Új privát üzeneted érkezett!

bagzerka :)
:shock: :shock: :shock: :shock: Azannya, te aztán jó nagyra növesztetted!

Kép
Kép
Kép
minyu

megint enyém a laptetö :roll:

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Köszi a drukkokat. Túléltem. Szar volt, nah, minden kertelés nélkül. Nem terhesen sokkal jobban viseltem a terhelést.

Fú csajok!

Eljött az idő amikortól tessék nagyon vigyázni a meleggel és a császkálással! Én ma bevállaltam, gondolván hogy "mitnekem, fitt vagyok mint a fene!", erre csak az Árkád egyik padja mentett meg az elájulástól. Nem kellett sok hozzá, hogy a város közepén, 4 szatyorral összeessek. :(

Szekszuálás:
Nálunk sem a régi a helyzet, bár a nullánál azért meg nem tartunk. Nekem nincs kedvem kezdeményezni, meg akkor annyira nem is jó, ezért noszogatom apát, hogy legyen férfi és támadjon, ha kedve van. :D Sajna a ráhangolódásra is kicsit több idő kell, a nabummneki hüvelyszárazság miatt nem megy. :?
Ez egyébként azért ciki, mert a Férjem pont ettől tartott a terhesség előtt, hogy nem tudunk elegendőt együtt lenni és meg fog romlani a házasságunk. A volt feleségével való kapcsolat romlásának is ez volt az alapja, hogy a gyerek alatt és után hónapokig semmi szex nem volt és ez a tendencia megmaradt a következő tizen évben is.
Most mit mondjak, ha brutál őszinte akarok lenni magamhoz, akkor be kell valljam, a régi vérmes csibétől baromi messze vagyok és koránt sem vagyunk annyit együtt, mint szerelmünk hajnalán. Remélem (tudatosan figyelek rá) hogy ennél rosszabb nem lesz a helyzet, ha igen, akkor ki kell találni valami mást. Most abban vagyunk megegyezve, hogy kezdeményez, én meg hagyom magam elcsábítani. :D Viszont makkos álmaim nincsenek! :lol:

Baba fekvés:
Nekem is lent motoszkál állandóan, max. csak rugdosódik fent. Szerencsére valahogy mindig úgy érzem, hogy fej végűen, vagy harántban fekszik, tehát még lábbal nem volt lent. Durva lehet azért, amikor úgy keményen belelép alul a cuccba. Nekem a húgyhólyagommal így is rendszeres konfliktusban van, pedig csak a keze, feje van helyzetben és az se finom... :D
Honnan tudom hogy fekszik? Sehonnan, csak amég a kezével kaparászik, matat, addig a lábával erősen rúg, így kb. ki tudom találni, hogy hogy fekhet. Most épp fejjel lefelé gombócban, a kezével alul kaparászik, köldök tájékon meg osztja az anyját. :D

Nemtom már ki kérdezte, de azt a forgolódás félét én is érzem rendszeresen és azt élvezem a legjobban. Minden reggel ahogy kinyitom a szemem, beindul az úszóverseny és az éjszakai elfekvéseket visszakorrigálja a kis Pockom. Tökre imádom! :D

Szeder!

Bevallom Neked őszintén, az egész terhességben attól félek a legjobban, hogy koraszülött lesz a babám. A terhességem előtt az ismerőseink kisfia 7,5 hónapra születetten, 5 hónapos korában lett angyalka tüdőelégtelenség miatt és ez nagyon megrázó élmény volt nekem, pedig igazán közel nem álltunk egymáshoz azzal a családdal. Mindennap úgy fekszek le, hogy jaj, csak 34-35 hétig legyen bent lakó, utána már nem lesz nagy baj. Még 10 hét.
Nem is mondom neki, hogy mennyire szeretnék már vele találkozni (pedig igen), hanem mindig benne van a mondatban, hogy még ennyi és annyi idő és találkozunk, de addig maradjon bent.
Jól érzem magam általában, de csak is ez miatt, amint elfáradok, nem feszítem tovább a húrt, leülök, lefekszek és pihenek. Biztos bírnám még, de neki bent kell maradni és nekem meg vigyázni kell rá, hogy bent maradhasson. Az én régi, állandóan menős, matatós, a házat a sarkaiból kiforgatós mentalitásom mellett ez elég nehéz, de muszáj.

Minyu!

Lövésem sincs melyik felsőre gondolsz, de tény, hogy monee85 néven én licitálok. :D Figyu, ha tetszik, ugorj rá. Én most vettem kettőt és asszem ezzel ki is húzom a terhesség végéig, uh. lassan abbafejezem a vásárolgatást. :D Az idegesít egyébként a legjobban, hogy semmi normális kismama ruhát (nyári ruha) nem találok. Az összes ilyen baromi ronda színű, nagymamás, tehenésznős vagy kisvakond és nekem ettől kihullik a hajam. :evil:

Honey!

