Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Timi:
állítolag a dm-es tápszer jó. de a tescoban a milupa milumil is iylen 1700 körül van.

HA tápi:
amíg a doki felírja. :) de 6 hónapos korig szokták ezt , ha nincs valami speckó indok. nálunk Marci miatt és a sok allergia miatt 1 éves korig ezt kap Lilla, Marci végig ezt kapta. Szval sztem beszéld meg a dokival. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Hajni, akkor gyorsan kuráld magad...én dokit javaslom, hát add valami gyorsan ható csodaszert. Azért tényleg nem lenne jó, ha tönkre tenné a nyaralásotokat.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

a tápisat Editnek írtam, csak kicsit szétvagyok. :roll:

Kép
Kép
h@jni

Hajni, tápinál mi az, h végig?

Kép
an°°di

Andi: 3 éves korig. :lol: De Marcim olyan 1.5 éves kora óta nem issza meg, de ha meginná akkor még most is azt kapna.

Kép
Kép
h@jni

Jolka:
hiába megyek dokihoz, tudod h most nem adnak gyógyit csak ha tüdőgyuszid van minimum. :twisted: :twisted: vírus és szedj c vitamint és kész. :? nekem ismerős doki ír fel augmentint így ha nagyon itt a vég azt veszem be. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Timi:
nem is írtam, megvettem végül a kisházat, holnap érkezig meg elvileg. :wink: Tökjóó, Marci szülinapját még a nyaralás alatt ünnepeljük, itthon meg várja a házikó.
de www.ugralo.hu
itt néztem neki ugrálóvárat, nagyon jó áron vannak, ezen is elcsábultam. :wink: de ezt majd legközelebb.

Kép
Kép
h@jni

Öööö, minek is jöttem? :roll: Játszunk, ami eszembe jut, eszünk, amit eszünk... Szakirodalmat meg nem olvasok, nem tom meddig "kéne" ízekkel ismertetni őket, van-e ennek határideje? (Ezzel kicsit ellentmondásos, h míg kb. 20 éves koromig utáltam az olajbogyót (szélsőséges íz) most imádom. Pedig tuti, h nem ezen nőttem fel... :roll: Akkor, h is van ez?)
Ja, tudom! Hajni! Gyógyulj meg! Akinek ilyen sérója/tolla van, az nem lehet beteg! :wink:
Timi! Na nehogymá' egyszer éljek ezzel a meghívással! :wink:

Kép
ermoni

Hajni jobbulást! Nehogy már betegen menjetek Egyiptomba!!! Gyorsan meggyógyulni! Köszi a HA infokat:) :)

Jolka, édesek a srácaid! Na igen, én még őket nem is láttam nagy fotón! Cuki a Manó és a Tesó is! Látom bátyóka szeret sárban dagonyázni:) Na meg öcskösnek jó kis combizmai vannak:) :lol: kis formás!!!

Én annyira jót ettem ebédre, mmm most meg kómázok jobbra és balra, pedig lenne mit csinálni még a házban. Léni úgy néz ki nem fog ebéd után aludni:( nem baj, csak ne hapcizzon! :)
Vendég

én még csak annyit, h vannak új képek. ha még nem unjátok :oops: én nagyon bele vagyok esve a kölykökbe. :lol: bár, ahogy most Huba nyüszít :roll: :wink:
na, el
csá :arrow:

Kép
an°°di

Lehet, hogy a kettős fronthatás miatt is vagyok ilyen kába tyúk:)?

Kiülök a hintaágyba néhány percre, ameddig Léni engedi:)
Vendég

Sziasztok!

Rendben van a csaj voltunk a dokinál!
Valszeg még attól is folyik az orra ,hogy alakul az orrmandula meg felül jön mindkét foga!

Kriszti: nem gáz ez a jó ,hogy igy tanul állni meg menni és pont ezért nem szabad rájuk kiscipőt adni!
Mert az egyensúly érzék is alakul neki!

HA: nekünk azért irta fel a doki mert igy olcsóbb a táp! :oops:

40000 ft gyedet kapok!(sirós szmájl)

Qva kevés , basszus!

