Sziasztok!
Én inkább kislányt szeretnék, bár egy fiúnak is nagyon örülnék, csak akkor nem tudnék mit kezdeni Csenge ruháival.
Robi azt mondta, hogy neki mindegy, de mikor Csenge megszületett, akkor azt mondta, hogy a többi is lány legyen.
Nekem a Réka név nagyon tetszik, de még nem döntöttünk. Amíg nem biztos a neme, addig nem keresünk nevet. Tegnap férjecském azt mondta, hogy rám bízza a névadást, mert Csenge nevét Ő adta (ez egyébként nem igaz, de ráhagyom
), és egyébként is tudja, hogy nem fogok valami idétlenséget kitalálni. Na, majd meglátjuk.
Fiú névvel bajban lennénk, mert ami nekem tetszik, az neki nem, szóval ez már zűrősebb lenne.
Sensi, szerintem ne aggódj a kaja miatt. Anno anyósom vitte el Robit gyerekorvoshoz ilyen probléma miatt. Az orvos ránézett, látta, hogy rendezett körülmények között élnek, nem éheztetik a gyereket, csak egyszerűen nem mindig akar enni. Mondta anyósomnak, hogy ez részben genetika, azaz milyen testalkatúak a szülők, mit örökölt, részben meg van ilyen korszakuk a gyerekeknek. Egy olyan gyerek sem halt még éhen a doki szerint, akinek lett volna mit ennie. Tudják ők, hogy mi és mennyi kell nekik.
Egyébként Csenge sem hízik hónapok óta semmit sem. még nincs 11 kg, de nem sovány, nem beteg, nem rosszkedvű, úgyhogy nem idegesítem magam rajta. Szerintem nézz meg valami táblázatot, ahol benne van, hogy mennyi kg-nak kell lennie Annának ilyen idős korban, és akkor látod, hogy minden OK-e. Várj csak, nekem van egy ilyen linkem valahol, mindjárt megkeresem.
Meg is van:
http://www.vitalitas.hu/ismerettar/baba ... ssznov.htm
Remélem, megnyugszol egy kicsit!
Ja, még annyit akartam, hogy nagyon édes lehetett Dorka. Milyen furcsa, hogy mennyire egyszerű dolgok milyen egyértelműek az Ő számukra.
Holnap megyek a kórházba áramlás vizsgálatra, mert a magánrendelésen azt nem tudta megcsinálni a doki. Remélem, ott is minden rendben lesz.
Lányok, akartam kérdezni, hogy ugye lehet wellness-szállodában fürödni terhesen? Lehet, hogy hülye kérdés, de most ezzel rémisztgettek, hogy nem lehet, pedig szerintem meg igen. Azt tudom, hogy meleg gyógyvízbe nem szabad menni, de ha nem meleg a termálvíz???
Pénteken mennénk Robi mhelyével egy kicsit kikapcsolni, és nem szívesen ülnék a medence szélén...
Sziasztok