Érdekes ez a pocak növéses dolog. :) Az elmúlt két hétben (tehát a 22. és a 24. ét között) lényegesen megnőtt a hasam, komolyan. Ebben a két hétben 1 kilót híztam, pedig a terhesség alatt összesen 2-őt. Látványos is, az apukámékkal nem találkozunk csak hetente és ők is mondták, hogy nőtt múlt hét óta.
Egyébként a könyvek szerint, most kezdett el zsírsejtet termelni a bőre alatt a baba és a csontjai is folyamatosan erősödnek, ezért ez a nagy megugrás. Eddig minden része nőtt, mostmár kész kisemberke, csak apróbb, viszont nagyon fontos változások mennek végbe rajta. Szinte mást sem fog csinálni a megszületéséig, mint kifejleszti a tüdejét, az idegsejtjeit és hízik. Ez is egy tökre fontos állomása a terhességnek. :D

Őőőő... mi volt még? Nem emlékszem.

Jah, én pénteken randizok a dokival, megkérdezem majd ha nem felejtem el, hogy miért lent kavar a baba, amikor fent is van helye. :)

Még annyit, hogy én úgy érzem, hogy kezd kerülgetni a várandósság terhes része. Elfáradok hamar, lóg a nyelvem lépcsőzés közben vagy dombmászáskor, türelmetlen vagyok, feledékeny és ilyenek. És szinte semmi sem érdekel, ami nem a babával kapcsolatos... nagyjából csak erről bírok beszélni órákat. :D Néha tök idegesítő. :lol:

Jó éjt mindnekinek! A porszívózást a derékfájás holnapra üldözte.
Holnap védőnő, éljen. :? Jön hozzánk, nagyon lelkes.
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Honey!

Na, akkor majd jobban megnézem az iwiw-en a képeiteket! Melyik általános suliba járt?

Lányok!

Én holnap megyek dokihoz, ráveszem, lessük meg egy percre a picurt, hogy tényleg kislány-e? Nekem még mindig olyan felfoghatatlan, pedig éreztem már az elejétől, hogy valami nagyon más most mint a többieknél... Na de én nem szoktam kislányt szülni! :lol:

Márti
borossné becz márta

Lányok!

Aki még nem vásárolt be gyerekbútorból, annak ajánlom, nézze meg a www.zoobutor.hu-t! Mi a játszószobát ilyen bútorokkal rendeztük be, a gyerekeim imádják és ahhoz képest, hogy az asztal-szék-szekrényajtók tömör fából (és nem furnérlemezből) készültek, meg, hogy a figurák kézzel festettek, szerintem nem drága és mndig vannak akciók is! Szép, színes, nem a tipikus Walt Disney figurás (én is imádom a Micimackót, de ne már, hogy mindenhol azt lássuk), nagyon strapabíró (nálunk már 3 fiú teszteli :lol: ), a polcok, szekrények elrendezése megtervezhető, mit mondjak még? Én is imádom, nem csak a srácok! Ami még jó, hogy mivel a szék is tömör fából készül, nem borulékony, szóval jóval biztonságosabb mint az átlag. Ha lenne egyszer magánovim, tuti, ezekkel a bútorokkal rendezném be!

Márti
borossné becz márta

Jó reggelt!

Azért, mert esik az eső, nem ám borongós lesz a hangulatotok is!!!

Remélem, hogy mindenkinek jól telt az éjszakája! :)

Én olyan jól alszom, amióta kaptam Pipholfen tablettát (ez szintén lazító, nyugtató tabletta, méhkeményedésre adják .. én mondjuk kértem :wink: múlt héten a barnázás miatt )
szóval azóta imádom az éjszakákat... aannyira jól alszom és semmi keményedés nem jelentkezik, ami korábban megkeserítette az éjszakáimat!

Most iszogatom a citromos teámat.. és várok az ihletre, hogy csináljak is valamit itthon... :)
No és várom, hogy veletek mi történt....

szeder74

Szépet :)

Tegnap este voltam dokinál, minden ok hallgattunk szívhangot is :)
Hát nem sok esély van itt Kváron EDA-val szülni, egy azaz egy ember csinál ilyet, most nem hiszem hogy ha éjjel jön rá a Rizsire a kibujhatnék akkor be fog jönni...

Az éjszaka itt is jól telt, a reggeli lábikragörcsöt leszámítva... :x

Most müzli eszegetés aztén prezentáció gyártás a pénteki menedzsment vizsgára :)

Kép

Kép
starlark

Jó reggelt!!

Hát Én kicsit befordulósan keltem :( Éjszaka már 1/2 3-tól átköltöztem Kornéliához és nem valami kényelmesen tudtam ott aludni! Na de mindegy remélem hamarosan helyre jövök!!

