Új privát üzeneted érkezett!

juditt rosszra tényleg ne is gondolj!!!!!!!!!!!
juca nem veszem fel a kesztyűt de nagyon nehéz,hogy a halott babámmal bánt,nagyon fájó ezt hallgatni!egyfolytába csak í sírás van rajtam,.
leszek én még valaha is boldog?!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok mára elteszem magam legyetek jok holnap jövök puszi mindenkinek

Kép
v.e.judit

szia judit jóéjt! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mára elteszem magam ,mert nagyon rossz a napom!
puszi jóéjt!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hát itt is pergős volt hétvége!!!

Monti Gratula!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Judit! Neked a pozi teszthez is gratu! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
kislibus

Zimi! Most én vagyok az ügyeletes orrlógatós, akkor kilenc hónap múlva nekem is babám lesz???
Bocsi, de nem tippelek, a Zsomi jön, ha jönni akar :twisted: :lol:
Van Zsomim is és Mátém is a körzetben . Mindketten imádnivalók!!! :lol:

Nita! Jó hogy elköltöztök! Albérlet lesz?? Hova mentek végül???

Ma bankoltunk. Mekötöttük a hitelszerződést. Én azt hittem ezzel vége, de csak most kezdődik a java!!! El lett rontva az egyik nyilatkozat, a külföldi eladótól még nem tudom hogy szerezzük be az önrész átutalásról az igazolást, mert a közeljövőben nem jön Mo-ra.... Még lesz egy kör a földhivatalban is... Én be fogok dilizni!!!! :(

Voltam lánybucsuba a hétvégén. Katasztrófába torkollott, mert az étteremben ahol voltunk egy csaj elkezdett karaokiezni. Az én hangom nagyon vacak, de ez... Ablaktörően pocsék volt és nem vette észre, hogy senki nemkiváncsi rá!!!! :evil:

Voltunk viszont öcsikémmel és keresztlányunkkal vidámparkba. Megbeszéltük, hogy a bazáron csak egy játékot veszünk, merthát a pénztárcának is van határa. Ezt az eladó előtt mondtam mindkettejöknek, és az eladó is mondta, hogy: "Igen és egy játékot is csak a jó gyerekek kapnak igaz anyuka?" Alig bírtam visszanyelni a könnyeimet.... :cry:

De a nap nagyon jóltelt, a gyerekek élvezték és mi is!!! Mostmár napi belépő van, azért annyi dologra és annyiszor ülsz fel, amennyiszer akarsz. Végre nem kell azt mondani a gyereknek, hogy bocs, de erre már nem ülünk fel. Persze lekk, mert a 4 évest még nem engedik fel mindenre, de igy is nagyon sok dologra felültönk. Ez a nap anno (2-3 éve) 30 ezerbe került volna, igy 14 ezer volt a jegy eglsz napra négyünknek.

Kép
kislibus

Juca! A beordulást meg beszéld meg vele!
A lelki köldökzsinórba irtak le ilyet!! Persze ott ott volt a Raffai Jenő is..
Dehát nem hiszem, hogy az ő varézsa lenne... :lol:

Kép
kislibus

Befordulást....
kislibus

Libus!

Kétszer voltam Raffaynál. Nem győzött meg. Maradjunk ennyiben.

Kipróbálom majd a pulsatillát.

Egyébként ma annyira feszített a kicsi, hogy csak gülledtek a szemeim. Az tuti, hogy forgott, csak azt nem tudom milyen irányba. :roll:

A sofőrprobléma is megoldódni látszik. :twisted:

Kép Kép Kép

Mimi!

szerintem még odébb van Zsombor érkezése. :roll:

tjuca

Judit!
Gratulálok. Egy hét múlva pont ilyet szeretnék. Reggel megyek vérvételre, olyan nagy a kísértés, hogy nézessek hcg-t is. Csak nem tudom 7. dpo-n lenne-e értelme.

Monti,
nagyon szép baba Marcika. Alvás lesz még jobb is.

Bocs, most csak ennyi, mert rosszalkodik a lányom...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Libus!

Elkezdődött. Magamnak nem nagyon tudok fotózni, de határozottan vizes a vádlim is sajna. :evil: Ma nem voltam kinn, egész nap feküdtem szinte, és meleg sem volt...

Kép

tjuca

Hú Juca!! Ez gáááz..... Még jó, hogy mindjár 30 hetes vagy. Bizzál, hogy befordul a pici paca!!! Mi is lesz a neve?? Bocs. Elfelejtettem....

Kinga korán kezdi! Csak nem Schumaher nyomdokaiba lép???

Kép
kislibus

Libus!

