Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

egy pár napja olvasni sem jutottam ide, de már sikerült visszaolvasnom :)
mi jól vagyunk. voltunk csípőszűrésen. sajnos, terpeszpelus kell, meg torna. amit nem nagyon tudok, hogy hogy kell, mert a doki magán mutatta meg :shock: na, és ezt kéne a gyerekkel :shock: :D valaki tudja, hogy hogyan kell tornáztatni és hol lehet terpesz pelust venni?
másik kérdés. akinek pont elég a teje(Zsuzsófi jut eszembe, de bizti más is) és időnként fej, de szaporítás miatt. ti mennyi ideig fejtek?? én szopi után próbálom, de mivel 5 perc után sem jön semmi, így úgy gondolom elég volt :oops: . elég ennyi ideig?

pattanások(csak most olvastam vissza)
nálunk is voltak. jó sok. arcán nyakán, fülén, tarkóján. és csúnyák. gyerekdoki meg védőnő azt mondta, hogy tej vagy tojás allergia(amit én eszek) 1 hétig keményen diétáztam, akkor el is múltak. most elkezdtem finoman enni(tejet, tojást, tejfölt még nem ettem, de már nem nézem meg, hogy a kekszben van-e tejpor, vagy tojáspor) és nem jöttek vissza a pöttyök. más fórumon azt irták az anyukák, hogy az is az anyai hormonok miatt van.

na, megyek, mert hív a kötelesség :lol:
toncsi

toncsi80

Gratula nagy Gitkáéknak és sok-sok boldogságot nekik!!!! :D

Zsuzsófi: [url=[url=http://url]link szöveg[/url]url]itt láttam[/url] talán nincs olyan messze tőletek

Többgyerekeseknek újfent egy kérdés: nálunk egyelőre nagyjából minden okés és csodaszép, tesók szeretik egymást, Lau nem lett hisztisebb, mint volt, csak icipicit néha, tesó meg eszik-alszik-kicsit nyöszörög egyelőre, de :!: nekem nem megy, mert 24 órásan szeretnék mindkét gyerekkel lenni, dehát ez nem megy :( és mindig lelkifurim van -mit kjezdjek ezzel?

Kép Kép
celesztina

Toncsi, én kb 10-15 percig szoktam, felválta. Nekem se igen jön semmi, pár csepp.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Most pedig fotóáradatot zúdítok rátok. Már igen régóta ígérem.

Kép Imádok fürdeni
Kép Sétálunk
Kép Behúzok annak aki felébresztett
Kép A szopipárnán alszom, míg anya feji a tejet
Kép Mindenem a farmer
Kép
Kép Na hol a kezem?
Kép Mi itt sétálunk és fagyizunk

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 20:08-kor.
Vendég

Toncsi!
Gyógyászati segédeszköz boltban lehet kapni. Torna: körözgetni kell a kis csípőjét, forgatni egyik oldaláról a másikra, biciklizős mozdulatok. Nálunk Betti hordott terpeszpelust.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Kerekes, nagyon szép kis családod van!

Toncsi, én 10 millit szoktam egy-egy alkalommal lefejni ( ha teszem), az időt nem nézem. Esetleg többet, ha annyira jön.
Vendég

Zsuzsa, nagyon szépek a csajok, ha jól látom a kis asztali naptáramon ma van az egyik lánykád, Felícia névnapja. Boldog névnapot kívánok!

Bolygó, nálunk is cicimánia van a fiam részéről... a cumit se nagyon akarta elfogadni, de "rábeszéltem" mertr nem bírom a folyamatos dögönyözést.. gondolom érted...

Gabcika, Sirkici, remélem hamarosan Ti is babáztok!!!

Gitkáéknak is gratulálok, szép nagy baba lett!!!

Nono és a többi nem alvós mama, el se merem mondani, hogy én milyen jókat alszom éjszaka... Igaz, hogy bealszom szopizás közben és akkor a törp marad addig mellettem, amíg fel nem ébredek és vissza nem teszem az ágyikójába, de nekem kell az alvás, mert 2 gyerekkel másképp nem bírnám.

Kép
Kép
mango.

Lányok!

Tud valaki olyat akinek sok a tejcsije és tudna eladni nekem? Sajna marha kevés van és nagyon szeretnék még milusnak anyatejet adni.