Tegnapi téma sex: hát Nálunk is igen csak csökkent a száma!! De Nálunk inkább Én vagyok aki esténként félhullán zuhan be az ágyba!! És persze Nálunk sem jön be az a mondás, hogy ha fiú akkor nem kívánja az ember ha lány akkor igen, mert Én sem Kornéliánál sem most nem vagyok érte :oops: A fáradtságom minidg győz!! Ezért szeretem ha itthon van akkor délután meg lehet oldani a dolgokat amíg alszik Kornélia és akkor este nyugodtan fekhetek!! :)

Bagzerka tényleg jó nagy már a pocid nem semmi!! Nekem Kornéliánál kb. 9 hósan volt ekkora!! Most is megelégednék akkorával!! :)

Starlark örülök hogy a tegnapi doki rendben volt és hogy szívhangot is hallgatott!! :) Én a héten megint megyek a védőnőhöz!! Bár tudom, hogy tuti minden rendben van mert olyan szépen mocorog a drágám!! Mibaj lehet akkor nem??

Na megpróbálok helyre rázódni kicsit!!

Kép
Kép
lanta

Madárfüttyös Jóreggelt! :lol: :lol:

Szeder: Hát én személy szerint tökre örülök az esős, hűvös időnek!
Az esőnek azért, mert ugye májusi eső aranyat ér, a hűvösnek meg azért, mert így lemegy a víz a kismamikról, s így rólam is!! :lol:
Jó is, mert csütörtökön megyek védőnénihez, jó lesz a víztől megszabadulni addig!

Bagzerka: Én nem látom a képet!! Én bénázok el valamit?

Starlark: Örülök, hogy minden O.K. a Babáddal! :) Viszont azon csodálkozom, hogy nem lehet EDÁ-val szülni! :shock: Miért ellenzik annyira? Én hál'Isten olyan helyen szülök, ahol nagyon támogatják az EDÁ-s szülést!

Lanta: Nem tudsz napközben kicsit pihenni? Pl amikor Kornélia alszik? Ne aggódj, Védőnéninél minden rendben lesz!! Csak egy a fontos, ne engedd magad paráztatni!! MINDEN RENDBEN VAN ÉS LESZ!!! :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Itt is szakad az eső, 5.30. óta, hát nem tudom, hogy lesz ebből 25 fok?
Én is egész jól alszom mostanában, csak gyötör valami allergia, amitől az orromon át nem tudok lélegezni, de azért javulgat ez is, legalább már érzek ízeket!
Ma megyek dokihoz, utána belgyógyászhoz, majd du. jövök a hírekkel!
A vércukrom egyébként több mint tökéletes, Holka, ha gond lenne, 22 hetesen elindulna már fölfele? Persze tudom, hogy egész a terhesség végéig bármikor felmehet, de most egyelőre egy nagyon szolid diétával tökéletes a helyzet!

Márti
borossné becz márta

Becji köszi a bíztatást!! Én is úgy gondolom, hogy minden rendben lesz!! Én is csütörtökön megyek amúgy :) De csak szívhangot hallgatni, és ha most is jó lesz akkor már csak rendes tanácsadásra megyek (júni. 10) nem hiányzik Nekem minden héten az izgulás!!!
Örülök, hogy örülsz a hüvinek. Nekem sem az idővel van bajom, ilyen is kell, csak nem aludtam ki Magam! De ha Kornélia álszik akkor meg állok neki főzöcskézni, úgyhogy a pihi elmarad... Nem baj újra edződök a következő bébikéhez :lol: :lol:

Kép
Kép
lanta

Bejci: Aneszteziológus nincs aki megcsinálja, illetve van egy darab. Dokimnak nincs kifogása ellene, csak beszéljem le az aneszteziológussal. Hát tudod nem sok esélyt látok így rá, pedig EDA-t szerettem volna... :(

Lanta: ne is engedd magad paráztatni :) Pihenni viszont muszáj :)

Itt hajnalban esett, jó nagy dörgésre ébredtünk úgy 5 felé. Mondjuk nagyon kellett már az eső, meg még eshetne is nagyon száraz a föld. No meg a hüvösnek is örülök :)

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Bagzerka!

Bejcihez hasonlóan lén sem látom a képet,ha bemásoltam a linket akkor meg nem találja!!?? :(
Pedig úgy szeretnélke én is látni... :wink:
Mi hajnali 3-kor óriási viharra ébredtünk. Gyorsan ki is húztam a dugaljakból mindent nehogy villám csapjon az épületbe.
4-ig forgolódta és 7 körül alig bírtam felkelni az álomkórtol.

Sajna nekem is elkezdett vizesedni a lábam. Majd újra olvasom a hsz-eket,hogy mi az ami hatásos ellene. Vizesruhával alszom a lábamon már 3 napja :cry: :cry: :cry: Pedig van ém hátra 15 hét (ha minde jól megy)

Starlark!
Örülök, hogy jól van a babád. :D

Kép
Kép
a.m.

Jó reggelt!

Itt is esik az eső, de végre hűvös van!!! :lol: :lol: Annyira jó ez az idő! Pedig alapból iszonyú fázós vagyok, de most! :shock: Mondtam is reggel a páromnak, hogy nem tudom, hogy hogy fogom kibírni a nyarat és a 35 fokot... :roll: :?

Bagz, hatalmas a pocakod! :shock: Enyém Dorkával a végén sem volt ekkora...

