Új privát üzeneted érkezett!

Wruska!

Menj csak el! Ez olyan mint a fogfájás: éjjel fáj, nappal amikor dokihoz mennél semmi, és ha nem mész el, rendelési idő után ismét megfájdul... :lol:
Ezért inkább menj el és nyugttsassanak meg, h semmi gond!!!

Eperke veled mizu?
Zsibiiiii hol jársz? Még tart a mensi??? Vagy már startoltok ti is?

Nekem most volt PE! Kicsit szúr is az oldalam...és ha jól érzem pont jó oldalon-a vezetéknél-van az érés! Persze kérdés a ficánkák elérik e a célt???
merszi
 
 


Wruska!

Persze!Írj nyugodtan!!!!!Vároma jó híreket!!!!

Merszi!
De jó!!!!Remélme én is h jól úsznak a kiskatonák!!!Nekem még kb 3 hét a péig :(

Ja és most ott tartok,hogy nekünk lehet ez a hónap kimarad...nekem vizsgaidő,tegnap meg kiderült h amikor a pém van,apcim dolgozik.....pont azon a hétvégén 3 napig...12órás felügyeleten lesz,aztán dolgozik is rendesen hétköznap...Tudom,lehet majd most jön össze,de kétlem...kéne ahhoz pár kiskatona is :wink: De majd meglátjuk.
Ja és mivel lerobbant amunkatársa,így valószínű h a spermavizsgálatra se tud majd elmenni ebben a hónapban....

Na egyenlőre ennyi jutott eszembe,mindenkinek szép napot!!!!

annus11
 
 


Húúúúúha mennyi minden történt itt hétvégén.....

Wruska!
Nagyon szorítok és várom a híreket arról, hogy minden rendben van a babával és veled is!

Annus!
Nyámi! De finom lehetett az a torta! Micsoda kis ezermester vagy te!
Az örökbefogadásra már majdnem egy éve beadtuk a papírokat és várakozunk a majdnem reménytelenül hosszú sorban.

Remélem, hogy a többiek csak azért nem jelentkeznek, mert ők is elutaztak pihizni a hétvégére. Mi a balcsin voltunk és naggggyon jó volt!

Szép napot, hetet mindenkinek!

tücsökbogár
 
 

 
 

Na írt Wruska!!!!
Minden rendben van!!!!
Dobogott a kicsi szive,mocorgott is,és nem találtak rendellenességet sem!!!!Este jön és ír ő is!!!

Tücsi!
És kit kéne ismerni ahhoz h előrébb jussatok a listán :wink:

annus11
 
 


hahó!
wruska: megijdetem én is mikor olvastam mi van veled. De most már akkor megynugodta, hogy minden rendben. Tényleg pihizz amennnyit csak tudsz és nem lesz semmi baj!! És ezt mondogasd is hangosan.

annus: új ciklus, új lehetőségek!! Nyugi, nem csak PÉ-kor lehet meg az a baba. Úgyhogy csak hajrá ezerrel!! A vizsgák miatt viszont nem irigyellek szegény :(
a tortád istenien néz ki....úgy megkívántam!! pedig most kicsit vissza kell fognom az édesség evést....de nem mindig tudok ellenállni.

zsibi: merre vagy?
lei
 
 


Wruska!

Hurrrrrrrrrrrrrrrrá!!!! :lol: :lol: :lol: És tessék ezerrel pihenni ezután is!!!

Annus!

Sajnos nem tudom, állítólag ez nem "úgy" megy, hanem időrendben. Persze biztosan vannak kerülőutak, de akárhol kérdezősködök, falakba ütközök.

tücsökbogár
 
 


tücsi: és mit mondtak, előreláthaólag mennyi időbe telik? Vagy még saccolni sem lehet ilyekor?
lei
 
 


Ami meg szomorú...hogy hány gyerek lehet akinek meg nincs otthona...vagy lemondtak róla stb...nem tom mét megy ez ilyen lassan...persze megértem h azt is meg kell nézni jó helyre kerül e a gyerek,de évekig hogy húzódhat...remélem h hamar sorra kerültök,vagy addigra összejön egy fagyibaba!!!

annus11
 
 


Tücsi!