Jolka: de édesek a fiúk!

Hajni: én tutira mennék dokihoz főlleg ,hogy mentek nyaralni!

Kép

Kép
mogyoland

Játék: kukucskálás ezerrel és tapsi tapsi mamának holnap meg a papának!
Ja meg ha egy kicsit morogva mondod ,hohgy hááááááááááááá, akkor ő is mondja!

Kutyázni meg cicázni is szeret!
Ja meg leveszem a cipőt és megszagulom akkor mondom ,hogy " de büdi " és nevet rajta odatartom neki is ,hogy szaguld meg és elforditja a fejét és nevet!

Kép

Kép
mogyoland

Mogyo, tök vicces mert Léninek is azt szoktam mondani, hogy

"Hm ennek a kislánynak tisztára büdi a lába!" erre hangosan kacarászik, annyira tetszik neki :lol: Anya meg ki van hogy mit büdizem, pedig Léni nagyon tud büdibogár lenni:)

Hogy siekrült a chilis husi?? Apának ízlett.

Na én rántott gombát csináltam, hozzá rizi-bizi és sült hagymakarikák, no meg paradicsomsali jó sok újhagymával! Isteni! Utána pedig habos kávé :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bibunak van még egy foga,egy szemfog :shock: fent
és jön még 2 v3 nemtom mert nem engedi megnézni,de ezek szerint nem sorba jönnek :shock:

most csak ennyi :-)
Vendég

vagy 2ik metsző :roll:
Vendég

Kikuka, rizspépet főzöm is és készet is fogok neki adni, csak még nem váltottam ki. Saját gyártmányt jól szét kell főzni, boltit meg gondolom utasitás szt. Asszem Milupa HA, én naturt kértem, hogy a főzit is lehessen vele dúsitani.

Kati, ha krumplival sűritesz, akkor annak sztem nincs túl nagy tápértéke.
Nagggyon vagggány az új avatar! :wink:

Gabci, Ádi olyan édes a fürcsis képeken, jó, hogy igy szeret fürdeni. Pankát tegnap betettük a nagykádba, de nem jött be neki. A kiskádban is inkább csak elvan, de nem pancsol nagyon.

Ciripke, milyen az a kinti játszószőnyeg? :shock:

Móni, kész a babatakaró? Lassan az érettségi blúzát kéne himezned :lol: Kacsa jó lett?

Ágika már copfban nyomja, ejha, de nagylány már!

Jutta, te kiraboltad a helyi bank automatát vagy a férjed odaadta az arany amex kártyáját? :lol: Nem semmi termés, akkor most lesz mit felvenni a családnak!

Timi, Majci tündérszép továbbra is! Én sóbarlangba vinném, talán az a legcélzottabb!

Kriszti, ha délben ebédel Nadin, akkor ne dúsits. Én azért dúsitok, mert kb fél 11-kor tizóraizik Panka, de csak 2 - 1/2 3 kor ebédel, mert ő igy alszik. Délben még nem éhes, 1-kor viszont már alszik.
Mi Pankával azt játszuk, hogy egy dobozba beteszek egy csomó kisebb játékot, ő meg kipakolja. Aztán visszatesszük, és újra kipakoljuk. Meg guritjuk a labdát egymásnak, azaz egyelőre inkább én guritom neki, az ő kezéből meg véletlenül kiesik és hozzámgurul :lol:
És hintázunk a kertben, kukucsolunk a kiságyban. Nagyon szeret könyvet nézegetni, én rendesen elolvasok neki mindent, ügyesen lapoz, nem hiszem, hogy ez nagyon tudatos, mégis lapoz. Meg még sok mindent, ami épp eszembe jut.
Nadin és a Lactina :lol:

Jolka, Ákos lassan a babakocsit is kinövi :D Manó meg jól összesározta magát! Nade majd az ariel! :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Edit: hát nem tudom de pl :Ágika mikor megizzad igaz hogy besavanyodik neki is! :lol: Tehát van mikor tényleg büdi!

Timi: te jó ég bibuka belendült fogzással! :shock:

Zsuzsa: hát nem tetszett ám neki a copf!De csak proba képpen raktam fel neki a csatot! :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Ja a húsi izlett neki még apukámnak is adtam belőle!

