Sziasztok!
Finike! Már tényleg csak pár nap az esküvőig!! Úgy irigyellek!!
Nagyon szeretek esküvőkre is menni de a legjobb ha te vagy a főszereplő...
Elmúlt már Viki hasmenése?
Hexina! Még nem indult el a második vonalzó projekt. Majd akörül ahogy Finike is írta. Hátha együtt járkálunk majd a kórházba...
Ki tudja?
Téged is irigyellek Adrával együtt. Olyan jó, hogy ilyen közel laktok egymáshoz és együtt tudtok menni sétálni. Nálunk itthon hiába van a sógornőméknek kicsi baba, a legtöbbször akkor eszik amikor Nándival mi mennénk sétálni. Ráadásul az unokatesó apukája már délután negyed ötre itthon van így utána már nem szoktunk programokat csinálni együtt. Mi még jó sokat várunk apára amig fél 8 körül hazaér....
Már többen hiányoltuk Pocilót, lehet hogy már nincs net náluk?
Evisan! Nem tudom leírni hogyan képzeltek el, de teljesen más volt az avataros kép és végül a talin készült kép. Finike is írta ezt.... Biztosan az volt a baj, hogy az avataros kép nagyon kicsi.
Noémib! Jobbulást kívánok Csengének! Egyszerűn hihetetlen amin átmentetek. És még mindig azt mondják hogy a magyar egészségügy nem a legrosszabb. Ezek után az állapotok után is....
Azért érdekes, mert azt hittem hogyha gyerekkel történik valami, mindenhol normálisan állnak a dolgokhoz. De akkor a Madarász utcai kórházban szerencsétek volt -én erről a helyről is hallottam - eddig - egy negatív tapasztalatot -, így örülök hogy valakivel kedvesek voltak és nem mumusként vonul be a hely az emlékezetbe.
Mi megvagyunk, sajnos Nándinak tegnap óta folyik az orra. Tegnapelőtt éjjel rengetegszer felébredt, szerintem nem kapott levegőt. Tegnap tettem téglát az ágy alá, a fejrészhez és megemeltem vele, így "csak" egyszer ébredt.
Hogy ennek köszönhető-e a dolog vagy a neki való orcseppnek, az már más kérdés.....
Én is nagyon lassan megyek ki a náthából még az ebédjét sem igazán tudom megkóstolni hogy meleg-e mert nem szeretném ha elkapná az én verziómat. Ma jól meg is égettem a száját. Igy még soha nem jártunk. Nagyon szégyellem magam, remélem hamar rendbe jön.
A kanál ami éppen ilyen balesetekre való van nekünk, de szerintem az még a langyos ételnél is kifehéredik így nem egészen megbízható.
mazsuzs