Új privát üzeneted érkezett!

wiona,
én még dolgozom! :D De így jobban unatkozom, mintha már otthon lennék! :D :D
Mert már átadtam a munkát az utódomnak, újat ugye már nem pakolnak rám... úgyhogy napi 8 órát internetezek! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

unatkozás otthon:
- hát mindent csinálok, de nem unatkozom... :)
én is állandóan csinálok valamit.. és oly sok minden vár még rám.
mondjuk, akinek már vannak gyerkőcei az más téma- ahogy nálam is vannak a fiúk, de ettől függetlenül a délelőttök azok szabadok, mert suliban vannak, úgyhogy lenne idő unatkozni is, de én nem szoktam...
délután nagyon ritkán engedek a másfél órás pihenésemből.. ha kimarad, akkor nagyon nem jó sem a kedvem, sem a közérzetem.

eszike! hajrá a tennivalókkal :)

wiona!
nem irigyellek a munka miatt... nehéz lehet neked is

szeder74

hát én is kb. mint honey!csomót netezek......kicsit már szinte uncsi.....otthon legalább azt tehetem amit szeretnék...az igaz :)
úgyis még akkor fogok venni pár cuccot anyuval, mert férjemnek elég volt ennyi.....meg még vele veszem meg majd a nagyobb cuccokat mint kiságy, pelenkázó...ilyenek....
akkor vannak ugye a barátnőim, akik gyerekkel vannak otthon...igaz h. balatonra mennek....hívtak oda is....de attól félek, h. nagy melegben jobb lesz talán otthon...majd meglátom.
csak mégis bennem van h. rámszakad a sok idő...és eddig azért eléggé be voltam mindig táblázva..

Kép
winona

honey:akkor totál rosszul emlékeztem, ami a melót illeti.. :D

Kép
winona

első:
Honey!!!! egy dolog asszem itt még nem jött szóba, szülés után kapásból lejön 10kg!!!!!! a baba, a víz, a lepény, a minden miatt! tehát 10 a kórházban marad! így számolj!!!! nyugi. és én nagyon is értem miről beszész, simivel vol nálam az hoyg szeretk is enni nagyon és ebből kb hobbit is csinltam... így lett a +22kg... most igyekszem tényleg vigáyzni, meg talán kicsit sikerült is eddig, majd meglátjuk mi lesz a végén :) -de nekem az a tapasztalatom (nem saját, sajna) hoyg akik olyan vékonyak, mint te meg mondjuk Minyu, azok hibába szednek fel akármennyit is, ilyen a testalkatotok, és hamar vissza fog állni a kis vékonyságotok!!!! -disznóság- :D

winona!
nekem még van pár hét melóból, júni végéig, de alig várom hoyg vége legyen :) mondjuk engem le fog majd foglalni simi meg a költözős-pakolás is... szóval hidd el, el fog telni szépen, ne aggódj :D

nekem is halál ez a fülledt meleg!!!!!!! iszonyat! annyira szar így! izzadok, itt meg nyitva az ablakok, de a légkondi nem megy még...sajna.... és én is egy szál pólóban, mások meg kabátban :O nemtom mi lesz nyáron.... mondjuk tuti napernyővel fogok járni! van is egy régi szép, kisvirágos mintás, fanyelű :) azt kéne előkeresni....

rögtön felteszem akkor máshogy a képet az óriáshasamról.....
Kép
na talán így....

majd este jövök még, moist úgyteszek, mintha dolgoznék :D

ja és nagyon nehezen, de lebeszéltem magam a mai cukorterhelésről :D rájöttem hoyg ezt a 24-28. héten szokátk, így hülye lennék elmenni most... ráér jövő héten :)

na este,
páááá

KépKép

KépKép
bagzerka

winona!
... :) kismamis felejtés... :) én is össze-vissza keverem, hogy kivel mi történt itt a topikban.. :)

szeder74

szeder :D
hülye kérdés, de a lyme kór az nem fertőző ugye?mert egyik kollegámnak van....de szerintem az másra nem káros....csak saját magára.....de erősítést kérek!

Kép
winona

Köszi csajok a bíztatást a sulival kapcsolatban!!! (holka, bejci, blúmi, lanta, netti, konan, kistiggrincs) Nagyon jólesett.. :D

Mi június 23-28 között készülünk utazni Hollandiába busszal. Fel sem merült, hogy gond lehet :shock: A dokim szerint az a terhesség legstabilabb időszaka. Bár ezt mondja már 10 hete...

Ja és én június 7-én megyek 4D-re. Már alig várom.