Márti, ez aranyos, nagyon jót mosolyogtam rajta! :lol:
[quote]N írta:a de én nem szoktam kislányt szülni!

Konan, nálunk úgy működik a cukorterhelés, hogy ott a laborban keverik be a jó kis nedüt :? és annyi a kedvezmény, hogy nyomhatsz bele citromot. Mondjuk én jobban is szeretem ha ott keverik, mert akkor esetleg maradnak benne rágcsálni való darabok is 8) és mivel éhgyomorra kell meginni így legalább az az érzésem van, hogy "eszem" is valamit! :twisted: én elég sokat jártam ilyen terhelésre a pcos miatt...

Éjszaka. Én nagyon jól aludtam, elaludtunk a tv előtt Apával, nem nyitottuk ki a gyerekszoba ajtaját - úgy szoktunk aludni, így Dorka ha felébred éjjel, rálát az ágyunkra. éjfélkor csattogott ki a gyerek hogy miért van becsukva az ajtó?! :lol:

Apjukom csinált ma reggel pociképet!

Kép 22+1

Megyek, főzök valami ebédet...

Kép

Kép
anyoooka

Starlark: Azért ez durva! 1 db anesztes ad be edát?! :shock: Én nem is tudom mit csinálnék, ha most azt mondanák, hogy eda nélkül kell szülnöm. Persze, persze megszülném úgy is :lol: , de azért fosnék a szüléstől! Így azért annyira nem. Amúgy gondolom jó pénzért csak bemenne éjszaka is az anesztes :wink:

Anyoooka: Cuki a pocid! Így elnézve téged, nehéz elhinni a pcos-t.

A.m.: Próbáld ki: Tegyél egy jó, tömött nagypárnát a lábaid (vádli, boka) alá és úgy aludj éjjel! Nekem kb. 4 hónapja nem volt olyan víztelen a bokám, mint a vasárnapi ilyen éjszaka után. Márti egyébként jó sok mindent leírt 2-3 oldallal korábban!

Lanta: Honnan van ennyi energiád?! :shock:
Vendég

Bejci energia??? Hát az nem minidg van hanem inkább azt mondanám a muszáj az nagy Úr!!!! :lol: :lol: :lol: Kornéliánál Én is sokkal fáradtabb voltam, rengeteget aludtam most ezt nem tudom megtenni! És már hozzáedződtem mondhatni így is :lol: :lol: :lol:

Ja és közben a férjem hazajött az eső miatt és úgy döntöttünk, hogy ma leszaladunk a védőnőhöz, mert így csütörtökön kell mennie messzire, legalább túlleszek rajta!! Azért drukkoljatok!! Majd ha hazértem jelentkezek!!

Kép
Kép
lanta

Hahó!
Mi is viharra ébredtünk. Vagyis én a nagy durranásra, apája már fenn volt korábban, mert mondta, hogy 1000 m-en belül csapott le (tudjátok, számolja a mp-eket a villanás és a durranás között) Úgyhogy mi is lemásztunk és kihúzkodtuk a fontosabb dugaszokat.

Voltam ma vérvételen, és a hölgyike ma annyira jó hangulatban volt (múltkor tök mogorva és undok, viszont nagyon ügyesen szúrt) és nagyon kedvesen elmagyarázta, hogy holnap hogyan, mit kell tennem a cukroslötyivel.
Aztán háziorvoshoz beugrottam táppénzespapirért, most beszélgetös kedvében volt a doki, mert behivott, elkérte az összes eddigi leletet, megvizsgálta a lábam, nem-e visszeres (nem)

Márti :)
tök jó ez a bútoros oldal. Nekünk az a nagy szerencsénk, hogy a tesómnak és az exférjének bútoros vállakozása van (tesóm lakberendezö, az ex pedig bútorasztalos) igy nálunk sokmindent ök gyártanak le :)

monee :)
te is ilyen vékonyabb fazon vagy ha jól emlészem. Nah, én sima "nyúlós" pamut ruhákat vettem (2-t, mert még a régiek közül is jó 1-2) Söt, van amelyik szükitett fazon, de jó anyaga van és belefér a pocak (ha már óriási lesz, lehet, hogy nem fog...) minnyá teszek képet, mert hétvégén kisruhában voltam itthon:

Kép

Erröl jut eszembe, tábli:
Kép

nah, összerámolok...

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!
Húúú, jó sokat írtatok, főleg hétközben pörög a topic. Vajon miért!? :D
Előző témákhoz: gátmetszéssel szültem (máshogy nem is fért volna ki Balu, ugyanis 4620 g-mal született! :shock: ), doki szerencsére elég szűkre varrt össze. Szülés után nálunk főleg a hüvelyszárazság okozott gondot, de azon ugyebár lehet segíteni....
Most - hozzátok hasonlóan - csökkentek az együttlétek, de főleg az esti fáradtság miatt.... :oops:

Starlark, én épp azért ragaszkodok a dokimhoz, mert ő anesztes is egyben és adhat be EDÁ-t! Balunál is kaptam, nem is tudom, hogy bírtam volna ki anélkül! :shock:

Cukorterhelés nálunk is úgy működik, mint anyoookáéknál. Reggel leveszik a vért, ott helyben meg kell inni a löttyöt, majd 2 óra múlva úra böknek. Én speciel jobban örülnék a tej-zsemle kombinációnak. Vajon miért!? :roll: Én majd csak június 6-án megyek rá. Azt mondta a dokim, hogy ráérek aznap reggel megcsináltatni, amikor hozzá is mennem kell, mivel az előző terhességemnél sem volt ezzel gond....

