Új privát üzeneted érkezett!

Krisz,
még ha ma is szurizol, akkor nőhet a számuk. Akkor hétfő hajrá.
Vendég

Ma is szuri, meg holnap is. :lol: Hajrá tüszők, sokasodjatok! :lol:
Végülis nem érdekel hány darab lesz, a lényeg, hogy legyen kettő vagy három, ami szépen megtermékenyül, szép szabályos, sok sejtes. :lol: Abból pont lehetne egy gyönyörűszép babánk. Balatonon a házunk előtt leszállt a gólya a villanyoszlopra, és veszettük kopogtatta. Ezt én igennek veszem. :lol:

skrisz72

Sziasztok!
bocs, hogy eltűntem
eladtuk a telkünket Balatonon (ügyvédezés, ügyintézés) beteges vagyok (nátha torokfájás, láz) megjött 19 napra :shock: , betonoztuk (medencéhez, kiborultam idegileg és fizikailag is) apukámmal megkezdtük a kemót, munka hegyek a havizárás miatt és a szabim miatt is. Hát ezért nem jöttem...
De megyek nyaralni a jövő héten! Nagyon ránk fér!

Mindenkinek drukk hegyek!

Zsu!
gyógyulgass! csillapítsd a lázad!

Nyulasz!
drukkolok, hogy még lealkudd szeptemberre!

Hanna!
drukkok mennek! Ugye nem maradtam le semmiről?

petne!
Nálatok minden rendben?

katica!
köszönjük a táblát!
meggyógyultál?

Skrisz!
drukkok a tüszőcskéknek! szépen haladtok!

bocs, ha kihagytam valakit... :oops: Biztos kihagytam... :evil: :roll:

és még valami! Hogy a fenében lehet elnémítani a babaneten ezt a zenebonát :roll: :shock:
dezsina

Dezsi,
kiválasztottad a "legkönnyebb női" munkát? Betonozás?? :shock: Remélem megéri az a medence! Sok erőt és kitartást kívánok nektek a kemóhoz. Az nagy menet lesz. Jól emlékszem, Svácba mentek?
(Zenebonát csak úgy tudod leállítani, ha rákattintasz a bal oldalon, majd becsukod. De mikor újra frissíted a babanet-et, akkor megint elkezd zenélni. Baromi idegesítő! Én már levettem a gépemen a hangot.)

skrisz72

Nyulasz, Bella, hajrá október (vagy előbb :wink: )!

Krisz, drukkolok, hogy pénteken újabb tüszőid nőjenek nagyra. Igazad van, 1 is elég ahhoz, hogy gyönyörű kisbabátok legyen :!:
A gólyát én is egyértelműen jó jelnek tekinteném :wink: :D

Dezsi, jobbulást! Nem semmi, ami veletek történt az elmúlt időszakban, szerintem ebből 1-1 is elég ahhoz, hogy kiborulj.
Fel a fejjel, nemsokára utaztok. Remélem, apukád jobban lesz addigra.

Zsu, minden rendben? Láz nincs, ugye?

Hanna, merre vagy? Megesz a kíváncsiság :D :!:

Nekem jövő hét elején kellene hívnom a dokimat, hogy időpontot kérjek, de addig nem bírom ki (meg aggódom, hogy mi van, ha pont szabira megy, vagy ilyesmi, aztán újabb hetet kell várnom), szóval úgy döntöttem, hogy holnap vagy pénteken hívom. Egyébként jól vagyok, ici-pici émelygés, estére felfújódás, és szúrkálás a pociban ... biztosan nő a kiscsillag :D

Kép
petne

Petne, elhiszem, hogy türelmetlen vagy. :lol: Én is az lennék! De az émelygés egyértelműen jó jel!!! Vagy túl sok szalonnát ettél. :wink:
Hannával remélem minden oké, írtam neki privit is, de még nem válaszolt.

skrisz72

Sziasztok!

Zsu! Gyöngyi! Drukk ezerrel!!!

Krisz! Hajrá tüszők!!!!

