sziasztok,
ne haragudjatok, hogy nem jöttem egy ideje, de eléggé megviselt az utóbbi egy hét. CSütörtökön voltunk a kórházban a 30. heti uh-n és kiderült, hogy Bencus 2 héttel el van maradva méreteiben... Én persze teljesen beparáztam
. Sógornőméknél is hasonlóan kezdődött tavaly
.
De egy kicsit már naposabbnak látom a világot, vitaminbombákat kell szednem, só-, széndhidrát és cukor mentes diétát folytatnom, sokat pihhenem és növesztenem Bencét. Tegnap megint voltunk dokinál, akkor magánrendelésen - itt ugye más a gép, kisebb eltéréseket mutatott az uh az előző héthez képest... Szóval most igyekszem minden erőmet Bencus növesztésére fókuszálni!!!!
Közben beödémásodott a kezem, zsibbad, mint a fene, reggelente alig tudom behajlítani az ujjaimat
. Kaptam rá én is Doxiumot
.
Márti, Kriszta, úgy emlékszem nálatok is volt eltérés a méretekben, aztán behoztátok??
Ani,
én se mentem tornára és jövő héten se fogok, majd meglátjuk, hogyan nő Bencus, no meg a kezem miatt se nagyon tudok vezetni, így leredukálódott az egyéni kiruccanásaim száma
Sokat gondolok Rátok, remélem már nem kell sokáig húznod!!!
Szilvi,
neked is megy a drukk nagyon!!! Hajrá-hajrá!!!
Tündike,
hát, sajnos nálunk sincs még 25-ös cipellő
Nibcsike,
hű-ha, látom te is nagyon a finishben vagy már!!!! Vigyázz magadra!!! Én most próbálok almát enni délelőtt, no meg nagyon sok vizet iszom mentalevéllel - pisilek mint a gép
. TE kaptál valamit a vizesedésre?????
Judy,
sajnálom, hogy Apácska magatokra hagy benneteket.... Akkor anyukád többet lesz nálatok??
De gondolj bele a célba, és a gyönyörű családi házatokba!!!! És júni 12 pedig már majdnem itt is van
Kata,
boldog 3. hófordulót!!! Nagyon ügyes Geri babád van, hogy ilyen szépen viselte a szurit!!!!
Gabi,
hát, nem győzök csodálkozni a képedben!!!! Hogy te milyen ügyes és tehetséges vagy!!! Tényleg komolyan el kellene gondolkodnod ezzel komolyan foglalkozni!!!! Ez nagyon profi munka!!!! Apa is csak lesett mikor megmutattam neki!!!
Örülök, hogy kibékültél Apácskával, egy házasság már csak ilyen, de a kibékülések nagyon jóóóók tudnak lenni
Andesz,
még mindig nagyon édes Bencus és Patrik együtt!!!! Annyira helyesek és csak úgy sugárzik Patrikból a szeretet!!!! Biztos nagyon szépen neveled őket, ha még ilyenkor sem "ciki" neki szeretni a kisöccsét!!!
Márti,
imádom a pisilős képet!!! Nagyon jó!!! Szépen nő Ati babó!!!
Kriszta,
hogy van Réka baba? Bukások szüntek már? Gyönyörű halacskát fogtatok (még anno), nagyon ügyesek vagytok! És klasszak voltak a képek is rólatok. Boldog család
Kriszti,
Martinka??? Jön már a fogacskája, vagy valami másért nyűgös ennyire? Jobb már a helyzet??
Alexa,
kicsit utólag de annál boldogabb névnapot kívánok Neked. Az iwiwen láttam, hogy vasárnap ünnepelted!!!!! Apácska mivel lepett meg????