Tegnap voltunk babakukkoláson! Annyira jó volt újra láni. :D Nem volt valami aktív és odabújt a méhlepényhez, de azért az arcát láttuk valamennyire. Kép nem lett igazán jó róla....
Lábai keresztben voltak, de valószínűsíthető, hogy még mindig kislány..... majd kb. 5 hét múlva megyek újra, hátha akkor jobban látjuk az arcocskáját.... A lényeg, hogy mindene megvan és minden rendben.....

Kép
Kép
netti77

Jó reggelt!

Na, örülök, hogy mindenki ilyen közlékeny szex témában! :) Már azt hittem, hogy mi nyomjuk csak ezt a nyugdijas tempót... De így megnyugodtam. :)

Bagrezka,
én sem látom a pocakos képedet :?

Holka,
egy szokásos "szakmai " kérdés: mi az a TPHA szerologia? Olyankor milyen fertőzéseket vizsgálnak?

monee,
látom szex terén nálatok is hasonló a helyzet. Az én aggodalmam is pont abból indult, hogy még véletlenül sem szeretnék olyan helyzetet, mint ami a férjed és az első felesége közt alakult ki... :?

szeder, monee
úgy látom a többségnél meg van ez a koraszülött para... Pedig monee tünt közülünk a legvagányag kismaminak, akinek semmi rossz nem jut eszébe. Nálam is ez a para van detto.
Egyenlőre még nem ölt vészes méretet, de azért néha eszembe jut. Remélem a 39. héten, amikor azért könyörgünk, hogy szülessen már meg a babó, ezen együtt fogunk röhögni! :D

Márta,
tetszett ez a "nem szoktam kislányt szülni" :lol: :D
amúgy a párom a 2-es suliba járt... ugye van ilyen egyáltalán?

anyooka, minyu
cukik a pocakok!!!! :D Már jó nagy mindkettőtöknek!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Ja, egyébként itt is esik, tiszta kóma vagyok tőle... szerencsére semmi villámlás és egyéb, csak úgy simán szakad az eső. De már nagyon kellett!
Gyerkőc reggel 8-kor ébredt! Azt hitte még korán van, mert olyan sötét volt. :D Szerintem ő is nyomott ettől az időtől!

Lanta, Pihenni nekem sincs annyi időm, mint anno Baluval, de hát így van ez a második gyerkőccel! Ha végeztél a védőnőnél, jelentkezz!!!

Minyu, nagyon vékony vagy!!! :shock: Én kb. 18 évesen voltam ilyen vékony! :oops:

Nyaralás témát az előbb még kihagytam... mi először Horvátországba akartunk menni (akkor lennék a 29. héten), de valószínűleg maradunk itthon, valahol a Balcsi környékén. Majd jövőre elmegyünk tengerpartra... akkor babóca is 9-11 hónapos lesz, vele már lehet menni nyaralni. Balázs 4 hónapos volt, amikor a Balcsin nyaraltunk. Szinte akkor volt vele a legkönnyebb!!!!

Kép
Kép
netti77

teljesen offtopic:
juppijjjééééé, megrendeltük a mosogatógépet. Éljen-éljen, teljesen felvillanyozott a dolog. Valszeg a héten ki is szállitják.

Ja, a babkocsiba való lábzsákocska is megérkezett. Tök jó!

Kép
Kép
Kép
minyu

És, és és, (csak hogy velem legyen tele az oldal 8) ) jövö hét kedden 6-ra megyünk 4d UH-ra :D Juj, már nagyon várom.

Kép
Kép
Kép
minyu

minyu!
hihetetlen vékony vagy te is :) -egy kis pici dinnyécske a pocid... és benne lakik egy 24 hetes édes pici élet :)
a mosogatógép nagyszerű találmány... :) meglátod, hogy fogod szeretni... nekem nagyon jó barátom :) reggeltől estig pakolom a mosogatnivalóval, és este vacsi után indítom őt be :) reggel meg kipakolászok. Olyan gyönyörűen csillognak a poharak, tányérok, és evőeszközök. Tabletta ügyben adok tanácsot, ha kell.. mert nem mindegyik tisztít megfelelően.

honey!
ja.. ez a koraszülött téma.. a párom 1%-os adóját a mentoauto-nak (koraszülött mentésnek) ajánlottuk fel!
olyan jó érzés volt nekik adni :)

szeder74

szeder,
én is! már ami az 1%-ot illeti. :) Bár ettől függetlenül a Greenpeacetől kezdve a leukémiás és szívbeteg gyerek alapítványig mindenkienk szoktam havonta pénzt küldeni. Remélem valóban ők kapják meg.....

minyu,
a mosogatógép a világ legjobb találmánya!!!! :D Minimum napi fél órát spórolsz vele!!

