Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

hát az úgy volt,hogy lementünk a dokihoz,hogy ynézzen ré Bibura plusz Maja sem tetszett azt mondta fáj neki a torka,de sokszor kamuzik,mindegy mondom lmegyünk.Visszafelé nem hogy jött volna mellettem Maja kifutott az útra ,visszarántottam ,baromi ideges voltam és 5 percig pofáztam neki,hogy miért nem szabad,meg hogy eddig milyen okos volt,nem szabd blablabla.erre következőnél mit csinál?ahol átkell menni,bingó kiakart szaldni,itt már totál ideg voltam,mondtam neki,lhogy most végig jön szépen mellttem a járdán,de ot meg nem mer mert ugatnaka kutyák,a mi utcánkba voltunk már,itt az úton szokunk menni ,ő belül,mert egyik felén van csak félig járda az is tele kutyákkal.na aztán itt kiakadt és végig üvöltötte az utcát,Bibuka aludt,úgy jöttünk be,de persze felkelt ez a kis hülyetóni meg bepisilt,aztán itt jön a semmi se meg mindent dac.bimbime akarok pisilni,miután bepisilt,ő akar levetkőzni ne én,ő akar felöltözni ne én öltöztessem,közbe Bibuka is ordít már kardigánba sapkába.és őcs ak vísít csak vísít.kapott egy pofont amikor lerángattam ról aa hóthugyos ruhát akkor mege gyet a feneke,ez van,régen kapott már,egész jól bírtuuk :-)most lenyugodott,de lehet még majd dilizik ma.

Zsu
hú Panka 8 hós isten éltesse

Hajni
remélem Marcinak jót mondanak :-)

Edit
hát azért én nem félek :-) hehe

az ember nem direkt bántja gyereket és nem örül neki,hogy mit tesz vagy tett,de hidd el vannak pillanatok amikor elszakd a cérna és az ember remeg az idegtől.persze ahogy olvastam is csak magán könnyít az ember és jó estben ha a gyerek nem túl dackorszakos hamar lelehet szerelni.DE nekünk nagy meccseink voltak Majával októbertől a többiek tudnának mesélni :-)

jjeli bulik,egész napos hisztik,semmi se használ sztorík,a megoldás az idő és a türelem,de néha PAFF
Vendég

Timi biztosan igazad van, engem meg a korábbi nem nyitom ki a számat és nem eszek bulikidegeltek fel nagyon. Eleinte Léni meg babakocsizni sem akart, végig ordított minden utat, na azok is igen kimerítőek voltak anno...
Hm majd meglátjuk a dackorszakát a kis skorpiónak!!!!

A tv. szerintem normál esetekben, mint pl. a tietek (és nem súlyos testi séertésekkel vagy ennél is komolyabb végkimenetelek esetében) túl szigorúan jár el, legalább is a legutolsó módosítások szerint.

Lassan a jogalkotók miatt ott tartunk már mint az amerikaiak, hogy majd a gyerek feljelenti a szüleit egy pofon miatt!!!
Vendég

Hi.

Csajok, én úgy le vagyok merülve, hogy legszívesebben egész napra töltőre dugnám magamat. Annyira elegem van ebből a szar fogzásból, Marcinak is két felső jön egyszerre. Egész nap csak nyügi, nyügi, éjszaka 3 kelés :(
Ági, Prücsi a homeo szakértő, de ő most hanyagolja az éjszakai műszakot. Ejnye-bejnye! :)

Timi, nézted a linket, amit feltettem? Kár, hogy a közeletekben nincs egy ilyen, nyaralástól függetlenül is lehetne menni egy kúrára. Mátra biztos jó lesz, apámék is allergiások, nekik a Bükk is használ, pedig az lentebb van.

Zsu, boldog hófordulót a nagylánynak! Kedvenc főzi sütőtök (gyári) házi krumplival és csirkehusival. Most tettem bele karalábét, mert védőnéni mondta, hogy adjak, de láttam, hogy csak 1 éves kor felet ajánlják. Viszont Marci szerette. Kecskeméti krumplifőzelék pulykahússal is nagyon bejön, pedig tök büdi. Ma kóstoljuk gesztenyét, kiváncsi leszek.

Móni, tuti dicsértük a képet, mert tényleg tetszett. Janka ennyire jó, nyugis baba, hogy ilyen vásárlást tudsz vele csapni? Ez a projekt nálunk az első boltban megbukna.