Kép

Kép
mogyoland

Játszikálni mi is szoktunk?)

1. Kukuci játék (=kukucs)
2. Könyvtépés (gumi csipogós könyvek, általában én kezdem el csipogtatni, Léni meg tép-rágja és nevet hagosan)
3. Üssed-üssed-üssed játék, mindent üt-vág, az asztal de szetné a klaviatúrát is.
4. Asztalról való leseperés, bármit amit csak elér és élvezi, ha én visszapakolom, olyankor beindul a romboló gépezet nála.
5. Tükrözés, imádja a tükröt tapickolni és bámulja magát és engem.
6. Ágyon forgatás, jobbra és balra.
7. "Jössz Anyához"- játék, ilyenkor a hátán fekszik és emelkedik fölfelé, könyékkel támaszt és már a lapockái is a levegőben vannak. Fel akarna ülni, én meg közben hívogatom magam felé..

Hm most hirtelen ezek ugrottak be! Ébresztem őslényes lányomat, mert még mindig durmol, de lehet,hogy a nátha is nyomja szegénykét, ma sokat csucsuzott és kómás is...
Vendég

Sziasztok, gyorsan adok életjelet magunkról, továbbra is a férjem gépéről, úgyhogy elnézést, ha mellégépelek.

Én továbbra is beteg vagyok, hiába szedtem az antibiot. :( Most néhány homeopátiás szerrel próbálkozom. Pluszban még afta is lett a számban, afta mindenit, de szerencsétlen vagyok!

Férj: legyintős smiley. Holnap 2 napra Angliába utazik.

Eszti jól van, szerencsére, bár taknyos továbbra is, de a dokinéni szerint ez a fogzás miatt van. Bár foga még nincs, de alul az ínye már tényleg nagyon be van durranva.

Rizzsel sűrített gyümölcsöt pont ma evett először, és a DM-ben vettem nem HA tejpépet is, azt is kipróbáljuk hamarosan.

Játék: nálunk az építőkocka a nyerő: anya épít, Eszti rombol, anya megtapsolja, Eszti büszkén vigyorog ezerrel. :) De a képeskönyveket is szereti, bár sokszor a szájával szeretne lapozni... :)

Kriszti, nagyon ügyesen Eszik Nadin! Nem lacafacáztok! Csak így tovább!

Jolka, a fiókák gyönyörűek a képeken!

Mogyo, Ágika tüneményes továbbra is.

Móni, hű, de jó lehet a kertben!

Hajni, jobbulást neked, remélem meggyógyulsz a nyaralásig.

Jutta, tetszett a szösszeneted a GYED-ről, egyetértek. Látom, szarok bele, szól a zene alapon jól el is költötted... :-D

Timi: Bibuka jól belendült! Nagyon szépek a kislányaid. Nyaralás: szerintem nem tudom.

Lányok, ki milyen babakocsiban sétáltat? Mi a hordozóban nyomjuk, azaz nyomnánk, mert újabban csak óbégat benne. Szemmel láthatólag uncsizik. De szerintem még kicsi a sportrészhez, magától még nem ül.

Most, hogy férj nem lesz, nem fogok tudni írni, de amint hazaér, ismét lecsapok a gépére. Mosanában Müller Pétert olvasok intenetezés helyett.

Juj, holnaptól milyen sz@r idő lesz, jó kis tavaszunk van...

Kép
waterlilly

Hogy tudtok ennyit irni egy nap alatt???????

Ezt az oldalt átolvastam, igyekszem a többit is.

Nálunk is megy a "büdi láb" játék, Barnu is játsza vele. Imádom szagolgatni a lábát!!!! :D

Zsu! Kültéri játszó aminek olyan orkánszerű anyagból van a hátulja.
http://www.babamooncollection.hu/termek ... tegoria=23
bár a hátulja nem látszik!

