nem látszottak, úgyh kicsit paráztam, főleg h akkor még a megfelelő szopi "mutatójaként" is szolgált a nehéz pelusok száma...
légkondit én se járatom, ha benne vagyunk, magunknak sem szerettem soha, az én torkom is könnyen megfájdul tőle.
Vendég
 


Sziasztok!
Vagyok én is. Olvastalak benneteket, de írni nem volt sok időm. Csak akkor tudok géphez ülni, ha Blanka alszik, mert nagyon rá van kattanva a számítógépre, de kártékony módon ám. :twisted:
Viszont az alvásidejében mostanában nagyon sok más dolgom volt.
Na, de most itt vagyok!

Nagyon aranyosak a gyerekek a képeken!
Zita és Lotti tündériek kalapban!
(Nálunk csak a megkötős sapik jöhetnek szóba, Blanka még azt is le akarja mindig szedni, de azért egyelőre még nálunk is én szoktam győzni, és a sapka csak fennmarad.)
Hanga nagyon édes, a kiskacsás kép a kedvencem. :D
A rajzolós képen felbuzdulva, kipróbáltam a tollat (eddig bevallom én sem gondoltam, hogy kellene), de Blanka még egyáltalán nem akarja rendeltetésszerűen használni. :lol:
Szia Kata! Ti is nagyon aranyosak vagytok a képen! Én is csak egy képet látok. :( Olyan ismerős vagy nekem, hasonlítasz valakire, mert egyébként nem hiszem, hogy ismerjük egymást. :)
Remélem, Marci azóta már sokkal jobban van.
mary74
 
 


Köszi mindenkinek a megerősítést nem-vezetgetés ügyben! :)
(Úgy bosszant, hogy a védőben értelmes dolgokat sosem mondanak, de ilyen paráztatást azért kap az ember rendesen.
1 évesen megkérdezik, hogy ugye jár már, de korábban egyáltalán nem érdekelte őket, hogy kúszik, mászik, ül -e egyáltalán, nem -e kellene valami fejlesztésre vinni, vagy ilyesmi.... Na mindegy, úgy látom ez a tanácsadás nem csak nálunk működik úgy, ahogy.)

Ági, szép lett a tortád. :)
Sajnálom, hogy a buli nem úgy sikerült, ahogyan szeretted volna. Engem is nagyon bosszantana a dolog.
De tényleg az az igazán fontos, hogy hármasban szépen megünnepeltétek Zita szülinapját!

Az izzadás nálunk is probléma. Blanka is rettentően izzad. Pillanatok alatt csatakos lesz az egész feje. Nálunk is nagyon meleg már a lakás :twisted: (én is utálom a hőséget!), már csak egy rövidujjú body-ban és egy vékony ujjatlan pamutvászon hálózsákban alszik Blanka.

Strandra valószínűleg mi sem fogunk járni egyelőre. Mi nem vagyunk egy strandra-járós fajta, de persze tudom, ha nagyobb lesz, nem fogjuk megúszni. :? De most még be kell érnie Blankának a kertben egy kis pancsolóval. :wink:
mary74
 
 


Változatok kölesgolyó-evésre:

Kép

Kép

Kép

Kép
mary74
 
 


Tegnap kipróbáltam egy másik babatortát. Tej és tojásmentes. Szülinapra azért szerintem nem annyira mutatós, mint a Doo-torta :) , de azért nem rossz.
Megmutatom, hátha valaki ki szeretné próbálni. Blankának ízlett! :lol: És nekünk is. :lol:

Kép


Almás torta
Hozzávalók:
50 dkg liszt
10 dkg margarin (tejmentes; pl. Liga)
1 csomag porélesztő
3-4 evőkanál cukor
kb. 4-5 dl víz
csipet só
búzadara
A töltelék: 4-5 db alma
Az élesztőt kis cukorral és liszttel fél csésze langyos vízben felfuttatjuk. A margarint elmorzsoljuk a liszttel, hozzáadjuk az élesztőt, a cukrot, sót és annyi langyos vizet, hogy nem túl lágy tésztát kapjunk. Langyos helyen fél órát kelesztjük.
Az almákat lereszelünk, lecsöpögtetjük, esetleg kis cukorral ízesítjük.
A tésztát kinyújtjuk téglalap alakúra, ráterítjük az almát, megszórjuk búzadarával és feltekerjük.
Kb. 2 cm-es szeletekre vágjuk és szorosan egymás mellé tesszük a tortaformába.
Hideg sütőbe tesszük és 180-200 fokon megsütjük.