Nem felejtetted el, nem publikus. Még Kinga sem tudja, nehogy kiszedjék belőle a gonoszok egy túrórudival. :twisted:

Nana, én a 38. hétig egyben akarok maradni!!! :lol: Kinga a 40. hét elején jött hasonló kondíciókkal. :wink:

Hát nem tudom, hogy Schumi akar-e lenni, de tény, hogy elképedztünk az apjával, hogy mekkora megfigyelő. Most lebukott, hogy végig kuksol az apja háta mögött, kivéve, mikor alszik. 8) Totál megfigyelte az apja mozdulatait, hogyan kell szétnézni stb. :shock:

tjuca

Affenébe, pedig azt hittem beugrassz ennek az elfelejtettem szövegnek.. :twisted: :lol:

Kétségkívül Kinga korosztálya remek megfigyelő és utánzókészséggel rendelkezik. Nemhiába, van mitmegtanuni, mint azt az ábra is mutatja :)

Kép
kislibus

No jó éjt!!
kislibus

Sziasztok!

Szopizás után vagyunk, van egy kis időm írni.

Szóval:

Császár: a kezdetben javulást mutató, majd egyre erősődő toxémia miatt lett. Pénten újra felment a vérnyomásom, gyógyszer mellett 170/110, megjelent a vizeletben a fehérje is, valamint a ctg is romlott, teljesen lapos lett, a magzatmozgások is lelassultak. Magzati oxigénhiányra gyanakodtak, bár az uh-n a flow teljesen jó keringést mutatott. Mindent figyelembe véve, az orvos inkább a műtét mellett döntött.

Műtét: elég vacak utána. Nekem nincs összehasonlítási alapom, de a normál úton szült kismamákhoz képest elég zombisan közlekedtünk, mi, császárosok.

Tejci: szerencsére elég gyorsan lett tejem, csak sajnos Marci nem virtuóza a tejnyerési technikának, így nagyon sokat szenvedünk vele. Nagyon sokat sírtam a kórházban, mert mindenkinek a gyereke szépen szopott, csak az enyém sorvadozott. Attól féltem, hogy nem is engednek ki minket ma, mert még csak most kezdett gyarapodni a súlya és több mint 10%-ot fogyott. Itthon is csak rettegek, hogy vajon csak cumizik a cicin vagy tényleg szopott is valamennyit. Nagyon gondolkodom egy mérleg beszerzésén.

Itthon: elég kaotikus minden. Apa dolgozik, egyedül vagyok, de végülis én mondtam le a segítséget, nem szeretem, ha mások serte-pertélnek körülöttem. Azért amikor tudok, jövök. :wink:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Jaj! Új vonalzót kell csinálnom! :lol:

Kép Kép
montana

Monti, de jó, hogy írtál!!!
Ne aggódj, biztos minden rendben lesz Marci babával!
Persze, tudom, könnyű ezt mondani egy kívülállónak, de hidd el, minden meg fog oldódni.
Szerintem a mérleg nagyon jó ötlet, látod, hogy mennyit szopizott a baba, és Téged is megnyugtat.
Tesóméknak is volt, Ők úgy kölcsönözték.

Annak idején én is sokat sírtam a kórházban, mert enyém gyerek meg besárgult, folyton aludt, nem volt ereje szopizni, és fejnem kellett Neki a tejet.
A kórházi géppel fejtem, sorban ültünk egymás mellett kismamik a nagyteljesítményű gépeknél, és a többieknek ömlött kifelé a tej, nekem meg alig csordogált vékonyka sugárban.
Nekik 5 perc alatt kijött 50-100 ml, nekem meg fél óra alatt 20 ml...

Aztán otthon sem változott a helyzet, mert egyszerűen nekem nem jött ki a tej.2 óra alatt tudtam annyit kifejni, amit egyszerre megevett.Mást sem csináltam, mint fejtem.Rengeteget szenvedtem, folyton feszültek a melleim, hiába fejtem éjjel-nappal...
Úgyhogy mi sajnos hamar átálltunk a tápszerre, mert nem sokáig volt így tejem.

Azért apróbb házimunkákban szerintem elfogadhatsz segítséget, ha már nagyon kimerült leszel, csak persze, vigyázni kell, hogy tényleg segítség legyen, ne csak az idegeiden táncoljon az illető.

További minden jót, jelentkezz, ha tudsz!
Vendég

Monti!