ELsősorban Erzsébet,-soroksár,-Csepel,szigetszentmiklós,Kiskunlacháza és környéke lenne jó.
Kérlek segítsetek ha tudtok!

köszönöm szépen!

Edina

Kép

Kép
mannogab

Mannogab, pár oldallal ezelőtt vk. mintha írta volna,h. egy ismerősének akar segíteni, mert túl sok teje van...

Kép
Kép
mango.

Mannogab, ez Tusimi üzenete az 568. oldalról

"Sziasztok, bocsánat a zavarásért, egy ismerősömnek szeretnék segíteni.
1 hónapos kisbabája szoptatása mellett, napi 1 liter anyatejet fej még le. Nem tudja már hova tenni, néhány napja már a csapba önti, mert nincs senki akinek odaadhatná. Megvan minden egészségügyi papírja, amivel hivatalosan is leadhatná a tejet, de csak Pesten veszik át, ami ő nem tud megoldani, hiszen Vácdukán lakik.
Ha tudtok valakit, akinek nincs, vagy kevés a teje, és szívesen átvenné tőle, kérlek írjatok nekem pü-t."

Kép
Kép
mango.

Bocsi, Vácduka nem épp Erzsébet,-soroksár,-Csepel,szigetszentmiklós,Kiskunlacháza és környéke :)

Kép
Kép
mango.

Asszem Sirkici is nekem üzen...mintha úgy rémlene hogy ő írta... de nem százas :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Utolsó hozzászólás, megyek vasalni :(

Celesztina,
Többgyerekeseknek újfent egy kérdés: nálunk egyelőre nagyjából minden okés és csodaszép, tesók szeretik egymást, Lau nem lett hisztisebb, mint volt, csak icipicit néha, tesó meg eszik-alszik-kicsit nyöszörög egyelőre, de nekem nem megy, mert 24 órásan szeretnék mindkét gyerekkel lenni, dehát ez nem megy és mindig lelkifurim van -mit kjezdjek ezzel?

Nézd a jó oldalát!! Legalább megoldódott a "tudunk-e egyformán szeretni 2 gyereket" kérdés :) :) Hát nem egyszerű, de nekik jobb lesz, hidd el. Meg kell tanulniuk alkalmazkodni + pár hónap múlva remek kis játszópajtások lesznek. Nagyon fontos, hogy jó testvéri kapcsolat legyen köztük, ne csak valami érdekeken alapuló kapcsolat (sajnos láttam már ilyet) én nagyon jóban vagyok gyerekkorom óta a nővéremmel csak sajnos ritkán látom :( Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, Launak csak jót tesz, ha van tesója!

Kép
Kép
mango.

Én eddig minden szopi után fejtem, mindkét ciciből (hiszen mindkettő használatban volt :lol: ), 10-10 percig, és így össz. lejön 20-70-ig, változó. Arra én is rájöttem, ha nem pumpálok ezerrel, hanem jóóó hosszan nyomom, akkor több jön le, ill. hamarabb beindul. (Viszont ennél többet nem tudok termelni :( )

Gitka, gratula Neked is!

Zsuzsa, szépek a csajok! Orgonasíp! :D

Kép
babyteve2

Celesztina, tényleg semmi bajuk nem lesz...nézz csak minket...néha muszáj hagynom, hogy sírjon az egyik (pl. külön esznek, vagy fürdés...és még hiába magyarázom nekik, hogy úgyis mindenki sorra kerül, és a szeretet nem feleződik, hanem sokszorozódik, ha az embernek tesói vannak. Előbb-utóbb meg fogja szokni, és megnyugszik :D Nem lesz semmi bajuk, de Te sem stresszelj ezen!)

Kép
babyteve2

Sziasztok!

Ránk nem tudom, hogy hatnak a frontok, mi ma vagyunk nagyon nyűgösek, pedig tegnap tök jó kis napunk volt! :roll: Majdnem hasfájásmentes... :D Aztán éjszaka már többször és korábban kért enni Beni, reggel óta meg minden szopi utén fáj a hasa... :(

