Zimi! Most én vagyok az ügyeletes orrlógatós, akkor kilenc hónap múlva nekem is babám lesz???
Bocsi, de nem tippelek, a Zsomi jön, ha jönni akar
Van Zsomim is és Mátém is a körzetben . Mindketten imádnivalók!!!
Nita! Jó hogy elköltöztök! Albérlet lesz?? Hova mentek végül???
Ma bankoltunk. Mekötöttük a hitelszerződést. Én azt hittem ezzel vége, de csak most kezdődik a java!!! El lett rontva az egyik nyilatkozat, a külföldi eladótól még nem tudom hogy szerezzük be az önrész átutalásról az igazolást, mert a közeljövőben nem jön Mo-ra.... Még lesz egy kör a földhivatalban is... Én be fogok dilizni!!!!
Voltam lánybucsuba a hétvégén. Katasztrófába torkollott, mert az étteremben ahol voltunk egy csaj elkezdett karaokiezni. Az én hangom nagyon vacak, de ez... Ablaktörően pocsék volt és nem vette észre, hogy senki nemkiváncsi rá!!!!
Voltunk viszont öcsikémmel és keresztlányunkkal vidámparkba. Megbeszéltük, hogy a bazáron csak egy játékot veszünk, merthát a pénztárcának is van határa. Ezt az eladó előtt mondtam mindkettejöknek, és az eladó is mondta, hogy: "Igen és egy játékot is csak a jó gyerekek kapnak igaz anyuka?" Alig bírtam visszanyelni a könnyeimet....
De a nap nagyon jóltelt, a gyerekek élvezték és mi is!!! Mostmár napi belépő van, azért annyi dologra és annyiszor ülsz fel, amennyiszer akarsz. Végre nem kell azt mondani a gyereknek, hogy bocs, de erre már nem ülünk fel. Persze lekk, mert a 4 évest még nem engedik fel mindenre, de igy is nagyon sok dologra felültönk. Ez a nap anno (2-3 éve) 30 ezerbe került volna, igy 14 ezer volt a jegy eglsz napra négyünknek.