Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

hali
valaki,Mogyó mondjuk :-)

a lángosra hogy kell csinálni olyan fokhagymás cuccot ,minta lángosonál ? :)
Vendég

Zsu! hova mentek úszni. ilyen korban még lehet?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Összevágod a fokhagymát és rá az olaj!
Vagy fogod a foghagymát és rádörgölöd vagy fokhagymakrém! :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Timi, sztem víz, olaj és fokhagyma.

KépKép
kertikiri

Illetve olaj nem is kell bele, csak víz meg préselt fokhagyma. Lángost sütöttél?? Én is kérek!!!

Cirip, ilyen korban simán lehet még menni úszni, miért ne lehetne? Nem feltétlen a merülés a lényeg, hanem hogy megszokja, megszeresse a vizet, ezt meg búvárreflex nélkül is lehet. Vagy mire gondoltál?

Kinti tali helyszíne nekem mindegy, ígyis - úgyis autóznom kell a fél városon át, persze az nem árt, ha lehet a közelben parkolni. Mi is sokat vagyunk ugyan kint, de szívesen találkozom veletek.

Nyílt a lakóparkban egy turi, tök jó dolgokat vettem Nadinnak. Nem csinik, inkább praktikusak, benti vékony pamut nacik, rövidnacik, pizsama.

A könyv szerint a chamomilla fájdalomcsillapító.

KépKép
kertikiri

Helló!

Nagyon levagyok maradva olvasással...

Látom mindenki ezerrel fogzik, szerintem - ebben mindig csak utólag vagyok biztos :oops: - mi nem, mert múltkor ezerrel nyáladzott, most meg nem... de nyüszi van, tehát minden lehetséges.

Egy ici-picit jobban van Dorka, lehet múltkor túl hamar adtuk fel ezt a tejmentes tápit.

voltak itt Zsuék, hááát versenyt pukiztak a csajok! :lol: :lol:

Délutáni alvás rövidebb volt, így most konkrétan beájult a tápin Dorka, remélem jól alszik!

Na lépek, eszek vmit, bár a mai napi fogyimnak már lőttek... tiramisut csináltam... :P

Jutta

KépKép
jutta

kösszencs,de amt adnak a lángososnál az olyan tuti,akkor foki,olaj,víz?

Kiri
én meg a lángos :-) anyós csinálja,holnap

Bibuak kijött alul a 2ik fog,a fenti 2-3 bújó még csak feszít neki,egész délelött ordított.
Vendég

Ciripke, a helyi nyugdijas otthonban van egy külön medence. Végülis bármilyen korban mehetsz úszásra, nem? Mi nem a konkrét búvárreflexre gyúrunk, amikor a gyerek nem vesz levegőt a viz alatt, az nem tudom hány hónapos korig van. Csak kedvtelésből megyünk, hogy szokja a vizet.

Jutta olyan isteni tiramisut csinált, megyek holnap is :wink:

Képzeljétek, Panka pápá-t int, Jutta a tanum rá! :D

Ja, üvöltős ébredés után megetettem, utána aludt még 2 órát...lehet, hogy csak éhezett, azért sirt? Jó anya vagyok én is :?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ciripke, jönnétek esetleg úszni?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Zsu: nem tudom hol lehetne, ötlet??? Szerintem lehet a környéken parkolni, bár nem könnyű, az biztos. Én BKV-zok, szóval nekem tulképpen mindegy, de azért ne legyen pl Szentendrén... És legyen hinta!!

Vki ismeri rajtam kívül a Babajelek című könyvet? Andi babataliján említettem, de nem tudom, meghallotta-e vki. Én asszem elkezdem majd, ha lehet... A nővérem csinálta a gyerekével, és tök jól sikerült. Az a lényege, hogy jelekkel érteti meg magát a beszélni még nem tudó gyerkőc. A pápá továbbfejlesztése végülis. És lehet állatokat, meg elvontabb dolgokat is mutogatni, (mindennek van jele) csak meg kell tanítani, pl elég, még, félek, fáj, éhes/ szomjas vagyok stb... Hátha érdekel vkit.. Sztem elég jópofa és hasznos.