Szösszenet: nálunk sajna még mindig nehézkés az utolsó szopi előtti 2-3 óra, mert csak akkor van nyugi, ha visszük valahova olyankor autóval vagy babakocsival! Csak minden napra nem egyszerű kitalálni valamit! :roll: Itthon viszont csak nyüglődünk, bár 1-1,5 óra után Beni is annyira fáradt lesz, hogy néha még hasfájosan is beájul de a leghülyébb és legkényelmetlenebb pózokba képes ilyenkor aludni! De csak 20-30 perceket alszik így, aztán nyöszörög tovább! :(
A legrosszabb az nálunk, amikor látszik rajta, hogy aludna, be is csukja a szemét, de pár perc múlva iszonyat keservesen elkezd sírni a görcse miatt! Megnyugtatjuk, újra megpróbál visszaaludni, aztán megint jön a fájás! Férjem meg is szokta állapítani, hogy 5 perces fájásai vannak (mint nekem anno szülés előtt másfél napig :D :D :D )!
De csütörtökön 1 hónaposak leszünk, asszem akkor kipróbáljuk a Gripe Watert, hátha segít, mert ez az Infacol sajna nem jött be... :(

Sétacucc: én azon kívül ami itthon rajta van egy vékony kardigánt és sapit adok rá! De hétvégén állati melege volt így, többször meg is izzadt, meg pöttyös is lett, úgyhogy lengébb öltezet kell ilyen időben, az tuti!

Krittának gratula, remélem minden rendben lesz a babójával!

Felsoa: sajnálom, hogy bunkó volt a dokinő a hasi uh-on! Tényleg miből állt volna neki, hogy megnézze? Utálom az ilyet... :evil: A vérzéssel kapcsolatban nekem azt mondta a védőnő, hogy előfordul, hogy elmúlik, aztán pár nap múlva újra lesz, szóval nem biztos, hogy az már a mensid! :roll:

Kisscica: nagyon édes Maszat, ahogy vigyorog! :D :D :D

Kamilla: de jó, hogy jelentkeztél! Nagyon aranyosak az ikrek! Kitartást neked, baromi nehéz lehet két gyerkőccel... De azért próbálj meg enni sokat, mert a végén elfogysz... :D

Babyteve: 1 hónaposan nálunk nem kell dokihoz menni, viszont a 6 hetes koponya és hasi ultrahang + csípőszűrés az van!

Lekri: gratula Kristófhoz!

Bolygó: de jó, hogy jelentkeztél! Nagyon aranyos a kis Bogi! Sajnálom, hogy a szülés olyan hosszúra nyúlt! Bár át tudom érezni, nekem is maratoni volt... :D
Nálunk Beni a kórházban volt olyan, hogy nem akarata elengedi a cicit, de itthon már szerencsére nem volt vele ilyen gond és lekopogom azóta sincs! De a kórházban a második éjszakán végig cicin volt, hú, hát az elég kemény volt!

Kerekes.: nagyon édes Bianka, meg a tesók is! :D

Gitkának gratula Annához! Szép nagy baba!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Gitkának gratulálok Anna babához! Szép nagy méretekkel rendelkezik a leányzó! :D

Már csak Sirkici és én maradtunk.... De ha jól emlékszem neki mára igérték az indítást, vagy nem?

Bolygó! Nagyon édi Bogi baba! Várjuk a szüléstörténetet!

Zsuzsa! Szépek a lányaid!

Tuti én leszek a finiselő. Nem bánom, csak légyszi drukkoljatok, hogy ne hordjam túl (nagyon), mert jövő héttől naponta ctg...borzasztó macera lenne..páromnak muszály melózni, így busszal kellene minden nap bemennem a kórházba, ami napi 3 óra utazgatást jelentene...
:roll:

KépKép

KépKép
gabcika

Lekrinek és Gitkának hatalmas gratuláció!

Gabcika,
Hát, ha Te maradtál utoljára, akkor teljesüljön a"ne hordjam túl (nagyon)" kívánságod.

Összebújás,
Nekem a doki azt mondta szülés után, hogy mivel gátvédelem volt, így 4 hét után összebújhatunk. De mi kivártuk a 6 hetet. Nem tudom, hogy másoknak milyen volt az első együttlét, de én kicsit szűzlánynak éreztem magam...

Zsuzsa,
Helyesek vagytok mindannyian!

Mi túl vagyunk a csípőszűrésen, szerencsére minden oké, 4 hónaposan kell visszamenni kontrollra. Úgy örülök, hogy minden rendben van Daninál, és Toncsi nagyon sajnálom, hogy neked kell ráadni pelust, de állítólag neki nem rossz (hátha még a nagy melegek előtt lekerül róla). 6 hétig kell?