Netti: én is június 6-án megyek terheléses cukorvizsgálatra. Akkor ott találkozni fogunk :D

Honey, lanta, minyu: annyira szép pocakotok van!!! Nekem nem ilyen... Az én hasam abszolút nem kismamis, inkább mint aki hasra elhízott :?

Minyu: kérés: a tábliba névnek légyszíves írd be Benjámint. Köszi!

Kép
dorka78

bameg:most mondják h. maradjak már még...még tutti jó fél óra.....brühhhü hatkor is már úgy léptem volna....erre tessék!!
na jó, tényleg jóóó lesz otthon!!!! :?

Kép
winona

Sziasztok!

Bagzerka: örülök, akkor ti már lassan költözhettek is :))) Ez egy helyes nagy terhes poci :) De egyértelműen terhes :D

Monee: én már hetek óta feledékeny vagyok, de anniyra, hogy mostanra már listát írok a napi teendőkről. Az Adóbevalláésom egy hete készülök feladni, ma reggel végre sikerült.

Márti: na, kiderült tényleg kislány-e? :))) Ez a ZOO bútor nagyon jó, a kiságyba azonnal beleszerettem, de nem lesz rá pénzünk :( Mindegy majd ketteskénél :)

Starlark: azért ez durva, hoyg egy ember tudja beadni az EDA-t és minden azon múlik, hogy ő bent van-e vagy nincs. Hajráé pénteki vizsga :)

Nekem is jól esett, hogy ma egy picit hűvösebb volt. A háziszőrméseim meg főleg lelkesen üdvözölték a lehűlést :)

Anyoooka, Minyu: helyes pocakok :)

Minyu: mosogatógép :D Kis szerencsével nekünk is lesz majd ősz vége-tél felé :)

Én 1%-om is a koraszülött mentőknek ment.

Honey: én most szereztem egy babaerszényt (Premaxx asszem) eleinte azt fogjuk használni, aztán kenguru. Hízás pedig a terhesség természtes velejárója :) Jah, és most vagyunk a második trimeszterben, nekem minden ismerősöm a második trimeszterben kezdett el intenzíven hízni. Megértem egyébként, hogy nem akarsz sokat felszedni, de amíg normálsian eszel szvsz nincs miért aggódnod.

Lanta: örülök, hogy minden rendben találtak most is :)

Eszike: nyugi, bőven lesz időd még mindenre! Mi még házat építünk és költözünk a következő 17 hétben, nemhogy tele van a gyerekszoba/sarok, hanem még nincs kész. Se a fürdő se semmi :) Na jó, kész vannak a belső falaink, jön a vezetékezés, fal burkolás, padló burkolás kád beszerelés stb.

Winona: én is dolgozom még 2 és fél hónapig (konkrétan 10 hét és 3 nap :) )

Kép
kistiggrincs

Jah, holnap doki látogatás, holnapután védőnő + fogorvos, szóval el vagyok látva rendesen mostanában :) De aztán megint 1 hónapig nem járkálok sehova :)

Kép
kistiggrincs

Bocsi folytatom az... csak le kellett lépnem. Aztán közben eszembe jutott, hogy úúúúúgy ennék palacsintát. Szóval nekiálltam sütni és enni. Megáll az eszem. Egész eddig nem voltam kívánós, most meg össze-vissza zabálok mindent. A melóhelyen (mert néha azért bejárok) kerek szemekkel néztek, hogy mit műveltem kaja-ügyileg hétfőn. Kakaó tejszinhabbal, eper, puncstorta tejszinhabbal, banán, thai kacsa, narancslé, csoki... Pedig eddig nem voltam édesszájú. Őrület!

Konan: gratulálok az Anna névhez, nekünk is tetszik. Második névnek mi is ezt választottuk a nagymamám után. Első név még nincs eldöntve. Ugye érdekes? De ez azért van, mert a vezetéknévhez nem megy az Anna, ezért lett második név! De még változhat. Nagyon nehéz választani. Nekem a Vivien tetszik, és valahogy amikor a kislányomra gondolok, vagy róla beszélek, mindig ez jön a számra. Úgyhogy lehet, hogy Vivi lesz.

Ágytorna: nekünk ezen a téren nagyjából minden a régi. Nem kívánom jobban a szexet, de kevésbé sem. A végén nekem is pár percre bekeményedik a pocakom, de egyelőre nem aggódunk túlzottan.