Tudjátok hol voltam ma Marcival? Pedikűrösnél. Gyalog mentünk, 9-kor elaludt a babakocsiban, 10-re mentünk és 11-ig aludt! Csak a llakkozásra ébredt fel. Nem tudom köze van-e hozzá, de reggelire egy számomra újdonságot kapott. 250 ml-es tetrapackban van, azt hiszem nestlé, tej alapú, de van benne gabona megy egy kis gyümi iis. Jó illata van. Be is nyomta az egészet! Lehet hogy ettől kábult be?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Mi is apa nélkül vagyunk!

Andi!Az ikerek megint nagyon édesek a képeken, nálunk Apa is mindig megnézi a képeiteket.
Nekünk is olyan kombidresszünk mit Nektek.

Móni!
Bébé comfort gyerekülést vettünk ugyanis nekünk ez volt a legpraktikusabb, mert nem kifejezetten családi kocsink van és hátul nagyon szűk a hely.

Mi már" sportosítottuk" a babakocsit és csak ülve sétálunk fekvés akkor van ha elalszik a kisasszony.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Ciripke, vagány vagy, na, mindig is mondtam én! Én ilyeneket nem merek Pankával, félek, ha felébred, akkor sir.
Van nálatok ilyen játszószőnyeg?

Most komolyan büdi a gyerekek lába? Mert Pankának is néha olyan kis savanyú szagú. Hogy lehet ez?

Prücsi? Mi lett az éjszakás műszakkal? :wink:

Macsek, nem dobnál egy sms-t Kat-nak, csak hogy minden ok-e?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi: mekkora arcok ezek a gyerekek! :D Nagyon mókásak és olyan csibész mindkettő!
Hubának lassan vissza vághatod a frufruját! :wink:
Anett: gyógyulj meg hamar!
Nálunk a Pierre C sporttá van alakítva, így nyomulunk. Mostmár teljesen stabilan ül Ádi és hogy mindent lát, szereti a sétát. ( nagyon fáradtnak kell lennie, hogy bealudjon közben)
Hajni: jajj, gyógyulj meg hamar! Tényleg! Lilla eszik rendesen?
Kriszti: sztem sem kell dúsítani a gyümölcsöt. majd észre veszed, ha nem lesz elég tápláló Nadinnak. Tök jó, hogy így belendült a kanalazásba.
Nagyon ügyesen áll. A párna barikádot nem kapja szét egyébként?
Oscillot fél fiolával feloldok, bele a teába. Ha kezd náthásodni akkor 1x. Ha nagyon náthás, napi2x 3 napig.
Az ökölbe szorított talp és lábujjhegyen állás sztem is rendben van.
Mogyo: én meg úgy tudom, hogy az éppen járni tanuló babára is kell cipőt adni, de a gumis, vékony talpút, hogy érezze a talajt.
Jolka: Manó milyen ruhában van a sáros képen? Ákos mennyit változott. Édesek mindketten
Timi: jól beindult Bibuka is fogzásban!
Hát csajok, tudtok élni! Mindenki jobbnál jobb kajákat írogat és eszeget. (holnap resztelt májat csinálok) Én meg most olvasgatom és mindjárt fölfordulok olyan éhes vagyok! :twisted: Tegnaptól indult a nem vacsizom project.
Edit: igenis lehet büdi egy ilyen pici baba lába is. Tanusíthatom! :D

Kép
Kép
gabcii

Jutta! nem beszéltünk össze, de szerintem egyendvd-nk van. ma leptem meg vele magam a dm-ben egy ezres volt. én a hasat meg a popsit csináltam csak meg, de lábsúllyal! :lol:
És múlt héten a jessicában (amit gödöllőn gyártanak) a kiárusitáson beújitottam 2 aerobicnacit! Ja meg Bettinek is vettem egy szerkót az oviba tornára. anyagilag nem érte meg, de olyan édi a kis popija benne! vasárnap meg a buyway-ben 3 nacit az s oliverben. Arra gondoltam egyszer együtt is átmehetnénk? Jutta, Zsu, rátok gondoltam! már csak pár fölső kellene.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Timi! én a Mártára szavazok, mert az nekem pl használT. Attól mondjuk a többi is jó lehet!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ma is olyan jól elvoltunk a játszótéren. Ádi imád hintázni, én meg őt amikor hintázik ( persze nem csak akkor)
Utánna tescoztunk. Annyira jó kedve volt. Dumált, és vigyorgott mindenkire. Oda is jött egy nő és megsimogatta az arcát, hogy milyen aranyos. nekem meg kedvem lett volna odaszólni, hogy " letöröm a kezét mindárt" Én nem tom, de idegen kisgyereket csak úgy nem jutna eszembe megsimogatni.
ÉS, a 2. fog is áttört. Szal, ez a nyűgösség és nem evés tárgya.
Jobban megviseli, mint az első.
Ciripke: Marci hányszor alszik 1 nap?

