Kangi, de jó, de jó!!! Úgy örülök, hogy gyógyul a csaj. SZegények, olyan elesettek tudnak lenni. (Orsi pl. csak akkor nem beszél, hát tisztára kétségbeejtő, pedig különben agyamra megy az állandó alapzaj.)
Marcipán egész nap az ülést gyakorolja. Sajnos csak a szőnyegen megy. Lehet, hogy vmi szúr a járókában? Utána kell járnom. Szóval feltápászkodik, megtapsolja magát (ahogy mi is ünnepeljük őt), ücsörög elégedetten, kicsit ringatja a seggét, aztán puff pofára. De jól tompít, és már kezdi is újra. Nem csoda, hogy már húsz perce kidőlt.
Elli, mi is ellátogatnánk Hozzátok. Legalább addig sem parázok. Utána meg úgyis szobafogság-hócipő korszak jön.
Mai napunk megint burleszkbe hajlott: ugye éjszaka kísértettem alvás helyett. Hogy a fejem milyen volt reggelre, inkább nem részletezem. Motoszkálok, rendezkedek amúgy maciruhásan, lányok hasonlóan, Marci a járókában. Reggeli után, konyha úszik, részletezzem? Ja és még nem szedtem le a szárítót sem. (Éjszaka bent szárad, nappal kint), Na ekkor jelent meg Miapánk kedves édesanyja. Naná, hogy nem szólt előre. Hogy segíteni jött. Selejtezzük ki pl. a gyerekruhákat a pincében. (Nagy felhalmozó vagyok, és semmitől nem tudok megválni. De én sem járok hozzá kosztümselejtezőbe.) Ki tudja miért, a plafonon voltam. Ráadásul rögtön kikapta fiúgyermeket a járókából, megzrikálta. Utána persze nem tudtam elaltatni. Marci bömböl, lányok kontráznak. (Ki ad puszit a mamának, hát te nem is vagy az én unokám, én már csak a Marcikát szeretem...) Végül dedet elringattam (ilyen is csak szökőévben, és bevettem magam a zuhanyzóba az emeleten. Fél óra múlva, némileg megújulva előkerültem. Addigra felsöpörve, elmosogatva. Na ezt nem utáltam.
Aztán megjött Miapánk, a nagyokkal és egy vendég sráccal, akiről addig senki nem szólt. Én meg öt csirkefelsőcombból rittyentettem csirkepaprikást. Na gyorsan dupla nokli, meg némi tejfölös gomba. Közben Marcinak sütőtök, apa meg alújságolta, hogy mégsem ugrott be a metroba, tehát nem hozott tojást, tejet, kenyeret meg még legalább száz apróságot. Apa kisboltba el.
Lényeg a lényeg, du-ra még almáspite is volt. Csak az én fejem olyan mocsaras jellegű. Ma éjszaka nem szorongok, asszem inkább alszom.
Toffi, kalapügyet próbáld lazán kezelni. biztos nem könnyű. Nem irigyellek.
ZSUZSI tuttinak látszik a cucc, mibe kóstál? Szegény Mikigyerek, hagyták bömbölni! Ezek a szívtelen pasik.
Lőttem az ebayon két kisadag duplot (10-10 elem) esetleg vállalnál szállítást? Mivel tudnám megszolgálni, amit értem teszel????
Urszila, és a műtét utáni éjszaka? Mint mikor elvágtad az ujjad? De azért feldobtál. Pont arra gondoltam, veszek apának hócsizmát, és két hétre lizingelem. Ha fehér kabátot is szerzek, idénm nem kell hóembert építenünk!!! Majd a lábast a fejemre borítom.
na megyek mesélni, aztán hajcsi. Különben ki tudja mi történik még itt mifelénk.
Ja, és éljen Bence!!!
sofka