Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

már nem is csodálkozom azon hogy nem bírlak titeket követni...
Szinte egész nap főleg hétvégén úton vagyunk....a téma még miondig ugyanaz... házkeresés. Kép

Mariann,
még minidg nem szeretném elkiabáni,de 99%,hogy Dunakeszin fogunk építkezni vagyis építtetni és akkor jövőre már ott is lakunk.Jártunk azon a környéken is,ahol ti laktok...volt is eladó ház,de az nagyon nagy lenne nekünk.Mi olyan 140m2-re+garázs gondoltunk.Amit most nézegetünk hely az a Tókert.Biztos ismered...telis tele van vadi újan felhúzott házikókkal. KépSzerintem nagyon szép környék,hasonló a tiétekhez.

Kaska,
Vilcsi gyönyörű nagylány mát!!! KépKomolyan mondom nem jutok szóhoz,akkorát nőtt már...alig ismerni rá. Kép

Andi,
Petra még nem kötelezte el magát senkinek sem,úgyhogy jöhet az ismerkedés. Kép

Tegnap megkaptuk a szurikat...és a mérlegelés eredménye 6550g és 64cm.
Teszek is fel képet a kis hősömről. Kép

Elli,
boldog 5 hós szülinapot Kevinnek.
OFF:Pénteken majd telcsizek,mikor is lesz a tali az Edinánál.Mi a Krisztivel pénteken baba-mama klubba megyünk és remélem akkor már majd többet tudok.
Mancslenyomat nagyon jó ötlet. Kép

Minden Szilviának boldog névnapot! Kép

na megyek keresem tovább a Legóbékát,mert eltűnt és Petra imádja azt rágni,de sajna sehol nem találom Kép

puszi mindenkinek
Évi+Petra



Kép
Évi24
 
 


Sofka: hat en is igy csinaltam a pogit, de ilyenek erdekelnenk, hogy pl milyen vastagra nyujtod, tojasfeherjet kicsit felvered es ugy teszed ra, stb?Kép

AzurIldi: Lacko is vegigbogi a kezelest.Kép Az a legrosszabb, amikor nyujtja feled a kezet (mostanaban kezdte), hogy jonne hozzam, hagyjak mar beken.Kép

orsoly
orsoly
 
 


Kaska,
Megnéztem az albumot, nagyon jó képek (és a címek is)Kép

Nadine,
Megnéztem a te képeidet is. Érdekes, hogy valamelyiknél még mindig x látszik, de nagyban tényleg meg lehet nézni.
Édes képekKép Nagyon jók az uszis fotók. Víz alattit nem csináltok?

Beu,
Nagyon ügyes és okos LőrincKép Nem lehetett könnyű feladat!

Évi,
Édes kis oltott PetraKép
Hogy álltok a ház kereséssel?

Lányok,
Úgy hallottam valahol lehet kapni a videóhoz "gyerekzárat". Milyen az, hol lehet kapni és mennyiért?

Már van néhány ötletem Karácsonyra: szép (nem karácsonyi) mintás bádogdoboz (pl. teázókban láttam), (nádból?) fonott dolgok.
Csak azt nem tudom hol lehetne viszonylag olcsón beszerezni (ahol azért választék is van). Tudtok ilyen helyeket a 4. kerület és a nyugati környéke között?

Maci_2
maci_2
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszönöma névnapi jókívánságokat!
Nagyon szégyellem, d enincs erőm követni a topikot.

A gégészeten sajnos kruppot állapítottak meg, így most próbáljuk ezt kezelni Emmánál. rohamot nem kapott, és remélem soha nem is fogunk idáig eljutni, de ezntúl sajnos fel kell hogy készülve legyünk egy estleges rohamra.
Próbálok nem megijedni, meg elkeseredni, hanem felkészültnek lenni. Kép Egyébként a családban senkinek nincs és nem is volt ilyen baja, még alalrgiás sincs a rokonságban, pedig állítólag ezek hajlamosító tényezők.

Azt mondják majd kinövi.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Mariann! Sofka!
Marciknak boldog névnapot.Kép

Franyó!
Menekülő Anka.Kép

Kangi!
De jóóóóó, akkor biztos megnyugodtál. Kép

Beu!
Mi benne vagyunk a jövőheti taliban. Kép

Manó! Szilvi!
Boldog névnapot Nektek.Kép

Elli!
Boldog 5 hót Nektek.