Vízből nekem sokkal kevesebb kellett, de ez gondolom liszt fajtájától függ.
mary74
 
 


Teszek még egy képet, aztán eldugulok.

Kép Vissza akarok menni sétálni!!!
mary74
 
 


Kép vagány az ajándék biciklin

Kép kis matróz

Kép így húzza a pici a kötelet

még1x a képek, remélem sikerül :)
kpetro78
 
 


megjött az Anyum, jelentkezem.

Marci még mindig szarul van, bár reggel nem volt lázas, de most is csak alszik :cry:
kpetro78
 
 


Izzadás akocsiban: Zita is tiszta víz, főleg a fejénél. nekünk ebben a kocsiban van légkondi, s most tisztíttatuk ki-gombátlanítás, stb, s így, bár nem örülök neki, de volt már hogy be kellett kapcsolnunk. Bár Zita még háttal van bekötve, így azért nem annyira megy rá közvetlenül a levegő. De most gondolkodunk rajta, hogy meg kellene már fordítani, hátha úgy élvezné az utazást.

Hajni, ez gáz, most emiatt állnotok kell? :evil: mikor várhatók?? Gondolod, hogy a mukadíjról is kérnek számlát? nem elég ha az anyagról mutattok?? Mondjátok, hogy férjed ért hozzá, s Ő burkolt. Hmm? Nálunk párom tette le a laminált parkettát tavaly, Ő csinálta az ajzatot, minden. Nem adott számlát :lol: Bizonyítsák be, hogy nem férjed burkolt.

Kép
ági_bp
 
 


Etus, jó tanulást!!!

Bea, Ti most kertesházban laktok???? Miért hittem, hogy tömbben? :shock:

Mary, ez aztán a guszta torta. Ezt az egymásmelléteszegetést nem tom elképzelni, azaz el tudom, csak akkor hogy néz ki ÍGY a végére? :oops: :shock: Köszi a receptet!
Blanka nagyon szép a képeken, nekem a könyöklős tetszik a legjobban :lol: :lol:

Kata, most már látjuk a képeket. Nagyon jók. Kis matróz-nagyon vagány. Balcsin vagytok?
.
Mi ma kezdtük a tojást, sárgáját kapott. Először főzibe raktam, aztán az ebéd végén még csippentettem csak úgy a szájába, s úgy tátogott még, hogy öröm volt adni :lol: így egy kicsit többet kapott, mint amennyit előszörre terveztem. Múltkor a májért is így tátogott. :lol:
És ma úgy megnevettetett, hogy sírtam nevetés közben :cry: :lol: :shock: aludt a földön egy matracon. Otthagytam a szobában, már 2 órája aludt, ajtót nyitva hagytam, család ebédelt. Egyszercsak halljuk, hogy felébredt, hát képzeljétek felmászott a matracról a franciaágyra, s fent ült a közepén :shock: távirányító a kezében és kapcsolgatta a TV-t :lol: :lol: annyira örült neki, hogy örömében kurjangatott, s mi erre mentünk be. Pedig szinte mindig jelez, ha felébredt, de most gondolta jobb ha csendben tevékenykedik a szobában. Olyan édes volt ahogy örült és olyan nevetséges volt, hogy kb 3 m-re ültünk az ajtótól, s így garázdálkodott csendesen. Még jó, hogy nem esett le :?

