Sziasztok!
Csak felületesen olvasta mvissza....jó sokat írtatok
Kritta! Nagyon-nagyon drukkolunk Fruzsi babának!!!!
Zsuzsa, mintha a te lányod az én lányom lenne
Eszik, alszik
Jó ha szopival együtt 1 órát ébren van, de még ez is ritka. Csak mi kevesebbszer eszünk asszem. MA evett 5,40-kor, 9-kor, 13-kor, 16,30-kor eddig. MÉg max 2x fog, de inkább 1x
Alvás: Liza mindig egyedül alszik el, cumival. Párszor vissza kell tennem, de elalszik. Sokat szoktuk babusgatni, hordozni, de ha látom hogy álmosodik ,akkor leteszem.
Fertőtlenítés: Én nem fertőtlenítek semmit. A kórházból ismét hazahoztuk a szájpenészt, de kikezeltem, azóta semmi baja. Igaz csak cumit használ, de a játékokat (a plüssöket sem) nem fertőtlenítem.
Tej: Ma nekem is kevés, elég keservesen sírt Liza, de végülis bealudt, és ha 4 órát aludt, akkor sztem olyan nagyon kevés nem lehetett neki. Azt hogy kevesebb én az éjszakának tudom be, ugyanis a kisasszony elfelejtett felkelni. Este 9-kor aludt el, és háromnegyed 6-kor ébredt... Én 4,30-tól a két mellemet foga vártam hogy keljen végre
Pedig én sokatokkal ellentétben nem szeretném ha átaludná az éjszakát, mert eddig mindkettővel akkor csökkent le a tejem. De ha mégis megtartja eme jó szokását, akkor felkelek fejni...
És ma reggel én is megkaptam ez
ELSŐ MOSOLYT azt az igazi, tényleg nekem szóló mosolyt
biztos a két dugig teli cicinek szólt
MOst enny ivoltam, mert megyek játszani Katussal
Zsu