Mindenkit cuppantok!

Katica! Dezyi! Jobbulást!

Köszi a hiányolást, velem semmi extra. :(

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna!
Mi van?Mi ez a :( ???
Vendég

Dezsi!
Ennyi rossz után csak jó jöhet,nagyon sok erőt kívánok...
Vendég

Hanna :D

Mi ez a szomorú jel?????

Dezsi :D

Mennyi dolgotok van most. A kemohoz kitartást kívánok, s sok pozitív gondolatokat. Mindjárt itt a nyaralásotok. :D

Nyulasz :D

Jó, hogy újra itt vagy. Már jó a netetek? Látom új a vonalzód. :D Októberig kitartás. :D

Petne :D

Elhiszem, hogy alig várod már, hogy újra lásd őt, s megnyugodj. Hidd el, rendben fejlődik odabent. :wink:

Köszönöm kérdésetek, még hőemelkedésem sincs azóta, a hő beállt 37, 1 és 37,2-re. 8)

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Bocs Csajok. Eléggé barnázok és görcsölök. Tudom-tudom... de váratlanul ért. A dokim lelket öntött belém. Most bízok!

Kép
hanna30

sziasztok!

hanna, zsu, krisz: drukk+++++

nyuszi, bella: jó sokára kaptatok időpontot.

dezsi: kitartást! 19 napra megjött? :shock: nem kéne a dokiddal beszélned?

rólam: még nem teljesen gyógyultam meg, kicsit köhögök, és rekedt a hangom. pénteken még lesz egy utam a fül-orr-gégészetre.

katica
katica30

HAnna :D

Olvastam a blogodban. Küldök sok pozitív energiát és pozitív gondolatot! Bízz a három Zsebikében. :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katica :D

Még mindig nem sikerült meggyógyulnod? Kívánok minél hamarabbi gyógyulást!

kobzoszsu

Hanna, unokahugom is végiggörcsölte az első pár hetet! Ne aggódj!

skrisz72

Hanna, tudom, hogy ilyenkor nagyon nehéz, de nem feladni! Amíg nem biztos, hogy nem sikerült, azt kell sulykolnod magadba, hogy minden rendben lesz. Az sokat segít! Doki is bízik, Te is bízz! Nagyon drukkolok +++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vasárnap tesztelsz? Otthon vagy kórházban?

Katica, ez a Te megfázásod nem semmi :evil: ! Most már tényleg meggyógyulni :!:

Zsu, mennek Neked is a drukkok ++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyöngyi, mi újság?

Kép
petne

Lányok!
Holnap megyek vissza a dokimhoz, holnap tudom meg, hogy sikerült-e a beültetés,. Eddig nem éreztem semmit egy kis cici fájáson kívül, viszont a mai nap úgy fáj folyamatosan a derekamnál, hogy sírni tudnék, ennyire még soha nem fájt. Szerintetek ez a mensi jele?
gerike

Sziasztok!
Gerike,mára nagy drukk,ez bizony lehet a terhességtől is.Majd gyere,hogy mennyi lett a hcg.Jó magasat kívánok!
Katica,igen szerintem is soká lesz október. :( Ezvan sajnos,remélem gyorsan elrepül a nyár.Neked jobbulást,remélem mostmár túl leszel a hiszterón.
Hanna!
Nagyon drukkolok!Tesztelni fogsz?
Krisz,Zsu,Gyongyike ++++++++++++++
Dezsi!
Szerintem nekem is ilyen rövid lesz a ciklusom.Tegnap tutira peteérésem volt,tudom ez érdekes a ciklus 6.napján,és először aggódtam is,miért fájhat vajon,de aztán volt ez a nyák is,szóval tutira rövid ciklus lesz.

A gépemről annyit,két-háromszor hiba miatt bezárja a babanetet,de utána elmúlik,csak kitartónak kellett lennem.
Vendég

Sziasztok!

