Sziasztok!
Lányok, a tali tényleg nagyon jó volt, tetszett a hely is.
Márk rögtön elaludt a kocsiban, de itthon már nem tudtuk becsempészni az ágyba. Azt hittem majd este nyűgös lesz, de egész nap olyan kis vidám volt, bohóckodott. ezek szerint neki is tetszett a dolog!
Olyan jó volt a pocakosokat is látni.
kimike,
Én benne vagyok egy játszóterezésben, bár általában csak hétvégén jutunk el oda. Megbeszélünk majd valamit! Milánnak boldog névnapot!
Benianya,
akkor nektek is jó mozgalmas hétvégétek volt.
Látom Blani szeret szerepelni.
Mi pünkösdkor voltunk a szentendrei skanzenban, és ott volt ilyen ingyenes körhinta. Márkot le sem lehetett rángatni onnan, ha 25 kört nem ment, akkor egyet se. A lényeg csak az volt, olyanra üljön, aminek van kormánya
Csodálkozom, hogy nem szédült el.
Igen, én csináltam az iwiw-es babanetes regisztrációt egy szabad meghívómból. Miben segíthetek?
És igen, az én fiam a piros fölsős
Viera,
Ezt már én is megállapítottam, hogy ebben a topikban tényleg válogatottan szépek a gyerekek. Olyan édesek voltak mind.
Amikor Noémi elájul, akkor a sírás miatt nem vesz levegőt, és azért van, vagy úgy egyébként is előfordulhat nála légzéskimaradás?
A lányod tényleg nem semmi, mindig történik vele valami. Nekem szerencsém van, a fiam biztonsági játékos. Ha valamit nem érez biztonságosnak, nem csinálja, meg lehet benne bízni. Persze azért ki volt az, aki a talin az asztalra mászott?
Mostanában azért rajta is egyre több a folytonossági hiány, tele van lila foltokkal és horzsolással, de hát nem is lenne egészséges gyerek, ha nem így lenne.
Andy,
Hát ez tényleg nagy választás elé állít titeket. Tegyétek azt, ami nektek a legjobb.
Gabi,
a kiflid nagy sikert aratott itthon is, Márknak is ízlett. Köszönjük.
Huh, nem tudom, hogy kit nem köszöntöttem fel, ígyl minden érintettnek utólagosan is boldog születés-, és névnapot kívánunk.
Most megyek, meglesem a képeket.
Jóéjt
Andi