Azt hiszem mindjárt itt a vihar, durván ronda az ég! Ti babáitok hogyan viselkednek vihar, erős szél, esőzés közben? Szerencsére Dani nem nagyon veszi észre, pedig tetőablaka van és azon aztán tud kopogni az eső.

Babafotók,
nagyon édik, és meglepően milyen sok hajas babánk van. Ennyi mindenkinek égett a gyomra??? :lol: :lol: :lol:

Kép
1bambi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 21:01-kor.
Vendég

Először is gratulálok Gitkának Anna babához. nem semmi a 4 kg-ja.

Szössz, mi még jókor voltunk sétálni:) pont a vihar előtt. de megint egy borzalmas szopiban volt részem:(
egyszer fent egyszer lent.

na azt hiszem meg is keresem a blokkom. nem ruházok be elektromosba, mert nem fejek annyit, csak kicseréltetem a szelepet.

nem tudom ki kérdezte, de én kb 15 percet fejek és nem is mindig, napi egyszer kb, és lejön 10-40 ml. ez a max.

Zsuzsa, nagyon szép képek, a farmeros bodíért odavagyok.

na és most bocs mindenkitől, de ennyit bírtam megjegyezni. nem jobb az anyaagy a terhesagynál.

ja és Gabcikának drukk!!!!!!!

lolka_zs

Mango! Köszönjük a névnapi köszöntőt, Igen ma van FELÍCIA nap. Kaptam tőle sütit, amit az oviból hozott, hogy egyem meg, és akkor a hugi is sütizik.
A névhez muszály elmesélnem, hogy hogyan lett ez a neve. Mi a párommal kinéztük ezt a nevet. Anyukámnak nagyon nem tetszett, de mikor mondtuk, hogy az ő születésnapján van a névnapja, akkor egyből megbékélt vele, és onnantól kezdve tetszett neki. Tehát anyukám is ma ünnepel. Egyébként pedig mindegyik névnél vonta magát, mivel nem az ő általa ihlett nevet adtuk. De mi vagyunk a szüleik, hagy döntsük el mi a neveket. Annak idején ő is saját maga választott nekünk.

Nálunk egyébként egyáltalán nincs féltékenység. Sőt most Bettit sem viselte meg úgy a hugi dolog, mint annak idején a Felit. Betti egyszerűen úgy fogja fel, hogy neki van a HUGICÁJA, a többiek csak az ő beleegyezésével szeretgethetik.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Andi - Mégsem ma megyek dokihoz .. Alíz annyira nyűgös, hogy nem tudom itthon hagyni Apucijával sem :( vagyis inkább nem akarom ..
Áttetettem magam péntekre .. úgyhogy én is később fogok tudni választ erre a vérezgetésre.
Amúgy most megfigyeltem .. 2 napja van, és főleg reggel .. de nem vészes ...
Barátnőmnek is volt (ő márc. közepén szült), és neki azt mondta a doki, hogy mensi-előzetes .. valószínű már szopi alatt fog menstruálni, bár először rendszertelenül ..

Zorroné
- Jajj, nagyon rossz lehet az a pár óra :(
Nálunk néhány napja van, de én tegnap majdnem elsírtam magam Alízzal együtt :(
Ma is nyűglődik (de ez valószínű az időtől) .. nagy nehezen találtam egy jó pózt .. elaludt, most a kiságyba betettem .. de sajnos ezek a kis alvások ilyenkor nekünk is max fél - 1 órásak.
Ha szebb idő lesz, és így marad ez az esti nyűgösködés, lehet én is ekkorra időzítek sétákat, vásárlásokat ..
Bízom benne, hogy a 3. hónap tényleg vízválasztó lesz.

Zsuzsa - Gyönyörűek a képek, édes a kisbabád :)

Lolka - Sajnálom a szopi-gondot . . :(
Remélem egyre több lesz a fent, mint a lent!!!

Gitkának Gratulálok!!!!

Kép
szösszenet

NOno, én is úgy tudom, hogy nem lehet adni, de passzolok, mert egyik gyerekemnél se vettem ilyesmit. édeskömény tea volt és kész :)

Lolka, egyetértek, én minden gyerekemmel egyre hülyébb lettem, mostmár kezd gázos lenni... Bence szokott emlékeztetni dolgokra :)

Anyajegy: Nem tudom ki kérdezte, az anyajegy később jön ki. (majnem) MInden újszülött anyajegy nélkül születik. MInél később jön ki, annál jobb, annál kisebbre nő felnőttkorig. Katán most jött ki az első, és Bencén is csak 1-2 van még..