Nagyon szép és nemes feladat az örökbefogadás!!! Remélem sikerül mielőbb-hiszen 1 év is eltelt, ezután szokott összejönni a saját!!!!

Lei! Már csak 90 nap!!! Mindjárt itt van!

Wruska!

Örülök, h bejutottál és renben van minden! Megkerested a dokit és Ő intézte? Vagy máshogy ment?
merszi
 
 


merszi: igen, látom.....és nem mondom, hogy nem szoktam izgulni, ha rágondolok a nagy napra :)

tücsi: hát igen, lehet, hogy időközben tényleg bejön egy saját baba :) de jó lenne!!
lei
 
 


Hát azt sem bánnám, ha saját is lenne, meg örökbefogadott baba is. A korom miatt már úgysem nagyon lehetek nagycsaládos, pedig mindig is az szerettem volna lenni.

Az állami örökbefogadásnál azt mondták, hogy 7-8 év is lehet, az alapítványinál 3 év körül, úgyhogy inkább arra gyúrnánk, de olyan türelmetlen vagyok, olyan nehéz mindig csak várni valamire......

Annus, egyébként pont azért megy ennyire lassan, mert nem mondanak le róluk a szülők, csak beadják őket állami nevelésbe, de attól még nem lehet örökbe adni, csak ha le is mondanak róluk - ezt a szívességet meg nem teszik meg a gyerekükért sajnos.

tücsökbogár
 
 


Wruska!
Örülök hogy minden rendben! :wink:

Tücsi!
Drukk!

Lei!
Hűha, már hol tartasz! :shock: :lol:

Kép
kimma
 
 


Tücsi!
MI tart ilyen sokat az örökbefogadásnál?
Annyit sz@roznak, miközben sok-sok gyermek meg alig várja, hogy családhoz kerüljön

Kép
kimma
 
 


Tücsi!
Így már érthető...hát igen,felelőtlenség a részükről...megcsinálni,megszülni könnyű...aztán megteremteni a feltételeket a felneveléshez...az már nem megy.De ilyenkor azzal tenné a legtöbbet ha lemondana róla,így lehetne jövője a gyereknek!De hát ezt nem fogják fel...

Kimma!
Te hogy vagy?Mesélj!!!!

annus11
 
 


Sziasztok!

Vagyok ám, csak képzeljétek: szombat este óta szexelek!!! :lol:
Csak úgy spontán, mindenféle babásodási terv nélkül, mert ugye még nincs is itt az ideje...de olyan jó! Az utóbbi időben eltávolodtunk egy kicsit egymástól és most végre megint olyan mint régen!!! :D

Azt hiszem a nyáron a kisujjamat se fogom megmozdítani a babáért, hagyom hogy történjenek a dolgok, teljen az idő...és akkor vagy összejön így, vagy ha nem akkor szeptemberben komolyabbra vesszük a dolgokat...

Wruska-nagyon örülök, hogy minden rendben van, de hát ezt eddig is tudtuk! :wink:

Annus-én még mindig diétázom nem ér "ilyeneket" mutogatni!!!
Sajnálom, hogy neked se jött össze, na de május van! :wink: A szerelem hónapja... (nekem ne írd a tábliba a clostyt, mert már nem szedem, köszi)

Lei-itt vagyok! :D Tényleg 90 nap??? :roll: El se hiszem!!! :D Rajtad "látom" hogy szalad az idő...

Tücsi-felelőtlen dögök, akik nem mondanak le a gyerekükről, ha nem kell nekik...hát erről órákig tudnék én is beszélni!
Egy alapítványos csajszi azt mondta a tv-ben, hogy nem is szólnak az örökbefogadó szülőknek, amikor megszületik egy baba, mert még nem tudom hány hétig várnak, hogy biztos lemond-e az anyuka a gyermekékről. De el tudom képzelni azt a boldogságot, amikor jön a telefon: van egy baba...
Így-vagy-úgy de lesz neked is!!!
Már biztos írtad, de elfelejtettem: mióta akartok babát?