Kép
ági_bp
 
 


sztem a csigák összenőnek a tepsiben, gondolom h úgy jön ki ez a forma. nekem nem fura.
Mary, én pont ezzel a tortával szemeztem!! :) asszem, meg is próbálom, de én vszeg a kenyérsütőben fogom megdagasztani. nem emlékszel h mennyi lehetett a víz? mert ugye ott rögtön bele kell tölteni mindent, nem lehet így próbálgatni. vagyis vmennyire igen, de nem szeretném nagon elszúrni. én olyan két és fél-három decire tippelnék. hm? ja és mennyi búzadara kellett hozzá? különben olyan bukta és kakaóscsigaszerű a dolog sztem. gondolom h egy csomó más töltelékkel is meg lehet variálni. (lekvár, kakaó, más gyümi, dió, stb. - na, csak a prototípus sikerüljön... ;))
még rétesen is gondolkodom a jövőre nézvést: úgy tudom, a mirelit réteslapban sincs se tej, se tojás. legalábbis kész rétest vettem mirelitet és abban sem volt. meg múltkor etteünk is káposztás rétest Vikivel :oops: és nem is volt semmi gond. egész család utálja, úgyh nekünk kellett megenni :lol: (apu nagynénje sütötte).


én pont azon gondolkodtam h kéne venni nemcsak szandit, hanem zártabb cipőt is - nyáron is lehet hűvösebb-esősebb idő. ld most is. de már korábban is ezen gondolkodtam. viszont szandálcipőt már nemigen kapni az üzletekben :shock: komolyan, néha nem értem az üzleteket, főleg amikor annyira gyorsan nőnek ezek a babalábak! Hajni, ti mennyi idő alatt nőttétek ki az első cipiteket?

Kata, nekem is a matrózos tetszik a legjobban :) Marcikának továbbra is küldjük a gyógyenergiát!!

Blanka még mindig tündéri :) Mary, köszi a bemutatkozót! (eskis képet én nem kaptam, ez egy kicsit még fúrja az oldalamat...;))

lányok, nem tudom h enyém ennyire magas v ilyen alacsonyak az ágyaink, de Viki már hónapok óta fel tud mászni a kanapékra és három hónapja le is tolat ügyesen (tegnap direkt megnéztem a naptáramat h jól emlékszem-e :roll: :oops: ). sőt, egy jóideje azzal a mutatványával állítja meg bennem az ütőt h femászik egy fonott ládára, amit azért toltam a radiátor elé h ne fejelje le azokat a brutál csöveket, de sajna, az pont a kanapé mellett van... no aztán a ládáról átmászik a kanapé támlájára és fejjel lebucskázik az ülőrészre és nagyon jól szórakozik rajta. :roll: ijesztő, de tényleg nagyon édes :oops: :lol: bár mostanában nem csinálta. és tényleg fel tud ő is mászni az etetőjébe, ha nincs előtte a táca és alacsonyra van állítva. ez véletlenül derült ki és olyan ügyesen csinálta elsőre is, mintha mindig ezt gyakorolta volna titokban. pedig ugye nem egyszerű mozgáskombináció, meg is kell fordulni menet közben, meg ilyenek.
különben sztem magas lehet, mert a játszón is idősebbnek nézték, meg látom h néha még a nála idősebbeknél is nagyobb, a kortársaihoz viszonyítva meg többnyire. az autósülését ő már 7 hósan kinőtte - és gyakorlatilag rögtön menetirányba kellett állítanunk az újat, mert hiába nincs még 9 kiló, de a lába már verte a támlát, az meg úgy nem OK.

májusiak lemondták a topic-talit. nektek azért van kedvetek jönni? így teljes mellszélességgel lehet többemberes tali a dologból!!! :wink: :lol: 8)
Vendég
 


Doo, a taliról most sem tudom mást mondani, mint eddig, nagyon messze van. Most még anyagilag sem hiányozna ekkora útiköltség. :(

A cipőt kb. 2 hónap alatt nőtte ki. Márc elején vettük, asszem és mostanában vettük a következő méretet. Mi is vettünk egy zárt cipőt is. Le volt értékelve, pont azért mert zárt. De olyan kis puha bőr, nem hiszem hogy nagyon meleg lehet. Deichmanban vettük és elefanten.

Doo, ügyi Viki ha már ilyen rég felmászik. A tolatás nálunk is régi móka, olyan 9-10 hónaposan tanult meg, de felmászni, csak pár hete. És már Zita is felmászik a franciaágyra, hi-hi. Pont a napokban írta Ági, hogy az lesz izgi, ha fel is megy. :lol:

Blanka és Marci tündéri, nem is részletezem, mert minden képen azok.