Marcinak sose jó az ahol van, mindig máshová akar menni, mindent meg akar tapizni, be akar venni a szájába. Mindent ami tilos, a többi nem izgatja. A babakocsiban tökre előre hajol, alig fogja az öv, folyamatosan a földet nézi és ki akar mászni belőle. Mostanában a hegymászás a kedvenc szórakozása, az ágyon a párnahegyeket mássza, meg engem is megmászik (ha tovább zabálok már én is hegy leszek persze), végigharapdál és közben sikongat. Hát csoda, ha lemerülök, mint a telefonom? :)

Edit, én nem hiszem, hogy igazán jó gyerekvédelmi törvényt lehet csinálni, végrehajtatni meg végképp nem. Sajnos már tudom előre, hogy ha eldurran az agyam én is meglegyintem majd. Az apja meg engem, hogy bántani merészelem szeme fényét. :)

ukati74

Móni: aki kertészkedik és elfelejt jönni! :D

Timi: én már magamat készítem vel ilyen hisztikre!Nincs ezzel semmi gond!Én is kaptam ki egy párszor !
Nem ütöd verd állandóan de ha már szépszóból nem ért meg ha rákiálltasz szerintem nincs más!
Bár én tudok olyan is ,hogy bezavarták a szobába és ott szétvert minden a gyerek az mennyivel jobb?

Fogzás: sajnos túl kell élni ez van!
Ahogy a hasfájáson is túltették magukat majd ezen is!Ha már ezek is kijöttek akkor meg majd jön az ovi akkor meg minden nyavaját elkapnak!ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Kép

Kép
mogyoland

Zsu: nállnuk szinte minden bébiétel kivéve a brokkolist és a fehérburgonya főzi eszik belőle de a felénél bemondja az unalmast!

Kép

Kép
mogyoland

Edit
én nem hallottam az új törvényről mesélj róla :-) ha kap egy pofont lecsuknak???

hát tudod amikor nászúton voltunk,velünk szemben egy "család" volt,anya alkoholista,apa szellemi fogyatékos,két kisgyerekkel,a gyerekek egész éjjel sírtak,reggel hatalmas monokli volt a gyerek szeme altt,na az ilyet kinyírnám az biztos,szörnyű volt látni,azt se bírom ha mindenért ütikverik a gyereket,de egy-kát apa vagy fenékre csapás szerintem belefér,nem azért mert az olyan jó haenm mert néha kell,sajnos
Vendég

Hát Timi!I

Igen erre gondoltam én is! :wink:

Kép

Kép
mogyoland

Helllllllllllóóóóóóóóó!
Kecskeméti krumplifőzi csirkehusival???? köszöni szépen nem!!!!!!!! Öklendezett tőle. Egyébként bármi jöhet ha igazán éhes. Ha nem igazán, akkor csak a gyümivel dúsított csodák. :roll:
Lemerülés???? na ma én is lemerülök asszem. én nem szoktam ilyet írni, de tegnap annyira jó kislány volt.... komolyan, kialudta magát, evett szépen, eljátszodozott meg ilyenek. Nem tom milyen front volt tegnap de én mindig ilyet akarok!!!!!! De ma!!!!!!!!!!! áááááááááá kemény mint a hetes lósz@r. már bocsi.
Pannit még nem ment suliba, kb 2x vágtam pofon. A hét éve alatt. de most............... szemtelen, visszabeszél, stb. a tanárnő szerint, most alakulnak. hát nekem kell terelgetni (néha egy egy anyai meglegyintéssel, mert nála az ordítás nem válik be) hogy jó irányba alakuljon. Apja soha nem ütötte meg, sztem nem is fogja, bár eljőőőőő még a kamaszkor is. :?

kikuka

PP kisasszonynak boldog hófordulót! :lol:

Homeobogyó, mi Viburcolt használunk (persze csak Dorka, de lehet nekem is kellene :lol: ) de csak esténként!

Amúgy 3 bogyó az egyszeri adag a piciknek (sok helyen 5 van írva, de homeós dokinéni szerint 3), és 3x egy napot mondott nekünk a chamomillára.

:arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Ja vergőséd közben kúszik Dorka, némi sikítással lekisérve... :shock:

Majd a nagy erőlködésnek hátrafordulás a vége!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta: neked nem vibrucol kellene! :lol: :lol: :lol:

Kikuka: én egyszer kaptam ki apukámtól de akkor szijjal!