Hanna!
kitartás! nagyon drukkolok Nektek! Ha a doki is bizakodik, akkor Neked is azt kell tenned! szorítok!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz!
Tetszik a vonalzód! Megint egy pozitiv figura, virágokkal és nyulambulammal! :wink:
Ugye helyre jött már a lelkivilágod :roll: :?:
és amit már régóta szerettem volna kérdezni: nehéz Téged stimulálni? Úgy emlékszem, hogy amióta ismerjük egymást, relative kevés sejtecskéd volt :roll: :? Jól emlékszem :oops: :?:
Vajon miért? mit mond erre a doki? Itt úgy filozófálgatok, hogy lehessenek fagyibabáitok, mert az olyan megnyugtató érzés, hogy ott egy biztonság... (igaz nekem is a 3 közül csak egyszer volt fagyibabám, de mindig ámulok, hogy közülünk sokaknak akár 6-7 db-ot is le tudnak fagyasztani) Kérdezted a dokit ez ügyben? :roll:
A peteéréssel kapcsolatosan szerintem is lehet, hogy hamarabb van. Kiváncsi leszek mikor fog megjönni...

Gerike!
drukkolok, hogy a terhesség miatt legyen :wink: :!:

Katica!
hát mára már tudom, hogy nem kell a doki, mert átváltottam barnázgatásba. ezt pedig produkálom már október óta. El kéne mennem vérvételre (hormoskivizsgálás) van is időpontom, de egyszerüen most nem tudok ezzel foglalkozni. Kicsit lepereg a lombik rólam, de úgy érzem, hogy most ha túl leszünk a nyaraláson, akkor már a babára tudok koncentrálni :) Neked jobbulást, a hiszterohoz drukkok!

Skrisz!
igen, Svájca megyünk... :D már nagyon várom! És most a legnagyobb idegeskedésem, hogy legyen jó idő, mert ha nem lesz az, akkor tolódik a nyaralás. azt meg nem akarom!
és hova kell kattintani a hülye zene elzáráshoz :shock: :?:
és drukkhegyek!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu!
köszönöm, kitartok! :)

Gyöngyike!
drukkok!
dezsina

Gerike, majd gyere a hírekkel!

Krisz, Zsu, Gyöngyi, Hanna, mennek a drukkok ++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz, de jó neked, hogy normál ciklusban is érzed az ovulációt! Én csak stimulált hónapokban éreztem eddig.

Dezsi, már csak egy bő hét. Készülsz már? Hegyekben állnak a cuccok, amiket visztek? Vagy Te olyan utolsó pillanatban összepakolós fajta vagy?

Bocs, ha kifelejtettem valakit, de szokás szerint rohanásban vagyok! :(

Kép
petne

Petne!
:D még semmit sem pakoltam :lol: utolsó pillanat :lol: De megpróbálok erőtvenni magamon és vasárnap rákészülni a feladatra...
dezsina

Dezsi!
Egyszerűen rosszul reagálok a stimukra.Pedig jók a hormonjaim,mindig van rendes ciklusom,meg peteérésem,de valamiért nem nagyon mozdulok meg a szurikra.Gőzöm sincs miért,bár most volt 6 tüsző,amiből igaz csak 4 petesejt lett,de ez már haladás volt.Lehet kimerülőfélben vagyok.Van akinek egysincs,mert korai petefészekkimerülés van.Úgyhogy még örülök is,hogy legalább van valamennyi.Persze tök jó lenne sokkal több,meg blasztóig elvinni,meg fagyasztani,dehát eddig nem sikerült.Nem vagyok túl jól,nekem borzasztó messze van október.És ez a várakozás...állandóan...na mindegy.Kívánok neked nagyon szép időt.
Petne!
Nem mindig mondanám jónak,eléggé fáj,és pont ekkor ezért nem is annyira kívánom a kekszet. :oops: Bár lehet,hogy amikor megszűnik ez az érzés,akkor kellene csak??? :roll: Mert nem az lenne a természetes,ha egy nő fogamzóképes,akkor esetleg még inkább kapható...?Na mindegy,bízom én a spontánban is,ezzel az 1-2 db spermiummal,mi mást tehetnék,nem akarok teljesen becsavarodni.Pedig asszem kezdek borzasztóan elkeseredni,és nagyon rossz érzés az ötödiknek nekivágni,és megpróbálni bízni,hogy nem kell majd még több százezreket erre kifizetni.Szerencsére anyagilag bírjuk,tudom ez is sokat számít,de lelkileg nagyon megvisel.És most tényleg úgy érzem,jó ötlet volt a dokimtól,hogy elküldött egy pszichomókushoz,aki lombik szakértő.Szerinte minden meddőségi központba kéne,és már az első lombik előtt fontos lenne egy-két beszélgetés.És akkor mi még jó helyzetbe vagyunk,mert itt vagyunk egymásnak a babaneten,ami szerintem a legjobb terápia,de lassan kezd kevéslenni.Nem is tudom,aki nem ír ide,az hogyan bírja ezt.Én nagyon hálás vagyok itt mindenkinek a bíztatásért,támogatásért,a meghallgatásért,mert e nélkül asszem ezerszer nehezebb lenne.
Vendég