Merszi-de jó, hogy te érzed a pé-t!!! Drukk!!!
Vendég
 


Na sziasztok!
Szerencsére tényleg minden rendben van, és most ez a lényeg.
Mintha egy évezred telt volna el a hétvége óta - el sem hiszem, hogy volt valami probléma.

Tegnap már nem volt (a reggelin kívül) barnázás és ma sem. Reggel elmentem a kórházba, a parkolóban összefutottam a dokimmal. Szerintem éjszakás lehetett és hát nem volt túl jó kedve. Mondtam neki, hogy bejöttem uh-ra, megnézetni, hogy minden rendben van e. Nem örült neki, szerintem úgy érezte, hogy megkerülöm. Azt mondta, hogy nem hiszi hogy megnéznek, mert ehhez neki kellett volna beutalót írnia - mondtam, hogy azért megpróbálom, talán a vérzés miatt megnézik automatikusan. Végül azt mondta ha gond van, akkor hívjam azért fel. Elég kínos volt a beszélgetés, de hát miért olyan nagy baj, ha megnézetem? Ő nem ajánlotta fel, hogy megnézi, amikor telefonon beszéltünk, nekem meg nem jutott akkor még eszembe (mármint pénteken). De végülis mindegy.

Felmentem az uhra és ott nagyon kedvesek voltak, azt mondták, hogy nagyon jól tettem, hogy eljöttem, soron kívül megnézték és tényleg rendesen. Egy kicsit mocorgott is, de reggel fél nyolckor szerintem még kicsit álmos volt:) a lelkem. A lényeg, hogy a szivecske is dobogott és sem a babával, se a méhben nem találtak semmi rendellenességet. 48 mmt mértek, szal növögetünk. Egy hét múlvára hívtak vissza, hogy akkor elintézik a 12.hetes szűrést is. Így nem csütörtök lesz belőle, de ezt sem bánom most.

Örülök nagyon. El is döntöttem, hogy ma anyuékat is beavatjuk. Így is tettünk. Megvártuk, míg tesómék elmennek haza és akkor kinyögtük. Azzal a kikötéssel, hogy nem mondhatják el senkinek sem.Anya azt mondja, hogy ő már tudta. Érezte. És nagyon nagyon örült.
Mondjuk volt egy érdekes helyzet. A 6 éves unokaöcsém szerint nagy a hasam, biztosan kisbabám lesz :shock: Mondtam neki, hogy csak kövér vagyok (basszus, pedig 4 kilót fogytam) :roll:

Na röviden ennyi.

Még egy kérdés. Anyukák, kinek hogyan múlt el a rosszulléte? Szépen fokozatosan enyhült? Vagy csak nem volt? Most ez a kattanásom :oops: Nem tudom mire számíthatok, honnan tudom, hogy ez most természetes elmúlás vagy probléma? Kinek mikorra múlt el?

Ja Annus, köszi a közreműködést. :wink:

Kép
wruska
 
 


Wruska!
Szerintem a rosszulléttel nem tudod lemérni, hogy van-e bármi probléma, mert teljesen egyéni hogy ki mennyire és meddig van rosszul. Szóval a lényeg, hogy most ne parázz!!!! Ha az uh szerint minden rendben van veled és a babóval is és a barnázás is elmúlt, akkor lazíts egy kicsit és pihenj sokat! Ezzel teszel a legjobbat a babának és magadnak is!

Zsibi!
Hajrá! :wink: :wink: :wink: Csak így tovább!!!

tücsökbogár
 
 


Wruska!
Szerintem se agyalj a rosszullét miatt!Hiszen ez mindenkinek egyéni,amíg jól van a babó,addig pláne ne idegeskedj ilyenen!!!
A jó híreket pedig akármikor szívesen közlöm itt a fórumon!!!! :wink: :lol:

Zsibima!

