Sziasztok!
Hanna!
kitartás! nagyon drukkolok Nektek! Ha a doki is bizakodik, akkor Neked is azt kell tenned! szorítok!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nyulasz!
Tetszik a vonalzód! Megint egy pozitiv figura, virágokkal és nyulambulammal!
Ugye helyre jött már a lelkivilágod
és amit már régóta szerettem volna kérdezni: nehéz Téged stimulálni? Úgy emlékszem, hogy amióta ismerjük egymást, relative kevés sejtecskéd volt
Jól emlékszem
Vajon miért? mit mond erre a doki? Itt úgy filozófálgatok, hogy lehessenek fagyibabáitok, mert az olyan megnyugtató érzés, hogy ott egy biztonság... (igaz nekem is a 3 közül csak egyszer volt fagyibabám, de mindig ámulok, hogy közülünk sokaknak akár 6-7 db-ot is le tudnak fagyasztani) Kérdezted a dokit ez ügyben?
A peteéréssel kapcsolatosan szerintem is lehet, hogy hamarabb van. Kiváncsi leszek mikor fog megjönni...
Gerike!
drukkolok, hogy a terhesség miatt legyen
Katica!
hát mára már tudom, hogy nem kell a doki, mert átváltottam barnázgatásba. ezt pedig produkálom már október óta. El kéne mennem vérvételre (hormoskivizsgálás) van is időpontom, de egyszerüen most nem tudok ezzel foglalkozni. Kicsit lepereg a lombik rólam, de úgy érzem, hogy most ha túl leszünk a nyaraláson, akkor már a babára tudok koncentrálni
Neked jobbulást, a hiszterohoz drukkok!
Skrisz!
igen, Svájca megyünk...
már nagyon várom! És most a legnagyobb idegeskedésem, hogy legyen jó idő, mert ha nem lesz az, akkor tolódik a nyaralás. azt meg nem akarom!
és hova kell kattintani a hülye zene elzáráshoz
és drukkhegyek!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Zsu!
köszönöm, kitartok!
Gyöngyike!
drukkok!