Ja, és nézzétek meg a www.katica.hu oldalt, tök jó készségfejlesztő meg fajátékok vannak. Én most csörgős dobot, meg rumbatököt meg egyéb hangszereket akarok venni, az később is jó, természetes anyag, és Vilkónak nagyon tetszettek.

Na, ma csak ennyit okoskodtam :lol:
Jóccaka! :arrow:

KépKép
1macsek

rakok fel új meztelenkedős,mászós csendéletet :-)gmailre
Kép
mesterséges pocsolya
Kép
Bambula bumeráng
Kép
Kifeküdt bumeráng
Vendég

Macsek
imádom a fa dolgokat :-)
Bibu is pápázik,de ő arra ,hogy integess :-) és 5ből 4szer megteszi :-)
Vendég

Móni: köszi :lol: :lol: Én is nagyon örülök, Vilkó irtó jól fejlődik, kapott dícséretet a korai fejlesztőben, a neurológián meg nem mondtak semmi extrát, öt perc alatt kidobtak, asszem az jó, nem? :wink:

KépKép
1macsek

Macsek, nekem a védőnő beszélt erről a jelbeszédről, hogy nagyon hasznos, amig nem tudnak beszélni, mert sok mindent viszont el tudnak mutogatni, pl fáj valami, éhes, szomjas, stb. Nem tudom viszont, hogy ez nem hátráltatja-e a beszédet, esetleg nem lustul-e el tőle? :roll:
Örülök, hogy Vilkó jól van!
Tali ügyben nekem nincs ötletem.

Timi, Bibus annyira édes a bealvós képen! :D

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

megtudjátok nézni?
Vendég

Timi, meg, nagyon édesen teker Bibus :lol:
Irtam privit!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Macsek, engem még mindig érdekel a szent istván park (bocs, autós vidéki csajok :oops: :twisted: :wink: ) (mivel amúgy is mellette laki egy barátném, így két legyet is üthetnék egy csapásra :P ), és a jelbeszédre is emlékszem, és az is érdekel/ne. több infó? :roll: akár személyesen is.. khmkhm :)

a gyerekeim nem pápáznak. ha tőlem kell, h megtanulják, sztem nem is fognak. :?

Bibi az első (de sorban a második képen) iszonyú szép!!!!

lángos... mióta a piac mellett lakunk, már kétszer ettem. előtte évekig nem :roll:

ööö, ennyit akartam.
mindenkinek szép álmokat.
bájbáj

Többiek????? :roll: :roll: :roll:
:arrow:

Kép
an°°di

gáz ahogy Bibu lába áll a videón????
Vendég

Zsuzsa: Szerintem mi nem megyünk uszira! De azért köszi, hogy kérdezted.

Timi: Nagyon édi Bibus. Na meg persze ügyes! Hogy tudtok (mármint Bibus) ennyit meztelenkedni :) . Nekem Ádám tuti bepisil, ahogy leveszem a pelust és elkezd kúszni bohóckodni.

Voltunk a dokinőnél kukinézőbe. Azt mondta, hogy nem kell a pöttyel foglalkozni. Mert termelődnek a faggyúmirigyek stb..stb.. elmagyarázta, de félig értettem. A lényeg hogy ne piszkáljam, nem kell kenni majd elmúlik.

Ádám csak néha pápázik. Sokszor ha azt mondjuk PÁ-PÁ és integettünk akkor Ő meg vihog rajtunk!

Kép

Kép
ádibaba

Miért hogy áll?

Kép

Kép
ádibaba

Timi: Most megnéztem megint! Arra gondolsz, hogy olyan mintha befelé csámpulna? Szerintem nem gáz! Mert nekem valaki azt mondta, hogy ilyen piciknél menés közben sem probléma, ha picit csámpázik.

