Na sziasztok!
Szerencsére tényleg minden rendben van, és most ez a lényeg.
Mintha egy évezred telt volna el a hétvége óta - el sem hiszem, hogy volt valami probléma.
Tegnap már nem volt (a reggelin kívül) barnázás és ma sem. Reggel elmentem a kórházba, a parkolóban összefutottam a dokimmal. Szerintem éjszakás lehetett és hát nem volt túl jó kedve. Mondtam neki, hogy bejöttem uh-ra, megnézetni, hogy minden rendben van e. Nem örült neki, szerintem úgy érezte, hogy megkerülöm. Azt mondta, hogy nem hiszi hogy megnéznek, mert ehhez neki kellett volna beutalót írnia - mondtam, hogy azért megpróbálom, talán a vérzés miatt megnézik automatikusan. Végül azt mondta ha gond van, akkor hívjam azért fel. Elég kínos volt a beszélgetés, de hát miért olyan nagy baj, ha megnézetem? Ő nem ajánlotta fel, hogy megnézi, amikor telefonon beszéltünk, nekem meg nem jutott akkor még eszembe (mármint pénteken). De végülis mindegy.
Felmentem az uhra és ott nagyon kedvesek voltak, azt mondták, hogy nagyon jól tettem, hogy eljöttem, soron kívül megnézték és tényleg rendesen. Egy kicsit mocorgott is, de reggel fél nyolckor szerintem még kicsit álmos volt:) a lelkem. A lényeg, hogy a szivecske is dobogott és sem a babával, se a méhben nem találtak semmi rendellenességet. 48 mmt mértek, szal növögetünk. Egy hét múlvára hívtak vissza, hogy akkor elintézik a 12.hetes szűrést is. Így nem csütörtök lesz belőle, de ezt sem bánom most.
Örülök nagyon. El is döntöttem, hogy ma anyuékat is beavatjuk. Így is tettünk. Megvártuk, míg tesómék elmennek haza és akkor kinyögtük. Azzal a kikötéssel, hogy nem mondhatják el senkinek sem.Anya azt mondja, hogy ő már tudta. Érezte. És nagyon nagyon örült.
Mondjuk volt egy érdekes helyzet. A 6 éves unokaöcsém szerint nagy a hasam, biztosan kisbabám lesz
Mondtam neki, hogy csak kövér vagyok (basszus, pedig 4 kilót fogytam)
Na röviden ennyi.
Még egy kérdés. Anyukák, kinek hogyan múlt el a rosszulléte? Szépen fokozatosan enyhült? Vagy csak nem volt? Most ez a kattanásom
Nem tudom mire számíthatok, honnan tudom, hogy ez most természetes elmúlás vagy probléma? Kinek mikorra múlt el?
Ja Annus, köszi a közreműködést.