Sziasztok, gyorsan adok életjelet magunkról, továbbra is a férjem gépéről, úgyhogy elnézést, ha mellégépelek.
Én továbbra is beteg vagyok, hiába szedtem az antibiot.
Most néhány homeopátiás szerrel próbálkozom. Pluszban még afta is lett a számban, afta mindenit, de szerencsétlen vagyok!
Férj: legyintős smiley. Holnap 2 napra Angliába utazik.
Eszti jól van, szerencsére, bár taknyos továbbra is, de a dokinéni szerint ez a fogzás miatt van. Bár foga még nincs, de alul az ínye már tényleg nagyon be van durranva.
Rizzsel sűrített gyümölcsöt pont ma evett először, és a DM-ben vettem nem HA tejpépet is, azt is kipróbáljuk hamarosan.
Játék: nálunk az építőkocka a nyerő: anya épít, Eszti rombol, anya megtapsolja, Eszti büszkén vigyorog ezerrel.
De a képeskönyveket is szereti, bár sokszor a szájával szeretne lapozni...
Kriszti, nagyon ügyesen Eszik Nadin! Nem lacafacáztok! Csak így tovább!
Jolka, a fiókák gyönyörűek a képeken!
Mogyo, Ágika tüneményes továbbra is.
Móni, hű, de jó lehet a kertben!
Hajni, jobbulást neked, remélem meggyógyulsz a nyaralásig.
Jutta, tetszett a szösszeneted a GYED-ről, egyetértek. Látom, szarok bele, szól a zene alapon jól el is költötted...
Timi: Bibuka jól belendült! Nagyon szépek a kislányaid. Nyaralás: szerintem nem tudom.
Lányok, ki milyen babakocsiban sétáltat? Mi a hordozóban nyomjuk, azaz nyomnánk, mert újabban csak óbégat benne. Szemmel láthatólag uncsizik. De szerintem még kicsi a sportrészhez, magától még nem ül.
Most, hogy férj nem lesz, nem fogok tudni írni, de amint hazaér, ismét lecsapok a gépére. Mosanában Müller Pétert olvasok intenetezés helyett.
Juj, holnaptól milyen sz@r idő lesz, jó kis tavaszunk van...