Zita úgy tűnik vevő az újdonságokra. Szerintem ha már együtt esztek, megszereti Ő a szilárd kaját. (tudom ám, hogy mostanában már jobban eszik :lol: )
Vendég
 


Igen, a csigák így összenőnek. :lol: Lehet, hogy lehetett volna szabályosabban is elhelyezni őket, de nekem ilyen kis deformáltra sikeredtek. :lol:
Igen, Doo, kb. 3 dl vizet tettem bele. :)
Búzadara nem a tésztába kell! A reszelt almát kell megszórni vele, én csak úgy meghintettem. Ja, és én kis fahéjat is tettem az almába, bár ezt a recept nem írta.
Tényleg olyan bukta ill. kakaós csiga jellegű a dolog.
Jó ötlet a másféle töltelék is! És a rétes sem lehet rossz. Bár én azért lassacskán már elkezdem a tojást és a tejtermékeket. Meglátjuk.

Doo, majd keresek neked esküvőset, de az az asztali számítógépen van ill. valahol CD-n, de majd megkeresem. :lol: (Vagy majd letöltöm az iwiw-ről. :lol: )

Ági, nagyon cuki lehetett az ágy közepén vígan tévéző Zita!!! :lol:

Marci képeiből nekem is a matrózos a nyerő! :D
Gyógyulj meg gyorsan, kis matróz!

Blanka még nem tud felmászni az ágyra, csak szeretne. Emelgeti a kis lábát, de nem sikerül neki. :lol: Letolatni sem tud.
De ha a segítségünkkel felkerül az ágyra, ülőgarnitúrára, akkor aztán vad rohangálásba kezd négykézláb és össze-vissza vetődik. Mi lesz, ha majd magától fel tud mászni és elkezdi ezt a műsort? :shock:

Mi még nem vettünk "igazi" cipőt.

Doo, még egyszer köszi a meghívást, de én ill. mi nem tudunk menni. Talán majd legközelebb (ha lesz még ilyen alkalom valahol, valamikor...., esetleg jöhettek hozzánk is valamikor, jó nagy a kertünk, bőven van hely gyermekeknek rohangálni. :lol: ).
mary74
 
 


hajni, ez a leárazott elephanten jó ötlet! bár én szandálcipőre gondoltam, nem teljesen zártra, de lehet h megnézem a deichmannt.

mary, vigyázz, mert lehet h szavadon foglak! :oops: lesz debrecenben kauk koncert nyáron és én már ooooolllllllyan, de ooooollllllllyan régen voltam... 8)

ja, ezt a tévézőset én is nagyon elképzeltem :lol: szo. nem voltatok a múzeumkertben? láttam egy Zitaszerű :wink: babát. mi kettesben kocsiztunk fel Vikivel fővárosunkba és nagyon ügyes volt a kiscicám! :D oda és visszafele is aludt, nem balhézott :)
Vendég
 


Doo, örülök, ha szavamon fogsz! :D
Hol voltál régen? Debrecenben vagy Kauk. koncerten? :wink:
Debrecen nekem is sokszor hiányzik, nagyon szerettem ott élni (5 nagyon szép év volt), visszavágyom.
Mi Debrecentől kb. 60 km-re lakunk, de az autópályán útbaesünk. :wink:
mary74
 
 


Tekem a könyöklős Blanka kép és a kötélhúzó Marci nagyon tetszik!

Mary Blankán piros dorkó tornacipő van, van ilyen Rozinak is. A Brendonban vettétek ti is? Eleinte ráadtam,de csak csetlett botlott benneésrájöttem ez nem igazán járásra való, így mi dupla zokniban nyomjuk. Rozi most kezdi igényelni a vezetgetést és egyre többet tolja a baby taxit + a járássegítő elefántját. A torta nagyon jól néz ki, én még mindig nem sütök :?

Rozi éjjel csak egyszer kelt fel ami csúcsszuper, de a második ébredés után (4 óra :shock: ) már nem aludt vissza és nagyokat vigyorgott jelezve, hogy kezdődhet a nap.