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gratulálok Lekrinek és Gitkának!

Sirkici és Gabcika nektek pedig szorítok, hogy ti is minél hamarabb babázhassatok.

Csajok,
A ti babáitok sokat vannak fent éjszaka? Lili tegnap éjjel 1-kor evett és utána csak 4-kor volt hajlandó visszaaludni. Persze letenni nem lehetett, mert akkor egyből sírni kezdett. Úgyhogy három órán keresztül sétáltam vele a sötét szobában mire sikerült elaltatnom. Lehet, hogy már el van kényeztetve??

Megint nagyon édes babás képeket tettetek fel. Én mostanában annyira hulla vagyok, hogy még fényképezni sincs energiám.
Ráadásul annyira nem érzem magam nőnek :( Főleg mivel naponta kétszer kell átöltöznöm, mert vagy a bukásból, vagy a fosiból kerül a ruhámra. (Ma pl mindkettőből...) Soha többet nem veszek Pampers pelust, csak ez a 98 db fogyjon el... Ráadásul most már zavar az a 10 kiló. A terhességem előtt 60 cm volt a derékbőségem, most 71 cm.

Szöszke,
a vérezgetéssel kapcsolatban... tegnap nekem is megjött :( :(

Zorróné
sajnálom szegény Benit. Remélem, hogy az a másik készítmény hatni fog.

Na inkább bekussolok én is mára :roll:

Kép
emi29

Emi: Beni éjszaka csak szopizni kel fel, utána alszik tovább... mivel éjszaka fekve szopizunk, gyakorlatilag bealszik a szopi végére és csak átrakom az ágyába! Remélem ezt a jó szokását megtartja továbbra is... :wink: mert ha éjszaka is nyüglődne a hasfájással, háát, azt nem tudom hogy bírnám ki! :(

Kép

Kép

zorroné

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 21:01-kor.
Vendég

Emi - Alíz is csak enni kel fel éjjel .. mondjuk előfordul, hogy fél órát el kell őt simogatni, ringatni .. de az még talán belefér. Van, hogy csak beteszem, mert beájul a cicin (ez javarészt azon is múlik, hogy milyen ütemben kelek fel .. nyöszörgésnél .. vagy már sírásnál)

Kép
szösszenet

köszi mindenkinek:)
szülésem:
mentem csüt.reggel ctgre.utánna doki megvizsgált és 3 ujjnyira nyitva voltam.megbeszéltük,hogy másnap reggel 8ra megyek és megrepeszti a burkot.hazajöttem.gyenge 20perces fájások kezdödtek.mondta doki menjünk akkor vissza.
este 6ra értünk be fájások elmultak:)apával bementünk a szül.szobába(ugyan abba ahol 2 éve is szültem) dokim 20.00kor megrepesztette a burkot.semmi fájás nem volt már 6ota. 20.10kor kezdödött de igazán fájdalmasan.doki,szül.nö kimentek.20.35kor hirtelen jött a tolofájás.nyomtuk a csengöt.semmi nem volt még odakészitve.szülnö bejött oda nézett és kiabált a dokimnak hogy azzonnal.én meg nyomhatok.
ekkor csaptam 1 kis hisztit mert mind2lábam begörcsölt és nem tudtam nyomni.apa megfogta a lábam és a fejem igy segitett sokat.3.nyomásra kibujt Kristóf feje.ekkor vissza tartottam a nyomást mert feje mellett volt a keze,lába:)doki viossza pakolt mindent a helyére még 1 nyomás és kibujt:)20.53.ra:)
hát röviden ennyi.
még ezt megirtam 40ml.tejet leszivtam:)
Vendég

képet nem tudok feltenni mind tul nagy.majd lekicsinyitettem öket. megyek alszok is.mind 2fiu alszik már.hála anyos a héten segit meg apa is éjszakás igy pihizhetek.jöv.héten jön a kemény:)
jóéjt mindenkinek
Vendég

sziasztok

köszi a fejés, meg a torna választ. a terpeszpelus nálunk a 4 hónapos kontrolig kell :? így bőven meleg nyáron is.