De jó, hogy írtál!!!
Genya toxémia :evil: :evil: :evil:

Szopi: majd belejöttök, mint kiskutya az ugatásba.
Rend: rend a lelked minden felett. Értsd a káosz mindenáron való megszüntetése nem ér annyit, hogy facsarad a lelkedet és a testedet!!! És igenis lehet outsorcolni dolgokat. 8)

tjuca

Lina, drukk neked is a Judit-féle 2 csíkoshoz! :wink:

Libus, miért ne lehetnél Te a köv. 9 hó múlva? :lol: Ja, és persze a szüli-toto csak egy játék, senkinek nem kötelező! :wink:

Juca,
mostmár én is úgy érzem, h marad Zsombor még egy ideig.
Tudom én, h így a jó és tudja Ő, h mikor kell jönnie...
Csak tegnap vhogy olyan agyonvertek és átment rajtam az úthenger hangulatom lett... :roll:

Örülök, h Kinga megszerezte végre a jogsit (épp ideje volt!) így le van a gond a hogy mész a kh-ba dologról! :twisted:

Hát, anyám a lábad az gyönyörű... :shock:

Az enyém kezem-lábam is dagadozik, de nem ennyire. És szerencsére normális a vérnyomásom!

Monti,
belejöttök abba a szopi-dologba, ne félj! Nem mindenkinek megy rögtön flottul. Nálunk ált. a 4., 5. héten kezd hullámvölgy lenni, az eltart egy darabig, de akkor küzdök. Megéri!
(ugye nem bimbóvédőben szopiztatsz? attól sok baba nem eszik rendesen...)
Fel ne add! Marci majd rájön, h ez a legjobb, és megtanulja ügyesen! :D

Kép
zmimi

Sziasztok!

Én állandóan lefejem az anyatejet, mert szopizni nem hajlandó a kis hölgy, üvegből meg elfogadja. Semmi gond belőle. :shock: Meg amikor hazajöttünk a kórházból, akkor a gyerekorvos írt fel tápszert is (Humana HA1), mert állandóan aludt Petrácska, enni meg alig-alig akart. A vércukor-szintje meg ebből kifolyólag nagyon alacsony volt. 2 napig kellett a 6-7 étkezéséből 2 étkezést a tápszerrel helyettesíteni, a többi étkezésre pedig anyatejet kapott. Most pedig eszik mint a gép 1000-rel:lol: , de most már csak anyatejet kap. :lol:
Vendég

De jo, hogy már a szopizásrol van szo!
De nekünk valoszinü, hogy kimarad ez a ho. Ma voltam egy ingyenes koleszterin, vércukor mérésen. Kiderült, hogy nagyon jo a koleszterin szintem, dea triglicerid viszont iszonyatosan magas. Tehát erre vmilyen gyogyszert kell szednem d.u. megyek dokihoz. De lehet abba kell hagyni a projectet, mig gyogyot szedek. Esetleg vkinek tapasztalata e téren?
Egyébként baci is van a vérben. Ezen vacilláltam, hogy lehet e miatt nem maradt meg a baba?
Előbb jobb lenne kikezelni magam mindenből és tiszta lappal indulni. De az idő pénz!
encike 2

Sziasztok lányok: mindenkinek sok sikert a csikokhoz és szopiztatáshoz .
Csak azért irok hogy egy darabig nem jövök vagy csak olvaslak titeket mert nagyon rosszul vagyok egyfojtába szédülök és hányinger kerülget ilyen beteg még nem voltam egyik terhességel sem.

Vigyázzatok magatokra ha tudok jövök és irok nektek hogy mi ujság van velem pénteken mindenfélekép adok hirt magamrol mégegyszer ne haragudjatok.

Puszi mindenkinek :roll:

Kép
v.e.judit

Monti,
ha tudsz, mindenképpen szerezz be mérleget. Bár az elején azért annyira nem megbízható, mikor még kicsiket szopiznak, de jól jöhet. Nem riogatni akarlak, de mi Lilivel 3 órás üvöltés után visszamentünk az ügyeletre, mert már nem tudtuk mi van, mikor kiderült, hogy szegény szopizik fél órát, aztán alszik 3-at, mert ugye úgy kifáradt a szopiba, de kb. semmi nem megy a szájába. Mi meg azt hittük, hogy jól lakott, ha ennyit alszik. Üvegből is 1 decit 20 perc alatt evett meg. 6 hetes volt, mire kiderült, hogy a gégéjében anatómiai eltérés van, és nem is tud szegény szopni. Olyan 5 hónaposan, mikor már nőtt méretileg, ez a probléma csökkent, és szépen tudott is szopni. Szegény Lili gyakorlatilag éhezett, és egy nap után megunta, akkor már csak üvöltött.