Nyulasz, nekem sincs túl sok tüszőm, bár még mindig nem tudom pontosan hány van. Én még nem aggódom annyira, mert nekem ez az első próbálkozásom a lombikkal, de teljesen átérzem a helyzetedet. Az ötödik mégiscsak az ötödik. Továbbra is csak bátorítani és támogatni tudunk téged, hogy kicsit könnyebb legyen, és ne add fel. Nagyon sokan vannak hasonló cipőben, de valahogy mindenki túléli. És a végén összejön az a baba. Lehet, hogy most ötödikre már összekapják magukat, és sikerül. Lehet, hogy pont most éri el a szervezeted azt az állapotot, hogy most már elég hormon van benned, és képes megbírkózni a feladattal. Nem lehet tudni. Mi itt vagyunk neked és egymásnak. Ennyi pozitív energiával már csak összejön mindannyiunknak.
Ez a pár sor természetesen mindenkinek szól! Fel a fejjel lányok!

skrisz72

Nyulasz,
megírod priviben a pszihomókus elérhetőségét és hogy mit mondott róla Mágusunk! Előre is köszönöm!
Vendég

Petne!

Sikerült 275 HCG! gratulálunk Ön terhes!!!
gerike

Gerike,
gratulálok! :D
Vendég

sziasztok!

lányok: köszi szépen.

hanna, krisz, zsu, gyongyi: drukk+++++

gerike: drukk, és gyere a hírekkel!

nyuszi: kitartást a várakozáshoz! lesznek addig vizsgálatok? ölelést küldök neked.

krisz: jól mondtad! köszönöm. :wink:

katica
katica30

gerike: egyszerre írtunk. jaj, de jó! örülök :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Ez a 275 hcg ez mennyi baba?
gerike

gerike, gratulálok, szerintem ez lehet két baba is, mert a 11-33 nap között max. 220 szokott lenni a szakirodalom szerint. :lol: De majd az UH-on kiderül.

skrisz72

skrisz72!
Köszi és kedves vagy!
gerike

De jó, hogy benéztem!

Lányok, nekem is nagyon nagy segítség, hogy vagytok!
Én egyébként egyáltalán nem vagyok egy fórumozós fajta, de most nem tudom, hogy bírnám nélkületek! Köszi én is! :D

Gerike, gratulálok! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Szerintem is elég magas az a HCG, szóval lehet, hogy ketten vannak :D
Mikor mész UH-ra? Nem akarsz vonalzót csinálni?