zorróné
akartam már régen is irni, csak elfelejtem :oops: , hogy nálatok hogy rakjátok a mamackahordozójába? én magamra nem tudom, legalábis mindig sír, így azt hiszem, hogy kényelmetlen neki és kiveszem. az apján tök jól elvan órákat. meg így megyünk vele kórházba, mármint az apja viszi. takarót tesztek alá? és nincs "kanyarban benne a gyerek? rakok képet, hogy nálunk milyen benne, nálatok ilyen?

nálunk éjjel eszik,fél óra büfi az apján és rajta elalszik és ő visszasúvasztja a kiságyába (lekopogom). mondjuk én mivel rossz alvó vagyok csak ha ő is ágyban van akkor alszok vissza :roll:

toncsi

toncsi80

jajj Zorróné megértelek:(
amíg írok, gyerek bent üvölt, apa dajkálja. fáj a poci. vettünk infacolt. remélem használ

Szössz, sajnálom, hogy Alíz is ilyen nyűgős. úgy tűnik ez a 2 nap ilyen.

Lekri, neked is gyorsan beindult a burokrepesztés után.

Emi ennyire gáz a pampers pelus? én lekopogom, nekem mg csak 1-2szer folyt ki a liberoból, de az is éppenhogy.

lolka_zs

Sziasztok Mamik!!

Hú, tök jól belendült a topikunk!!! Végre-végre!! :D :D

Lekri
Azta, ez a gyors szülés!!! Gratulálok Nektek!!!!

Hú, most nem tom, már kiről jött még hír, h szült, de Neki/nekik?? is Szívből Gratulálok!!

És tényleg már csak két mamink lenne???

Zorróné
Sajnálom, h Beni ilyen kis nyűgi estére!! MAszat is nyűgi nálunk, de ő hasfájás nélkül. Cumival le lehet nyugtatni, de ha kiköpi, akkor megy a hiszti!
És tegnap óta 6x eszünk egy nap! Így ma is borúlt a napunk!.. :roll:

Mamik
Most ezt kicsit nem értem, ha fejek szopi után, akkor elvileg több tejem lesz?? Én éjszaka szoktam kb. 80-100 között fejni, és az le is szoktam fagyasztani, mert nem esszük meg. De mi még mindig 2 ciciből eszünk.. Szóval így csinájam, vagy ne?? Nekem mindig pont elég a tejcsi. És tartalék is van.

Többgyerekes mamik!!
Kitartás nektek! Nagyon ügyik vagytok így is, és tuti jól csinájátok a dolgokat. Le a kalappal előttetek.

Összebújás
Mi 5. héten próbálkoztunk, de elég érdekes volt. Utánna már csak doki után, de azzal akkor már nem volt gond, bár a szűzlány érzés nálunk is megvan.. :roll:

Rólunk
Maszat a nai napon kezdett el megajándékozni a mosolyáradatával! Hihetetlenül édes, olyan kis pajkos pofija van!!
Élet apró örömei, és én ezeknek most annyira tudok örülni. :D

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

a képet meg jól elfelejtettem
zorróné!
mamackahordójában
toncsi Kép

toncsi80

Emi
Pampers pelussal mi is befürödtünk, pisi-kaki folyt mindenhol..
Most Libero van, de kipróbálnám a Dm-es pelust is, de abból meg nem kapok kis csomagot. Kiv. lennék, h az milyen.. :roll:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Mi is megszívtuk a Pampers pelussal .. csakis Liberozunk most már!

Kép
szösszenet

Basszus, nekünk van itthon egy csomó pampers, de még nem használtam. akkor jó szívás lesz?
mi most (lila)tescos-at használtunk és be kell vallanom, hogy nagyon jó minőségű. akciósan 22 ft/db volt, gondoltam kipróbáljuk. hát, nagyon bejött. most néztem, hogy vennék, de már egy 10-essel több kerül darabja nem akciósan, annyiért meg liberót is lehet talán venni.
lehet ám, hogy azért folyik ki, mert még nagy rájuk. mi liberó 0-t használtunk 4 kg-os koráig és az nagyon jó volt. ez a tescos 5 kg-ig jó. lehet, hogy a pampers 6 kg határa nagy még...nem tudom...
na megyek nézni eurovizios táncdalfesztivált. erre a párom nagyon rászoktatott. Náluk ilyenkor az egész ország ezt nézi, így anno mikor még kijártam hozzá, láthattam, hogy tényleg nagy hagyománya van...de tök jó...