Kép

Kép
mogyoland

Mi nagyon durván fogzunk, a két egyszerre jövő alsó kismiska volt ehhez képest. Ebédkor kezdődött, annyiban nem váratlanul, hogy két napja megint óránként kel éjjel, és hétfőn usziban sem voltunk, mert folyt az orra, de semmit nem lehetett látni a szájában, ezért gondoltam náthás, apja ma hozza az oscillot. Erre ma nem eszi meg az ebédet, és olyan fájdalmasan sír, h én ilyet tőle még nem hallottam :-( Fél arca tiszta piros. Próbáltam a chamomillát kétszer, semmi hatás. Most adtam neki panadolt, így elaludt, de 13-kor kellett volna aludnia, azóta két órája csak szenvedett szegénykém. Estére is panadolt fogok adni szerintem. Azt gondoltam korábba, hogy fogzásra nem adok gyógyszert, és lám mégis :cry:

Bibusnak, Marcinak, Léninek és Ádónak is kitartás a fogakhoz, nameg anyukáknak is :? Kati, Nektek mióta jön már? Én naggggyon remélem, hogy ugyanúgy két nap alatt kint lesz, mint az alsók, nagyon szenved szegénykém (meg én is). Napszemüveget bevizsgáltattad?

Anett, jobbulást! Ügyes legyél apa nélkül!

Hajni, Neked is jobbulást. Marcival kontrollra mentek, vagy van valami újabb probléma?

Zsu, Pankának boldog hófordulót! Habtapit én erkélyre akarom majd kivinni. Kiraktam tegnap az utazóágyat, és nem volt nagy sikere, nagyobb hely kellene neki.

Móni, én úgy tudom, h szülés után 6-7 hónappal javasolt egy rákszűrés. Na nem mintha én elmentem volna :? de eltökéltem, hogy még májusban elmegyek, júniusban meg fogorvoshoz (nem kapkodom el, várandósan sem voltam :cry: )

Pofon és tsai: remélem nem fogok, de tudom, hogy nagyon ki lehet borulni, és akkor könnyen elveszíti az ember a józan ítélőképességét.

KépKép
kertikiri

Jutta, mi az , h 3x egy napot???

viburcolt folyamatosan használjátok?

KépKép
kertikiri

hellóhalló
csak bekukk
ma vendégségben volt nálunk a tavasziaktól a barátnőm a 15 hónapos kisifával. mindenki jól lefáradt, íyg az ikrek alszanak (sztem a kissrác is). nagyon klasszul sikerült a nap. sütöttem reszelt túőrós sütit, az meg isteni lett. plusz van itthon vmi babgulyás féle.... :oops: :roll:

pofon: csak ismételni tudom magam: makarenkóit támogatom, persze ésszel. bár én agresszív fajtra vagyok, asszem. az előbb is kicsavartam Huba kezét (Véletlenül persze!) :( :cry: szegénykém! na jó, ez nem vicctéma..

helyigény: séta egyre nyűglődősebb, így megyek pléddel a játszira. leülünk, aztán lehet népzelődni meg mászkálni. tegnap bejött, az volt a kosztümös főpróba. ma meg ugye
:evil: mindegy, májusi eső... remélem, legalább kicsit olcsóbb lesz a zöldség-gyümölcs

kaják: nálunk megy a rizs-alma-pulyka, krumpli-cékla-alma (-pulyka), nemkölespép-gyümölcs (bármilyen) uzsonnára
még jövök, de dolgom van

Kép
an°°di

feltettem a guglira a receft-folderbe túróst... hátha érdekel vkit. nattyon fincsi 8) :lol:

Kép
an°°di

halló!

3x3 golyó / nap...
Viburcolt majdnem folyamatosan kap... kb 3x-i felkelés a különbség, de persze, ha a hasa rendbejön, akkor csak fogzáskor...

