Sziasztok,
Szilviknek boldog névnapot!
Kangi,
Nagyon örülök az endokrinológiai jó hírnek!
de jó,hogy utánajártatok! remélem az Ántsz eredmény is jó lesz.
Most olvasom,hogy lázas Julcsi,szegény
Gyorsd jobbulást
Akkor ez a kérdés most sajnos nem aktuális,de ha jobban lesz Julcsi és lesz időd akkor:
Te írtad korábban,hogy Julcsi egy kis felfedező,imádja a mindennapi sétákat és nem hagyja,hogy elmaradjon a séta. Most úgy néz ki,hogy egész télen járunk majd kezelésekre,gyalog/babakocsival.
Télen a nagy mínuszokban szerinted ezt hogy lehet kivitelezni?
Kaska,
Megnéztem az albumodat,nagyon szép,nekem az Anyához bújni jó meg a családi karika címűek tetszettek a legjobban, rengeteget nőtt és fejlődött Vilcsi (én a nagytalin láttam utoljára élőben). Már akartam írni,hogy
szerintem senkit nem zavar,ha kiöntöd a szíved itt. Én sem alszom sokat éjjelente,legalább 2x vagy 3x eszik Artúr,de tutira éhes,mert sokat eszik. Napközben nem eszik nagy mennyiségeket,minden más érdekesebb,mint
az evés.5 hósan volt egy átmeneti javulás,amikor pár éjszaka 5 órát is aludt egyfolytában,de azóta max 4 órát bír ki evés nélkül,úgyhogy én sem vagyok valami kipihent. Azért reménykedek,hogy egyszer majd csak csak átalussza az éjszakát
Franyó,
Képek nagyon aranyosak
olvasom,mikre képes Anka,hát nem lehet könnyű állandóan szemmel tartani. Legalább tudom,mire számítsak majd,ha Artúr elkezd mászni,bár lehet,hogy az még jó sokára lesz.
Psandi,
Látom jól sikerült a KIKás bevásárlás? Miket vettél?
Heppi,
Hasznát az Aktiválmax?Jobb már az étvágyad? Orsinak bevált a krém, a pirosodás elmúlt már?
Norka,
Kutyapásztor
Mikor lesz a rutinvizsga? Pár napja hallottam a tvben,hogy Bpen akár 2 hónapot
is várni kell a forgalmi vizsgaidőpontra,mert kevés a vizsgabiztos. Gondolom Pécsett nincs ilyen probléma. És autótok van már?
Maci_2,
Ügyes Roni
Azóta próbálkozott már a felállással? Nemsokára belejön és akkor szaladhatsz utána
A mi régi AKAI videónkon volt egy kulcs jelű gomb,ha azt hosszan benyomtuk akkor a videó kijelzőjén megjelent egy
lakat és akkor gyerekek nem tudták elindítani (csak ha kioldottál ugyanezt a gombot) és azt hívták gyerekzárnak.
Erre gondoltál?
Zulu,
4 fogkinövesztéshez gratula
Bankkártya: hát nem tudom, én is kicsit félnék,úgyhogy talán jobb,ha felhívod a bankot.
Azt szeretném kérdezni,hogy az általad írt (és Beu által kimásolt) Demeter Holl Sunval-nak mi a neve? Gabonapép?
Kérdeztem a Bioháló bioboltban,itt a Lukács fürdővel szemben és állítólag decben jön ilyen,bár az eladó nem tűnt túl meggyőzőnek.
Láttam ott rizs,szója és zabtejet,szerinted melyiket vegyem?ehhez a pehelyhez gondoltam.
Gombóc,
Szep. szorongás
Jobb már a helyzet? A baba mama klub érdekelne,de lehet,hogy csak tavasszal,mert Artúr még nem
igazán tud barátkozni. Leírnád,ha jut időd,hogy kb milyen korú babák vannak és mennyi a belépő,vannak-e játékok, van-e program vagy ez olyan kötetlen beszélgetés-barátkozás?Még azt is meg szeretném kérdezni,hogy ti kb
mennyi idő alatt láttatok javulást a Dévényes kezelések után? És Zsombi is sírt a kezelések alatt? Ti még meddig jártok kezelésre?
Zsuzsi,
Ide is megérkeztek a mínuszok,bár tegnap reggel 8 kor csak mínusz 4 fok volt. Németországban ált keményebbek a telek,mint
itthon? Miki sokat gyakorolja az állást? Úgy látom Gyuri kezd belejönni az óvodai életbe
Vera,
Én is mindig nagyobb ruhákban járatom Artúrt. Neki elég hosszú a teste a nyakától a derekáig,így a rugi,ami a testére jó
az a lábán hosszú. Ezért hajgumit szoktam tenni a bokájára (ezt a tippet a topikból kaptam,már nem tudom kitől,de köszönet érte)
és így nem tudja lerúgni a lábfejénél. Örülök,hogy bejött a cumi és hogy te is pihentél kicsit. Én olyan 1,5 max 2 órát tartom
Artúrt levegőn,de ő max 1 órát alszik,aztán felébred.
