tegnap nem voltam,de ma vagyok
ezt nem fogjatok elhinni...hehe,nem is en lennek
szoval tegnap reggel Evu elöszedte a jegyzeteit,a hataridönaplojat,felprobalta a ruhatarat,hogy valami irodasat talaljon,ami esetleg meg all is rajta valahogy(nem nagyon sikerült
),a parom sietett haza,hogy tudjon meg pihizni,mielött en elindulok "probadolgozni"..
szoval mire hazaert,nagyon almos lett,ezert megkert,hogy csinaljuk ma ugy,hogy viyem magammal Vaniliat,ne dolgozzak,csak mutassam meg magunkat,fel ora es jöjjünk haza-rendben
elkeszülödtünk Vanival,pelenkazotaska is bepakolva,mire felkel apa es ragyogo arccal közli,hogy ö most jol van,nem is olyan almos,inkabb ne vigyem Vanit magammal,menjek,erezzem jol magamat,dolgozgassak,aztan majd siessek haza-rendben
pelenakazotaska kipakol,konyhapultra felsorakoztattam,hogy ez ilyen üveg,az olyan cumi,ja itt a babakaja,ennyi vizhez ennyi tapszer dukal stb
aztan pici hiszti jött ram,hogy minek is megyek en el???miert is hagyom itt a gyerekemet?
apa megnyugtatott,hogy akkor inkabb ne is menjek-rendben
de a fönököm csalodott lesz,hiszen bizik bennem,szamit ram-megyek
ok,pusz pusz-elindultam
1 busz,2 busz,kicsit beszelgettem magammal nemetül,"atszellemültem",meg jol is esett,tudtam,hogy a "dadatete"-t gagyogo gyermekem jokezekben van a szeretö apjanal,megnyugodtam.
irodahaz.
nem csengettem,mert nyitva volt a kapu,igy hat bementem.
allva az iroda elött egy cetli fogad az ajtoban:"kerjük a postast hangosan kopogni,nem jo a csengö"-ok,akkor en sem csengetek(persze jelenleg nincs kulcsom),hanem kopogok.
majdnem betört mar az üveg,ugy vertem "kopogas" gyanant..semmi
tarcsazok,hivom az egyik munkatarsamat,hogy ugyan engedjenek mar be
nagyon almos,nagyon "nincs maganal" hang szol bele a telefonba
"Frau .. ,ma nemet ünnepnap van,nem dolgozunk,szabadnapunk van."
nem tudtam,hogy hidegem vagy melegem van e,hogy sirjak vagy nevessek vagy orditsak e egy nagyot
hiszen egy nappal azelött irtam a fönöknek,hogy jövök-es ö "szuper"-rel nyugtazta ezt
hiaba..a stressz..amikor egy fönök elfelejti milyen nap van,amikor a beosztottak egesz nap pihennek,amikor az "anya" feleslegesen csinalta a fesztivalt azert,hogy 1 orat buszozhasson a szmogos varosban,amig a babaillatu gyermeke ketsegbeesetten sir otthon,kapaszkodik apjaba,mert lerakni nem lehet..
apa szeme meg soha(na jo,de igen..)nem csillogott az örömtöl ennyire,amikor hazaertem es atvettem töle Vandat,aki szinte kiugrott a böreböl anya lattan
hat ilyen volt a tegnapi napunk..visszaolvasok..