Írtam már, hogy tegnap reggel észrevettem, hogy 3 fogacskája kibújt. Egyszerre fölül!!!

De drága lehetett Zita amint ül az ágyon és tvzik :lol:

Kata tök jó, hogy már nem lázas Marci gyógyulgat! Amúgy te is nagyon jól nézel ki a képeken :lol:

Mi is szívesen látunk bárkit aki Miskolc környékén jár!!! :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Doo, én vettem ott, akkor egy szandálcipőt is, persze azt új áron. bár nem volt minden zárt leárazva, az is lehet hogy kifutó modell. Nem baj, szerintem szép. Érdemes szétnézni, jó cipők vannak. Én most 3 cipőt vettem egy szandi egy szandálcipő és egy zárt. minden időjárásra van megfeelő, csak olyan színűbe kell mindig öltöztessem , hogy passzoljon a cipőhöz. Mert ha esik zárt cipőt kap, de az rózsaszín, akkor nem adhatok rá narancssárga nadrágot. A narancssárga nadrághoz szandálcipőt kap, mert az piros-narancs. :lol:

Mary, a tolatást csak egyszer mutasd meg neki. Meg fogsz lepődni, milyen hamar megtanulja. Akkor nem kell annyira izgulj, ha egyedül is le tud jönni.
Vendég
 


Szia Bea, 3 fog egyszerre, a kis hős Rozi. :lol:
Vendég
 


Bea, mi örököltük ezt a cipőt, nem tudom honnan vették.
Mi csak kocsicipőnek használjuk. Kertbe mi is csak zokniban megyünk, igaz Blanka ott is csak mászik vagy hintában ül, nem ácsorog.
Rendes cipőt majd én is csak akkor akarok venni, ha elkezd járni.

Köszi Hajni, megmutatom neki a tolatást. :)
mary74
 
 


Mary, egyetértek Hajnival, mutasd meg Blankának. Mi is nemrég kezdtük mutatni Neki, s hipp-hopp megtanulta.
Képzeljétek tegnap óta Zita feláll kapaszkodás nélkül :D áll egy picikét, aztán lehuppan a fenekére. Előbb is a kertben kimászott a kis járdára, s ott próbálgatta a mutatványt 8)

Bevallom, ezekkel a cipőkkel néha olyan kavar van. Régen szupernek mondták a siestat, az elephantent, aztán én hallottam olyat, hogy na csak elephantent ne! :shock: Meg ahány orvos, mozgásos ember, annyi vélemény arról, azaz vagy ez-vagy az, de nem egyöntetű, hogy a lakásban is cipőben legyen-e? Szerintem mi mezítlábazni fogunk lakásban. Viszont most elgondolkodtam, siesta 50%-osan kapható nálunk egy kis cipőboltban, s lehet megnézzük :roll: bár ahogy írtátok, hogy mászásnál inkább zavaró főleg az elején, és azt a "keveset" amit álldogál, hmm..nem is tudom.

Kép
ági_bp
 
 


sziasztok!
sokkal jobban van és visszatért régi ömaga is - nem is aludtunk éjszaka :?
voltam vele a parkban, benéztem a játszón, az előbb beszéltem a doki nénivel és korainak tartotta. azért írom le hátha más is jár így, ebben a szép időben. szóval lábadozás alatt sehova nem kellene menni, mert alig van ellenanyag, saját kert kivétel. azaz széltől is óvni kell :!:
kpetro78
 
 


Hajni, korábban én is próbáltam mutatni a tolatást, de nem igazán hagyta vagy én voltam béna. Marci eléggé, majd én megoldom típus egyelőre. bár ha beszorulnak az ujjai a fiókba, pl, akkor jól jövök neki :wink: Nekünk is három pár van, de egyik sem rózsaszín :twisted: Hányingerrel mizújs? Lehet akkor én is csak képzelődöm :wink:

Ági, mi itthon szandit használunk, mert nálunk nincs szőnyeg. kemény talajon nem jó a mezítláb, nekem sok szakember ezt mondta, és én ehhez tartom magam. Zita ooolyan ügyi! És igen Balcsin vagyunk, de ez régebbi kép, még talán áprilisi, akkor volt néha nagyon meleg.