Kép
Kép
gabcii

Most van egy darab, de holnap rendelek taftoysokat. Rendeljek?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke!

Jól nyomod. Lábsúllyal mi...?
Nem elég neked az 1 kezes 8-9 kilós kézi súlyzód? :P
Csajok!
Én nem tudom rávenni magam a tornára. Életemben nem voltak még ilyen vállaim. El is mehetnék pankrátornak! :evil:

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Nem olvasta senki, vagy nem akartok válaszolni????? :roll:

Ad valaki chaomilla vulgaris 9 ch-t a gyerkőcnek? Hogy kell? Szerintetek jó?

Lehetséges, hogy a foga miatt többet kakil (BOCSI!) Ádám. Tegnap kb: 4 x :shock: :shock: :shock:

Kriszti: Milyen az a Nuby pohár?

Szerintem nem baj ha Nadin lábujjhegyen áll. Nekem vlaki azt mondta, hogy akkor se kell megijedni, ha kicsit csámpásan megy.

Ma főztem Ádámnak rizst egy kis almával meg husival. Nekem nem ízlett, de ő túrta befelé.

Ciripke: Marcinak vettél már valamit lagzira? Bár neked biztos könnyebb, mert ott vagy a boltba. A HANGÁRBA vettem neki 690 FT kisinget (ha valami gikszer történik). Meg Aszódon néztem inget nadrággal ami tényleg elegáns. De csak hosszú nadrág van.
Magamnak is vettem végre ruhát, úgyhogy jól elidőztünk!

Nálatok nincs valami rövid gaytó ami kicsit elegáns?
Vagy esetleg honlapotok?

Kép

Kép
ádibaba

Ciripke, még ne rendelj, a héten teszteljük a kertben a habtapit, elivleg az is vizálló, ha az bejön, akkor nem veszek.
Közös váráslásban benne vagyok! Én a héten vagyok még, aztán elutazunk, de várjatok ám meg!!!
Torna lábsullyal??? Mazohista! :lol: Kiváncsi vagyok holnap fel tudsz-e kelni az ágyból :lol: :P

Gabci, Ádi tényleg nagyon szép kis baba, nem csoda, hogy másoknak is tetszik. Az viszont tényleg fura, hogy csak úgy megsimogatták. Tőlem meg szokták kérdezni, hogy szabad-e és akkor is csak a lábát simizik meg. Azért vedd ezt bóknak! :wink:

Nálunk ma rakott krumpli volt.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

GAbci: Hát én is láttam rólad képet! Szerintem nem olyan vészes :D Csak akkor gáz, ha elmész egy boltba és mindenhol 50 kilós szuper babyk-re lehet ruhát kapni.

Vasárnap 2,5 órán keresztül sétálgattunk a Váci vásárba (nem kicsi) és semmit nem vettem magamra (lagzira akartam vásárolni).
Mindenbe úgy néztem ki mint egy anyatehén. Vagy a fél csöcsöm lógott ki belőle.

Jutta: Dorkával tornázol? VAgy mikor alszik?