A babócák gyönyörűek, de most nem írom név szerint, mert több napot olastam el egyszerre.

Légyszi-légyszi! Tudtok bécsi áruházakhoz linkeket? Szeretnék lego vonatot venni Mikinek és barátnőmék hét végén mennek Bécsbe.

Magdi
gallainémagdi
 
 


Orsoly:meddig tart még a kezelés, szegény Lackó.

Évi: Nagyon édi petra, szépen fejlődik nagyonKép.Házkereséshez sok sikertKép.

Beu: Lőrinc ajtónyitása Kép.

Maci2: Roni mászása nem semmi, olyan édesKép.A munkahellyel én is így vagyok, bár nálunk azóta főnökváltás is volt és szörnyűbb lett a helyzet bentKép. Együttérzés köszi.

Myssnia: változó a séták időpontja nálunk, holnap nem igazán jó, meg a hétvége sem , ha esetleg neked jó és az időjárás is kedvező akkor a jövőhét??BababtejKép.

Ellimami: boldog 1/2 évességet KevinnekKép hétvégére pedig boldog házassági évfordulótKép:HasmenésKép.Lenyomatról majd teszel fel képet?.

Sofka: mi sajna még ma sem aludtunk, remélem elmúlik nálunk is. Hétig alvásKép.

Kangi. széklettel mi lehetett a gond, mitől, és hogyan jötettek rá?Majdcak nem lesz gond!

Toffi: nekem is kezd a kezem lefagyni már.Jó sétát.

Azur: megnyugodtál már a hidalással kapcsoltban remélemKép:

Réka: mit csináltál éjjelKép?

Zulu: köszi a megnyugtatástKép. Jólesett.

Urszila: köszi a mailtKép.

Minden Szilviának boldog névnapotKép!

Nálunk sajna az este szintén nemalvással telt. Éjfélkor ébredés utánna hiszti + pukizás hegyek, aztán meg mosolygott, hogy ő ám nem akar még alukálni. Párom már kezdet dühi lenni, kitaláltza, hogy vigyem ki a levegőre, ott mindig elalszik. na látnotok kellett volna . Beöltöztettem mag jó magam is, de 5 percnél nem voltunk kint tovább, de a terv nem jött be...
1/24 kor aludt el, közben egy evés volt igaz, de 8 ig aludt. Nem tudom hogyan lehetne kiiktatni ezt a nemalvást?Bár ma délelött is nyűgi volt, kaki sem volt , poci is fáj ....

Tali: mi is meheténk ha az időpont megfelelő lesz nekünk is( apa nem dolgozik)? Szeretnék már veletek talizniKép


Szép napot mindenkinek: Anita
anita77
 
 


Beu Kép
mail ment Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok lanyok!

Megvagyunk mi is, csak mire elolvasom a termest, kifutok az idobol, es nem marad idom irni.Kép De nem baj, mert sok-sok hasznos dolgot csinalok azert helyette.Kép Na nem mintha a babanet haszontalan lenne, sooot!Kép
Kepzeljetek, eletemben eloszor varrtam valamit! Persze Petranak, ilyen alatetet vagy szonyeget vagy nemtommit a jarokaba, vatelinnel ahogy kell, 16(!Kép) masnival lehet a racshoz kotni. Nem is volt nehez, lehet, hogy varrok majd mast is.Kép Pl. valami belesszeruseget a szankoba (ami meg nincsKép).
Most a napokban epp konyhabutor ugyben rohangalunk. Mivel keves a tarolohely, a konyhaban pedig elfer a viszonylag tobb butor is, ezert sok szekrenyt szeretnenk, hat egy vagyon.Kép Meg csak egy helyen erdeklodtunk, bizom benne, hogy talalunk olcsobbat is.
Ezen kivul rohangalunk ki Dunaharasztiba, ellenorizni az epitkezest, sajnos van mit ellenorizni rajta.Kép De hat ez van, majd a kovetkezo hazunknal (hahhahaKép) maskepp csinaljuk.
Petrarol is illene irni valamit, ha mar frissbabak a topic cime.Kép O jol van, a bore szep, de szerintem mot egy kicsit megtorpant a javulas, valahogy teljesen tokeletes nem akar lenni. Bar lehet, hogy ez mar csak az en param, mert semmi nem latszik rajta, csak egy picit mintha meg erdes lenne.
Egyre ugyesebben probal maszni, bar most meg eleg furcsan csinalja. Negykezlabra all, mindket labaval fenekriszalas kozepette szepen felvaltva lep nehany egeszen picit elore, aztan a kezeit is elore teszi, es elore dobja magat.Kép
Az ejszakak most epp turhetoek (egyszer kel, de cumibetomesre visszaalszik), de a hetvege eleg gaz volt, valoszinuleg a foga miatt. Mar atlatszik a feher fogacska az inyen keresztul, de meg nem bujt ki. Vasarnap ejjel annyira sirt, hiaba vettuk fel, nyugtatgattuk, hogy adtunk neki egy fel Germicid C kupot. Majdnem biztos, hogy a foga volt a ludas, mert egyaltlan nem is engedte, hogy bekenjem Dentinoxszal, sot, meg megnezni sem engedte. (Maskor meg lehet tapogatni neki.Kép)