Bea, köszi a bókot, bevallom ez esett a legjobban :wink: Írhattam volna: köszi, igyekszi az ember, stb., de tényleg nem vetéttek észre, hogy mostanában mindenki csak a manókat dicséri??? Bár a férjem kivétel, neki mindig van egy-két jó szava hozzám. Tegnap volt bl döntőt nézni a szigeten, így én is tv-tem :wink:

Mary, igen jól néz ki Blanka, jópofa a sorozat ötlet :lol: A sütit megmutatom a férjemnek, ő a nagy édesség kedvelő nálunk. Könnyű elkészíteni? Én elég kezdő vagyok ilyen téren :oops:
kpetro78
 
 


Doo, Te voltál a fővárosban egyedül kocsival? Ez azért vagány. MI főleg a férjemmel megyünk kocsival. Nálunk is egyre kisebb a hordozó. Vikiről elmondhatjuk, hogy manöken alkat, azért az nem rossz a mai világban :wink:

Szilvi, tegnap estére Marci is tele lett kiütéssel, neki hál istennek nem viszket, bár éjjel óránként felsírt, lehet az is zavarta. Most már csak túl leszünk rajta :roll: Anyukád nem volt tekintettel rátok, sajnállak, ő egyedül él? Bocs, ha túl személyes, akkor privibe is írhatod.
kpetro78
 
 


Sziasztok!

Engem nem szeret a Babanet, mert csak erről az egy oldalról dob ki rendszeresen, mindegy hogy olvasok, vagy írok. Fogalmam sincs mi lehet a baj. :?

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Én eddig nem hallottam se jót se rosszat az elephantenről, de szerintem jó. Nekünk most a 3-ból az egyik Asso, de szerintem ugyanazt tudja. Puha a talpa, tartja a bokáját, jelképes boltozatemelés, de inkább lapos, szóval azt sem lehet mondani, ellustul. Ez a lakáson belüli cipőhordásban én sem tudok okosan dönteni, mert sokszor ha áll egy helyben látom hogy dolgozik a kis talpával, karmol, lábbujjhegyre emelkedik stb., mászásban, felmászásban zavarja, viszont mikor rohan a parkettán jó lenne. :roll: Egyelőre mezítlábazunk.

Örülök, hogy Marci jobban van. Persze, hogy Te is jól nézel ki!!! :lol: De hát ilyen ez már az ember sokszor "eltűnik" a gyerek mögött. Nekem is rosszul tud esni, mikor pl. Anyukám tőlünk telefonál valakinek és azt mondja itt vagyok Hangiéknál. De mindig így mondja.
Hangi is olyan akkor mint Marci, nem nagyon engedi hogy segítsek. Se a lépcsőn, se a kanalazásnál. :? Pedig egyedül nem nagyon megy.

Ma a boltban megdícsérték, milyen jó gyerek sose látták még hisztizni, meg jön velem kézenfogva. Oooolyan büszke voltam rá. :lol: Bezzeg délután agyvérzésközeli állapotba hozott, olyan műsort rendezett. :evil:
Vendég
 


Most csak gyorsban tudok jönni!

Cipő kérdés nálunk is porondon van. Kicsit bizonytalan vagyok, hogy mikor vegyek és milyet. Asszem én nem ruházok be 3 félére :? Majd megpróbálok valami unisexet.

Örülök, hogy Marci jobban van! A kiütés nem a 3 napos láz végén szokott jelentkezni? Bár Rozi a sumetrolim után lett kiütéses, érzékeny rá!

Szilvi ne add fel :lol:

Hanga a kis angyalka :lol: Méghogy műsort rendezett, ki hiszi azt el :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Kata, az nagyon jó hogy Marci már javulóban van.
Nekünk a melegben (éjszaka takaró alatt) jobban viszketett, napi 3*1 kálcium tablettát kellett beszednünk.

