Sziasztok!
Húú, jó sokat írtatok, mióta nem voltam.
Itt voltak anyukámék néhány napig, most mentek el. Gyorsan visszaolvastam, de nem ígérem, hogy mindenre tudok reagálni...
Viki, nagyon édes Lackó! Már tényleg lassan kinn lesz, nagyon gyorsan el fog telni az a pár hét. Pláne, ha ilyen jövős-menős heteid lesznek.
Sensi, én is beadatom Csengének a bárányhimlő elleni oltást. Már néhány hónapja készülünk rá, csak mindig közbejött valami: megfázás, elutaztunk, aztán meg vártuk, hogy legyen új doktornénink, hogy egyúttal vele is megismerkedjünk. De szerencsére már van, úgyhogy talán jövő héten valamikor eljutunk hozzá. Ha nem jön közbe megint valami.
Rubinita, nagyon édes Ruben a járgányon! Mi a hordozó után már 9-18 kg-os, normál autósülést vettünk. Ha stabilan ül a gyerkőc, akkor nyugodtan bele lehet ültetni, és ha kilát a kocsi ablakán, akkor fogja élvezni. Sajnos, nálunk ez nem így van (sportülések vannak, alacsonyabbak, mint az átlag), és csak most kezd el igazán kilátni Csenge az ablakon. Úgyhogy nálunk nagy feszengés van az ülésben...
Szerintem nézz törésteszteket, az sokat segít a döntésben. Bár ha márkás és új, akkor nagyot nem tévedhetsz.
Anita, nagyon jó a cukrod. Nem is értem, miért ijesztgetett a védőnőd...
Csipisz, üdv köztünk. Gyere gyakran, aztán nemsokára személyesen is találkozunk, mert Viki megígérte egy könnyelmű percében, hogy szervez nekünk talit.
Már nem sok ideje van rá.
Kriszti, remélem, jól vagytok, és tudsz pihenni is a lányok mellett!
Rólunk annyit, hogy az afp eredményem jó lett, hétfőn megyek uh-ra. Remélem, ott is minden OK lesz, és kiderül, hogy lány v. fiú.
Csenge jól van, bár mostanában olyan hisztiket csap elalvás előtt, hogy néha igencsak a türelmem határán járok. Azt hiszem, azért van, mert most jött rá arra, hogy már soha nem lesz cici. Még szokta kérni elalvás előtt, de megbeszéltük, hogy "csak azok a kisbabák kapnak, akiknek nincs foguk, és nem tudnak járni", ezt ügyesen el is mondja mindig, de azért szerintem még nem dolgozta fel, hogy nem szopizhat többet. Mindegy, ezen is túl leszünk egyszer.
Na, elég volt belőlem mára....
Sziasztok