Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek nagyon köszönjük a névnapi köszöntéseket!!!

:D :D :D

Most annyira gondolkozom, hogy mit csináljak hétfőn. Merthogy szeretnék elmenni, de Zsófit még nem kéne vinnem, mert a 2. hós oltását csak 22-én kapja meg. Itthon hagynám a dédnagymamájára, de nem szívesen bízom rá a dédikére, mert félnék, hogy elesik vele, vagy nehogy vmi baj legyen. A férjem meg megint csak nem tud vele itthon maradni vele, mert ő visz el engem a Lurdyba. Mi a francot csináljak? De úgy szeretnék már elmenni végre egyszer!!!!

Évi

Kép
evisan

Sziasztok Lányok!

Gondoltam benézek még mert hétvégén biztosan nem leszek gépközelben.
Most is már aludnom kellene mert reggel hajnali ötkor ébresztés lesz.

A névnapos kislányoknak utólag is Boldog Névnapot kívánok!!

Csengének jobbulást. Jobban mondva teljes gyógyulást! Reméljük minden rendben lesz! Noémi, biztosan nem volt kényelmes a két napi széken virrasztás de én sem tudtam volna másként tenni.

Szamikám! Remélem igazad van az oltással kapcsolatban. Én kaptam két videót is ezzel kapcsolatban és úgy tudom hogy csak pár helyen szüntették be a higanytartalmat. De sajnos angolul van a videó és én még németül tanultam anno. :( Nem tudom, de most nagyon "be vagyok parázva" ettől a szuritól. Remélem indokolatlanul és minden rendben lesz.

Adra! Amint lesz egy kis időm, átmegyek végre apósomhoz és megnézem az ő számítógépén, hogy milyen képek vannak fent a gyerekekről. Még azóta sem jutottam hozzá mióta szerettem volna (legalább két hónapja??) Pedig nekem még csak egy gyerekem van :) de időm semmi.
Mi lesz még később??

Bocsi de ennyire futotta, mennem kell még hajat szárítani és már igy is későre jár. Reggel majd nem tudok felkelni.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Isten éltesse a Zsófika, Szofit, Szonját!!!

Gyerköcök gyönyörűek. Remélem hétfőn tudunk menni, bár még Bulcsú köhög és még én is fújom az orrom. Vasárnap megfáztam jól:(

Noémi! kb fél éve Bulcsú is sokat fájlalta a hasát, le is vittem a körzeti dokihoz. Még jó, hogy addig nem hallottam erről a betegségről. Örülök, hogy most már jól van Csenge és nem került sor műtétre. Egyik ismerősünk kislányának volt ez és Ő tényleg visszaesett. Műteni szerencsére Őt sem kellett. REmélem Titeket most már messzire elkerül!!!

Szandra! kalandra fel!!!!

Szami! jó bulizást Neked.

Finike! írok privit remélem megkapod!!!

Dóri!jöttök a talira?

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Csak egy gyors bekukk...

Sid!
Remélem hétfőig mindketten rendbe jöttök! Sok-sok gyógypuszi Nektek!

Szandra!
Érezd jól magad!

Dóri!
Igen, nagyon várunk benneteket is!

Itthon mindenki alszik, így asszem én is kihasználom az időt egy kis pihire!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

sziasztok!

Adra!
még nem tudom,hogy megyünk-e a talira :?
nagyon jól viselkedik Lara-baba este kilenc körül jelzi,h itt az alvás ideje,bevisszük a szobájába,letesszük az ágyába és reggel kilencig bírja egyfolytában!! csak ma kelt fel 6kor,de csak azért,mert hasról hátra fordult, kicsúszott a karja a rácson és nem tudta visszahúzni....... nem sírt,csak mérgelődött. haláli volt :)

akkor néhány kép..

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Mesi!

