sztem a csigák összenőnek a tepsiben, gondolom h úgy jön ki ez a forma. nekem nem fura.
Mary, én pont ezzel a tortával szemeztem!!
asszem, meg is próbálom, de én vszeg a kenyérsütőben fogom megdagasztani. nem emlékszel h mennyi lehetett a víz? mert ugye ott rögtön bele kell tölteni mindent, nem lehet így próbálgatni. vagyis vmennyire igen, de nem szeretném nagon elszúrni. én olyan két és fél-három decire tippelnék. hm? ja és mennyi búzadara kellett hozzá? különben olyan bukta és kakaóscsigaszerű a dolog sztem. gondolom h egy csomó más töltelékkel is meg lehet variálni. (lekvár, kakaó, más gyümi, dió, stb. - na, csak a prototípus sikerüljön...
)
még rétesen is gondolkodom a jövőre nézvést: úgy tudom, a mirelit réteslapban sincs se tej, se tojás. legalábbis kész rétest vettem mirelitet és abban sem volt. meg múltkor etteünk is káposztás rétest Vikivel
és nem is volt semmi gond. egész család utálja, úgyh nekünk kellett megenni
(apu nagynénje sütötte).
én pont azon gondolkodtam h kéne venni nemcsak szandit, hanem zártabb cipőt is - nyáron is lehet hűvösebb-esősebb idő. ld most is. de már korábban is ezen gondolkodtam. viszont szandálcipőt már nemigen kapni az üzletekben
komolyan, néha nem értem az üzleteket, főleg amikor annyira gyorsan nőnek ezek a babalábak! Hajni, ti mennyi idő alatt nőttétek ki az első cipiteket?
Kata, nekem is a matrózos tetszik a legjobban
Marcikának továbbra is küldjük a gyógyenergiát!!
Blanka még mindig tündéri
Mary, köszi a bemutatkozót! (eskis képet én nem kaptam, ez egy kicsit még fúrja az oldalamat...
)
lányok, nem tudom h enyém ennyire magas v ilyen alacsonyak az ágyaink, de Viki már hónapok óta fel tud mászni a kanapékra és három hónapja le is tolat ügyesen (tegnap direkt megnéztem a naptáramat h jól emlékszem-e
). sőt, egy jóideje azzal a mutatványával állítja meg bennem az ütőt h femászik egy fonott ládára, amit azért toltam a radiátor elé h ne fejelje le azokat a brutál csöveket, de sajna, az pont a kanapé mellett van... no aztán a ládáról átmászik a kanapé támlájára és fejjel lebucskázik az ülőrészre és nagyon jól szórakozik rajta.
ijesztő, de tényleg nagyon édes
bár mostanában nem csinálta. és tényleg fel tud ő is mászni az etetőjébe, ha nincs előtte a táca és alacsonyra van állítva. ez véletlenül derült ki és olyan ügyesen csinálta elsőre is, mintha mindig ezt gyakorolta volna titokban. pedig ugye nem egyszerű mozgáskombináció, meg is kell fordulni menet közben, meg ilyenek.
különben sztem magas lehet, mert a játszón is idősebbnek nézték, meg látom h néha még a nála idősebbeknél is nagyobb, a kortársaihoz viszonyítva meg többnyire. az autósülését ő már 7 hósan kinőtte - és gyakorlatilag rögtön menetirányba kellett állítanunk az újat, mert hiába nincs még 9 kiló, de a lába már verte a támlát, az meg úgy nem OK.
májusiak lemondták a topic-talit. nektek azért van kedvetek jönni? így teljes mellszélességgel lehet többemberes tali a dologból!!!