Sziasztok!
Köszi a drukkokat. Túléltem. Szar volt, nah, minden kertelés nélkül. Nem terhesen sokkal jobban viseltem a terhelést.
Fú csajok!
Eljött az idő amikortól tessék nagyon vigyázni a meleggel és a császkálással! Én ma bevállaltam, gondolván hogy "mitnekem, fitt vagyok mint a fene!", erre csak az Árkád egyik padja mentett meg az elájulástól. Nem kellett sok hozzá, hogy a város közepén, 4 szatyorral összeessek.
Szekszuálás:
Nálunk sem a régi a helyzet, bár a nullánál azért meg nem tartunk. Nekem nincs kedvem kezdeményezni, meg akkor annyira nem is jó, ezért noszogatom apát, hogy legyen férfi és támadjon, ha kedve van.
Sajna a ráhangolódásra is kicsit több idő kell, a nabummneki hüvelyszárazság miatt nem megy.
Ez egyébként azért ciki, mert a Férjem pont ettől tartott a terhesség előtt, hogy nem tudunk elegendőt együtt lenni és meg fog romlani a házasságunk. A volt feleségével való kapcsolat romlásának is ez volt az alapja, hogy a gyerek alatt és után hónapokig semmi szex nem volt és ez a tendencia megmaradt a következő tizen évben is.
Most mit mondjak, ha brutál őszinte akarok lenni magamhoz, akkor be kell valljam, a régi vérmes csibétől baromi messze vagyok és koránt sem vagyunk annyit együtt, mint szerelmünk hajnalán. Remélem (tudatosan figyelek rá) hogy ennél rosszabb nem lesz a helyzet, ha igen, akkor ki kell találni valami mást. Most abban vagyunk megegyezve, hogy kezdeményez, én meg hagyom magam elcsábítani.
Viszont makkos álmaim nincsenek!
Baba fekvés:
Nekem is lent motoszkál állandóan, max. csak rugdosódik fent. Szerencsére valahogy mindig úgy érzem, hogy fej végűen, vagy harántban fekszik, tehát még lábbal nem volt lent. Durva lehet azért, amikor úgy keményen belelép alul a cuccba. Nekem a húgyhólyagommal így is rendszeres konfliktusban van, pedig csak a keze, feje van helyzetben és az se finom...
Honnan tudom hogy fekszik? Sehonnan, csak amég a kezével kaparászik, matat, addig a lábával erősen rúg, így kb. ki tudom találni, hogy hogy fekhet. Most épp fejjel lefelé gombócban, a kezével alul kaparászik, köldök tájékon meg osztja az anyját.
Nemtom már ki kérdezte, de azt a forgolódás félét én is érzem rendszeresen és azt élvezem a legjobban. Minden reggel ahogy kinyitom a szemem, beindul az úszóverseny és az éjszakai elfekvéseket visszakorrigálja a kis Pockom. Tökre imádom!
Szeder!
Bevallom Neked őszintén, az egész terhességben attól félek a legjobban, hogy koraszülött lesz a babám. A terhességem előtt az ismerőseink kisfia 7,5 hónapra születetten, 5 hónapos korában lett angyalka tüdőelégtelenség miatt és ez nagyon megrázó élmény volt nekem, pedig igazán közel nem álltunk egymáshoz azzal a családdal. Mindennap úgy fekszek le, hogy jaj, csak 34-35 hétig legyen bent lakó, utána már nem lesz nagy baj. Még 10 hét.
Nem is mondom neki, hogy mennyire szeretnék már vele találkozni (pedig igen), hanem mindig benne van a mondatban, hogy még ennyi és annyi idő és találkozunk, de addig maradjon bent.
Jól érzem magam általában, de csak is ez miatt, amint elfáradok, nem feszítem tovább a húrt, leülök, lefekszek és pihenek. Biztos bírnám még, de neki bent kell maradni és nekem meg vigyázni kell rá, hogy bent maradhasson. Az én régi, állandóan menős, matatós, a házat a sarkaiból kiforgatós mentalitásom mellett ez elég nehéz, de muszáj.
Minyu!
Lövésem sincs melyik felsőre gondolsz, de tény, hogy monee85 néven én licitálok.
Figyu, ha tetszik, ugorj rá. Én most vettem kettőt és asszem ezzel ki is húzom a terhesség végéig, uh. lassan abbafejezem a vásárolgatást.
Az idegesít egyébként a legjobban, hogy semmi normális kismama ruhát (nyári ruha) nem találok. Az összes ilyen baromi ronda színű, nagymamás, tehenésznős vagy kisvakond és nekem ettől kihullik a hajam.
Honey!
Érdekes ez a pocak növéses dolog.
Az elmúlt két hétben (tehát a 22. és a 24. ét között) lényegesen megnőtt a hasam, komolyan. Ebben a két hétben 1 kilót híztam, pedig a terhesség alatt összesen 2-őt. Látványos is, az apukámékkal nem találkozunk csak hetente és ők is mondták, hogy nőtt múlt hét óta.
Egyébként a könyvek szerint, most kezdett el zsírsejtet termelni a bőre alatt a baba és a csontjai is folyamatosan erősödnek, ezért ez a nagy megugrás. Eddig minden része nőtt, mostmár kész kisemberke, csak apróbb, viszont nagyon fontos változások mennek végbe rajta. Szinte mást sem fog csinálni a megszületéséig, mint kifejleszti a tüdejét, az idegsejtjeit és hízik. Ez is egy tökre fontos állomása a terhességnek.
Őőőő... mi volt még? Nem emlékszem.
Jah, én pénteken randizok a dokival, megkérdezem majd ha nem felejtem el, hogy miért lent kavar a baba, amikor fent is van helye.
Még annyit, hogy én úgy érzem, hogy kezd kerülgetni a várandósság terhes része. Elfáradok hamar, lóg a nyelvem lépcsőzés közben vagy dombmászáskor, türelmetlen vagyok, feledékeny és ilyenek. És szinte semmi sem érdekel, ami nem a babával kapcsolatos... nagyjából csak erről bírok beszélni órákat.
Néha tök idegesítő.
Jó éjt mindnekinek! A porszívózást a derékfájás holnapra üldözte.
Holnap védőnő, éljen.
Jön hozzánk, nagyon lelkes.
Monee