Hol az a néhány kép???!!! :lol:
Itt dekkolok és várok türelemmel......
De jó Neked, hogy Lara ennyit alszik....én már annak is örülök, hogy Domi este 8-tól reggel 5-ig alszik egyhuzamban. :wink:

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Kép

Kép

Kép
helló anya :)

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

itt vannak Krisz,csak Apának át kellett méretezni őket :lol:

itt is Boldog Hófordulót kívánunk Dominak!

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!

Most olvastam vissza!

Noémi!
Csengének jobbulást, remélem, h nem újul ki ez az izé!!!!

Mesi!
Nagyon édes a kis Lara! Hogy nevet! :D Látom, megtalálta a hüvelykujját.

Most megyek, mert Zsófi elkezdett nyöszörögni. Egész nap alig aludt. Sztem 1-2 órát, ha alhatott. Tegnap viszont rengeteget. Hááát, most ilyen napja van.

Sziasztok, jó éjt:
Évi

Kép
evisan

Helló Csajok!

Mesi!
Tündéri Lara baba! Annyira édes, hogy nevet! :D :D
Jó lenne, hogy Ti is el tudnátok holnap jönni! Úgy szeretném látni Larát személyesen is!
Hihetetlen, hogy milyen jó kislány Lara! Nagyon szerencsések vagytok, hogy ilyen jól alszik éjszaka!

Eszti!
Ugye lesz annyi időd két adóbevallás között, hogy holnap ti is ott legyetek??

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Teljesen kiakadtam. Tegnap estére Csengének felment a láza 38,8-ra, a hasát is fájlalta, gondoltuk visszavisszük a Madarászba, ahonnan elhoztuk. Kiderült, hogy most nem az a kórház az ügyeletes, nem tud ultrahangot csinálni. De ez még semmi, az osztályos éjszakás ügyeletes orvos a sebészeten egy altatóorvos :shock: .Megkérdeztem, mit csinálnának, ha az egyik frissen műtött gyerek pl. vérezni kezdene. Mint kiderült, telefonos ügyelet van, azaz otthonról hívnak be sebészorvost. :roll:
Végül fogtunk egy civilben a kórházban kódorgó orvost, aki megnézte a gyereket, és javasolta, hogy délelőtt vigyük vissza ultrahangra, addig nem lesz baja. Igaza is lett, az ultrahang szerint minden o.k., csak éppen lázas és fáj a hasa... :roll:
Vendég

Ja, és a hozzám hasonló tájékozatlan szülőknek: Központi Ágynyilvántartó Tel:311-60-00, éjjel-nappal hívható, állítólag meg tudják mondani, hogy melyik kórházba érdemes vinni a gyereket az adott problémával, azaz az adott szakterületen éppen melyik kórház tart ügyeletet.
Vendég

Hoppá, természetesen Budapesti földi szám, azaz 06-1-311-60-00
Vendég

sziasztok.jó rég jártam itt.remélem mindenki jól van?!

Lehet itt még nem tudjátok,azért se voltam mert ismét nem sikerűlt aterhességem.
5+2 hetes terhesen tök üres volt a petezsák és egy hete megint kikapartak,2 baba se sikerűlt.de a következő tuti meg fog születni! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Belesek, mert holnap úgy is talizunk személyesen! De jó lesz!!!

Évi, kerestél, de nem hallottam, ne haragudj!!! Tudok segíteni valamiben?

Csajok! Bocsánat, figyelmetlen voltam a Zsófikat illetően! Adra, természetesen nagyon boldog névnapot a királylánynak is!

Kép

Szami, Szofikát is Isten éltesse!

A holnapi viszontlátásra! :D
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Helló Csajok!

Sajnálom akik nem tudtak jönni, igazán jól sikerült a tali!

Szami!
Nektek jobbulást kívánunk!

Szandra!
Amint időd engedi, tedd fel a képeket! Olyan kívi vagyok, hogy sikerültek!

Noémi!
Jobbulást Csengének! Nagyon drukkolok, hogy mielőbb meggyógyuljon!

Nitácska!
Nagyon sajnálom ami Veled történt! :cry:
Remélem, mihamarabb jó híreket kapunk tőled!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

adra én is bizakodom,hogy a legközelebbi babával már jó híreket hozok majd! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szioasztok!