Kép

Kép
ádibaba

Zsu
hívta fel rá a figyelmem,tudom hogy befelé áll neki de amikor feláll,addig igazgatja amíg szépen áll rajta :roll:
Vendég

Ági neked szólt :-) na megyek aludni

Bibus ritkán pisil ilyebkor,nem ér rá tökre bepörög :D

jócakka
Vendég

na azt hiszem én is megyek :arrow:

Kép

Kép
ádibaba

Sziasztok!

Timi, nagyn jó a videó! Meg a képek is! :lol:

A lábához nem tudok hozzászólni, mi még csak fekszünk!

Lassan Dorka lesz az utolsó nem kúszó-mászó és nem ülő baba...
Forog (azt profin), ülben ül (de egyedül eldől, mint egy zsák krumpli) és ennyi... ez most gáz? :roll:

Lángos? Miért kell egy fogyózót ilyenekkel zaklatni? :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Jó estét nyár (?), jó estét szerelem! :wink:
Timi! A 2 csupi popó csajod nagggyooon cuki! És hogy kavar Bibus! És ha nem "járja ki" ezt a csámpiságot, akkor majd megmutatod dokinak. Addig meg nem kell foglalkozni vele! :wink:
Kedves Macsek! Én is emléxem, sőt már 1x akartam is kédezni azt a könyvet. Légy'szi több infót, h hol keressem! Köszi, puszi! :wink:
Na tessék, eddig csak különalvós-kiságyas banda tag voltam, most meg már vidéki-autós csaj is lettem. Bakker, hát mi lesz itt még! :roll: Klikkesedjünk! Én asszondom! :wink: :lol:
Jutta! Mi nem fogzunk ezerrel, sőt eggyel sem. Sem én sem Janka. (Bár mindkettőnkre ránkférne, de ebben is hajtunk az utolsó helyre!) Sőt, én rendszeresen ellenőrzöm is, de semmi jel!
Ööö, ma nem kavicsot a sekély vízbe! 8)
Megyek inkább, oszt olvasok, meg alszom...
Jóccaka!

Kép
ermoni

Sziasztok!
Csak gyorsan jövök, mert éppen sikerült csatlakozni a világhálóhoz... Ez már egy hete nem megy ("vérszívóék" rajta vannak az ügyön, de valahogy nem okés nálunk a dolog) Szóval ezért hallgatok esténként olyan nagyon...

Macseknak tartozom Kenesével, Gabcinak meg a szénanáthás homeos infoval, nincs elfelejtve ám! Ez utóbbit majd leírom a gmailre is, hogy meglegyen.
De addig is én most ezeket eszem: Histaminum C15 (általánosan jó az allergiákra) ebből én hetente 10 szemet veszek be (merthát én az augusztusi parlagfű szezonra készülök ezerrel, de ha most vagy nagyon allegriás, akkor szedheted naponta is 5 szemet), Pollens C15, kétnaponta 5 szem (ez 8 virágpor elegyét tartalmazza, ha valaki virágpor allergiás), Ambrosia C15 (ez kimondottan a parlagfűre jó), most heti 10 szemet veszek be belőle, de szezonban lehet majd napi 5-öt is. Orrspray-ből van kétféle, allergiára inkább az Lufeel-t ajánlják, de én az Euphorbiumot is előszeretettel használom, ha levegőhöz akarok jutni (ez utóbbi ment a gyerekeknek is most betegség idején). Háziporra is van, de azt csak Ausztriában lehet beszerezni (Hausstaubmilbe), meg egy-két patikában (nekem egyben sikerült).
Elsőre ennyi. Ezek amúgy alapszerek, az egyéb tünetekre (pl szemviszketés, orrfolyás, stb) lehet még szedni tüneti szereket, de ahhoz tudni kéne, hogy mi a tünet. (van egy linkem is erről, majd előkeresem és felteszem azt is a gmailre)