Elevit: ezzel kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy az új orvosom leállított az Elevit szedésével. Előző doki meg kimondottan javasolta. Szóval nem tudom mi az igaz. Én is hallottam az Elevittel kapcsolatos rém-híreket, hogy hatalmas súlyú babák születnek, de biztos azért ez mellett van hasznos funkciója is. Én például nem eszem zöldségféléket semmilyet, semmilyen formában. Tehát valahonnan be kell(ene) szereznem a hiányzó vitaminokat. De betartom az orvosom tanácsát és leálltam az Elevittel. Azt mondta, hogy a terhesség elején nagyon hasznos, amikor a méhlepény kialakul, de utána semmi értelme.

Holnap megyünk szülőszoba látogatásra, a felkészítő tanfolyam keretében. (sajnos utolsó előadás lesz) Majd mesélek.

Ne aggódj Winona, én is aggódtam, hogy mit fogok majd itthon csinálni... aztán tessék ki sem látok az itthoni melókból. De közben vásárolgatnom is kéne, meg a családom is elvárja, hogy többet foglalkozzak velük, most, hogy "ráérek"! Na és én még itthonról is dolgozom, nem tudom ki jár hasonló cipőben.

Majd ha kész lesz a gyerekszoba, akkor küldök képeket ahogy ígértem.
Most meg rakok fel egy képet, ami múlt héten készült (24. hét), jó nagy lett a pocikám.

Úgyhogy aki a 21-22-23 hétben van ne aggódjon ha megállt a pocinövekedés, lesz ez még így se!

Köldök kifordulással hogy álltok? nekem még van vissza pár centi! De eléggé mélyen volt a köldököm, mert kissé párnás volt a pocakom. Kép
Vendég

eszike :)
sztem ez az elevites dolog max régen volt igaz. Én Nándival Végig szedtem, és abszolút nem lett nagysúlyú.
Ha abszolút nem eszel semmilyen zöldséget, valamilyen formában sztem érdemes pótolni, ha nem is minden nap.

Én most abszolút nem unatkozok itthon, Pedig Nándi hétfö-szerdáig nincs itthon napközben, tehát szabad a pihi. Ki is élvezem! :)

Kép
Kép
Kép
minyu

Kép 24 hetes 5 napos pocakom :)

szeder74

pfuhh.. így látom milyen méretes lettem :oops:
most néztem vissza a szilveszteri képeinket.. hááát furcsa vagyok a képeken poci nélkül :?
és a cickók... remélem nagy kajás lesz Adél, ha már ekkorákat növesztettem :P

szeder74

Bagzerka!
:shock: :shock: :shock: Tényleg hatalmas az a pocak!!! De nagyon aranyos, kifejezetten kismamis, véletlenül sem lehet másra fogni. :D :D :D

Eszike!
Neked is szép nagy már. :)

Kivánósságban nekem szerencsére a gyümik viszik a pálmát. Nem mondom, hogy megveszek értük, ha nem kapom meg, de nagyon odáig vagyok a görögdinnyéért, nektarinért és piros szőlőért... valamelyikat azért igyekszem minden nap beszerezni. ;) :D

A súllyal kapcsolatban egyetértek, a kórházban hirtelen, nagy súlytól szabadulunk meg. Tavaly Lolával 18 kilót hiztam, mikor az 5. napon hazaengedtek, már csak 4-5 volt rajtam. Az meg az első félévben búcsúzott fokozatosan.
Viszont az is valóban igaz, hogy nagyon alkati kérdés is. Általában az alapjáraton vékonyak gyorsan és viszonylag kis erőfeszitéssel (gyakran anélkül) visszanyerik eredeti súlyukat, sőt... ismerek sokakat, akik fogytak ahhoz képest. ;)

Otthonlét. Immáron elmúlt másfél éve, hogy itthon vagyok. Visszagondolva jobban kihasználhattam volna az időmet magamra, amig nem született meg Laura.
Első babások! Aki csak teheti, próbáljon a hobbijának, a kedvének, a pihenésnek, a lazulásnak élni!!! Anno én sem hittem el, de baba mellett önmagunkra már alig jut idő, azt is lopni kell... :?
Persze ennek más előnyei vannak, de egy igazi, kiadós, tartós nagy alvást most többre értékelnék minden pénznél.
Viszont az biztos, hogy unatkozni igy sem, úgysem fog senki. Ahogy kedves barátnőm mondaná... ez a női sors. Mindig van mimt tennünk.