Teljesen megértelek!!!!Örülök h újra a régi minden!!!!Most mi is vmi hasonlót csinálunk....Hétfőre már megbeszéltük a randit :wink: Borozgatunk,csinálok vmi finomat...sajna elöbb nem tudtuk öszehozni,mire elmúlik a menszim akkor már megint vendégünk lesz,aztán a balcsira megyünk hétvégén...szóval marad a hétfő :lol: Aztán remélem folytatjuk kedden,szerdán....Bár nálunk ez általában így is szokott lenni :oops:

Ez a hónap tuti nem lesz a miénk...annyi a dolog,hogy csak na!!!!Viszont vészesen közeleg az augusztus....lehet végül akkor babásodom majd mint tavaly.... :wink: :shock:

annus11
 
 



Zsibi, Annus!

Én is pont így gondolom! Nem görcsölök a babáért! Jön a nyár majd csak összejön! Én a kicsim is nyáron szültem és milyen jó időzítés volt! Tavasz vagy nyár, nekem mindegy!!!

Wruska!

Jobb, h elmentél! Az, h mit mond a doki az ilyenkor mindegy...ő látott már sok esetet, mi viszont nem és nagyon izgizünk!!!
merszi
 
 


wruska: nekem valahogy egyik napról a másikra nem volt rosszullétem. Én is úgy vártam már ezt az állapotot, aztán valahogy hirtelen tűnt el. Először szerintem nem is vettem észre, hogy aznap nem voltam rosszul. Valahogy csak később tudatosult, hogy mintha már nem lennének rosszullétek :) Ja, és kb. a 16. hét környékén múltak el. Azt mondják, hogy akkor biztosan elmúlik, amikor kezded érezni a baó mozgását. Én mondjuk a 22. héten éreztem csak és a rosszullétek előtte már elmúltak, de hát mondanak ám mindent.....szóval nyugi!!! Minden rendben lesz!! :lol:

zsibi: de jó!! Akkor csak így tovább a szexxel :lol:

kimma: bizony szalad az idő :) veled mizu?

eperke? te hogy vagy?

tücsi: hát akkor megy a drukk, hogy valaki lemondjon a szülői jogokról.....

annus: nekem írd be lécci, hogy jövő héten UH és nődoki kontroll is lesz.
lei
 
 


Most annyira nem izgulok a rosszullétek miatt, csak kiváncsi voltam a tapasztalatokra.

Zsibima, most nagyon irigykedek. Én állandóan kívánom a sexet, de hát ugye nekünk ez most tabu. Úgyhogy használd ki, mert hamarosan neked is "kényszerpihenő" lesz. :wink:

Jövő héten szeretnék venni magamnak egy kismama nadrágot, mert bár fogytam, a gatyóim elég kényelmetlenek és az egy nadrág választék meglehetősen unalmas, még akkor is, ha többnyire itthon vagyok. De már nagyon várom a vásárolgatást. :D

Merszi, a doki miatt nem aggódom, azt hiszem nyomós okom van rá, hogy elmentem és azt tettem, ami szerintem a legjobb nekem és a babának. Max azt nem tudtam, hogy őneki kellett volna elküldenie. Egyébként szerintem csak fáradt volt az éjszakázás után. :wink:

Kép
wruska
 
 


Sziasztok Lanyok,

Zsibi: Figyeld meg, majd most fog ossze jonni a baba. Szerintem nagyobb az esely ha nem gorcsol rajta az ember.

Wruska:
Jol tetted, hogy elmentel, legalabb tuti hogy minden rendben van.

En ma megyek dokihoz, de csak vizsgalat lesz Ultrahang nem.
Oda majd jovo het penteken, 30-an megyek, bar az sem biztos.MErt a szuleszno elszamolta heteket. Elvileg tarkoredoszuresre kellene akkor mennem, amit a betoltott 12. het utan csinalnak. Az elso magzati UH alapjan viszont akkor csak 11 hetes es 5 napos lesz, szoval lehet, hogy egy hettel el lesz csusztatva.
De az meg meg olyan messze van.