Mai tali tényleg jó volt :)

Evisan!

Jó volt veled is találkozni, igaz mi nem sokat tudtunk beszélni, de majd legközelebb ;)

CSajok!

Ismét meg kell állapítanom, hogy rohamos iramban nőnek a picúrok :oops:

Pár kép, igaz ez nem a taliról :oops:

Kép Kép Kép
Vendég

u.i.: azóta már megnyírtam a bandát :lol:
Vendég

Sziasztok!

Dóri!
Köszi, nekem is jó volt veletek találkozni, legközelebb már Zsófi is jön, és akkor többet tudunk maradni. Úgy maradtam volna még, tök hamar elment az a fél óra.
Édesek a gyerekek.

Évi

Kép
evisan

Íme a képek:

Kép
Edó

Kép

Kép
Évi kezében a Hanna, első látásra nagy barátság alakult ki

Kép
Hanna

Kép
Viki

Kép
Viki és anya (Finike)

Kép
Hexinával

Kép
Adra Zsófival

Kép
Zsófit dícséri az anya

Kép
Zéti az igazikispasi

Kép
Zsófi

Kép
Megöttek Dóriék

Kép
Évi

Kép
az ikrek

Kép
Edó

Kép
Dóri (meg nem tudom mondani melyik csajszival :oops: :) )

Kép
Edó

Kép
Hanna kajcsizik

Kép
Szonjus

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Ági, még szerencse, hogy őt felismerem :wink:

Kép
Finike, Zéti mögé bújva :lol:

Kép
Dani

Kép
Adra és Zéti

Hát ennyi kép lett jó, bocsi, van akiről nem sok készült

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Jajjj, de jó! :DMegjöttek a képek, meg is mutatom Apának őket!!! :D :D
Óóó Szandra, csak rólad nem készült kép, na majd legközelebb. Hát igen, ez már csak így szokott lenni, hogy az operatőrt mindig elfelejtik.

Évi

Kép
evisan

Sziasztok!

Tök jók a képek. Sajnálom, hogy nem tudtam Veletek találkozni és Évit is megismerni, de ami késik az nem múlik.

Szandra! köszi a képeket.

GYerköcök nagyon szépek!!!!

Sajna még Bulcsú csúnyán köhög, ezért inkább nem mentünk. Múltkor is lelkiism.furdalásom volt, pedig akkor már nem köhögött és ott meg a szaladgálástól jól rákezdett. Féltem nehogy vki elkapja Tőle.

Finike! Neked írtam privit, de sztem nem kaptad meg. :(

Adra! képzeld aug.10ig teltház van az amv-ben :( majd jővőre korábban kelünk :lol:

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Helló Csajok!

Szandra!
Szupik lettek a képek, köszönjük!

Sid!
Jobbulást kívánunk Bulcsúnak!
Sajnálom, hogy az amv nem jött össze, biztos azért, mert tényleg nagyon jó hely kisgyermekes családoknak.
Nekünk is tavaly véletlenül jött össze, mert éppen lemondtak egy szobát, és azt sikerült megkapnunk!

Évi!
Én is örülök, hogy személyesen is megismertelek.

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

huhh Csajok nagyon jók a képek!!

kár,hogy mi nem tudtunk menni :cry: :cry:
remélem,legközelebb eljutunk,már nagyon kíváncsi vagyok rátok élőben is :wink:

üdv Mindenkinek

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!

Szandra! Nagyon jó képeket csináltál! :) :)
Én vasárnap óta beteg vagyok, fáj a torkom és folyik az orrom. Igaz hétvégén egy kétnapos tanfolyamon voltam és biztos az egy év utáni kimozdulás úgy "megrázott" 8) hogy mindjárt össze is szedtem valamit. Mára a torkom már jobb de az orrom az folyik egyfolytában. Remélem Nándi nem kapja el, de így semmi esetre sem mentünk el a talira bacit terjeszteni.
Talán a következőn már ott leszünk hárman. :) :) :wink:
Nem tudom, hogy Eszti szokta-e mondani, dehát a mi gyerekeink a legszebbek!
Mindegyik nagyon-nagyon helyes, szép pofijú és még lehetne sorolni!!!!!!!!!!