Kép
Kép
lolababa

eszike!
nem vagy duci.. úgyhogy lehet tejszínhabot nasiznod.. szerencsés vagy Te is ... nem úgy, mint én... :(

Elevit: én is napi egyet szedek.. pontosan azért, mert a gyümölcsökben, és zöldségekben igen kevés a vitamin, pedig eszem én is rendesen. mostmár gyorsérlelésű szinte minden zöldségféle.. ezért nincs is benne vitamin. -annyi, amennyit gondolnánk..-
én is szedtem a fiaimmal akkor még a Maternát.. és nem lettek óriásbébik.. 3300gr az nem nagy.. épp ideális súly egy újszülöttnek.
szerintem ez hajlam kérdése, hogy kinek lesz nagy a babája.. de a "nagyokos dokik" márcsak tudják...én meg tapasztaltam a fiúknál.. :)

szeder74

Szeder!

De bolond vagy! Még mindig nevetek... :D

Azt hiszem lassan aktuális lesz nekem is csinálni egy pocifotót, lehet, akkor döbbennék rá én is, hogy nagy a hasam. Egyelőre csak a hasrafordulásnál való akadálybaütközés emlékeztet erre... :D

Kép
Kép
lolababa

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy fáj-e valamelyikőtöknek a forgója? Nekem már több, mint egy hete sajog, a bal oldalon leginkább. Menni alig bírok tőle, éjszaka meg úgy forgolódok az ágyban, mint akinek hasi műtétje volt. Most kalcium és magnézium kúrát tartunk, hátha segít. Eddig úgy tudtam, hogy ez a tünet a vége felé "kell", hogy jelentkezzen, én még ott nem tartok.

Kép
mgabcsi

Na azt hiszem sikerült.

Fejet nem nézni! :D Kép

Kép
Kép
lolababa

Szuperjók a pocakok!

Lányok! Itt már olyan profi mindenki a terhességi adatokban. A dokim 2100-as adatot írt a hüvelyi vizsgálathoz. Ezerszer elmondta, hogy feküdnöm kell. (ja, és nem engedte, azt sem, hogy elutazzunk egy hétre Erdélybe) Szóval erre az adatra a doki nem mondott semmit, viszont a védőnő eléggé megijesztett, mert azt mondta, hogy a külső méhszáj nyitva van. Érdekelne, hogy valakinek volt-e már ilyen értéke?!

Az összebújás nálunk is kicsit felejtős. Nagyon félt minket a férjem. És persze nálam is jönnek a makkos álmok, nem győzök pirulni reggel...

Kép
blúmi

Blúmi :)
a 2100 jelentése: 2: a méhnyak megrövidült, 1: külsö méhszáj 1 cm-renyitva (TÉNYLEG pihizz!!!!) 0: belsö méhszáj zárt, 0: nemtom :oops:
Semmi megeröltetés, inkább fekvés, mint ülés (ülésnél jobban terheled a medencédet mint állva)

Kép
Kép
Kép
minyu

Blúmi: tényleg pihizz!

Másik fórumról, ahol irogatni szoktam:

3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

Szeder, Lolababa, Eszike: még 3 helyes pocakfotó :)

Kép
kistiggrincs

Minyu, Kistiggrincs, köszönöm! Tudtam, hogy Ti képben lesztek! Mindenesetre nem örülök! :x És egy kicsit be is vagyok tojva!

Kép
blúmi

Sziasztok!

Na, itt vagyok! Hát a dokim nagy szám volt! Megvizsgált, minden ok! Aztán kérdeztem, megnézhetnénk-e a manót, nem kukacosodott-e meg, már pattant is a helyéről, mintha Ő még kíváncsibb lenne... :lol:
Pár másodperc után pedig közölte, hogy Ő már elég régóta csinálja ezt a szakmát, de ha ebből a babából fiú lesz, ő visszaadja a diplomáját! :lol: :lol: :lol: Úgyhogy közölte, hogy 100%-ot nem mond, mert nem illik, de 99%! Na, most már vásárolhatom a csajos cuccokat nyugodtan! És minden jel szerint (bár tényleg nem szoktam :lol: ), most kislányt fogok szülni!

Honey!

Tényleg ne aggódj a kg-ok miatt, valamikor azért hízni is kell! De a szülésnél tényleg számolhatsz arra, hogy kb. 10kg-t a kórházban hagysz! A végére lesz látványos a vizesedés, de azért a víz fokozatosan gyűlik a szövetek között és így nem csoda, ha az ember lánya 1 hét alatt 1kg-t hízik! De, persze megértelek, én sem akarok sokat hízni, bár szülés után 2 héttel már a terhesség előtti súlyomnál szoktam tartani, amellett, hogy szoptatás alatt nagyon kívánom az édes dolgokat, péksütiket, gesztenyepürét, madártejet stb., és eszem is, nem is keveset, de ettől még fogyok, úgyhogy nem panaszkodom. Nálunk a családban mindenki hízott szoptatás alatt, én fogytam. Teljesen alkati kérdés!