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Játékra tegnap nem írtam semmit. Szal,kukuccsolunk, Apa elbújik, majd hirtelen fölbukkan, Ádi jól megijed és akkorákat nevet. Én nem tom, de szeret megijedni... :shock:
Legújabb szórakozás, anya arcának tanulmányozása. Közben beleharap az arcomba, vagy jól megtép. Na, ezt én annyira nem élvezem. Meg felmászik rám.
Minden fogzó babának és anyukának KITARTÁST!!!
Nálunk is nagy nyüglődés van, holnap beszerzek rá vmit. Viburcol, vagy Chamomilla, vagy kutyasz@r, csak használjon már vmi.
Annyira sajnálom szegénykét. csak úgy csikorognak a rágókák úgy rágja, evés kínkeserves, aludni tud hál isten (nem akarom elkiabálni)
Tényleg! A Dentinox használt eddig vkinek???
Pofon: ha más módszer nem segít, elkerülhetetlen. Azt viszont nagyon utálom, ha a gyerek fakanállal vagy nadrágszíjjal kap!!! :evil:
Főzelékek: leginkább üveges. Sütőtök csirkehússal, brokkoli vmilyen hússal, zöldborsó vmilyen hússal, gesztenye pulykahússal.

Pankának boldog 8. hónapot!

Kép
Kép
gabcii

Jaa és uzsonnára túrót evett(volna) szilva üvegessel keverve.
Nem volt nagy sikere. Próbáltam, hogy csak összetörtem villával, nem kell, simára turmixoltam, nem kell, megcukroztam, nem kell.
3 kanállal tudtam bele diktálni, aztán ne tovább.
Amíg ez a fogzás tart, asszem maradunk a krémtúró és Danoninónál. Azt legalább megeszi

Nőgyógyászhoz pedig én úgy tudom, ha szülés után megjön az első menzesz akkor kell elfáradni.
Én túl vagyok rajta hurrá! :P

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Lányok, nekem azt mondta a doki néni, hogy nem lesz szeptembertől ingyenes a Prevenar. Állítólag kacsa az egész.. Rami már kapott 2-t és mostanában kapná a 3-at, gondoltam megspórolok 16 ezer Ft-ot..
Ti tudtok valamit?

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Gabcii, mi használjuk a dentinoxot, nem a lidocainost, hanem a simát. kb úgy működik, h felsírás után AZONNAL rohanok/-unk/- Gyula és kenjük a vélt fájó pontot, Huba esetében expressz cumibenyomás és kész. eddig ez így okés volt, és pár éjszakát leszámítva aludt mindenki.
(mondjuk most is felsírt Huba, rohanok, kenek, cumi be... és akkora pukikat nyomott sorozatban... :oops: 8) biztos a körte. mindegy, mert visszaaludt. :roll: )

hajtépés: nagyon-nagyon utálom. a nyomtatóverés, konnektorbanyúlkálás és egymás hajáttépés után ez az egyik nemszabad. Petra már elengedi :wink: de nekem a legfárasztóbb a következetesség. h MINDIG szólni kell, ha nemszabad dolgot művelnek. és mindkettőnek :? namindegy. gondolom, ezt senki sem élvezi, csak jól esett leírni :twisted:

Anett, afta szóvicc rulez! :D

arcszétszedés: Huba az orromat akarja letépni. remélem, hamarosan rájön, h nem lehet :D :lol:

Mogyó, mit kell ahhoz csinálni, h szíjjal verjenek meg????? :shock: :roll: :shock: :shock:

fogzás: Kriszti, asszem a chamommila 9est pont a fél oldalon piros orcára ajánlják. vagy a 15öst??? jajj nemtom

Kép
an°°di

Gabcii, az első (sőt a második) mensin én is túlvagyok. nőgyogyóhoz semmi kedvem :?

Kép
an°°di

Gabcii, most láttam a kérdést. Hogy hányszor alszik? Jó kérdés de. egyszer, du. 2-3x SEMMI rendszer nincs benne!

Főzelék. Marci szinte minden üvegeset megeszik. Most vettünk nestlé duo-t amiben külön van a husis rész a zöldségtől, talán borsós volt a másik meg cukkinis. Evett már hippes sonkás tésztát, kiskorától szereti az univer bio borsót ill. vegyesfőzit. Kukorica pulykával hipp, Brokkoli, vegyesfőzi, szóval minden jöhet. 2 dolog nem jött be a sütőtök meg a spenót. Most vettem 8 hós spenótot ebben van husi is meg fokhagyma, talán fincsibb, kíváncsi vagyok. De ezt csak holnaputántól eheti :wink: :D Panka viszont már ma is ehetné hiszen nyolc hónapos Hipp, Hipp, hurrá!