Az anyuval együtt lakunk, ő nincs tekintettel senkire sem még az unokáira sem, az a fontos neki jó legyen a másikkal nem foglalkozik.
Sajnos már megváltozni nem fog és nem is tud.
Az apukám 2002-ben halt meg balesetben és akkor végleg lemondtam az elköltözésről, nem akartam az anyut magára hagyni egyedüli gyerekként, de többször jutott már eszembe lehet, hogy sokkal könnyebb lett volna az életünk ha mégis megteszem.

Ezt elküldöm mert már 2* írtam újra.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Mary, kb hány percig sütötted a tortát? nem kapta oda az alját? én holnap de. akarom megcsinálni. gondolom, frissen a legjobb. :)
Vendég
 


Ma volt az Alexandra ballagása az oviban, megint nagyon szép és megható műsort adtak elő.
A barátnőm fényképezett majd teszek fel képeket ha megkapom tőle, a múltkori képek telefonnal készültek azért nem lett éles képminőségük.

Nekünk két cipőnk van (21-es), az egyik siesta (csatos) és már majdnem végig éri a lába, pedig amikor vettük őket kicsivel nagyobbat választottam.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Doo, én kb. 35 percig sütöttem, de ez nem mérvadó, mert régi típusú gázsütőnk van, tehát a hőfokot nem lehet rajta belőni. Gyenge lángon sütöttem, hideg sütőbe tettem be.
Nem kapta oda az alját (a tetejét egy picit viszont igen).
Még másnap is friss hatású volt.

Kata, kérdezted, hogy mennyire könnyű elkészíteni. Szerintem kezdő szint. :wink: Egyáltalán nem nehéz.
Örülök, hogy Marci mostmár jobban van!
mary74
 
 


Örülök, hogy Marci jobban van. Annak nem, hogy nem aludtatok :?

Én a cipő kérdésben még azzal dilemmázom, hogy motorozni ráadom majd a jó minőségű cipőt...lehet sajnálni fogom a cipő orrát :? talán arra kellene valami olcsóbb majd, de ha meg lepattan róla és sétál, akkor nem szeretném ha valami gagyi cipőban járna. Dilemma.
Hát, 3 cipőt én sem tervezek, max ha valami nagyleárazás lesz, mert azért egy jó cipő jó áron is van. :( És amilyen gyorsan nő a lábuk. Szerintem mi zártat már nem veszünk, inkább szandálcipőt, rosszabb időre és egy sima szandit. Végülis nyáron, mire nekünk kell a cipő, már nem lesznek ilyen hűvösek. Neki meg nem ciki, ha kap egy zoknit a szandiba alkalomadtán. nekünk az már neccesebb lenne :lol: :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Ági,
nemrég barátaink 3 éves kislánya büszkén mutatta nekem a cipőjét, mondta nézzem milyen szép az új cipője. Ütött-kopott cipőt láttam, mindenhol foszladozott.
Mondták a szülei, hogy tényleg új :shock: , két hete vették, csak sokat motorozott azalatt a két hét alatt. :?

Nektek is zenél mostanában a babanet?
Most jöttem rá, hogy valószínűleg akkor szólal meg a zene, amikor a kurzor átfut a Nyugtató babamuzsika logon, ott bal oldalon. :lol:
Egy Vivaldi nekünk is van ebből a sorozatból, de már régen hallgattuk. :?
mary74
 
 


Sziasztok!

Örülök,hogy Marcika jobban van!

Semmi különös nem történt velünk,így nemnagyon tudok mit írni!

Cipő:az én lányom nem akar motorozni,néha ráül megy vele kb fél métert és leszáll-ezt is a szobában...Én zárt szandit vettem,de ha meleg van szerintem kell a nyitott.(beizzad a lába)

Ja annyi,hogy voltam megint orvosnál a lábán lévő izék miatt.Megint egy új krém :? amennyi krémet én már rákentem egy rinocérosz felpuhult volna :roll: Ez egy allergiás reakció ekcémás jellegű foltokkal.utána olvastam hát sajnos ez öröklődős dolog akinek a családjába volt ételallergiás és asztmás azoknál könnyebben előfordul :? Na én mindkettő voltam :shock: nem múlik el rendesen szinte soha de idővel kinövi(remélem)Én is kinőttem!Ki mit csinál gyereknapon?Van valahol valami jó program?

KépKép
vicuska
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?