Márti
borossné becz márta

Mindenkinek nagyon helyes a pocija. Olyan jó, hogy így hétről-hétre látjuk őket növekedni. Bár néha tátva marad a szám, hogy egyeseknél milyen hatalmas.
Nagyon vékony vagy minyu, és nem semmi, mekkora hasad lett. Rengeteget nőtt az elmúlt képhez képest.

A linkeket én is próbáltam eddig valahogy én is menteni, de ez szuper ötlet!

Mindenkinek köszönöm a hsz-eket a népi babona, fiú-lány mama és a sex aktivitása témában.

Druska!
Ez már rúgás lehetett a javából.

A kilók nálam is elindultak felfelé az utóbbi időben, heti 1 kg, de eddig még a pocimra ment.

Kistigris!
Köszönjük a részletes tájékoztatót a méhszáj, méhnyak állapotáról. Így végre már érthető.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!!

Mennyi szép kis pocak!!! Szeder a Tiéd sem semmi méreteket ölt!! :lol: :lol: :lol: Eszike, Lola Ti is nagyon csini kismamik vagytok!!! :lol: :lol:

Súly!! Én ezt abszolút nem értem! Tegnap Én is itt panaszkodtam, hogy megnőtt az étvágyam és a mérleg is elindult felfelé!! A tegnapi napot végig zabáltam, töpörtyű, meg diós tészta, fagyi és hasonló kis hízlaló kaják, erre ma ráállok a mérlegre és 60 dkg leugrott!!! Ti értitek ezt??? Ez normális??? Vagy annyit számít a tegnapi vásárlás Kornéliával a kezemben??? Na mindegy remélem azért ez nem gond!

Kistiggrincs, Minyu köszi az infókat a méhszájról! Ez Nekem is új volt, pedig Én már szültem, de Nekem soha nem nézi a doki!!

Blúmi tényleg pihenj nagyon sokat!! Nehogy tovább nyíljon!

winona az biztos, hogy otthon sokkal jobb lesz! Nem fogsz unatkozni!! :)

Dorka hát reméljük nem lesz gond az utazásnál!! Elhiszem, hogy már várod a 4D-t! Én már lehet, hogy nem megyek! Még nem döntöttük el! Szívem szerint Én mennék csak hát.... na mindegy majd meglátjuk kibírjuk-e Nálküle!! :)

Nem fogjátok elhinni, de Én meg fázom :shock: :shock: Nálam mindenben az ellenkezője van :?

Márti újra gratula a 99%-os kislányhoz!!! :lol: :lol: Kezdheted a vásárlást!!! Én is megvárom a következő uh-t és ha ismét kisfiút mond, bár mit mondhatan hát sztárfotónk is van, na mindegy akkor Én is körülnézek kisfiú ügyben!! Bár el nem tudom képzelni, hogy hogyan!!

Lola kisfiú téren Én is félek a pöcöktől a pelusban!! De hát ezt is ki kell próbálni nem igaz??? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
lanta

Jó reggelt!

lanta:
olyan érdekes, nekem meg az a furcsa, hogy puncija van.. és az lesz a pelusban.. olyant természetes volt a fiúkkal... de gondolom ez is olyan, mint az anyává válás:
a szüléssel ez is természetessé fog válni :) és ösztönösen tudjuk majd a dolgunkat.

Most én is fázom... pedig tegnap örültem a hűvösebb időnek.

Méhszáj:
jó tudni ezeket az adatokat..mert bizony az orvosok nem igazán eröltetik meg magukat ilyen téren az infóval..
tök jó, hogy feltetted kistiggrincs.

Márti: akkor most boldog vagy gondolom :) örülj ennek a pici lánynak!! gyerünk vásárolni :) tudom,hogy mit érzel én is a fiúk útán most Adél nekem a "rózsaszín álmom"... imádom még a gondolatát is, hogy kislány :)

blúmi!
szegény, gondolom, hogy most idegeskedsz.. tényleg pihenj sokat és szedd a magnéziumot, az segít egy picit.

lanta:
örülj neki, hogy kevesebbet mutat a mérleg :) -az igazság odaát van.. :) -

szeder74

Sziasztok, szép jó reggelt mindenkinek!

Jó régen írtam, (de rendszeresen olvasgattam), mennyi érdekes téma felmerült!