Cipő: azért gödöllőn vannak olcsóbbak is, meg szerencsére van már egy rakat cipőnk. Azt mondják cipőt nem szabad örökölni, de azért mi is felnőttünk valahogy örökölt cipőkben! Én gyakran veszek cipőt szezon végén leárazva, kiszámolom, hogy hányas kell majd, eddig mindíg eltaláltam.

Verés. Hát igen. nehéz megmondani, hol a határ, de egy popsiraverés, kézreverés néha elkell! Barnu ritkán kap ki, Betti még ritkábban, de bizony előfordul!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Vicuska, ez a pneumococcus, Az tényleg, a tv-ben is mondták

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ha-ha gondoltam, hogy csak az én fiamnak izlik a kecskeméti krumplifőzelék. Az tényleg nagyon gáz. Viszont a gesztenye-alma-csirke bébiétel bejött és a házi krumpli-répa-sárgabarack is.

Hajtépés, orr és archarapás nálunk is menő, bár én ráfogom, hogy csak puszit akar adni a drága, bár kicsit harapós puszit. :)

Kriszti, Marcinak már látszik a fehér, egy-két napja, de nálunk azért nem olyan durva, arcpirosodás nincs szerencsére. Szegény kis Nadin, akkor ő is megkínlódik rendesen.
Nem vizsgáltattam még be a szemüveget, kilépni sincs kedvem a lakásból, pedig kozmetikushoz is el kellene menni dzsungeltalanítani.

Dentinox kb. 10 percre használ, aztán kezdődik előről, hacsak el nem alszik közben.

Andi megnéztem a képeket, mit is mondjak, hogy ne ismételjem folyton magamat, hát nem rosszak. :wink:

Nem tudom a prevenart mire adják, de a dokink is azt mondta, hogy ősztől ingyenes a pneumococcus oltás, úgyhogy várjuk ki.

ukati74

Andi, mi az, hogy sima dentinox? Én tuti a lidocainost használom, mert csak naponta kétszer lehet. Az előző fogaknál használt, de most nem nagyon. Egész délután ölbecipelés volt, a legváratlanabb pillanatokban sír fel nagyon fájdalmasan. Most meg mintha elszállt volna, iszonyat jó kedve van, és nagyon örül neki, h nem fáj semmi. Pedig a panadolt már régen kapta. Enni viszont nem eszik, csak amennyit a ciciben talál, kábé félóránként, de az meg nem lehet sok :? Az a rossz előérzetem van, hogy hosszú napokig így fog ez menni, napi pár óra iszonyat, aztán megáll. Nadin egyáltalán nem volt sírós baba eddig, így nekem ez most kicsit furcsa.

Andi, mi az a makarenkói? :) Én nem ismerem a véleményed ebben a témában.

KépKép
kertikiri

Andi, szuperek a képek!!

KépKép
kertikiri

Andi: a szomszéd búzatáblába alagútat csinálni!
:lol: :lol: :lol:
Dentinox én is akkor szpoktam ha felsir!
Nállunk akkor van nagy sirás ha véletlenül ráharap a kanálra!
Jajj......

Nállnuk megint semmi egy kijött pihi vagy is inkább mindig fogzik csak nagyon lassan!
alul be van durranva de a másikkal együtt durrant be de sehol semmi jele ,hogy ki is bújna!
Felül is mindkető be van durranva!De mikor jön ki!

Kép

Kép
mogyoland

Azt hiszem ma nem birom megnézi a képeket majd holnap igy is ki kellet kapcsolja a tűzfalat ,hogy beengedjen netelni!Nem tett jól ez a viharos idő !

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

[color=brown]Pankának boldog 8. hót! [/color]

Outdoor babatali lehetne a Szt István Parkban, egy szép napsütéses napon, nem ilyenen, mint a mai, h szétáztam a HP-ba menet :evil:

Ja még annyit, h nálunk a nemszeretem főziből lecsúszik 5-6 kanállal, utána csak ha vilmoskörtébe mártogatom a főzeléket, ha édes a teteje szépen megeszi:lol:

Jóccaka, nyugis fogzós babákat, átaludt éjszakákat, szabad bébihintákat, stb...!