Rólam: hétfőn este megyek a dokimhoz megbeszélni a továbbiakat, és akkor ismét láthatom a kicsit :D :D :D

Kép
petne

Petne, jaj de jó! Kaáli-ba mész hétfőn? Vagy a saját dokidhoz?
Én is nagyon várom a hétfőt! Holnap reggel meg kiderül, hány szép tüszőcském van... :lol:

skrisz72

Gerike!
Gratulálok nagyon jó hírek!

rólam:
elmultak a tüneteim se hányinger, se hányás, se álmosság, most átlendültem a másik oldalra 6 óra alvással kipihent vagyok.teszek - veszek...
Ha a pocakom nem lenne ekkora akkor el is felejteném h kismami vagyok de látszik ám.Ja és az örökös kajálás na az sem hagy feledkezni. tegnap minden vendégem megkérdezte h tán baba lesz én meg nem akarom letagadni a kis jövevényt igy elmondom és remélem nem lesz semmi "babonás hülyeség".

Kép

Kép
bellanitta

Bellanitta, miket eszel? Örülök, hogy jól vagytok!! :D

skrisz72

skrisz!
Mindent ami jól esik!Most az eper a menő és a fagyi :D

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Gerike! Nagy gratula!!!!

Zsu, Gyöngyi! Drukk ezerrel!!!

Krisz! Hajrá tüszők!!!!!

Kismamik! A babonában nehogy higyjetek már. :?

Kép
hanna30

Lányok!
MIndenkinek köszönöm!
29.-én megyek UH.

Petne!
Neked mennyi volt a HCG-d?
gerike

Gerike! Hanyadik napon vagy?

Kép
hanna30

Gerike, óriási gratulácijóóóóóóó:) Szuper!

Hanna, már csak pár nap és megvan az eredmény... küldök én is pozitív energiát!

Petne, bizony, én sem voltam egy fórumozó, de így tényleg sokkal könnyebb.

Katica, örülök, hogy jobban vagy!

Bellanitta, már tényleg látszik a pocid? kÉpet esetlegkérhetünk?:)

Nyulaszka, úgy megvigasztalnálak... Nem is tudom mit csinálnék, ha az 5. előtt lennék, mert mi nem tudnánk tovább menni. nagyon örülök, hogy utána is tudnátok fizetni, mert pont ezért fog a következő sikerülni, mert tudod, hogy nem ez az utolsó esély.

A pszichomókus is segít, igazából aki nem először megy, annak már eleve lehet oka arra, hogy menjen, és van, akinek mondjuk pont lelki okok miatt nem jön össze. Szerintem nálunk ez lehetett, most már dupla az ok,de járunk is szakemberhez, igaz em lombikos. Esetleg nekem is elküldenétek annak a számát, aki meddőségi specilista, csak mert én olyat nem találtam Pesten, pedig nagy kutatómunkát végeztem. akihez járunk, nem meddőségis, ő kérdezte meg először, hogy miért nem olyanhoz megyünk. már csak 2 alkalmunk van vele, aztán elmennék azért a meddőségishez is, hátha még többet tud.

Mindenesetre nekünk már ez is sokat segített, érzem mindkettőnkön, mert párban megyünk.
Vendég

Kriszm drukkolok a jó eredményhez!
Vendég

Sziasztok!
Hanna,Krisz,Zsu drukk!!!!
Brumi!
úgy legyen.
Én nem találtam túl sok mindent erről a pszichológusról,de úgy nézem a szülészet-nőgyógyászat lehet a szakterülete,nem a meddőség.Bár gondolom ott is képben van,hiszen közel áll a két dolog egymáshoz.Hát,majd meglátjuk.
Küldtem mindenkinek elérhetőséget,aki kérte.
Vendég

Sziasztok!

Krisz, már a saját dokimhoz megyek. Mára is, és hétfőre is drukkolok!!!

Bella, jó hogy jöttél! Te már a 3. hónap végéhez közeledsz, ugye? Valahogy március elején volt a beültid, ha jól emlékszem. Úgyhogy most már a babonával nem is kell olyan nagyon törődni. Jó neked, hogy elmúltak a tünetek, én egész napos hányingerrel küzdök, és még kb. 1 hónapig számíthatok is erre. Néha nagyon nehéz másra koncentrálni... de nem sírok, ezt vártam :oops: :D

Gerike, nekem nem mondta a doki, hogy mennyi a HCG. Remélem, a derekad már jobban van!
Kitartás 29-ig, nekem ez az időszak volt a legkeményebb várakozás szempontjából.