Evisan!

Érdekes mert a kis kép alapján ami fent van avatarban, máshogy képzeltelek el, most csodálkozva szembesültem a rólad készült képekkel.
Egyébként hol van rajtad az a 12 kiló felesleg amiről írtál? Mert én nem láttam....

Röviden ennyit, mert rengeted a teendő és Nándi baba most alszik!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Jajjjj Csajok!
Nem kell ugye részleteznem???? 8)
A kövin igyekszünk ott lenni! És ha már nyáron lesz, akkor az ovisok is tudnak majd jönni!

Most is rohanok vissza, csak egy kicsit kikapcsoltam, mert már golyózik a szemem a sok számtól....

Ui: igen Mazsuzs, én szoktam írni, és csak ismételni tudom magam :wink:

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok Csajok,

Szerintem is nagyon jó volt a találkozó, bár Éviről pont lemaradtam :?
Most rohannom kell, mert mindeféle okok miatt ma kell feladnom az adóbevallásunkat, megyek a postára, remélem, még ebben az életben végzek...
Azoknak, akiket érdekel: Szárított Ételízesítő zöldségkeverék. A Róna Szövetkezet terméke. Olyan mint a Vegeta, de nincs benne só:) Én a Tescoban vettem.

puszik.
judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

sziasztok!nagyon jók lettek a képek!!!
remélem valamikor mi is el tudunk menni ilyen talira!
sajna most nagyon bonyolultak és rosszak a napjaim! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mazsuzs!
Gyógyulj meg mihamarabb!!! Miért milyennek képzeltél el? Ja, egyébként az a kis kép csalóka, no meg ott még hosszú a hajam, mostanában vágattam le, de megnövesztem megint félhosszúra. :D

Azt mondta vki, asszem Szandra, h nyáron nem valószínű, h lesz tali, csak ősszel. De tök jó, akkor már Zsófi annyi idős lesz, mint most Hanna.

Judit!
Kár, hogy nem tudtunk tényleg találkozni, de majd legközelebb. Nem sokáig tudtam maradni. A kiscsajom várt itthon.

Évi

Kép
evisan

Sziasztok Lányok!

Nagyon jók lettek a képek, a gyerköcök tündériek és nagyot nőttek!
Sajnálom, hogy nem tudtunk el menni, de remélem a következőn ott leszünk!
Az osztálytalálkozó és apukám szülinapi bulija nagyon jól sikerült. Szofi is nagyon jól érezte magát és jól is bírta. Este 10-re értünk haza, de mire ágyba került és elaludt 11 óra volt. Viszont reggel négyig meg se moccant akkor kért egy kis cicit és aludt tovább. Ilyen mióta megszületett még nem volt! Gyakrabban csinálhatna ilyet.

Evisan!

Szerintem is nagyon jól nézel ki a képeken. Ne aggódj! Remélem a következő talin személyesen is találkozom Veled és a kis Zsófival!

Most mennem kell, puszi mindenkinek!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok!

Mi is jól éreztük magunkat a talin, de most valahogy olyan gyorsan elrepült ez az idő. Megint keveset tudtam veletek beszélgetni, de hát egy ilyen kis izeg-mozgó mellett nem egyszerű. Bár szerintem sosem lenne elég idő, hogy kibeszéljük magunkat. :lol: :D

Évi,
Egyetértek Mazsuzzsal, a kis képen teljesen másmilyen vagy. Örülök, hogy személyesen is láthattalak. :)

Eszti,
Kitartás neked, nincs már sok hátra egy hét és lehet egy picit pihizni. :lol:

Noémi,
Felhárborított az amit írtál, így pláne retteg az ember, csak nehogy orvoshoz keljen vinni a gyermeket. :evil: Köszönjük a tájékoztatást!
Csenge hogy van?

