Anett, elképzelem a hangulatodat...innen már felfelé vezet az út!
Afta az nagyon kutya! B-nek volt egyszer, de amint valami étel hozzáért, szájzárat kapott és nem ivott, evett fél napokig. Majdnem kiszáradt. (Már a kezemben volt a beutaló a Lászlóba...)
Dokinéni
aftára Borax C9-et (3x5 bogyó/nap) mondott nekünk.
Ja! a Dentinoxot meg a Chamomillát ne keverjétek, mert a Dentinoxban mintha valami kámfor-mentol izé lenne, ami zsibbaszt, de ez meg agyoncsapja a homeos szerek hatását (merthogy az meg a száj nyálkahártyáján keresztül szívódik fel). Szóval vigyázni!
Timinek még annyit, h nem biztos, h nektek nem lenne jó a homeopátia, csak egy jó szakembert kéne találni. Általános szereket én adok magamtól is (lázra, fogzásra, sérülésekre, stb), de diagnosztizálni nem tudok, így a tüneti szerekkel dokinéni nélkül én sem próbálkoznék a gyerekeken (persze magamon szoktam...)
De nehogy azt higgyétek, h csak homeos hozzászólásokat tudok írni
Pillerpankakistündérke csuda édes! Nagyon csípem!
Az én Fogasom meg ma csak pusztán szereteből megkóstolgatott engem. Amúgy is a vállam benyálazása a cél, de ma meg is harapott, mind a 4 fogával. Hirtelen nagyot sikítottam! De nem ijedt meg, csak furcsán nagy szemeket meresztett
Kati, Marci vonalzós képe nagyon tuti! Sztem is a cici és az az Apa pont elég támpont még nekik, nem is kell más!
Glutén ügyben nem vagyok okos, de én is inkább várakozó állásponton vagyok, meg a tejtermékek terén is. Majd úgy 10 hósan talán elkezdünk vmi tejtermék félét. (Tudjátok, Ábelnek volt olyan ekcémaszerű piros folt a karján, lábán, ezért óvatosak vagyunk)
Hajni, Marci tényleg nem nagydarab, de ha Ti sem vagytok azok, akkor nem biztos, h gáz.
Pofon témához. Sajna a hiszti- és dackorszak sokmindent kihozott belőlem, pl a szunnyadó oroszlán is nagyot bődül sokszor, meg tehetetlenségében az ember odacsap néha. Erre nem vagyok büszke, mert nem így kéne megoldani, dehát nincsenek kötélből az idegeim no!
Életkép nálunk: Ábel ül az etetőszékben és vigyorog, dumál ezerrel...ez mind szép és jó, de ez éjjel 2:30-kor és a fürdőszobában történt, miután éjféltől 2:15-ig próbáltam altatni 0% sikerrel, és úgy döntöttem, h akkor együtt zuhanyzunk. Szóval ezt én most nem a fogára fogtam (mert a 4 után azért elkél egy kis szünet), hanem a teliholdra... ő a másik befutó, ha a gyerek nem alszik
Hol is van a Szt István park?
No, még próbálom megnézni a Timi videókat, aztán irány az ágy!
Hátha holnap is lesz net...fő az optimizmus.