Vettem tegnap egy tök jó kengurut. Bár megfogadtam, hogy nem vásárolok, de ez most le volt értékelve, így 10 ezret spóroltam! :D
5 féle képpen lehet állítani ezt a kengurut. Azt mondta múltkor a gyógytornász egy védőnős előadáson, hogy amíg nem tudnak ülni a babák, addig nem lenne szabad őket függőlegesen hordozni.
Kép

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Ti aztán belehúztatok! 3 napra eltűnök és nem győzök olvasni.

Mit szólnátok ha létrehoznánk egy másik topikot is és oda csak a linkeket és cikkeket gyűjtenénk.
PL:
2008 szeptemberi babavárók - linkek

A múltkor is emlékeztem, hogy a.m. feltette az oldalt ahol a szopiparnat vette, csak nem emlekeztem hogy kb mikor es nagyon nehezen talatam meg az irasaink kozott.

Csak nem tudok új topikot indítani... :oops:

KépKép
druska

jaj csajok... én nagyon el kezdtem hízni. :shock: :?
4,5 hónapig összesen 2 kgt híztam, most meg 3 kgt az elmúlt 3 hétben. Szóval heti +1 kg. Jaj :shock:
Pedig esküszöm nem zabálok, az édességet meg utálom. :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

szexualitas - az én hajnali álmaimmal az a baj, hogy utánna nem bírok magammal és nem hagyom apát sem aludni... :oops:

Egyébként nálunk is sokkal óvatosabb és visszafogottabb. Fél hogy vmi baja lesz a babanak... Alig tudom meggyőzni.

Attól pedig én félek, hogy szülés után milyen lesz a helyzet odalenn

KépKép
druska

Ja és képzeljétek el, hogy Botond tegnap leutotte ill fejelte a taviranyitot a hasamrol!

KépKép
druska

Druska! Segítettem Neked.. ha nem baj :oops: , mert én is jó ötletnek tartom ezt a linkes dolgot!

Úgyhogy CSajok! A mi témánk alatt van a 2008 szeptemberi babavárók - linkek téma. Íkkor ide dobáljuk a hasznos elérhetőségeket a könnyebb visszakeresés miatt, O.K?
:)
Vendég

Honey! Kilók miatt ne aggódj! Szép magas, vékony testalkatú nő vagy! Én már most olyan súlyos egyéniség vagyok a 160 centimmel, hogy amikor rágondolok sírhatnékom támad!
Viszont a kilók nem egyenletesen jönnek fel! Lehet, hogy most a "szénbányász" adagok miatt (ahogy Te fogalmaztál :lol: ) kicsit megszaladt a mérleg, de a 3. trimeszterben úgysem lesz akkora hely a gyomrunknak.. :twisted: ... nem tudunk majd annyit enni! :lol:
Tesóm pl. fogyott a 3.trimeszterben!
Vendég

honey!
ugyan már :) most Flóráról szól a "történet" :)
mármint ez a pár hónap az életedből :)
nyugi, tuti, hogy leadod majd a kilókat.

egyébként én sem értem, hogy mitől ragadnak a kilók, ha ugyan annyit eszünk, mint terhesség előtt..
talán a hormonok, vagy a lassabb anyagcsere?

ki tudja? mitől ragadnak a kilók? én erről még nem is nagyon olvastam.. :? -bár őszintén szólva nem is kerestem hasonló cikkeket, mert valahogy nem foglalkoztat a dolog.. :roll:

szeder74

Megérkeztem ismét minden a legnagyobb rendben volt. Babóca annyit mozgolódott, hogy alig lehetett megtalálni a szivecskéjét! Majd végül fent a köldökömnél elcsíptük!!! :lol: :lol: :lol: Nem tudom, hogy csinálja mert valamijével közben alul is nyom ezerrel mert 1 órán belül 4x voltam pisilni :shock:

Nagyon szépek a pocakok anyooka és minyu!!

Mosogatógépem még nincs, talán egyszer már Én is ráhajtok! Egyenlőre még elvagyok nélküle!!

Honey tök jó a kenguru. Hízás terén meg szintén zenész! Eddig szinte semmi most meg már 2-nél tartok!! Ami persze Nálam is 2 hét alatt sikeredett!! :lol: :lol:

Netti örülök, hogy minden rendben volt odabent!!! :lol: :lol:

Druska jó ötlet a link!! Köszi Bejci :lol: :lol:

Most rohanok még megyünk vásárolni tesómmal!!

Kép
Kép
lanta

mosogatógép: jaj, köszi csajok. Volt ám mosogatógépünk korábban, csak kipurcant 2 hónapja, ezért lelkendezek én is annyira, hogy most megrendeltük :)

linkes topic szuper ötlet! köszi!