Bocsi, de én még ott tartok, hogy végre lefotóztam a hasam, és most nem tudom, hogy kell feltenni a képet...

Roni hol van?

Winona, te mikor szülsz? Ha jól látom, Te is az Istvánban fogsz, csak a táblában nem találtalak. Te már átcsúsztál másik hónapra?

Szeder,
én voltam tegnap dokinál, de annyi volt a csúszás, hogy mire végre bejutottam, kiment fejemből a kérdésed a lent matatásról, bocsi...

ÉS nagyon szépek a pocakok, hihetetlen, hogy már itt tartunk! :)

Lanta, én a dekákra nem szoktam adni különösebben, egy pohár víz 2-3 dkg (dl), szóval ezek a dekák napközben szerintem csak jönnek-mennek.

Mi a vizesedés tünete? Aki vizesedik, az honnan tudja, hogy mitől?

Bocsi, ma ilyen kis bugyuta vagyok (este tízre értünk haza a magánrendelésről, 18:20-ra volt időpontom, pont szült tegnap egy kismama...)

Most megyünk szokás szerint játszótérre, de remélem, ebéd után már visszatérhetünk a rendes kerékvágásba, és gép elé kerülhetek :)

Kép
Kép
sarkantyúka

Szeder!

Olvasol a gondolataimban! Tök ugyanezt érzem én is! :lol:

Lányok!

Biztos hülye kérdés, de szerintetek a Vidámparkban felülhetek a sima , favázas hullámvasútra? Na nem a Looping Star-ra gondolok és nem kockáztatnék semmit, csak elfelejtettem megkérdezni a dokimat és ezért mégsem akarom felhívni! :lol: Ötletek?

Márti
borossné becz márta

Márti!
még a terhesség elején olvastam egy topikot, ahol a doki válaszol..talán a babaneten.. nem tudom, de a lényeg, hogy szintén kismama kérdése is az volt, hogy hullámvasutazhat-e, és hintázhat-e??
mire a doki:
elméletileg nem lehet baj belőle, de a FELESÉGEMET, ha várandós lenne akkor nem engedném... TALÁN NEM véletlen!!! és ezt egy orvos írta!!!
én nem ülnék fel az tuti!, az zötykölődik, sőt vannak hullámvölgyek is, ami egy egészséges, nem várandós szervezetre is hatással van!!! -gyomor-fel-le... és.. most a baba utazna így... hmmm ne ülj fel kérem!

szeder74

nem ér annyit az a pár perc öröm.. ami ugye neked öröm, mert nem tudni, hogy a babának, és a terhességednek jót tenne-e!!

szeder74

sark:igen istván szept.5-re vagyok kiírva, vagy akörül.
ki a dokid?
márta:hát én nem ülnék az biztos.....még alapban sem....de nem hiszem h. baj lehet...bár lehet h. most jobb ha a fiúk mennek.

Kép
winona

Sziasztok!

Márti: mi az Aqua parkot halasztottuk el jövőre (ismét) pedig úgy csúszdáztam volna egy jót végre :) Én nem kockáztatnék.
Ismét gratu a lánykához :)

Sarkantyúka és a többi Istvános: ha érdekel valakit ma indul szülés elkészítő, és aztán július-augusztusban NEM LESZ. A következő szeptemberben kezdődik.

Blúmi: kitartás, biztatásképpen: másik fórumon van egy kismama, akinek nagyon hamar elkezdett nyílni améhszája (talán még nálad is hamarabb) Kitartó fekvéssel most tart a 38. hétnél. :)

Kép
kistiggrincs

Sarkantyúka Én azért foglalkozom vele mert Én minden nap ráállok a mérlegre felkelés után közvetlenül, meztelenül! Szóval semmi befolyás nélkül, sem ivás semmi nem előzi meg! És azért az is idegesítő, hogy Kornéliánál már ebben az időben + 10 kg-nál tartottam most meg zabálok mint egy állat aztán fogyok??? Ez is kb. olyan aggasztó mint másnál a hízás, legalábbis Nekem, hogy attól a baba fejlődik-e rendesen?! Mert így most a 22 hét alatt +1 kg-nál tartok :? Plusz hízásra hajlamos vagyok!! Eddig ránéztem a kajára és már attól híztam :shock: Hát nem tudom!

Márti hullámvasút :? Én sem merném megkockáztatni!! Még baba nélkül a pocimban sem!! :lol:

Vizesedést Én úgy szoktam nézni, hogy a lábszáramnál benyomom a bőröm ha ott marad a nyoma az azt jelenti víz van!! :oops: Más, hogy csinálja??? Nekem eddig még semmi hála az égnek!!