Na mindegy estere minden kiderul.

Amugy jol vagyok, nekem csak este van hanyingerem, de ugye hanyni soha sem tudtok, igy most sem. Amugy annyira nincsenek nagy rosszulletek, remelem azert minden rendben van.
De ha el kell tolnom egy hettel, akkor lehet kiharcolok egy UH-t ma.

Kép
eperke25
 
 


Wruska!

Tudtam én hogy minden OK lesz :wink: :wink: :wink:

Nekem fokoztosan múlt ek a rosszullét...Elején egész nap émelyegtem,később már csak este,aztán elmúlt...
De ez nem mérvadó mert van aki egyátalán nincs rosszul...NO PARA!!!

Kis Mazsolám kinnt alszik a teraszon és 20 percenként kiesik a cumi a szájából és követeli :wink: :lol: :wink:

Tücsök!

Pont ma volt az RTL-en a Csak csajok-ban az örökbefogadásról...egy Civil Szervezet képviselője beszélt erről,hogy van nyílt meg titikos..stb...Náluk tényleg gyorsabb mint az Állami.Figyeld meg,lesz egy örökbefogadott babátok és akkor fog összejönni a saját :wink: Sok ilyenre van már példa :wink:

Annus!

Most fog összejönni a picúr :wink: amikor úgy érzi az ember hogy se idő,se energia...általában így szokott lenni :wink:

Zsibima!

Ez rád is érvényes!Önfeledt szex :wink: egész nyáron és baba lesz :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Köszi Panni!

Nem tudod véletlenül, hogy melyik Alapítvány volt az? Bölcső v. Gólyahír?

Pusszantás a kis mazsoládnak!!!

tücsökbogár
 
 


Tücsi!
Pont lemaradtam a műsorról ma reggel,sűrűn nézem...ha tehetem,inkább így mondom.
De itt olvashatsz róla,bár nem sok minden derül ki http://www.rtlbulvar.hu/cikk/167857

annus11
 
 


De az kiderül h a Gólyahír :lol:

annus11
 
 


Köszi Annus! Megtaláltam.
Mi nem hozzájuk adtuk be, hanem a Bölcsőhöz, de erősen gondolkozok rajta, hogy bejelentkezünk a Gólyahírhez is. Csak az a baj, hogy már 400 fölött van náluk a várakozó párok száma.

tücsökbogár
 
 


Tücsi!
Nem tudhatod!Lehet h a 400ból pont ti lesztek szimpik egy kismaminak! :wink:

annus11
 
 


Eperke: Engem is most küldött a dokim a tarkóredő mérésre, de hétfőn azt mondták az uh-on, hogy majd csak hétfőn menjek vissza, úgyhogy még nekem is türelemmel kell lennem.
Szerintem, ha meg tudod oldani, akkor menj el te is uh-ra, nézesd meg a babót. Egyébként mi is egy pár nappal kisebbek vagyunk, valószínű nem papír szerint estem teherbe. :wink:

Tücsi: szerintem ha nem gond, akkor inkább több helyre jelentkezz be, akkor az esélyek is növekednek. :lol:

Annus, ez neked most hanyadik szemeszter?

Merszi: neked is jön a vizsgaidőszak nem? Vagy te már végeztél?

Kép
wruska
 
 


Wruska!

Én már a következő sulit keresem!

Januárban végeztem a sulival! Már csak a szokásos tortúra jön. A sulinak köszönhetően a munkahelyen előléptettek, és a nyár folyamán tiszté avatnak. Nagy hasam már nem lesz, pedig úgy képzeltem, e szép napon pocakos leszek.
merszi
 
 


Merszi: A tiszté avatás csak metafóra, vagy tényleg valami szervnél vagy?!