Kép
1bambi

Gitka, Lekri
Hatalmas gratula Nektek!!! Sok boldogságot!:D :D :D

Lekri,
hát tényleg nagyon gyors voltál!:D

Zsuzsa,
aranyosak nagyon a lányok!

Sirkici, Gabcika,
Továbbra is mennek a drukkok!

Szössz, Zorróné
csatlakozok a nyűgös babák táborához. Beni is rengeteget nyüglődött ma. 3szor 10 percet aludt összesen. :shock: Akkorákat durrogtat, hogy csak lesek. Szerintem ez a hülye idő tesz be nekik.

Pampers,
nálunk is kifolyt belőle minden. Alig vártam hogy elfogyjon. Mi is Liberot használunk-

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Lekri: hú, ez aztán tényleg gyors szülés volt! Gratula hozzá!

Toncsi: a mamackahordozóba én rakok egy kis takarót és úgy fektetem bele; néha elgondolokodom én is azon, hogy vajon nem kényelmetlen-e ez a póz neki, de mivel ott szinte mindig csöndben van, szerintem bejön neki... :D
Valahogy így:

Kép

Kép

Lolka: remélem nektek használ az infacol...

Pelusból mi pamperst meg huggies-t használunk! Egyikkel sincs különösebb gond, csak azt hiszem kinőttük az újszülött méretet... :roll:

Kép

Kép

zorroné

Sziasztok!

Gartulálok az újdonsült mamáknak!

Mi lehet, hogy hétvégén hazajöhetünk!!!

Dobok képet!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocsi az áradatért, de nem bírok vele betelni! Ja, és ma már nem is volt monitoron (ecg-n), szoptattam és nagyon édes!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Klarka - Nagyon édes a kis Ati :)
Örülök, hogy nemsokára mehettek haza ;) :)

Andi
- Szegénykém .. akkor ti is nyűglődtetek ..
Alíz 8 körül bealudt rajtam ... így elhúztuk a fürdést és az evést. Barátok Közt után lefürdettük, majd evett .. aztán megint majdnem 1 óra nyűglődés (ugyan csendben volt, de nem aludt az istenért sem :(), és nemrég letettük az ágyába .. Alszik, de kb. rettegek, hogy mikor ébred és mikor kezdődki az egész újra :(
NAgyon sajnálom szegénykémet, hogy így megviseli a front..
Ő sem hasfájós, már 3* kakilt ma, és nem görcsöl .. csak sír .. fáradt :(

Kiscica - Én múltkor bementem a DM-be, hogy vegyek DM pelust, kis kiszerelésűt (talán 30 db-os), 1000 Ft volt .. aztán majdnem megvettem, amikor láttam, hogy a Libero amit szeretünk, akciósan ugyanennyi .. a 90 db-os (vagy nem tudom pontosan mennyi) lila 3000 Ft volt .. így inkább azt vettem (alapság :D) ..
Tehát nálunk most elmaradt a próba .. ha ilyen kis árkülönbség van (vagy még az sincs), én nem kísérletezem :D

Viszont a Libero szerintetek nem túl meleg? Hülye kérdés .. tudom .. de ugyan a Pampersből kifolyik minden, de az mégis könnyebb, vagy vékonyabb .. így nyáron nem fog beizzadni a Liberoba?

Nah .. holnapra mindenkinek szebb, kellemesebb napot!!!
Mostanra pedig nyugodalmas jó éjt! :) A babáknak és anyukáknak egyaránt :)

Kép
szösszenet

de jó Klarka:)

annyira örülök. nagyon gyönyörű Ati. teljesen elolvadtam.

lolka_zs

Szössz, én próbából vettem 2 db dm pelust. van a babacuccoknál cumisüvegeknél összecsomagolva. de csak akkor próbálom ki, ha megyünk valahova, mert olyan jól be van csomagolva:)

bár sztem maardunk a Liberonál. én is ma néztem, hogy nincs szinte árkülönbség.

lolka_zs

Mi eddig három féle pelenkát próbáltunk.

A Libero szerintem elég jó, a felületet szerintem kellemes. Csak az újszülött méretet már kinőtte, a következőt meg picit nagynak találom.

Érdekes amit a Pampersről írtok. Én úgy találtam, hogy annak valamivel jobb a nedvszívó képessége, mint a Liberónak. Viszont ahogy beszívja a cuccot, úgy elkülönül két réteg a felületén, és a felső odatapad a kicsi bőréhez. kicsit mintha ki is pirosodna tőle. Néha úgy húztam le róla, mint egy odaragadt matricát. Emiatt nem teljesen meggyőző.