KépKép
1macsek

Kivi voltam, h milyen színű lesz a köszöntés, vmit elszúrhattam :wink: :lol:

Ja, és én egyszer 9 pofont kaptam egymás után (számoltam...), de közben néztem apám szemébe, aki utána megfogadta, h soha többé... De én nem voltam egy túl egyszerű eset... :arrow:

KépKép
1macsek

szent istván parkban benne vagyok. az ötletben, nem a parkban! ;)
basszus, de nagy ez a lakás! 8) 45 perc, míg felmosom majdnem az egészet (egy, használaton kívüli szoba kivételével) :? de elférünk, és kész!

Macsek, milyen filmeket néztek mostanság? :roll: mi dr house-t nyomunk. hát, nem is tudtam, micsoda hangja van a pasinak. bepisilős :oops: :lol: egon és döncit megéri megnézni?

Kriszti és Kati és mindenki más, köszi a képdicséreteket, de hozott anyagból dolgozom. imádják a gépet, és fotogének (legalább ők, ha az anyjuk nem) :D 8)

Mogyó, biztos a szomszédé volt? még ha a tiétek.... azt inkább érteném :?

pofon: makarenkói alatt a jól időzített és jó helyen (értsd: pl. nem nyilvános megszégyenítés) adott pofont értem. nem hidegvérrel, előre megtervezve, de nevelési célzattal, ha minden más (szóbeli figyelmeztetés, meggyőzés, százszor elmondott necsináld, stb) már csődöt mondott, és a gyerek saját magát v másokat veszélyeztet a viselkedésével. én nem bírom a laissez-faire, azaz a "hagyjuk a gyereket eldönteni, mit akar és mi a jó neki" hozzáállást. nem vagyok nagyon autoriter, szerintem, szeretnék inkább vmennyire demokratikus szülő lenni, de ez a modern szabados gyereknevelés nekem bűzlik.
na, nem is megyek ebbe bele, mert hosszú, aztán 1. kit érdekel? 2. kezdődik a rendelés ;)
mindenkinek jóccakát, gyerekeknek főként, és holnap talán

Kép
an°°di

Köszi a válaszokat.

Látom, nagyon beindultak a fogak mindenkinél.

Gabci: Mennyi túrót raktál a 1 üveg szilvához. Én 1 üveghez kb két kanálnyit meg vagy három babapiskótát. Túrta befelé Ádám. csak azért kérdeztem mert a Kecskeméti szilva sztem édes és te még raktál hozzá cukrot?

Pankának Boldog Hófordulót
Kép

Kép

Kép
ádibaba

Köszönjük a köszöntéseket és a kajaötleteket is :wink:
(Kati, a krumpli-répa-sárgabarack kicsit meredek párositás, de ha bejön, ám legyen :D )

Timi, ezért a műsorért tényleg jár a pofon! Nem várom a hisztis korszakot, nálam hamar elszakad a cérna, bár Pankával megdöbbentően türelmes vagyok. Talán mert imádom? :roll: :D

Jaj, ezek a fogak! Minden kis fogzó babának gyorsan kibújó fogacskákat kivánok! Nálunk az első 2 aránylag problémamentesen kijött, de úgy látom a többi az problémásabb..már előre félek! :?

Macsek, 9 pofon??? Hát azt miért?

Akkorát sétáltunk ma, fáj is a lábam rendesen, megyek, pihenek egyet!

Prücsi, jelentkezz, mert nem kaptál igazolt kimenőt! :P

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Egy másik topikban képzeljétek most olvastam, hogy a csajszi elvitte a 7 hónapos 2 hetes kb babát a dokinőhöz, aki már most felhúzta a kukiját. Nagyon sírt a baba, de hamar megnyugodott.
Most kamillás gézlapba kell tekerni a kukit. Szegényke :(

Mi holnap megyünk a dokinőhöz, mert Ádám kukiján nem múltak el a pöttyök. Remélem nem lendül be ő is!

