Minyu, Eszike, Bagzerka, Szeder, Lolababa: SZÉP KISMAMIS POCITOK VAN!!
Sarkanytúka: Képet úgy tudsz feltölteni, hogy ahova írod a hozzászólásod, az alatt van egy ilyen, hogy melléklet feltöltése! Arra kattintasz, utána már csak tallózás, megnyit, és kész (Ha a számítógépeden van a kép.).
Vizesedés: Örülj neki, ha nem tudod milyen!
Úgy tudod megnézni, hogy vizes vagy-e, hogy a sípcsontodhoz hozzányomod erősen a hüvelykujjadat. Ha bemélyedés marad a hüvelykujjad helyén, akkor bizony vizes vagy! De ha nincs rá hajlamod, akkor most biztos nem vagy vizes, mert én vizesedős típus vagyok, de most nekem sincs!
Blúmi: Gondolom nem hiányzott ez a méhszájas dolog, de én is csak azt tudom mondani, ha pihizel rendesen és nem vagánykodsz, akkor minden O.K. lesz! Egyre figyelj, ha eddig volt fürdés, azt most felejtsd el, mert könnyebben összeszedhetsz fertőzést! AMúgy a tesómnak már a 6. hónapban kinyílt a méhszáj, aztán túlhordta a kiscsajt 1 héttel!
Márti: Én sem ülnék fel a hullámvasútra. Szerintem is rázkódik, én nem kockáztatnék.
Dorka: Nagyon szép nevet választottatok! Nekem nagyon tetszik a Benjámin név, mert nem túl gyakori! Az utazástól ne félj, minden O.K. lesz! És legalább kicsit kikapcsolódtok. RÁadásul ha bármi van, onnan szerintem repcsivel bármikor haza tudtok jönni! De nem lesz semmi baj! SZUPER LESZ!
Eszike: Elevitről annyit, hogy én is azt szedem. Érdekes ehhez a dokik hozzáállása. Az én orvosom azt mondta, szedjem végig, + a szoptatás alatt is. A védőnő szerint a 28. héten nyugodtan abbahagyhatom! Én meg úgy döntöttem, hogy majd meglátom, Biankánk milyen ütemben növöget, azért nem szeretnék 4-5 kilós babát szülni, mert szerintem nálam az már császár lenne (pici vagyok). Viszont megnyugtató az a tudat, hogy a reggeli 1 db elevit fedezi Bius vitaminszükségletét.
Bagzerka: Grat a sikeres lakás-projekthez. Olvastam az üzenőfalon, hogy dobozokat kerestek. Szerintem ha van a közeletekben nem túl nagy bevásárló hely( Penny, Plus, Spar), ott beszélj az üzletvezetővel, ők külön örülni fognak, ha elviszed a dobozokat.
Szeder, Lanta: Én nem fázom, élvezem a hűvösebb időt!
.. amig tudom! Hétvégén újra jön a meleg, jövő héttől 30 fokok... FÚÚÚJ!
Nyaralásról: Mi is kihagyjuk az idén a szokásos kis görögországi nyaralást. Egyrészt az útlevelem is lejárt, ilyen duci fejjel meg nem akarok csináltatni útlevélképet. Másrészt ha mennénk, akkor is csak olyan helyre, ahonnan pikk-pakk itthon vagyunk. Na majd jövőre hármasban!
Tegnap csajok egész nap takarítottam, főztem, mostam, vasaltam. Este 6-ig meg sem álltam! De olyan jól esett, hogy tele vagyok energiával! Legalábbis úgy éreztem. Aztán este a Barátok közt alatt kiütöttem magam. Viszont Bianka nagyon aktív volt este, miután vízszintbe tettem magam, kb. negyed órán keresztül pörgött-forgott, kick-boxolt
Ez a világ legjobb érzése!!!