A Pampers tényleg vékonyabb, mint a Libero.

Dm-es Babylove: szerintem ez borzasztó, nekünk minden kifolyt belőle, naponta többszöri ruhacsere kellett, úgyhogy el sem használtam a csomagot. Szerencsére kis kiszerelésűt vettünk.

Klarka, Ati baba nagyon édes! Szerintem annak ellenére, hogy a súlya lassan alakul, a tekintetén látszik, hogy fejlődik. Örülök, hogy hazajöhettek.

Emi, köszi az infót az édeskömény tea adagolásáról, már próbáltam is. Egyenlőre csak magában. Hát mit mondjak, volt utána fintor, de hát az Espumisan után ugyanígy szokott rám nézni. Azt hiszem, a reggeli hasfájást most megúsztuk. Még a kora este szokott vészes lenni.
Vendég

Ezt olvastátok a pelenkákról? Elég eltérőek a vélemények.

http://velvet.hu/poronty/2008/01/18/pelenkateszt/
Vendég

Sziasztok mamik!

Tök jó így egy kézzel gépelni, mert a másikkal fejnék, de nem tudok két különböző dolgot csinálni a kezeimmel :)

Zorróné, Toncsi, próbáljátok ki, hogy kicsit oldalt feküdjön benne a gyerek, magatok felé, úgyk önnyebb neki kiflibe hajolni :) A fejét kicsit felfelé kell fordítani és szuper lesz. Nekem Katával volt ilyen hordozóm, ő nagyon szerette :)

Pelenka: Egy vékony újszülöttre mindenképp a Liberó a legjobb. Csak azt nem tudom, hogy a 3-6-os mini vajon uigyanolyan jó? Ha igen, veszek olyat, de az 1-es már necces. A dm-es bablove tényleg nem jó, mert túl rövid, és ahhoz képest túl széles. Ha egy kicsit merevebb lenne, jó lenne terpeszpelusnak is :) Furcsa, mert mindkét nagyomnál azt hazsnálom és nagyon jól bevált. De újszülöttnek nem az igazi....

Én is 2 nagycsomagos pamperst kaptam ajándékba, muszáj lesz elhasználni :) Na mind1

Ma megyünk tanácsadásra, kivi leszek hogy mekkora Prüntyike

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok,

kérlek szorítsatok Krittáéknak. Fruzsi baba az intenzíven van, sajnos nem abban a kórházban ahol Kritta fekszik, úgyhogy még nem is látta a babáját. Sajnos eléggé ki van készülve. :(

Bambi,
nem hiszem, hogy a méret lenne a probléma. Összehasonlítottam a 2-es liberot és a pamperst. A pampers még talán kisebb is. Egyébként nem is az oldalán folyik a kaki, hanem a tetején :roll: :roll: Én egy ideje csak liberot használok, csak most nem volt a DM-ben, ezért vettem pamperst.

Klarka,
köszi a képeket. Nagyon-nagyon jó volt nézegetni őket. El is érzékenyültem. Örülök, hogy hamarosan hazamehettek.

Ezek szerint csak mi éjszakázunk? Ma is fent volt 1.40-től 3.50-ig. :roll: :roll: Ráadásul amint leültem vele, azonnal elkezdett nyekeregni. Azt szereti, ha sétálunk :roll:

Kép
emi29

Sziasztok!

Ma reggelre tudtam tejcit fejni!! 30 ml-t. Ez nálam nagy szó!! Most úgy örülök! Úgy látszik használ a pihi, meg a tea, na meg a homeós bogyók. Én is uricát szedek! :D

Visszaolvasni nem tudok!

Bolygónak gratulálok! Mi szept.-ben tartjuk majd Zsófi névnapját, mert akkor is van Zsófia.

Zsófi nap közben 3-4 óránként eszik, aztán este 9-éjfélig fennt van, majd éjfélkor bealszik, és 4-kor kér enni, utána meg reggel 7-8 között. Úgyhogy azért tudunk pihenni is. Na, el ne szóljam magam! :wink:

Kép
gabo001

Bocsi! urticát! :oops:

Kép
gabo001

Szurkolunk Dáviddal _Fruzsiért és anyucijának sok erőt!!!!!

Kép
marjan78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?