Kép

Kép
ádibaba

Zsu, esküszöm fincsi volt. :P Sárgabarack csak kicsi volt benne, azért, hogy a kaki ne guruljon ki a pelusból.
:)

Andi, az anyagod jó, az tény, de azért csak ne szerénykedj ok? :wink:

Vonz az ágy, jó éjszakát. :arrow:

ukati74

Jó estét...
Makarenkói pofon? :lol: Andi, elkaptad a lényeget: az időzítés! (Amúgy jó nagy farok volt a csávó! Nevelőintézetis gyerekeken kísérletezni a nevelési elveit? És amúgy meg nagyon durván... :shock: )
Dr. House? Hát hajrá! (Én már írtam, én nem vagyok rajongó, de még az időt is sajnálom rá! Bocs, attól, akinek bejön! Azért gömbölyű a Föld, mert ennyien/ennyifélék tapossuk!)
Macsek! Én már olyan régóta akarom mondani, h én télleg nagyon örülök neki, h Vili ilyen jó ütemben ügyesedik!
Csajok, 2 dolog van, amiért megint közutálat tárgya leszek/lehetek. 1. Ne haragudjatok, de én a fotók dicséretét is abbahagyom (a hóköszöntések után), mert nem győzöm. Szerencsére jó sokat pakoltok fel, és én mindegyiket szorgosan tanulmányozom is, és meg is állapítom, h milyen kis életvidám, helyes gyerekeink vannak, de egyszerűen nincs időm egyesével írogatni róla! Télleg bocs!
2. A bp-i parkban legelészést mi fájó szívvel kihagyjuk! De én lusta vagyok Pesten pókróc-partizni, amikor a kertbe egyszerűbb kicuccolni. Ezért is télleg bocs, és jó szórakozást hozzá! (Hátha addig még megjön a kedvem! :roll:
Ja és ez az én "szerelmes vagyok a gyerekembe" duma most a linz-i csávó után valahogy rossz szájízet hagy a számban!
Én egyszerűen imádom. Olyan kis okos, ügyes... Na húzok aludni, és remélem nem sikerült több ellenséget szereznem, mint ami eddig volt!
Ja, Zsu! Intézd már el Kehidán, h a topik valami kedvezményt kapjon! (Vagy legalább Ti!) :wink:
Jóccaka!
Prücsi? :roll:
Bea? :roll:

Kép
ermoni

Ági, számitsunk Rátok babaúszásban? Alakul az új csoport, ma beszéltem a nővel, aki tartja a foglalkozást. Valszeg csak júni közepén indul.

Drukkolok, hogy Ádikával minden ok legyen holnap!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

hát lányok lese írom mi volt itt délután,szégyellem magam,nem értem miütött Majába,volt hideg vizes arcmosás és még seggrepacsi,de megint rájöttem,hogy nem használ neki,mert ha behergeli magát minden mindegy neki ,DACból,hát remélem holnap már normális lest.Mellette Bibuka kínlódik a 4 éppen áttörni készülő fogával,hát csodálatos nap volt komolyan, a párom is felhúzott ,grrrrrrrrr

Zsu
talán már mondta micsoda elveim voltak "veréssel" kapcsolatban is,de hát kikaptam egy enyhén túlfűtött,dacos,makacs kishölgyet.egyébként 2,5 éves koráig angyal volt :-)

Macsek
azt meg mért kaptad?akkor már nagyon belehettt pörögve apukád

Gabci
szólj aha használ a kutyaszar :-) van itthon bőven :-)

én is ma bevettettm a vibrucolt meg chamomillát ,de nem sokat használt,most kapott nurophen ha síkit bekenem neki az ínét eg darabig utána csöndbe van

Andi
olyan kispasis Huba,azért jó nekes hogy egy csaj,egy fiú :-) olyan édesek lehtnek együtt :-)
Petra meg csajos:-) jó ez az elefánis póló
fogas képe csúcs,gyönyörű

jó tudom neked nem nagy szám :-)
Vendég

a hóköszöntéseket sajnos én sem bírom követni :?
Vendég

Mi benne vagyunk a bp-i pokrócozásban, mert igaz, hogy mi is könnyebben kicuccolunk a kertbe, viszont ott az anyukákkal és a babákkal nem találkozunk, szóval ki nem hagyjuk! (hacsak nem jövő héten tartjátok, de remélem nem! :wink: )

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Akkor kinek milyen időpont jó? És akkor jövő hét utáni héten vmikor!

Andi: Egon és Dönci nagyon tetszett nekünk!!!! Irtó cuki film! Meg Katynt néztünk, meg Lostot, meg Masters of the Universe-t ( :wink: ), ez gyerekkori ugye :lol: :lol: Nem félek-et láttátok? Nagyon jó!!!! Jesse James meggyilkolása... Brad Pittes, az is tetszett. Én ilyen igénytelen vagyok, szinte minden bejön :lol: :lol: 8) Vagy csak jól választok :wink: Ja, a No land for old men, na az nem tetszett. Na akkor mégis van vmi. És a Mások élete? az is jó! Azt is nemrég néztem meg sokadszor. Na ennyi
És a héten Indy Jones, ami nagy kedvencünk.