És azt hiszem Ági kérdezte a Chamomilla adását. Dokinénink szt csak akkor adjuk, ha tényleg a foga a ludas, és akkor 2-3 adagot (hosszabb ideig nem adjuk), tehát mondjuk reggel, délben és este 2 bogyót (ilyen picuroknak elég a 2), vagy ha este fogzik inkább, akkor este, reggel és a következő este. Ábel legújabban csak úgy hajlandó megenni, h ha kiskanálba teszem és ráöntök nagyon pici vizet és feloldom, vagy egyszerűen a szájába ügyeskedem és ő mormogva szopogatja.
Nekünk kijött a 4. fogunk már vagy két hete (azaz Ábelnek :lol: ) akkor Ábel nagyon sírt éjjel. Én Viburcol kúpot adtam neki (abban is van Chamomilla).

Ha az égiek is úgy akarják, majd délután, v este visszaolvasok, ha nem, akkor várom, h vérszívóék javítsanak. Pá! Jó kertezést a kerteseknek, sétát a többieknek. (ja, Ábel nem hajlandó babakocsiban aludni, így vagy sétálunk délelőtt, de akkor nem alszik csak 1X egy nap :shock: , vagy nem megyünk ki délelőtt, akkor meg B zizzen be...most melyik ujjamat harapjam? :roll: )

KépKép
KépKép
prücsi

Sziasztok!

Köszi Prücsi! A gmailra feltétlenül dobd fel!
Zsu: mivel kamilláról van szó, gyulladás csökkentő, fájdalom csillapító hatású. Késő délután adtam belőle Ádinak és olyan szépen aludt!
Tegnap jobb napunk volt, szépen evett. Még séta után délután 6-kor is kért enni, pedig elötte fél 4-kor evett!

Húú csajok! Képzeljétek, benéztem a tanácsadás időpontját. 20.-án kellett volna mennünk én meg 27.-re emlékeztem. Felhívtam a doktornőt, kaptunk új időpontot.
Annyira égőőő! :oops: :oops: :oops:
Na el receptet íratni, had égjen tovább a pofám! :? :?

Kép
Kép
gabcii

Szasztok!

Timi: pont irtam ide ha jól emlékszem ,hogy olvastam ,hogy ilynekor ha csápa vagy úgy jár még nem baj!
De tök édik!
Meg hát a képek! :lol:

Képzeljétek a csaj is úgy mászik mint örült!Csak hát lent laminált padlónk van és nem tud rajta mert kicsúszik a lába de az ágyon mint a villám nagyon figyelni kell! :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Macsek, nem megy a pü, mindig kidob, afene :twisted: . Akkor ide írom, akit nem érdekel, ugorjon.

Szóval Kenese. bababarát...majdnem. Kiságyat (utazóágy), kiskádat, puhalapú pelenkázót adnak (csak a konektorok nem gyerekbiztosak sajna...). Étteremben van etetőszék egy csomó, nekünk nem kellett egyszer sem várni, hogy megürüljön. Mi nem a főépületben voltunk elszállásolva, hanem a mellékben (ezt én jobban bírom, mert éjszaka nem hallom a szomszéd horkolását, és a kisgyerekek sírását...persze ez utóbbival gondolom a mi szomszédaink is úgy vannak, hogy már megint sír ez a gyerek. Amúgy engem nem zavar a szomszédban síró gyerek, csak az én gyerekeim ébrednek rá..). Közvetlenül a játszótér mellett voltunk, így B ezt nagyon élvezte, hogy csak kimegy az épületből és be a homokba). Amúgy ezt azt hiszem külön kell kérni, de az ügyintéző szt nem sokan kérik, inkább a főépületben akarnak lenni.
Kaja sztem nagyon jó, reggeli, vacsi büfé jellegű, pukkadásig eszik az ember. De nektek ebéd is lesz, azt nem tudom. Nekünk csak félpanzió volt, így mi mentünk hatalt enni a parti bodegába (az milyen szupi!).
A főépület 2. emeletén van egy játszóház, rossz idő estén, vagy amúgy is. (de mintha ez fizetős lenne nyáron).
Szóval gyerekkel ez a Kenese egyre jobban felértékelődik a szememben, minden helyben van, vízpart, játszótér, étterem. (mi eddig azért nem jártunk nyáron, mert nehogy már a szabadság idején is a kollégákat kelljen nézni :lol: , de most már lecserélődött amúgy is mindenki, szinte senkit nem ismerek).
Egyéb kérdés?
(Ja! hajszárító van a fürdőszobákban)
A wellnessben meg nem voltunk mert a fiúk göthösek voltak, szóval arról nem tudok nyilatkozni (Apa volt csak masszíroztatni, az jó volt, de persze nem ócsó...gondolom ez sehol sem az a Balcsiparton).