Vicuskám jobb talpán van egy piros duzzanat. Olyan, mint egy méhcsípés. Nem lehet a cípőtől szerintetek? Olyan kiduzzadó piros kb. 10 forintosnak megfelelő a mérete. Valyon mi lehet ez? Néha mutatja a cipőben, de szépen futkorászik nem zavarja, de engem annál inkább. Nincs ötletetek, hogy mi lehet ez?
Ha holnap is megmarad, akkor lehet, hogy elviszem a doktornőhöz, hogy megmondja, hogy mi lehet ez.

Mesi,
Lara babának így utólag is boldog hófordulót! :oops:

Most mennem kell...
Jó éjszakát!
Kép

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok!

De jók a képek! :D Szandra, köszönjük szépen!
Annyira jó volt találkozni megint!

Mesi, remélem legközelebb már te is ott leszel! Lara baba nagyon édi-bédi a képeken! Meglestelek iwiw-en is! :D

Mazsuzs, akkor beindult a második vonalzó projekt? :D :oops: (Bocs, ha indiszkrét voltam!)

Finike, már csak 17! :D

Évi, lánykámnak nagyon bejöttél! Tessék jönni a következő talira is! :D

Pocilo, nagyon rég jelentkeztél! Mi újság? Hogy vagytok?

Ma voltunk oltáson, a kiscsaj paraméterei a következők:
7750 gr és 69,5 cm. A doktornéni szerint "szerényen" hízik. Hja kérem, aki annyit mozog, mint Ő... Asszem zabszem van a seggében. :D :oops:

Rohanok mosogatni meg rendet tenni, most alszik!
Mindenkinek szép napot!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Finike!
köszi :D már csak 17!! nap :lol: huhhh ez izgi..

Hexina!
iwiw-en? hogy találtál meg? és miért nem jelöltél be??

üdv Mindenkinek

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Csenge rosszul van. Folyamatosan lázas, fájlalja a hasát is néha. :cry: Megint jártunk vele kórház(ak)ban, persze a központi ágynyilvántartó segítsége annyiban nyilvánult meg, hogy "hívjam fel a kórházat és ott kérdezősködjek". Most a Heim Pálban kötöttünk ki, tegnap du. 3-tól este 9-ig szúrkodták, nyomkodták, röntgenezték, végül benttartották egy antibiotikum kúrára. Fogalmuk sincs, mi a baj. Az éjszakát most ismét egy széken gunnyasztva töltöttem. Változatosság kedvéért itt nem faszék, hanem vasvázas szék volt a társam a virrasztásban. Most egy kicsit hazajöttem "pihenni", apa váltott. Most Luca visítását hallgatom, estére megyek vissza virrasztani a kórházba. Előjegyeztek anyás szobára, ahol feküdni is lehet, ezért 6e Ft-ot kell fizetni éjszakánként, de várólista van. Micsoda luxus igényeim vannak! Most úgy berángatnám Horváth Ágnest egy kis éjszakai üldögélésre, miközben a fejéhez vagdoshatnám "kevesebb ágy, jobb ellátás". Egy kb 15 négyzetméteres szobába van bezsúfolva 3 ágy, 1 mosdó egy fürdető egy pelenkázó. Az ágyak közti keskeny ösvényen a 3 luxusfotel. Igen. Nekem legjobban a zárható széf, és az ebédhez adott alma hiányzik :twisted: Bocs a kirohanásért, de mostanra teljesen kiborultam.
Vendég

Sziasztok!

Noémi!
Teljesen átéreztem, amit írtál, ez borzasztó!!! :cry: :cry: Ne aggódj, Horváth Ágika biztos egy full extrás magánklinikára menne. :twisted: :evil:
Szegény kislányodnak lehet most a legrosszabb, megküzdenie a fájdalmakkal és a lázzal. Annyira sajnálom szegény kicsi lánykádat. :cry: :cry: :cry: Ééédes picike!!! :cry: Jobbulást Csenge babának, mihamarabb gyógyuljon meg!!!

