Mi nagyon durván fogzunk, a két egyszerre jövő alsó kismiska volt ehhez képest. Ebédkor kezdődött, annyiban nem váratlanul, hogy két napja megint óránként kel éjjel, és hétfőn usziban sem voltunk, mert folyt az orra, de semmit nem lehetett látni a szájában, ezért gondoltam náthás, apja ma hozza az oscillot. Erre ma nem eszi meg az ebédet, és olyan fájdalmasan sír, h én ilyet tőle még nem hallottam
Fél arca tiszta piros. Próbáltam a chamomillát kétszer, semmi hatás. Most adtam neki panadolt, így elaludt, de 13-kor kellett volna aludnia, azóta két órája csak szenvedett szegénykém. Estére is panadolt fogok adni szerintem. Azt gondoltam korábba, hogy fogzásra nem adok gyógyszert, és lám mégis
Bibusnak, Marcinak, Léninek és Ádónak is kitartás a fogakhoz, nameg anyukáknak is
Kati, Nektek mióta jön már? Én naggggyon remélem, hogy ugyanúgy két nap alatt kint lesz, mint az alsók, nagyon szenved szegénykém (meg én is). Napszemüveget bevizsgáltattad?
Anett, jobbulást! Ügyes legyél apa nélkül!
Hajni, Neked is jobbulást. Marcival kontrollra mentek, vagy van valami újabb probléma?
Zsu, Pankának boldog hófordulót! Habtapit én erkélyre akarom majd kivinni. Kiraktam tegnap az utazóágyat, és nem volt nagy sikere, nagyobb hely kellene neki.
Móni, én úgy tudom, h szülés után 6-7 hónappal javasolt egy rákszűrés. Na nem mintha én elmentem volna
de eltökéltem, hogy még májusban elmegyek, júniusban meg fogorvoshoz (nem kapkodom el, várandósan sem voltam
)
Pofon és tsai: remélem nem fogok, de tudom, hogy nagyon ki lehet borulni, és akkor könnyen elveszíti az ember a józan ítélőképességét.