Kép
Kép
Kép
minyu

Hello!

Nálunk éjjel volt vihar, de mostanra is nagyon ígérik az egész országban mindenhol. Itt a link ha valakit érdekel: http://met.hu/riasztas/riasztas.php?lng=hu Folyamatosan frissül.

Honey!

Hogyismondjam, nem parával gondolok a koraszülésre, hanem egyszerűen úgy, hogy tudomásul veszem, hogy ez a veszély még leselkedik ránk. Jobb tisztelni az ellenséget. :) Ha korababa akar lenni, valószínű nem fogok tudni ellene tenni, de amit megtehetek, azt megteszem. Ez egy valós veszély, talán valósabb is mint az, hogy az embernek a babája betegen fejlődjön. Ez van sajna.

Anyoo!

Szép pocak! :D
A meleggel kapcsolatban abszolút egyet értek! Elállítódott a hőmérőm vagy mi, de én most olyan jól érzem magam ebben a 20 fokban, pólóban és capri nadrágban, hogy nagyon. Mindenki be van öltözve hosszú ujjúba, nekem viszont most így jó. Tegnap nagyon szenvedtem a melegtől. :(

Minyu!

Hátőőőő... annyire azért nem vagyok vékony. :lol:
De egyébként abban igazad van, hogy most mákjuk van a kismamiknak, mert divatosak a mell alatt szabott bővülős és a nyúlós, testre tapadós rucik. Jah, szerintem is az lesz, hogy nézek majd ilyet magamnak valahol. Augusztusban meg varrok egy kissátrat max. és abban fogok közlekedni, akkor már mindegy lesz. :lol:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

ÁÁÁááááááááááááááááááá!

Nem mondjátok komolyan, hogy 2-5 kilóktól vagytok kikattanva????
Én most tartok 10-nél... :oops:

Szex téma:
Elég silány a helyzet nálunk is. Amikor párom szeretné, én már hulla vagyok, amikor én, akkor ő még nem ér rá... sajnos most ott tartok, hogy egy jó alvást többre értékelek bárminél... :oops:
És már nem emlékszem ki irta (talán minyu), de nekem is elég kellemetlen érzés, amikor utána befeszül a pocim, totál megkeményedik...
De tény, hogy miután Lolát megszültem (császárral) olyan étvágyam lett, mint már évek óta nem volt... nem is birtam sokáig, 10 nap után volt haddelhadd... :D :D :D

Az idő katasztrofális, nálunk éjjel esett. Nem szeretem. Sem ezt, sem a kánikulát... Valami jó meleg állandósul tavaszi nappal kiegyeznék örökre. :)

Köszi mindenkinek a támogató szavakat névügyben. Azt hiszem, ha lány lesz, kkor már biztos, hogy Maja lesz. Csütörtökön remélem megtudom a nemét, és akkor végre szineződhetek én is (remélem rózsaszinre).

Parám nekem olyan van, hogy lányos anyuka lévén kicsit félek, hogy fiam lesz. Nem tudom elképzelni, mihez kezdjek majd egy pöcivel a peluban... :D :D :D

Nem emlékszem ki kérdezte a Tgyást, betegszabit, stb.
Szóval amennyire én tudom, ha valaki táppénzre megy, az első 15 munkanap automatikusan betegszabi (tehát nem választható, hogy az vagy táppénz), utána vált át táppénzre. A különbség annyi, hogy betegszabi 80%, a táppénz 70%. DE nem a bérből, hanem a megelőző év átlagkeresetéből számolják ki.
A Tgyást igényelni lehet a szülés várható időpontját megelőző 4 héttől, ennek összege megegyezik a táppénzzel, pont ezért, ha valaki addig is táppénzen van, akkor jobban jár, ha csak a szülés napjától kéri, mert igy tovább kap magasabb összeget. Ez összesen 168 napig jár, utána vált gyed-re, vagy gyes-re. A gyed annyival rosszabb, hogy maximalizált, tehát nem lehet több a mindenkori minimálbér kétszeresének 70%-nál (brutto).

Valamit még akartam, de elfelejtettem...
Na majd úgyis jövök, addig gondolkodom. :)

Kép
Kép
lolababa

Ja! Tudom!

Szeder!
Nekem adj lécci tanácsot mosimasa-bogyó ügyben, mert eddig nekem semmi nem jött be. :?
Mindig utántörölgetéssel kezdem (rosszabb esetben kézi mosogatással)

Éééééés Minyu!
A hasad látom, de te hol bújkálsz????? Iszonyat, mennyire vékony vagy!

Igaz, azt is elfelejtettem, hogy nekem is nagyon tecc honey nacija, és pocija, meg lanta-pocak is! ;)

Kép
Kép
lolababa

Ja, meg még valami!

Annyian irtátok már az iwiwet...
Lécci jelöljetek ki engem is! :roll:
Kiss Yvette

Meg akinek van skype-ja, azon is, mert ott is fennforgok elég sokat. :D

Köszike!!!!!