Szeder remélem szülés után természetessé fog válni a kisfiú tudata és minden menni fog! De amúgy Én úgyan úgy érzek, mit Te a kislánnyal, hogy iszonyatos boldogsággal tölt el a tudat, hogy kisfiú van a pocimban, mert ez volt a vágyam, hogy most kisfiú legyen és már most annyira imádom, hogy azt le sem lehet írni :lol: :lol:

Kép
Kép
lanta

lanta:
én nagyon nem értek ehhez a témához, mármint a hízás-fogyás-hoz..
kérdezz rá az orvosodra... de én szinte biztos vagyok benne, hogy nincs baj.. szerintem a hormonok nálad most mást váltanak ki.. abszolút megváltozik bennünk minden.. lehet erre is kihatással van.

szeder74

Lanta!

Lehet, hogy a különböző nemű terhesség van rád ennyire eltérő hatással.

Ettől még tuti minden rendben van (főleg, hogy az eredményid is ezt támasztják alá). ;)

Azt se feljtsd el, hogy Kornéliánál azért gondolom jóval több időd jutott pihenni, most meg lemozogsz mindent.

A baba elveszi magának, amire szüksége van, még a te hátrányodra is, ez biztos. ;)

Kép
Kép
lolababa

Köszi lányok!! Én is is mindent Kornéliára fogok most :) Végülis 10 kg-t azért csak kell cipelni meg szaladni utána :lol: :lol:

Kép
Kép
lanta

Lanyok,

egyszer valaki tett fel babakelengye listat, hogy mit kell venni egy ujszulottnek, meg hogy mit kel bevinni a korhazba.

Ha meg van meg neki, akkor legyszi tegye fele a linkes oldalra.

Koszi :D

Adri

KépKép
druska

Minyu, Eszike, Bagzerka, Szeder, Lolababa: SZÉP KISMAMIS POCITOK VAN!! :lol:

Sarkanytúka: Képet úgy tudsz feltölteni, hogy ahova írod a hozzászólásod, az alatt van egy ilyen, hogy melléklet feltöltése! Arra kattintasz, utána már csak tallózás, megnyit, és kész (Ha a számítógépeden van a kép.).
Vizesedés: Örülj neki, ha nem tudod milyen! :) Úgy tudod megnézni, hogy vizes vagy-e, hogy a sípcsontodhoz hozzányomod erősen a hüvelykujjadat. Ha bemélyedés marad a hüvelykujjad helyén, akkor bizony vizes vagy! De ha nincs rá hajlamod, akkor most biztos nem vagy vizes, mert én vizesedős típus vagyok, de most nekem sincs!

Blúmi: Gondolom nem hiányzott ez a méhszájas dolog, de én is csak azt tudom mondani, ha pihizel rendesen és nem vagánykodsz, akkor minden O.K. lesz! Egyre figyelj, ha eddig volt fürdés, azt most felejtsd el, mert könnyebben összeszedhetsz fertőzést! AMúgy a tesómnak már a 6. hónapban kinyílt a méhszáj, aztán túlhordta a kiscsajt 1 héttel! :)

Márti: Én sem ülnék fel a hullámvasútra. Szerintem is rázkódik, én nem kockáztatnék.

Dorka: Nagyon szép nevet választottatok! Nekem nagyon tetszik a Benjámin név, mert nem túl gyakori! Az utazástól ne félj, minden O.K. lesz! És legalább kicsit kikapcsolódtok. RÁadásul ha bármi van, onnan szerintem repcsivel bármikor haza tudtok jönni! De nem lesz semmi baj! SZUPER LESZ!

Eszike: Elevitről annyit, hogy én is azt szedem. Érdekes ehhez a dokik hozzáállása. Az én orvosom azt mondta, szedjem végig, + a szoptatás alatt is. A védőnő szerint a 28. héten nyugodtan abbahagyhatom! Én meg úgy döntöttem, hogy majd meglátom, Biankánk milyen ütemben növöget, azért nem szeretnék 4-5 kilós babát szülni, mert szerintem nálam az már császár lenne (pici vagyok). Viszont megnyugtató az a tudat, hogy a reggeli 1 db elevit fedezi Bius vitaminszükségletét.

Bagzerka: Grat a sikeres lakás-projekthez. Olvastam az üzenőfalon, hogy dobozokat kerestek. Szerintem ha van a közeletekben nem túl nagy bevásárló hely( Penny, Plus, Spar), ott beszélj az üzletvezetővel, ők külön örülni fognak, ha elviszed a dobozokat. :)

Szeder, Lanta: Én nem fázom, élvezem a hűvösebb időt! :) .. amig tudom! Hétvégén újra jön a meleg, jövő héttől 30 fokok... FÚÚÚJ!

