Sziasztok!
Ránk nem tudom, hogy hatnak a frontok, mi ma vagyunk nagyon nyűgösek, pedig tegnap tök jó kis napunk volt!
Majdnem hasfájásmentes...
Aztán éjszaka már többször és korábban kért enni Beni, reggel óta meg minden szopi utén fáj a hasa...
Szösszenet: nálunk sajna még mindig nehézkés az utolsó szopi előtti 2-3 óra, mert csak akkor van nyugi, ha visszük valahova olyankor autóval vagy babakocsival! Csak minden napra nem egyszerű kitalálni valamit!
Itthon viszont csak nyüglődünk, bár 1-1,5 óra után Beni is annyira fáradt lesz, hogy néha még hasfájosan is beájul de a leghülyébb és legkényelmetlenebb pózokba képes ilyenkor aludni! De csak 20-30 perceket alszik így, aztán nyöszörög tovább!
A legrosszabb az nálunk, amikor látszik rajta, hogy aludna, be is csukja a szemét, de pár perc múlva iszonyat keservesen elkezd sírni a görcse miatt! Megnyugtatjuk, újra megpróbál visszaaludni, aztán megint jön a fájás! Férjem meg is szokta állapítani, hogy 5 perces fájásai vannak (mint nekem anno szülés előtt másfél napig
)!
De csütörtökön 1 hónaposak leszünk, asszem akkor kipróbáljuk a Gripe Watert, hátha segít, mert ez az Infacol sajna nem jött be...
Sétacucc: én azon kívül ami itthon rajta van egy vékony kardigánt és sapit adok rá! De hétvégén állati melege volt így, többször meg is izzadt, meg pöttyös is lett, úgyhogy lengébb öltezet kell ilyen időben, az tuti!
Krittának gratula, remélem minden rendben lesz a babójával!
Felsoa: sajnálom, hogy bunkó volt a dokinő a hasi uh-on! Tényleg miből állt volna neki, hogy megnézze? Utálom az ilyet...
A vérzéssel kapcsolatban nekem azt mondta a védőnő, hogy előfordul, hogy elmúlik, aztán pár nap múlva újra lesz, szóval nem biztos, hogy az már a mensid!
Kisscica: nagyon édes Maszat, ahogy vigyorog!
Kamilla: de jó, hogy jelentkeztél! Nagyon aranyosak az ikrek! Kitartást neked, baromi nehéz lehet két gyerkőccel... De azért próbálj meg enni sokat, mert a végén elfogysz...
Babyteve: 1 hónaposan nálunk nem kell dokihoz menni, viszont a 6 hetes koponya és hasi ultrahang + csípőszűrés az van!
Lekri: gratula Kristófhoz!
Bolygó: de jó, hogy jelentkeztél! Nagyon aranyos a kis Bogi! Sajnálom, hogy a szülés olyan hosszúra nyúlt! Bár át tudom érezni, nekem is maratoni volt...
Nálunk Beni a kórházban volt olyan, hogy nem akarata elengedi a cicit, de itthon már szerencsére nem volt vele ilyen gond és lekopogom azóta sincs! De a kórházban a második éjszakán végig cicin volt, hú, hát az elég kemény volt!
Kerekes.: nagyon édes Bianka, meg a tesók is!
Gitkának gratula Annához! Szép nagy baba!