Na, tépek, megyünk korai fejlesztőbe... Már nagyon unom... :arrow:

KépKép
1macsek

Sziasztok!

Andi: hát igen a szomszádé volt de amit kifeküdtünk azt úgye nem birja betakaritani!
Még jó ,hogy nem követelte a kárt!

Macsek: mi azt hiszem ilyen téren egyetértünk én is nagyon sok filmet szeretek és nézek már ha a csaj engedi!

Kép

Kép
mogyoland

ÁÁ mérdeg vagyok nem birom megnézni a fotokat!(Andiét)

:evil:

Kép

Kép
mogyoland

Macsek, ennyi filmet moziban néztek, vagy otthon dvd-n? Mióta Panka megszületett mi még moziban nem voltunk, tv-t sincs időm nézni. Inkább olvasok, azt is csak esténként, lefekvés előtt. De 15 perc után már lecsukódik a szemem az álmosságtól.

Mai ebéd: spenót bundás kenyérrel és eper. Jó fokhagymás lett a spenót, úgyhogy Jutta ma csak messziről beszélgetünk :D

Tegnap szedtünk cseresznyét, na nem a mi fánkról, az még nem érik, loptunk a szomszédból :oops: Jó, ez nem igazi lopás, megengedi, az egészet leszedhetjük, neki nem kell. Jó, mert korai, mire az övének vége, már érik a mienk. Szóval Panka szájába tettem a húsát, nem volt kitörő lelkesedés. De még próbálkozunk!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi, a képek ismét dijnyertesek! :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Kriszti: az arc bepirosodással járó, nehéz fogzásra a Chamomilla 15CH-t ajánlják. Hogy van Nadin?

Ádika egyelőre az alsó kettővel szenved. Nagyon lassan bújnak ezek a fogacskák. Hát, félek mi lesz, ha a fölsők jönnek, ha már ezektől is ilyen kis nyűgi.
Hozott tegnap Apa Chamomilla 9Ch-t. Még nem kapott, mert éjszaka elég jól aludt.
Az adagolásra jól emlékszem, hogy 5 golyó? (bocs, szita az agyam)
Ági: 2 e.k. túrót raktam fél üveg szilvához, így nem volt igazán édes.
Amíg tart ez a fog mizéria, nem próbálkozom új ízekkel. Csak azt eszi meg rendesen Ádi, amit igazán szeret. Okés, tudom nem jó, ha örökké krémtúrót uzsonnázik, de mit csináljak vele, ha délután sír, hogy éhes, adom neki a mindenfélét, kiköpi és tovább sír.
Nálunk most szunya van már jó ideje. amíg én fürödtem, tettem vettem, unalmában bealudt. tehát nem kell délutáni alvásra számítanom...
Az idő meg kapja be! Tegnap sem tudtunk sétálni. Pedig közben legalább nem nyüglődik!

Kép
Kép
gabcii

Zsu!

Cseresznyéből csak nagyon keveset! Nagyon puffaszt.

Kép
Kép
gabcii

Lillának boldog hófordulot!

Gabci: hát túlélés mi? :lol:
Ha azt eszi meg akkor adjál neki ez van!
Náálnuk is éjszka szinte végig cumizta , nállunk most jön az alsó párja úgy látom most ,hogy pár nap és áttöri neki szerintem most tört át alulról mert többször felsirt éjszaka!

na léptem mert takaritok utánna meg főzés ezerrel!
tojásleves, tört krumpli, hurka,kolbi!!!

Kép

Kép
mogyoland

Macsek és Mindenki! Kinti talinál azért vegyük figyelembe, hogy lehessen a közelben parkolni, szóval kerüljük a belvárosi parkokat. Most akkor hol lesz?

Gabci, a Chamomilla izé az fájdalomcsillapitó hatású?

Jó, hogy beszélünk a fogzásról, Panka most ébredt 20 perc alvás után visitva, és ma egész délelőtt cumi lógott a szájában, nagyon nyűgös is. Nem látok semmit az inyén, de én is a fogára gyanakszom.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsuzsa: valszeg akkor a fog nállatok is!

Kép

Kép
mogyoland

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?