Kép
wruska
 
 


Tényleg! Nem poénból írtam!!!!
merszi
 
 


Bp-en nagy "csidadratta" és svédasztalos vacsi mellett fognak felavatni!!!
merszi
 
 


Gratulálok, jó kis buli lesz, az tuti. Nekem a rokonságban van katona és rendőr is:)

Kép
wruska
 
 


:)

Tuti jó lesz , a tavalyin is ott voltam mint szervező...idén már résztvevő leszek!
Akkor van 1-2 egyenruhás rokonod...)Én nem hordom az egyenruhám... Nekem nem kötelező.
merszi
 
 


Tesóm HŐR:), úgyhogy neki kötelező.

Kép
wruska
 
 


Wruska!

Mi az hogy HŐR?? :oops:

Tücsök!

Igen,a Gólyahír volt :wink:
Nagyon szimpi volt a nő aki képviselte őket :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny!

HŐR=határőr
merszi
 
 


Bocsi, én már megszoktam :oops: hogy rövidítünk.

Kép
wruska
 
 


Wruska?

Hogy tudsz fentmaradni ilyen sokáig? Én amikor kismami voltam 8-kor már ragadtak a szemeim, és el is tudtam aludni... :lol:
Nekem most muszály mert ügyeletbe vagyok "iccaka". :twisted:
merszi
 
 


Úgy,hogy reggel átalszom a hányingert (szal 9 körül kelek fel), aztán délután is alszok, kb 1-2 órát. :) Már álmos vagyok úgy egyébként, csak most lett vége a BL meccsnek és azt néztük. Már megfürödtem, már csak apát várom, mert szeretem, ha együtt fekszünk le aludni. :lol:

Kép
wruska
 
 


Ok! Akkor jó éjt! Én majd reggel fekszem le... :lol: kb 7-1/2 8-kor , és lehet, h együtt kelünk... :P
Jó éjt!!!
merszi
 
 


Nyugodalmas szép éjszakát neked is.

Kép
wruska
 
 


Sziasztok!
Akkor jó reggelt,itt a reggeli műszak!

Hát nekem még van 1-2 év a suliból,majd meglátjuk h mennyi! :wink:
Az én páromnak is volt tisztavató,csak neki a vasúttörténeti parkban!Mivel vasutas :lol: tök jól be voltak öltözve!És ott is ilyen svédasztalos nagy zabálás volt,meg pezsgő meg minden!

annus11
 
 


Kép Kép

Hajniról tudtok vmit?Vagy henka??????

annus11
 
 


Annus!
Én 2009. áprilisban szeretnék szülni (az augusztusi lombikkal úgy lenne jó)
Pussssz a táblácskáért!

Hát Hajni tényleg nagyon eltűnt! Mióta visszaért Angliába, csak egyszer jelentkezett be, hogy sok a dolga, de az már hetekkel ezelőtt volt. Remélem, hogy azért sumákol, mert nagy hírrel akar hozzánk berobbanni! :wink:

tücsökbogár
 
 


Tücsi!
Ti védekeztek?Vagy mi?Úgy gondoltam h hátha bejön egy spontán baba :lol: Egyébként a hosszú ciklusom miatt a február nálam is kiesik...bár ha nem lezs túl hosszú,akkor még pont beleférek :wink:

Hani!
Ha ilyen jó hírrel jönnél,na jó megbocsátunk.....Mi is szeretnénk örülni!!!

annus11
 
 


Annus!
Nekünk nem kell védekeznünk. A leghalványabb esélyünk sincs spontán babára.
Nyugodtan törheted előttem az utat, nem fogok megsértődni ha beelőzöl. :wink: Szóval hajrá febr. vége, március eleje!!!

tücsökbogár
 
 


Csajok! Azért valakinek csak bejön a május is!!!

Tücsi! Még véletlen véletlenke se lehet??? Csak a lombik jön be? Az én unokatesóm 10 évig jóformán nem mensizett, aztán elment a dokihoz, h olyan mintha terhes lenne. Az meg kiröhögte....3 éves a kicsi lánya! Ilyen se jöhet szóba nála?

Ha nem, akkor hajtunk továbbra is a tavaszi-nyári babára. Akkor már nem kell annyira takargatni őket a hideg elől !!! :lol:
merszi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?