Na, helló
Mindenkinek köszönjük a szülinapi jókívánságokat!
Kejfeljancsit kapott, naggggyon bejött, lásd fentebb
Kangi
Az én problémám ellentétes a tiéddel. Lassan akkor is hagyom sírni, ha tudom, hogy éhes.
Na jó, nehogy küldjétek a gyivit, persze NEM teszem, de télleg kiba' nehéz a kölök.
Sofka
Hasmenés over, köszöntést köszi.
A Catan az nem nehéz nekik? Eccer játszottam. Vagy én nem vagyok megfelelő értelmi szinten, de szerintem nem eccerű játék
A clickits mit tud?
Ücsörgő Marcipánnak pusszpusz!
Ildi
Ne mentegetőzz, a magunkfajta elsőbabás azért csak odakuksizik, mint mondanak az "öregek", ami persze nem a korra értendő
Aztán majd további 1-2 gyerekem után vitába is szállok
Beu
Jó, majd együtt öltöztetünk/babavigyázunk. Szerintem én megyek utána a Pólusba a végső ajándékbeszerzésre
Valaki csatlakozik? (Réka?)
A Smecta hasmenés elleni por.
Maci2
Édes a lányod
Évi
A kis Kötözöttcomb is aranyos nagyon
Manó
Krupp
Te szegény. De ha kinövi akkor
egy kicsit, nem?
Anita
Még csak nyamvadt 5hó, nem fél év
Ha karira kapok didigépet, nem menekültök, de addig sajna semmi
Leszter
Mi az hogy jöhettek! Sőt!
Majd úgyis megy a körinfo Zsófin keresztül.Mélek, ha ezt befejeztem, vagy holnap reggel
Magdi
Mekkora az a konyha?
Mert ha ilyen árakon kb métere jön ki egy konyhának, legalábbis amit én tudok. (Nem csak apa, hanem bárki akit ismerek, pedig van egy pár kontaktom, bútoralkatrész-importőrnél dolgoztam, 10 főstől 1000 fősig mindenféle bútorgyárat láttam már). Télleg nem kekeckedés,
de ha ilyen árakon van, akkor te is méljél Leszternek, ezzel tuti nem tud versenyezni férjemuram. Igaz, ő télleg bevállal 2-3 év garanciát, és télleg minőséget gyárt, nagyon sok függ vasalatminőségtől, ajtófronttól stb.Látatlanba nehéz megítélni, mi-mennyit ér
Csacsi
Azért amit én tudok hozni, kissé más pl a füle 2 markolható egyenes rúd (nem hasonlítgatom semmihez
) és a feje kicsit másforma...ha jól emléxem, rég voltam a barinőmnél
Kaska
Vers
Mariann
Tuti lenne, ha ideérnétek
Zsuzsi
Tök jó fej a kölköd
Engem is megizzasztott Kevin. Csúcsforgalom, hazafelé 5 tájban. 2 bébiülés hátul, mert csak belenyomtam a hordozóba, a másik meg persze még szintén bent figyel. Nagy nyüsszögés hátulról. Rakparton 2 zárón át parkolás, hátra, tea, cumi, tovább. 1 km múlva iszonyat sikoltozás hátulról. A fenébe, éhes. Parlamentnél út szélén parkolás, Kevin hordozóból ki, hordozó előredob anyósülésre, hátra befészkelünk, cici. 2-t szítt, utána vigyorgott a dög. Másik ülésbe Kevint vissza, hordozó már marad elöl. Aszittem megőrülök, mire hazaértünk.
Mostanában amúgy is "egyet szívok, kettőt nézek, hármat vigyorgok, négyet gagyogok" típusú szopit produkál, de azért a város közepén, dugóban szoptatáskor nem kéne...
Na, megyek csicsikálni
Pusza
Elli