Encike,
nem lehet diétával próbálkozni? Én ma voltam terheléses vércukor meg inzulin vizsgálaton, kíváncsi vagyok a holnapi eredményre.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na voltam dokinál. Elmondta, hogy ez nem gyogyithato, de kezelhető. 2 hétig kellene egyfajta antibiotikumot, majd 2 honapig másikat szedni. Ezzel csökkenthető az érték. Viszont mondtam, hogy babásodási korszakban vagyunk, igy a gyogyszeres kezelés sztorno. A terhsséggel nincs összefüggésben.
Ez a triglicerein utalhat koszoruér betegségre, gyomorfekélyre. Ez már nem szüntethető meg, de nincs akadálya a terhességnek. De akkor se vagyok megnyugodva, mert még csak 30 éves vagyok és már ilyenekkel kell küzdenem. Nem iszom, kávézom és dohányzom. Mi kell még???
encike 2

sziasztok!
kislibus:a mamámhoz költözünk be!
juca:elég rendesen be van vizesedve a lábad.pihenj amennyit csak tudsz!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Itt volt ma a védőnéni és a gyerekorvos is. Mindkettő azt mondta, hogy nem tűnik éhezőnek Marci, szép tónusos a bőre, kutacs is rendben, de persze egy látogatásból nem lehet semmi biztosat leszűrni. A dokinéni írt fel tápszert legvégső esetre, holnap meg lemegyünk a védőnőhöz méretkezni, itt van a tanácsadó az utcánkban.

Judit! Jobbulást neked, vigyázz magadra!

Juca! Szülés után mennyi idővel ment le rólad a víz? Nekem még mindig olyan a lábam, mint a terhesség alatt, sőt, szerintem még rosszabb. :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2009.01.31 19:06-kor.

Kép Kép
montana

Csajok!

Merre vagytok?
Vendég

montana nagyon édes a kis Marci!
mára elteszem magam.puszi jóéjt! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Montana!

Gyönyörű kisfiad van!
Vendég

Monti!

Egy hét alatt lemenet teljesen.

tjuca

Vendég

Judit, jobbulást!Azért írj, hogy mi van Veled!

Lina, szorítok Neked, hogy olyan tesztet csinálj, mint Judit!
Gondolom, Vukot is bevállalod mellé...

Monti, Marcell babát látva teljesen elbizonytalanodtam...lehet, hogy mégsem félek annyira belevágni újra?
(De, félek...)
Annyira szép kisbaba Marcell, nagyon irigyellek ám most!
Persze, a szó jó értelmében...

Ez az indián, akit idetettem Nektek, a saját öcsém. :lol:
Nagyon büszke vagyok Rá, teljesen egyedül tanult meg ezeken a hangszereken játszani, minden zenei előképzettség nélkül, hallás után.Most már fel is lép több helyen. :lol:
(Az igazi indiánok bosszúságára...)
Nekünk az esküvőnkön is csak ilyen dél-amerikai zenék voltak...
Nagyon szeretjük ezt a stílust.

Bocs, tudom, ez nem ide való...de hátha tetszett valakinek!
Vendég

Húúú Luca nagyon jól csinálja az öcséd. Van egy olyan hogy sacret (??)spirit. Nem biztos hogy jól írtam a nevét! Na azok ilyesmi zenét játszanak, hú nagyon szeretem!

Monti! Marci baba nagyon drága! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Monti! A te aggódásod se tesz túl jót Marci szopizási kedvének-ügyességének! Az avatarodban leirtak a babádra is vonatokoznak! Fog neki menni hidd el, elvégre mi se járva születtünk.
:D

Judit! Dobhatsz ide egy kis vukot, de kelét is küldd mellé!!!

Nita! És mikor költöztök???

Luca! Nekem bejön ez a zene! Páromnak nem...

Kép
kislibus

Sziasztok!!

Írtam Nektek, aztán nem küldte el a net...... :evil: :evil: :evil:

Monti!
SZÍVEMBŐL GRATULÁLOK A CSODÁS KISFIÚHOZ!!!!!
REmélem nem rontom el az örömed, csak eszembe jutottak a kezdeti nehézségek és most olyan jó látni Marcellt!

Mimi!
Kitartás, problémamentes szülést kívánok!!

Judit !
Gratulálok!! A rosszullétekhez sok erőt!!!!!

Luca!
A sok pozítív példa talán erőt ad neked is, h ujra belevágj......

Kislibus!

Gratula az új otthonhoz!

Juca!
Csini sofőröd van!!!!!!!! :D Ábel is imád "vezetni", már a szélvédőmosást is elindtja... :oops:

Velünk minden rendben, a mai Uh-n is megvolt mindene a pocaklakónak és ezuttal lánynak látta....... no comment....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu! Köszi, de még nincs meg!