Na, pá!

KépKép
KépKép
prücsi

Kedves Anyukák!

Penny reklámfilmbe 3-12 hónapos kislányt keresünk.
Ez már egy meglévő sorozat,aminek újabb 5 filmjét kellene elkészítenünk.Még nem tudjuk,hogy a kiválasztott babab hány filmben szerepelne.Lehet,hogy 1,de lehet, hogy több.
Kibővül a már jól ismert család egy kislánnyal,mert az előző 5 filmben,kismama volt az anyuka.
Érdeklődni lehet telefonon: 70/318 3774 Vedres Andi

A válogatás időpontja: 2008. május 23. 10-12 óráig.
Helye: III. Hajógyári sziget 307. Spot Casting.
A forgatás tervezett időpontja? 2008. május 24-25.(szombat-vasárnap, maximum 4 órás elfoglaltság Bp-en a X. kerületben)

Szeretettel várunk Benneteket.
Elnézést a "zavarásért".
üdv.: v. andi
vedresandi

Csak röviden, mert kivagyok.

A nátha mondjon le!

Az afta mondjon le!

A fogzás mondjon le!

Az éjjel 5x felsíró, majd fél 6 után bulizó, fél 9-kor orbitális hisztit levágó gyerekem is mondjon le!

A 200 ezer + ÁFÁ-ért megmenthető winchester is mondjon le!

A 3 órás késéssel közlekedő WIZZ-AIR londoni járat is mondjon le! (Ezzel jött haza a férjem , hajnali 3-ra haza is ért.)

A falfúrók is mondjanak le!

Ti ne mondjatok le, mert azért olvasok ám, kölcsön-laptopon.

Kép
waterlilly

Anett, látom nem túl rózsás a helyzet, de lesz ez még igy se! :wink: Ma jó idő van, sétáljatok egy nagyot, már ha a nátha nem olyan komoly! A szép napsütés mindenkit jobb kedvre derit.
Aftára nagyon ajánlom a Corsodyl szájöblögetőt. Igaz, hogy utána 1 napig zsibbad a nyelved, de 2 nap alatt tutira rendbejön.

Jutta, tudod, hogy Panka se csinál semmit, úgyhogy lehetünk ketten az utolsók mindenben? :lol:

Timi, tudod, én paragép vagyok, csak azért kérdeztem Bibus lábát. De gondolom úgyis látja rendszeresen a dokitok, ha valami gond lenne, már úgyis szólt volna! Remélem nem bántottalak meg! :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Anett!!!!!!!!!!!!!!!!! én ugyanígy érzek!!!!!!!!!!!!! bár csak a fülem fáj. dehogy miért????? :roll:
Küldöm az enerdzsííííííííííít!!!!!!!!!!!! de nekem is küldhetne valaki :wink:
Zsu&Jutta!!!!!!!!!!! mi se csinálunk semmit azon kívül, hogy ülünk magunktól, és körbe kúszunk ha van kedvünk. de általában nincs.
Ja és fogunk sincs egy darab se. Na???? csatlakozhatunk a klubhoz????? :?
Ti legalább fogasok vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Ja és még picik is vagyunk (igaz 2600-al születtünk)
Bakker, Bibus hogy teker!!!!!!!!!!! nem semmi olyan kis ari. Bárcsak a Vivi is, bárcsak bárcsak......
majd még jövök (ez nem fenyegetés volt) :)