Hexina!
Naná, h ott leszek a következő talin. Már nagyon fogom várni.

Évi

Kép
evisan

Noémi!
nem semmi a kálváriátok!! ohh drága kis CSenge!

sok-sok gyógypuszit küldünk neki!

Neked pedig sok erőt küldök így virtuálisan :)

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

noémib!
én is jól eltángálnám és befektetném egy korházba.és csinálják vele is ugyanazt mint velem is meg szegény Csengével!
sok puszi a kis csengének!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nagy hírem van!
Hanna babának áttört az első foga ma délután! A csücske kinn van!!! Pedig reggel még a dokinéni sem látta, most meg sírás közben csak lesem, hogy mi az a fogínyén. :oops: Szóval alakul a fogpaszta mosolyunk! :D :D

Mesi, van egy közös isemrősünk. :D Adra személyében! Megjelöllek, ha legközelebb felmegyek!

Csengének jobbulást kívánunk és millió gyógypuszit küldünk!

Szép estét mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

hexina gratula az első fogacskához!!!!!!!!csak így tovább! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hexina!
Hannának Nagy Gratula a fogacskához :lol: mindegyiken ilyen könnyen jöjjön ki :lol:

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Helló Csajok!

Most csak röviden!

Noémi!
Sok-sok gyógypuszit küldünk Csengének!
Remélem, hamarosan megtalálják mi okozza a bajt, és gyorsan segítenek Csengén! Nagyon drukkolok Nektek!

Hexina!
Gratulálunk mégegyszer Hannának!
Nagyon jól éreztük magunkat a közös sétán!
Szerintem mihamarabb megbeszéljük a következőt!

Mesi!
Írok privit!

Most mennem kell...

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Adra, köszönjük! Mi is nagyon jól éreztük magunkat, állunk a következő elébe! Csuda édik voltak a törpik, nagyon barátságosak!
Ja, és a reggel még készülődő második fogacska délutánra kibújt! Szóval megvan a második! Lassan vehetem a fogkefét! :D :D

Mesi, megjelöltelek! :D

Vár a vacsora meg egy éhes férj!
Szép estét mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Hexina!
Nnnnaaa... mi a fognyűvő manócska? A barátnőmnek jönnek a fogacskái? :lol: Csak viccelek... . Mármint az ügyben, hogy remélem a fognyűvő manócskák még nagyon sokáig váratnak majd magukra. :lol: :D

Puszi Hannácska, puuusssziiiii.......... :lol: :lol:

Zsófimnak ma adták be a 2 hós oltást. Én is majdnem elbőgtem magam, amikor belényomták a szurit, és elkezdett sírni. :cry:

Na pusza mindenki!
Jó éjt:
Évi

Kép
evisan

Sziasztok!

Itthon vagyunk. Nem derült ki, mi okozta Csengénél a lázat, és a katasztrófális vérképet. Viszont kapott vénásan szélesspekrumú antibiotikumot, és az csodát tett. Elmult a láz, nem fáj a hasa, jókedvű, a vérképpben a gyulladásos érték a felére esett vissza :)
Itthon is folytatnunk kell az antibiotikumot, mostmár szirup formájában 4 napig, utána újabb vérképet csinálni.

Az azért zavar, hogy nem tudni a baj okát, mivel ahogy hazaértünk, szembesültünk azzal, hogy Luca belázasodott (38,6). Most várom a doktornőt, próbálok tőle antibiotikumot kunyerálni. Bár nem vagyok híve, de a Csengével történtek fényében úgy gondolom, nem kéne Lucával is megvárni a helyzet elfajulását.
Vendég

Még annyit elmondanék, hogy el vagyok ájulva a gyerekkórházakban (Madarász, Heim Pál) dolgozó orvosoktól, és nővérkéktől. A lelküket is kitették, nagyon kedvesek és alaposak voltak. Bár furamód csupa fiatallal találkoztunk, így pl. a vérvételek nem voltak éppen zökkenőmentesek, de igazán igyekeztek. (És nem a hálapénzért voltak kedvesek) Sokan szapulják az orvosokat, hogy miattuk olyan az egészségügy, amilyen. De szerintem ez egyszerűen nem igaz :!:
Vendég

Sziasztok!