Nyaralásról: Mi is kihagyjuk az idén a szokásos kis görögországi nyaralást. Egyrészt az útlevelem is lejárt, ilyen duci fejjel meg nem akarok csináltatni útlevélképet. Másrészt ha mennénk, akkor is csak olyan helyre, ahonnan pikk-pakk itthon vagyunk. Na majd jövőre hármasban! :) :lol: :lol:

Tegnap csajok egész nap takarítottam, főztem, mostam, vasaltam. Este 6-ig meg sem álltam! De olyan jól esett, hogy tele vagyok energiával! Legalábbis úgy éreztem. Aztán este a Barátok közt alatt kiütöttem magam. Viszont Bianka nagyon aktív volt este, miután vízszintbe tettem magam, kb. negyed órán keresztül pörgött-forgott, kick-boxolt :) :lol: Ez a világ legjobb érzése!!!
Vendég

lányok, segítsetek!
szopipárna ügyben.. nem vagyok otthon?
milyen bélés a jó bele??
a.m.: azt hiszem te már vettél?
és milyen méretben vegyek??

szeder74

Bejci tele vagy energiával??? Pont tegnap kérdezted, hogy Nekem honnan van?? Hát nem vagy semmi! Nagyon ügyes vagy!! Itt is rá férne a lakásra egy jó nagy takarítás!! Nem tudom mikor lesz belőle valami! :)

Szeder sajna szopipárna ügyben Én nem tudok segíteni Nekem nincs :(

Kép
Kép
lanta

Lanta: Energiám csak azóta van, hogy nincs 80 C° meleg. De nyáron szerintem csak pihegni fogok...

Szeder: Nekem van szopipárnám, pici hungarocell golyókkal van megtöltve. Nekem bejön, de mivel csak ezt próbáltam, ezért nem tudom, hogy a többi milyen.

Holka: Küldtem Privit.
Vendég

Szeder: az enyémben valami puhatöltet van, amiről még hallottam aza mikrogyöngy mega tönköly töltetű.

De nekem teljesen megfelel ez a szivacsos megoldás :)

Kép
kistiggrincs

szeder:nekem is hungarocell golyós van tök jó!és normál méretben kértem......bőven elég.
lanta:ez a súlydolog......érdekes, de mindenkinél tök más.ne izgasd magad a gyerek úgyis elvisz mindent, ami neki kell, ahogy mások is írták.amúgy én csak örülnék a helyedben :)

Kép
winona

winona addig amíg a babára nincs káros hatással addig Én is nagyon örülök!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
lanta

lanta:nem hiszem, de a dokid majd megnyugtat!

Kép
winona

Kistiggrincs, Bejci, nagyon köszi a jó történeteket! (Sajnos a saját korábbi történetem nem végződött ilyen jól, úgyhogy nagyon parázok!!!!)

Márti! Gratulálok a 99%-os kislányhoz! Azt hiszem Neked írtam még a topik legelején, hogy abátyáméknál is három fiú után jött a kiscsaj, de még milyen.... :lol: Nagyon örülök! A hullámvasút ötlet engem meglepett! Bár mindenki csak magából tud kiindulni: én még a lépcsőn is úgy megyek le, mintha tojásokon lépkednék. Szóval én nagyon beszari vagyok, nem mernék felülni.

Kép
blúmi

Blúmi: Küldtem egy privit!
Vendég

Sziasztok!

bagzerka, szeder
TI CSALTOK!!!! :D :D Valjátok be, hogy igazából a júniusi babavárókhoz tartoztok... :D

dorka,
kemény csaj vagy ezzel a buszos utazással! :)

kistigrincs,
ami a "normális" evést illeti.... ha egy átlagos menünek a bableves csülökkel+ kenyérrel, főételnek tepertős túróscsusza majd gundel palacsinta annak számít... nos, akkor igen normálisan eszem. :D az a durva, hogy egy ilyen adagot 2 héttel ezelött max háromszori étkezéssel tudtam volna elpusztítani! :D

blumi,
PIHENJ SOKAT!!! a kinyílt méhszáj nem vicc! A dokid nem mondta, hogy no szex?! Mert attól általában minden doki azonnal eltilt, ha bármennyire is nyitott a méhszáj!! Kérdezz rá, ha esetleg nem említette, mert elég fontos. Főleg a fertőzések miatt veszélyes.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?