Kép

Kép
ádibaba

hi

ezt vettem a drapp helyett,ennyiért jó nem ?
http://www.teszvesz.hu/item359854823_gr ... elmes.html

és iyen de jó lenne nekünk,árat nem látok,gondolom milliók,ez asszem megoldaná a problémánkat
http://www.sokabin.com/?q=hu/termekeink

hát úgy néz ki Parajdnak lőttek,tengerpartnak is,asszem nem fog menni,mert a Balcsin az 5 nap fixálva van.Asszem Mátr alesz vagy veszek 20 tonna sót és kiszórom

Gabci
gratula a fogacskához,szegény Bibus is meg van miért nem tud aludni a balga anyja meg nem vette észre csak amikor már kint volt.

ne is mond a kját valami meghajtotta az egész családot,majdnem a könnyem is hullott,erre jön Maja:nekem is fájt a pocim,it volt egy bogár ,a fürdőbe ,az csinálta hogy kakilni kelljen :-)

Ági
15 chás hígítást szoknak ajnllani ált. ,de én annak sem tusom az adagolását

Ciripke
meddig voltál a Mátrába?és csak ott szívtad a levegőt?és pikkpakk elmúlott?vag yhogy volt ez

mikor tornázol???éjjel???

Anett
afta mindenit :-) bocsi :lol:

jobbulkást

gondolom a kocsitok több fokozatba dönthető,rakd nem teljesen ülőre és akkor jobban bejön Esztinek is

Mogyó
nálunk se nyerő a copf,de én már esküszöm nem tusom mit csináljak a hajáal,hátul tiszta meleg kiütés a nyaka,pedig egy szál rövidújjú bodíba van meg naciba,rövidet nem adok rá mert így is tiszta piros a térde

részvétem a gyedhez,tesót mikorra tervezitek?vag ynem lesz? ha igen szólj :-) súgok valamit

Mónikomolyan mondom,meg akinek van kedve és erre jár vagy célzottan idejön :_) gyertek búcsúba vagy csak úgy :-)

Ebi is megígérte hogy eljön :-)
jah meg Gabci is :-)

Hajni
én leomndtam a kisházról egyenlőre,féltem a so galambszartól,meg a helyen ahol lehet kint van a csúzda,homokozó és jön a medence,nagyon nem is tudnám hova rakni :-(

gyógydrukk neked

Jolka
jajj de nagyon édesek :-) és mennyire nem hasonlítanak egymásra:-) nem?

mivel mosol?tide superrel?úgy feltud idegesíteni ez a szöveg hogy szuper anyukáknak :twisted:
Vendég

Nehogy azt higyjétek könnyű beszerezni izléses elegáns fiú kisruhát! Általában nagyon gagyik vannak és az is drágán. Marcit nem visszük az esküvőre, mert szeretnénk sokáig maradni és nem gödöllőn lesz!

Bettinek vettem egy halványrózsaszin ruhát az esküvőre, de itthon jöttem rá, hogy térd fölöttig ér. szerintetek fel lehet ilxet venni? Amúgy nagyon izléses. fehér harisnyával gondoltam, fehér cipővel. Láttam cipőt is, de nélküle nem mertem megvenni, 10e Ft volt! :shock: Persze tisztában vagyok az árakkal, de 2x fogja kb felvenni, az esküvőn meg anyák napján!

Zsu! Shoppinggal megvárunk!

Timi! gyerekek is voltak búcsúban apuékkal. Ettek vattacukrot :evil: , na jó egyszer kibirják. Barnu kéket evett és másnap kéket kakilt! :shock:

Honlap, folyamatban, csak nincs rá időnk! Rövid csini gatya? legyintős smile, de ha esetleg lesz szólok!

Timi! hát az kicsit durva volt, 6 hét szanatórium szabadság hegy, heti egy látogatás, mandulakivétellel nyáron. Majd 6 hét mátra influenzaszezonban, no látogatás! heti egy telefon, csomagok...stb. még ma is bőgünk anyukámmal, de jobb lett!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

én Marcival tornázom, meg a többiek is ott zsezsegnek. Lerakok egy nagy plédet. tegnap lábemelgetés közben etettem Marcit tápival, közben a naygok átmásznak alattam, szóval nem a legideálisabbak a körülmények, de muszály. Minden ruha rámjön, de nagyon punnyadt vagyok. egyik nap hordozókendőben nyomultam és a kirakatban megláttam, hogy kibuggyan tőle az úszógumim! :oops: :evil: a kajáról meg nem tudok lemondani és Marci miatt nem is szeretnék, még annyi tejem sem lenne!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok,

jó reggelt.