kikuka

Anett, nagyon sajnálom! Remélem hamar túllesztek ezen a sz@r időszakon.
Nekem is kezd este fájni a torkom, asszem magamba döntök egy pár fiola oscillot (Nadinnak nem kellett szerencsére), nehogy kitörjön rajtam valami nyavaja.
Fogzás nálunk megállni látszik, hála a jó égnek, de gondolom lesz még folytatás :?
Bibus édes nagyon, bár nekem nagyon akadozva jött csak le a video. A lábán én nem látok semmi furcsát.
Macsek, ez a babajel engem is érdekel, utána fogok nézni. Legalább valamit tanítanék neki. Úgy érzem mostanában, hogy alig foglalkozom vele, csak hagyom, hogy csinálja amit akar. Ezért kérdeztem a játékokra is, mert sztem mi elég keveset játszunk közösen. Most viszont talán erősödik bennem az igény arra, hogy megtanítsam aludni a lányom. Mindenki jobban járna vele, Nadin is biztosan, mert ugyan pár napig szenvedés lenne neki, de utána nappalra kapna egy kipihent, kreatív, vidám anyukát, a mostani mosott sz@r helyett...a férjem meg visszakapná a feleségét, ez sem egy utolsó szempont :?
Kinti talihoz mégis egy hozzászólás, nekem minden messze van, de a Szent István park az naggyon messze, ezért ha netán szavazásra kerülne sor, én inkább a Margitszigetre dobnám a voksom.

KépKép
kertikiri

szevasztok
Anett, te le ne monnyá!!!! kitartás csajszi. megy a vudu ++++++++++++++++++
ha jól beosztod, Kikukának is továbbíts már, jó? én most elég jó passban vagyok. talán mert olyan zsúfotl programot csináltam a hétre, hogycsakna... péntek este terv szerint sörözni megyek a barátnémmal a kedvenc kocsmánkba :D :D :D

Kriszti, a Margitszigettől egy köpés a park.. nem értem a koncepciót, bevallom.

parkolás: sztem az újpesti piac mellett parkolóhelyet találni hétköznap délelőtt/délben sem nehezebb, mint a pozsonyi út környékén... szerintem :oops:

Kép
an°°di

Sziasztok,

bocsi, h nem jöttem, de szörnyű két nap van mögöttem.

kedden ugye elmentem bőrgyógyihoz Pestre Marcival, ahogy mondtam is. Kaptunk krémet stb... erre, h szte nagyon pici, meg a pocija is nagyobb, szte lisztérzékeny :shock: :shock: én remegve jöttem ki..
hogy menjünk el nyaralni és majd szeptemberben kivizsgálja.... :?
hívtam a házidokit, ő azt mondta, h tényleg pici, ami lehet ettől is, de attól is, h mi sem vagyunk nagyok, szval érdemes megnézetni ha szakember úgy látja, de már nyaralásig nem tud mit csinálni....
akinél voltunk gasztroenterologusnál anno meg gyesen van...
anno 14 hósan volt neki allergiateszt, amin a búzaliszt is negatív volt, de áll. attól még lehet, jómi?? :evil: :evil:
addig telefonálgattam, míg tegnap benyomtak a Budai allergiaközpontba egy gasztroenterologushoz. ő is megnézte, szte is genetikailag kissebb, de csinált ételallergia tesztet 1 hét múlva lesz meg, meg lisztre gyorstesztet, ami negatív lett, de ez csak 97%, a másik vérteszt lesz a biztos. :roll:
szval így állunk, én padlón avgyok...