Zsu, drukkok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hanna, van valami újság? Drukkolok nagyon ++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat.Sűrűn bezsebelem. :lol:

Gerike :D

Nagyon gratulálok!

kobzoszsu

Brumi!
Majd mondom a páromnak fényképezzen le és felrakom a fotót nekem nagynak tünik de tükörben nézve kis aranyos.

Petne!
lassan vége az első trimeszternek.mondjuk ma valami nem esett jól és kissé rossz a gyomrom.

gerike!
Nekem a 29 szerencseszám ( a szülinapom,és mindkét Uh időpontja és a 11 hetesre megyek 29.én)tehát sok sikert és kitartást :D

hanna!
még mindig mennek a drukkok++++++++

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Petne, kitartás! Rókakoma is majd megun téged, és keres más kismamát. :wink: Igyál sok folyadékot.

Gerike, Zsu mennek a drukkok!

Hanna, csak így tovább a tesztekkel!! ++++++++++++++++ Hétfőn mész Szmatihoz?

Lányok, köszönöm a drukkokat! 8 tüszőm van, 4-4 mindkét oldalon. Ebből 2-2 nagy és 2-2 közepes. Ma reggel kaptam még három ampulla Merionalt, hogy ma megérjenek a közepesek is. Holnap 23:30-kor kell beadnom az Ovitrelle-t. Hétfőn 10-re kell mennünk. Már nagyon várom!

skrisz72

Krisz, gratulálok! 8 tüsző, nem semmi! :D :D :D Növesztgesd még őket holnap estig!

Hanna, most látom a blogodon, hogy alakulnak a dolgok!
Jó hétvégét, sokat gondolok Rád, aztán majd gyere a hírrel vasárnap!!!!! Bár szerintem mindegy, milyen az a teszt, Kaális vagy nem Kaális. Ott van az a csík, és most már biztosan nem az injekcióktól!!!! :D :D :D ++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Úgy néz ki, nálunk nem a gólya fogja hozni a babákat! A héten a házunk előtti főúton jött velünk szembe egy kamion, amire az volt írva: Peti Transz. :lol: :lol: Úgyhogy ők hozzák a Petikéket. Ma reggel pedig két ilyen kamionnal találkoztunk ugyanott. Ezek szerint két fiút fognak hozni. :wink: :lol: :lol: Ezek aztán a pozitív jelek! Mindenkinek kívánok hasonlókat!

skrisz72

Krisz, ez jó :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
petne

Sziasztok!

Skrisz!
Graula a 8 petikéhez! Nagyon izgi! Drukkokok!

Hanna, Zsu!
mennek a drukkok!!!! :!:

Nyulasz!
felmerült már benned egy másik doki kipróbálása? Nem azért mondom, de nálunk nincs már várólista :roll: Nem értem miért nincs. Csak a 3 hónapot kell kivárni :?
És rákérdeztél a dokinál, hogy miért van ez igy, hogy nem reagálsz a gyogyikra? vesézgettétek ezt a témát? Olyan kiváncsi lennék, hogy miért nem reagálsz. Gondolom, a doki több féle stimut kipróbált már? vagy Neked, mindig csak short volt?

Gerike!
Nagyon örülök Nektek! :D Drukkok mennek továbbra!!!!
dezsina

Sziasztok!

Krisz :D

Ez nagyon jó hír! :lol: Gratula a 8 petikéhez, s drukkolok neked hétfőre.
POzitív jelek jót jelentenek.

Dezsi :D

Midjárt utaztok. Lehet, hgy már mondtad, de megkérdezem mennyi ideig lesztek Svájcba?

POzitív előjelekről:
Apa most mondta, hogy látott egy gólyát a házunk felett körözni. Szólt neki, hogy le is szállhat, most meg van neki engedve. :lol:

kobzoszsu

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?