Timi:
Nekem sem lesz kisház. :evil: :evil: :evil: :evil:ugyanis a csaj akitól vettem átakart vágni, így mondtam neki, h köszi..
szval ma megrendelem inkább az ugrálóvárat és remélem, h 1 hét alatt ideért. :twisted: Ez a kisház jó áron lett volna, a többi nagyon drága, vagy gagyi, így inkább akkor már az ugrálóvár ennyiért.

jaa, ma kezdem az augmentint, már beszélni sem tudok annyira fáj..meg tegnap már Marci köhintett egyet, nem szeretném, h elkapja . így asszem inkább beszedem. :roll: :?

Lilly:
már mi is sportrésszel megyünk, ez fektethető, de én már ültetem is.

Kép
Kép
h@jni

Mi is már spotkocsival nyomjuk és imádja a csak!
Voltunk vásárolni végignézelődőtt és lóbálta a lábát annyira élvezte!

Timi: hát lehet lemondok mégegyről ilyen árak melett!Ennyiből nem lehet megélni!
Meg ha kimegyünk minek!(bocsi)

Andi Petrájának boldog hófordulót!

ÉS Pankának is nagyon boldog hófordulót!

Kép

Kép
mogyoland

Ciripke, igen, nagyon gáz egy 5 évesnek térd fölött érő ruhát felvenni :lol: Ne hülyülj már!
Cipő témát már én is sasoltam, a legkisebb cipők is 12e-nél kezdődnek, és milyen hamar kinövik őket!
Kék kaki?? :shock: Dúúúrva!
Én is nagyon punnyadtnak érzem magam, szóval csak irjatok a tornáról minél többet, hátha én is összeszedem magam. Nekem Béres A és C Crawford a nyerő, szülés előtt is arra nyomultam.

Asszem ma nem teszteljük a habtapit a kertben, szakad az eső :?

Reggelente BBC Prime-ot nézünk Pankával reggeli közben, olyan aranyos gyerekműsorok vannak! Nem azok a vibráló hülye rajzfilmek, hanem énekelnek, táncolnak, meg az angolok amúgy is olyan idétlenül énekelve beszélnek, szóval Panka jókat derül rajta :D Van teletubbies is :D És anya is gyekorolja egy kicsit az angolt, bár az igaz, hogy nem egy business english :lol:

Ma jön megint a szomszéd kislány mindjárt, délután meg anyukám.

Lszi irjátok meg, hogy kinek milyen főzelékek jönnek be. De ne csak annyit, hogy krumpli, hanem részletesen, hogy mi van benne (pl krumpli almával csirkehússal, stb). És csak azt, amit megesznek. Köszi.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Mogyo, ahogy a párod imádja Ágikát, biztos nem álltok meg egynél. Majd kint kicsit összeszeditek magatokat anyagilag, aztán jöhet a tesóprojekt! :)

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Őslényekkel alszik Léni az udvaron, tiszta kómás ezektől a gyószerektől, de szerencsére már kevesebbet hacizik!

Boldog hófordulót Panka babának!

Ma hajnalban megszületett egyik barátnőm lánya, Fruzsina, úgyhogy nyomulok is be a kórházba délután, utána meg sajnos nőgyógyászomhoz...de azon is túl kell lenni!

Főzelék, amiket Léni imád: zsenge répa+csirkemell, zsenge borsó+csirkemel, gesztenye+csirkemell.....anno amikor még főztem neki, tetszett a brokkoli+karfiol+répa+csirkemell, meg a répa+krumpli+édes alma..

Két hete csak boltit eszik, de már eljutottunk odáig, hogy megeszi az én gyümimet. Úgyhogy lassan csak visszatérünk a régi kerékvágásba (?)