Kép
Kép
h@jni

No, hello! Vagyok én is, csak nincs időm, ha meg van, akkor vki itt ül a gépnél (a férjem vagy a fiam), este meg a gyerekekkel alszom el 9 és 10 között. (Prücsi, nem értem, Te hogy csinálod...).

Jól vagyunk, Botinak kint a 2. foga, nappali nyűglődés mellett, éjszaka viszont ugyanolyan jól aludt, mint eddig (kopp-kopp). Viszont (Móni, Zsu, Jutta és akit még érint): mi is csak még forgunk, többet nem írok erről, már ígértem, de ennyit megnyugtatásképp...
És nekem iszonyú mázlim lehet, mert eddig mindent megevett Boti, amit adtam neki, boltit és sajátot is min. egy üveggel, pedig 6 hónaposan kezdte a gyümit, 7 hósan a főzeléket, és 1 hete a husit kb. Úgyhogy nálunk 3-adjára dől meg az az elmélet, hogy ha későn kezdjük, nem fog enni...

Hajni! Azért a 97% az jó, nem? Mármint hogy majdnem biztos, hogy nem lisztérzékeny, ha jól értem. De elhiszem, hogy kivagy, nem lehetett egyszerű ez a 2 nap!

Este próbálok többet írni, ha nem alszom el...Jók legyetek! Betegeknek jobbulást, kimerülteknek feltöltődést!!! Pá!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Kiri, meg akit érdekel, ezt a listát kaptam a korai fejlesztőben, hogy mire érdemes figyelni, mit lehet fejleszteni:
-képeskönyvet néz
-hosszabb ideig figyel a beszélőre
-saját neve hallatán odafordul
-tiltást megért (nem engedelmeskedik, csak érti)
-szóbeli kérésre integet, tapsol,
-kérésre tárgyat, családtagot megkeres (pl letakarsz egy babát hol a baba, és lehúzza róla a takarót, pládet)
-párbeszéd a felnőttel
-utánzás 8mi őt, ő minket)
-apró tárgyakat felvesz, elenged, betesz, kivesz
-pálcáról karikát lehúz
-két poharat egymásba illeszt
-madzagot meghúzva játékot megtszerez (tehát rájön-e, h ha meghúzza a madzagot, akkor eléri a játékot)
-két poharat egymásba illeszt
-labdát gurít (ha már ül, akkor ölbe ültetni, és girítani a falhoz pl a labdát, fontos, h kövesse a szemével)
kukucs, kerekecske gombocska játék
-öltöztetésnél kezét, lábát nyújtja
-képeskönyvet fordítva adod oda, észreveszi-e, és megfordítja-e

Na ezeket kb nyár végére kell tudnia, szóval nem most, de ezekkel érdemes kísérletezni.

Kiri: a park tényleg a szigettel szemben van :wink:
Hajni: erre nem is tudok mit írni :cry: járj a nyakukra, mindegyik dokinak!!!

Nem tudom minek ez a ki miben utolsó dolog... Ugye csak viccköltök??? :roll: Remélem...
No, megyek a dolgomra :arrow:

KépKép
1macsek

Prücsi: köszi! Sztem mióta felhígult velünk a cég ( :wink: ), azóta sokkal több ismeretlennel találkozhatsz Kenesén!