Kép
Kép
lolababa

Sziasztok!

Konan! Nagyon szép a kislányod, olyan szép akár a neve!

Bagzerka! Én sem látom a pocis képedet.

Kép
Kép
petra1980

Lolababa: megvagy iwiw-en! Az ismerőseim között megtalálod a
Szeptemberi babavárók 2008 Társalgó [Kismamik] adatlapon a többieket! Jó jelölgetést! :lol:
Vendég

Minyu! A te pocid is nagyon szép, és olyan jó neked, hogy ilyen vékony vagy!

Én sem vagyok annyira kövér, de azért van rajtam felesleg.....

Nekem már nagyon dagad a lábam, vizesedés nincs egyenlőre, de estére, mire hazaérek munkából telejesen dagadt. Ma reggelre sem ment le teljesen, egy picit még meg volt duzzadva. Nem tudom mit csináljak. Főnököm olyan rendes volt, reggel hozzott nekem ide egy széket az asztal alá, de elég magas, arra sem tudom kényelmesen feltenni a lábam. Lehet abba kellene hagyni ezt az ülőmunkát?????

Kép
Kép
petra1980

Juj de hülye vagyok! :evil: :? :shock:
Ezt lehet, hogy nem itt kellett volna, hanem priviben?! :oops: :x
Vendég

Bejci!

Köszi, megvagy. ;)

Akit valamilyen módon be tudtam azonositani, kijelöltem.
Bocsi, ha a többieket nem ismertem fel, remélem majd ti felismertek. :D

Kép
Kép
lolababa

szeder, lolababa...

most MÉG nem aggódok annyira a kilók miatt, DE ha ez ilyen tempóban megy, akkor gondok lesznek. Én magamnak lehetőleg 12-max 15 kg +-t irányoztam elő. Nem csak a "külsőségek" miatt, de nem egészséges az ilyen ütemű hízás. Legjobb út a cukorbetegséghez is.
A másik meg, hogy tudom, hogy ez most Flóráról szól és nem rólam.... de szerintem nagyon sok nő itt rontja el. Mondván, hogy "kit érdekel mennyit hízok, terhes vagyok"... aztán meg pislognak mint hal a szatyorban ha apa idővel más nők után forgolódik, vagy ne adj isten, máshol pótolja be azt, amihez már otthon nincs kedve... :? Mert hát ugye ő anno, nem egy trenyás, kinyúltpólós súlyemelő nőt vett el... joggal reklamálhat.
A gyerekem mellet a férjemet is szeretném megőrizni.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

lányok én egyenlőre nem tudok iwiweyni, mert rajottek az it-sok a csalafintasagra es mar az iwiw.net-et sem engedi. :(

KépKép
druska

druska, bejci
tök jó ez a linkes ötlet

egyszer még nagyon anno ( kb a 10-12. hét körül ) konan ( azt hiszem ő ) feltett egy linket, amiben a babák méhen belüli fejlődése volt lefilmezve, meg 4d-re felvéve.... nem mentette el véletlen azt valaki

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey: Én tettem fel :) Feldobom a másik topicba!
Vendég

Illetve lehet, hogy először Konan, vagy lehet, hogy neki más volt... én akkor 10-12. hét körül még nem voltam veletek. Nem tudom Honey, erre gondoltál?
Vendég

hát csajok, én ma alig vonszolom magam........iszonyat....alig várom h. hazamenjek és dőlök az ágyba....
honey!te nem uncsizol otthon?és a többiek?már nem tom ki nem dolgozik még rajtad kívűl......
én még egy hónapot nyomok a melóban....és két hónap otthon....néha kicsit félek tőle.....bár tudom h. hülyeség.....mert elleszek az tuttttiiii......

Kép
winona

winona: NYUGI!!! ELLESZEL! :wink: :)
Én már régóta itthon vagyok, de soha nem unatkozom!
Ma pl. reggel elugrottam a bevallásomat leadni, posta, bolt, aztán fél 10 óta takarítom a lakást, most vasalok. Csak kajálni álltam meg, meg ide irogatni!
Szóval nagyon frankó! Nekem elhiheted! :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Megint nem voltam pár napig, pedig (részben) már itthon vagyok, nem dolgozom szerencsére. Azaz itthonról amennyit tudok. A visszaolvasás nagyon sokáig tartott.
Most végre, hogy itthon vagyok megnyugodhatnék egy kicsit. De, nem! Látom előre mennyi teendőm lesz. Nem is tudom szeptemberig hogy végzek. Hatalmas a kupi a gyerekszoba-gyártás miatt. A ruháimat alig találom, marha nagy rendetlenség van. Közben mosom, vasalom az első adag kisruhát, amit anyukámtól kaptam. Nem tudom valahogy bennem is bennem van a koraszülés miatti félelem, ezért nagyon elkezdtem készülni. Már a kórházas pakkom is készül, leszámítva pár dolgot, amit még vennem kell. Bocsi, folyt köv később!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?