Megyek teregetni:)
Vendég

Petrának is boldog hófordulót kívánunk!
Vendég

Jó napot!
Amikor felkeltem szakadt az eső, most meg süt a nap...
-Voltunk usziban, a gyerekem szinte végig bőgött. Király...
-Bevásároltam.
-Megfőztem az ebédet (sonkás-pesto-s spagetti nyami-nyami)
-Janka ügyesen tízóraizott, meg aludt az uszi után
én meg már most fáradt vagyok!
Már akartam kérdezni: miért jártok Ti ennyit nődokihoz? Direkt rákérdeztem a rokonynál, ha nincs dolgod (gyógyszer, spirál, folyás stb.), akkor a 6 hetes szülési kontroll után évente kell menni, mint egyébként is. (Én úgyis rühellem, h a turkálgatnak, így csak akkor megyek, ha muszáj.)
Csajok, ez a muszáj még mindig pontos j! Bocs, csak szúrja a szemem! :roll:
Zsu! Nem árulod el hová léptek le? (És vettem a célzást, neki kezdek az érettségiző hacukának!)
Azért lehet, h majd megmutatom a takarót (mert nyári, horgolt stb), bár a festményemért se lelkesedtetek vmi nagyon... :roll: Na mindegy, majd meglátom...

Kép
ermoni

Zsu, akkor is teszel rizspépet a főzibe, ha krumpli is van benne? Vagy csak az egyéb zöldségekhez?
Nálunk főzi nem sokféle volt eddig, de azért leírom:
- burgonya + at sk
- burgonya + alma sk
- burgonya + répa + at sk
- burgonya + répa + zöldborsó üveges
- burgonya + brokkoli sk
- burgonya + sütőtök üveges, ezt utálta, pár nap múlva próbálom az sk-t ebből, és vettem cukkinit is, azt is hamarosan.

Ági, én is 15 ch-t tudom, nappal negyedóránként lehet adni 5 golyót ha nagyon nyűgös, de én még csak éjszakára próbáltam, vacsi előtt 5 golyót. Jobban alszik tőle, mint amúgy. 3 x adtam eddig, de aztán elbizonytalanodtam, hogy valóban a foga-e a baj, ezért hagytam abba. Nem a foga volt végül.

Jolka, jók a képek!

Köszi mindenkinek a játszós válaszokat.

KépKép
kertikiri

Móni én igenis lelkesedtem a festményért!!! Nézdd vissza:)
Vendég

hi

Bibunak van 2 foga és 4 jön :shock: szegényke

vettem én is chamomillát

Maja meg írtó nagyot hisztizett és kaptt egy pofont :evil:
Vendég

Hajni
honnan a kartrtad a házat?és milyen ugrálót vettél?

Zsu
Bibi mindent rámköpköd
Vendég

Timi, a Gyermekvédelm tv. nagyon szigorúan veszi az efféle dolgokat...de szerintem ha elszakad a cérna, akkor biztosan mindenki odasóz egyet a gyereknek.

Annak idején én is kaptam sokat a fenekemre, pl. amikor már egy hónapja játszottam titokban a karácsonyi ajándékommal és lebuktam...:) Egyik barátnőm meg lelocsolta már többször a lányát hideg vízzel...hát ez is megoldás.

Mi a véleményetek a törvény szigorúsításáról?
Vendég

Timi:
vaterán egy csajtól, akciós áron adta, de csúzda nélkül, mint kiderült. :evil: :evil: :evil:
ugrálót pedig:www.ugralo.hu
és a bohócosat, holnap itt lesz elvileg. :wink:

na én ma már nem leszek, megyünk Marcival pestre bőrgyógyihoz.

Kép
Kép
h@jni

Móni, nemondmá, dicsértük a festményt, vagy nem? :roll: Lehet, hogy Edit állatkás falfesménye miatt átsiklottunk felette, pedig nagyon szép, hidd el! Azért a takarót reméljük látjuk! :wink:
Kehidára megyünk mi is.
Usziban voltatok már máskor is, nem? Akkor is sirt Janka? Lehet, hogy most csak fáradtabb volt, vagy nyügi ettől a hülye időtől!

Szegény Bibus, nem csoda, ha nyűgös!
És Majának használt a pofon?

Köszi az eddigi kajás válaszokat, látom azért a krumpli dominál! Várok még ötleteket!
És a köszöntéseket is köszi! :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?