Kép
kislibus

Luca,
hát bevállalom én, persze, de Lilivel még egy kis kósza émelygésem sem volt:-)

Képzeljétek, ma jött az új albérlőjelölt megnézni a lakást, és a srác kedvesen megkérdezte, hogy tán nem jön a következő baba (Most fogytam 13 kilót!!!). Komolyan, hirtelen olyan jelnek éreztem ezt a kérdést. Mondtam is, hogy remélem így van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

TJUCA:

Nagyon boldog 2. szülinapot Kingának!!!!

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Isten éltesse Kingát sokáig!!! :lol:
Vendég

Kingának sok boldogságot!
Kép
Vendég

JUCA!

KINGÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Kép
Vendég

Kingának BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :)

Luca: Nagyon ügyes a tesód. Tök jó volt hallgatni.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Kingának nagyon boldog szülinapot!

Monti,
Marcell gyönyörű! Körömrágós kép nagyon jó. :)
Te az Istvánban szültél? Kinél? Mennyire volt "tumultus"?

Luca,
nagyon ügyes a lányod. Én sajnos nem igen tudok semmilyen hangszeren játszani. :(
És meglestelek Benneteket iwiw-en a link alapján. :oops:
Régen az aluljárókban mindig leálltunk ilyen zenét hallgatni, mint amit az öcséd csinál. El nem tudom képzelni, hogyan lehet ezt egyedül megtanulni. :shock:

Zsuzsu,
nagyon izgi már ez a nem kérdés. :)
Remélem 2 hét múlva nekünk is kiderül.
De annyira belelkesedtem Jucán, hogy mi sem mondjuk majd el. :)
Ábelnek már mondtátok tesót?

Kislibus,
Te hogy állsz a ciklusban? Mikor kell drukkolni?

Lina,
Lilinek azért kellett a tubus a fülébe, mert sokszor volt begyulladva? Ez látszik kívülről? Egyik ismerősnél is szóba került, ígértem megkérdem. És ugye altatásban csinálták?

Judit,
halk gratula! :)

Többieknek is drukkhegyek! :)

KépKép
dreika

Jó reggelt!

Juca,
Kingának boldog szülinapot! Az édesanyjának is hasonló jókat! (azért ez a szülő-anya ünnepe is, ám!)

Zsuzsu, köszi!

Lina, ez jel! :wink:

Libus, mikor is kéne nem megjönni...??? :?:

Monti, olyan édi Marci... de jó már nektek!

Luca,
csúcs a tesód! Mutattam a nagyfiamnak, erre azt mondja, ezt az indiánt láttuk a városligetben múlt héten...
jót nevettem... (azok tényleg indiánok voltak) Mi is szeretjük , hangulatos zene!

Én feltűnően jól vagyok tegnap óta, szinte gyanús... 8)

Kép
zmimi

juca.Kingának Nagyon Sok Boldog Születésnapot kívánok!

kislibus ha minden igaz kb 2-3 hét!remélem nem több! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

most megyek reggelit készíteni aztán rendet csinálni délután majd jövök.addig is puszi mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kingának nagíyon sok boldog szülinapot kivánuk.

Egy világ omlot ösze bennem az éjszaka a mentö vitt el és elvetéltem most értem haza de nem tudom mikor leszek képes viszatérni hozzátok.
Mindenki vigyázzon magára legyetek jok puszi
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
v.e.judit

O, Judit. Nagyon sajnálom!!! Légy erős és gyere minél hamarabb, mi megprobálunk segiteni!!!
Majd leirod a részleteket?

Luca!
Isteni ez a zene, nekem van Cd is, imádom hallgatni. Sőt nyáron Suoboszlon is van ilyen csapat, akik a fürdő előtt játszanak, mi mindig ott vagyunk. Teljesen megnyugtat!

Isten éltesse Kingu babát!
encike 2

Juca,
nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Kingának!

Judit,
nagyon sajnálom. Főleg, hogy mentőnek kellett elvinnie.

Dreika,
ez a tubus egyátalán nem látszik kívülről, sőt, belülről is nagyítóval szokták ellenőrizni annyira mütyűr. Állítólag 0,5 mm az átmérője, és még abban van még kisebb lyuk. Hát hogy lehet azt odaoperálni a dobhártyába :roll: Amúgy grommet a hivatalos neve, ha így rákeresel a neten (bár lehet, hogy egy m), sok infó van róla. És igen, altatásban csinálják, de csak inhalatívban, nem vénásan. Kb. 10 perces beavatkozás, és ambuláns, ébredés után 4 órával lehet hazamenni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?