KépKép
1macsek

Na, megjöttünk! Kaja is megvolt, most alvás.
Hajni: az biztos, hogy engem is levert volna a víz a helyedben.
A 97% sztem is jó, bár tudom, a 100%-os teszt lesz majd csak a megnyugtató! Szorítok nektek, hogy csillagszemű Marci rendben legyen!
Macsek: annyira jó, hogy leírtad, hogy fejleszthetjük a gyerekeket.
Bevallom, nekem elég kevés dolog jutott eszembe. :?
Azt hiszem, mi elég jól állunk a listád alapján, bár Ádika nem pápázik. Druszájához hasonlóan kiröhög ha pápázok neki és mondja rá, hogy tátá.
Ez a tiltást megti, csak nem engedelmeskedik érdekelne. Honnan tudom, hogy megérti, ha nem fogad szót???????
Anett: tisztán látszott a hsz-ből a virágos jókedved. Küldök az enyémből kicsit neked és Kikukának!
Timi: Bibuka nagyon szép az alvós képen.! Videót minnyá nézem.
Bea: a nagyok sem voltak finnyásak, ugye jól emlékszem?

Kép
Kép
gabcii

hali
szerintem Bibu elnövi,remélem,max csámpás lesz,Maja is az volt.

hú de büdi vagyok ,csináltam fokit a lángosra

Hajni
a 97% nagyon jó
akkor szerintem nem lisztérzékeny.
vérvételt hogy viselte Marcid?

tényleg pici Marcid,de ez főleg genetikai dolog szerintem

Domi 5 éves ugyanakkora centire mint Maja csak van rajta plusz 5 kiló a lábuk között is egy méret van

Kiri
te is azt mondod nem gáz? kis fő parázóm :-)

na megek lángost adni Majcnak
Vendég

Timi!

:D :D :D
Bibuka, mint a villám! Nagyon nagyon ügyes ez a kiscsaj!!!
Majci ennyire szeret fényképezkedni? Nem csodálom, hogy 1 perc megállásod sincs hallod. Életveszélyesek ezek a csaszik! :D

fokhagymás lötyi meg: lereszelni a fokhagymát, olaj és víz.

Kép
Kép
gabcii

Macs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! részemről: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bár annak örülnék ha már tekerne ezerrel, de úgy tűnik ennek még nincs itt az ideje. ha pedig összehasonlítom (megint egy hibás elmélet) a nővérével, akkor Vivi egy lustaság. MINDENT A SAJÁT IDEJÜKBEN
Fogak terén is ez van.Vilkónak van már foga???????? :P

kikuka

Közben láttam, hogy már megvan a fokhagymás cucc.

Bibuka lába meg sztem sem gáz.

Kép
Kép
gabcii

Timi:
hát sírt szegényem. :(
Bibu lába sztem nem tom. :)
mekkora MAja?

ja és a lsiztérzékenyésgről még:
mondtam a dokinőnek, h Lilla 8 hónapos, mikor javasolja a glutén bevezetését.
ő azt mondta, h min. 1 év, de ha val allergiára való hajlam, akkor 1.5. :oops:
szval a lisztérzékenység nagy százaléka azért van, mert korán kap. Marci 1 éves elmúlt, h kapott.
Ezt csak azért írtam, mert most olvastam erről és valami szörnyűűűűű. szval gondoljátok meg, h adtok e már. :oops:

Kép
Kép
h@jni

LÉccike adjon vki mondjuk mondjuk akkor Timi lángos receptet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll:

kikuka

izzé, jól összevissza írtam, bocsi, de közben 8 fele figyelek. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Hajni
104es rucit hord,januárba mérték akkor 97 centi volt de azóta tuti több és olyan 14 kiló és fél kb,most jó étvágya van

én meg pont azt olvastam,hogy a gluténérzékenységnél van egy alsóhatár 6-8 hó ,de igazából ha érzékeny rá akkor mindegy ,mert úgyis kijön a gyereken

de reméljük Marcinak nem az van csak eccerűen kisebb kicsit,mekkora most?

Bibu lába:amikor feláll rajta áll,egyenesen ,nem lábújjhegyen nem befelé hanem szépen rajta

Gabci
hát ezért mondtam hogy örült százlábú,mászás közbe pelenkázom stb
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?