Évi, Hannának átadtam a puszikat! :D Az oltással kapcsolatos érzéseid meg tudom érteni, én azzal a tudtattal próbáltam magam vígasztalni, hogy neki-vele teszek jót! Persze én is elfordítom a fejem, mert nézni sem bírtam!
Sok-sok puszika Zsófinak, remélem nem viseli meg nagyon!

Noémi, nem semmi a kálváriátok! Remélem kiderítik mi okozta a bajt! Jobbulást nektek!

Többiek merre vagytok? Finike, te tudom, már nagyon a célegyenesben vagy! Mennyi is még? :D :D
Judit, Dóri, Szami, Eszti, Szandra, Syd HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!! Ki mit csinál?
Poci, nagyon-nagyon rég jelentkeztél!

Megyek porszívózni! :?
Szép napot nektek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Finike! Már tényleg csak pár nap az esküvőig!! Úgy irigyellek!! 8) Nagyon szeretek esküvőkre is menni de a legjobb ha te vagy a főszereplő... :wink: Elmúlt már Viki hasmenése?

Hexina! Még nem indult el a második vonalzó projekt. Majd akörül ahogy Finike is írta. Hátha együtt járkálunk majd a kórházba... :) Ki tudja?
Téged is irigyellek Adrával együtt. Olyan jó, hogy ilyen közel laktok egymáshoz és együtt tudtok menni sétálni. Nálunk itthon hiába van a sógornőméknek kicsi baba, a legtöbbször akkor eszik amikor Nándival mi mennénk sétálni. Ráadásul az unokatesó apukája már délután negyed ötre itthon van így utána már nem szoktunk programokat csinálni együtt. Mi még jó sokat várunk apára amig fél 8 körül hazaér....

Már többen hiányoltuk Pocilót, lehet hogy már nincs net náluk?

Evisan! Nem tudom leírni hogyan képzeltek el, de teljesen más volt az avataros kép és végül a talin készült kép. Finike is írta ezt.... Biztosan az volt a baj, hogy az avataros kép nagyon kicsi.

Noémib! Jobbulást kívánok Csengének! Egyszerűn hihetetlen amin átmentetek. És még mindig azt mondják hogy a magyar egészségügy nem a legrosszabb. Ezek után az állapotok után is.... :( Azért érdekes, mert azt hittem hogyha gyerekkel történik valami, mindenhol normálisan állnak a dolgokhoz. De akkor a Madarász utcai kórházban szerencsétek volt -én erről a helyről is hallottam - eddig - egy negatív tapasztalatot -, így örülök hogy valakivel kedvesek voltak és nem mumusként vonul be a hely az emlékezetbe.

Mi megvagyunk, sajnos Nándinak tegnap óta folyik az orra. Tegnapelőtt éjjel rengetegszer felébredt, szerintem nem kapott levegőt. Tegnap tettem téglát az ágy alá, a fejrészhez és megemeltem vele, így "csak" egyszer ébredt. 8) 8) Hogy ennek köszönhető-e a dolog vagy a neki való orcseppnek, az már más kérdés..... :wink:
Én is nagyon lassan megyek ki a náthából még az ebédjét sem igazán tudom megkóstolni hogy meleg-e mert nem szeretném ha elkapná az én verziómat. Ma jól meg is égettem a száját. Igy még soha nem jártunk. Nagyon szégyellem magam, remélem hamar rendbe jön. :oops:
A kanál ami éppen ilyen balesetekre való van nekünk, de szerintem az még a langyos ételnél is kifehéredik így nem egészen megbízható.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

sziasztok!jó sokat termeltetek!egy ideig kevesebet fogok tudni jönni mert végre pakolok és nemsoká tudunk költözni és itt hagyni a köcsög anyóst!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?