Toffi,
Felüléshez gratulálok
Azóta gyakorolta már? Reggel itt vaciláltam,hogy babakocsizzunk-e a mínuszban,erre láttam,hogy
ti is kocsiztok Zsombival,úgyhogy mi is belevágtunk
Jól sikerült a séta?
Csucsuka,
Jobbulást és remélem hamar túlleszel a Zhkon.
Sofka,
Matrjoska Marci
Várom a fotót! Végül is kocsival mentünk,mire elidultunk kb 1 fok lehetett,hazafelé meg már 5 fok. Takaró
ötletet köszi, én is betakarom ha nagyon hideg lesz. Azt még nem tudom,mi lesz,ha mínusz 5 fok alatt lesz a hőmérséklet? Mert
tornára egész télen járnunk kell.
Drukkolok,hogy Marcinak végre kijöjjön jó sok foga és egy időre letudja a fogzást. A hasi és koponya uh-ot mi a Budai Gyerekkórházban
csináltattuk. Beutaló kell hozzá sé kb 2-3 hetet kell várni.Viszont az időpontot itt tényleg betartják és a dokinő is nagyon
szimpatikus volt. Most látom,hogy Marcipán felült,nagyon ügyes
Urszila,
Bio infót köszi előre is. Julka jobban van már? Használt az infra?
Manó,
Szegény Emma
Azt hiszem a babaneten van egy Kruppos topik,hátha segítenek. Drukkolok,hogy ne legyen roham és minél hamarabb jobban legyen Emma.
Elli,
Boldog hófordulót Kevinnek
Köszi az öltöztetéses infót. Jól beöltöztettem és jól bírta a sétát. Overáll nekünk is van,csak még bele kell nőnie.
Voltál kozmetikában?
PIldi,
Köszi a babakocsis séta infót. Épp ma vettem a DMben Babylove időjárás elleni krémet (Wind & Wetter),remélem beválik.
Beu,
Jó,hogy már nem merít annyira ki Lőrinc állandó figyelése. Uszis öltözős sztorí
Hát igen,én is sokszor tapasztaltam,hogy az anyukák nincsenek igazán tekintettel a másikra.
Ugye azt írtad korábban,hogy fel fogod írni,hogy Lőrinc mikor eszik/alszik egy nap. Sikerült? És jutottál valamilyen összefüggésre?
Orsoly,
Hajaj! Én pedig arra számítottam,hogy Artúr idővel megszokja majd a kezelést és elmarad a sírás,de ezek szerint ez nem várható.
Ti mennyi idő után láttatok eredményt?
Évi,
Oltott Petra nagyon aranyos
Drukkolok,hogy hamar felépüljön az új ház
Szilvi,
Én úgy hallottam,de biztos nem vagyok benne,hogy a Menjugate (agyhártyagyulladás elleni) oltás 1 éves kor alatt 3 szuri,1 év felett pedig 1.
De majd a lányok megmondják.
Anita,
Remélem tegnap jobb éjszakátok volt?
Leszter,
Sok erőt az építkezéshez!
Nadine,
Új tudományhoz gratula
Mókuska,
Ügyes Lili
Jó,hogy újra jelentkeztél!
AnnAnn
Gratulálok a kisláynodhoz és gyere gyakran
Mi tegnap letudtuk a Dévény féle neurológiai vizsgálatot. Szerencsére semmi újat ill rosszat nem mondott a dokinő,megvizsgálta a
fejtartását,kalapáccsal is megkopogtatta,reflexek jók. Azt mondta,hogy szellemileg ép csak egy minimális hipotónia van,mozgásfejlődésbeli elmaradottság,amit kezelni kell. Hétfőn megint megyünk,de most a Budai Gyerekkórházas neurodokihoz kontrollra. Szegény Artúr nemsokára fél éves és már annyiféle vizsgálaton szűrésen kontrollon meg miegymáson volt,remélem ennek is vége lesz egyszer. Persze tudom,hogy ez az ő
érdekében van,de szegény már úgy útálja a fehérköpenyeseket!!!
Tegnap úgy meglepődtem,mert Artúr eddig ha hason volt,akkor vagy félig ökölbe szprítva tartotta a kezét vagy repülőzött,de nem igazán nyúlt semmiért. Erre tegnap azt vettem észre,hogy amikor hason volt,akkor elkapta a DMes katalógust és nagy élvezettel gyűrögette és még meg is nyalta (ugye nincs benne ólom?) Szóval fejlődik a kézügyessége
Azt kérdezném,hogy szerintetek hajhullásra mit vegyek be? Artúr 3 hónapos kora óta hullik és félek,hogy nem marad,ha
ilyen ütemben hullik tovább.Kb 2-3 naponta szedem az Elevitet,pár napja B vitamint is,a kajálásra is odafigyelek,mégis
ugyanúgy hullik. Esetleg van valami homeo szer erre?
sziasztok,
Ildi