Na most ennyi, seta utan elolvasom a mai termest, es megprobalok szemelyre szoloan irni, nem csak magunkrol.
Puszi:

Leszter
leszter
 
 


Jajj, elfelejtettem, amit meg akartam.

Elli,
Olvastam a talirol. Mehetnenk mi is? Megneznem mar magamnak Dagimadarat, akivel ugy osszepasszolna az en lanyom.Kép Lehet, hogy csak bekukkantanank, mert mi szombaton 1-re uszni jarunk, leghamarabb 3 korul ernenk oda, es uszas utan Petra szopizni, aztan aludni ohajt tobbnyire. Tarsasagban nem hiszem, hogy ez menne neki.Kép
Ja, es meg egy keres. Irtad nemreg, hogy ferjedek konyhabutorral is foglalkoznak. Megadnad az elerhetoseget, esetleg nyitvatartast, ilyesmit? Kernenk tole egy arajanlatot. (Malicim a profilomban.)
Udv:

Leszter
leszter
 
 


Leszter!

Miért nem csináltattok konyhabútort? Mi tavaly csináltattunk 120 ezerért konyhabútort, aztán 80-ért szobabútort és az utóbbi bútoros megcsinálta volna a konyhait is 50-ért. Kép

Magdi
gallainémagdi
 
 


Magdi!

és ki ez a bútoros?

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Először is ezt beteszem:
http://babanet.hu/album/main.php?album=939&page=4
ugyanis az előbb írtam egy hosszút, és mikor ezt még hozzá akartam tenni, lefagyott az egészKép
Szóval itt látható Bencike albumaKép

Képzeljétek, mi történt nálunkKép
Ilyen még sosem volt, azért ilyen nagy újdonság számomra. Tegnap Bence egy percet sem sírt egész nap. Ha ébren volt, cumizott, nézelődött, vigyorgott. Teljesen le voltam döbbenve.
Na de az este még jobb volt! Szopi után, mire rájöttem hogy az a baj hogy még folyik a tej a cicimből, és már csak szopizna, odaadtam neki a cumit, és olyan boldogan szívta mint még sosemKép
Anyukám hozott a hétvégén egy gagyi cumit, aminek jó nagy feje van, és ez nagyon bejöttKép
Eddig a többi cumi mindig kifordult a szájából, hogy miért nem vettem én már korábban ilyet?!
Mikor már tök nyugodtan szívta a cumit, gondoltam egy próbát megér, és betettem a kiságyba. Semmi sírás, csak nézelődött, és teljesen EGYEDÜL 1 órán belül a cumival a szájában elaludt! Én olyan boldog vagyokKép ezt is megértük!
Az éjszakánk is egész jó volt. 9kor elaludt, majd 1kor, fél5kor, 9kor ébredt. Azóta is jókedvű, vigyorog, vagy alszik, de egyáltalán nem nyűgös.Kép
Szóval van reményKépKép

Maci2!
Szék alatt bújkáló Roni tündériKép
Egyébként engem is így becéztek a szüleim 14-15 éves koromig, amikor is az egyik hülye szomszédunk a Roland nevű fiát így becézte, és tök hülyén nézett ki hogy ő fiú én meg lány és mégis ugyanúgy hívnak mindkettőnketKép Közöltem anyukámékkal hogy mostantól ne hívjanak így.
Pedig ez sokkal ritkább becézés, mint a Vera. Na mindegy, én már így maradokKép

Azúr!
Gondolj arra hogy ez használni fog Artúrnak, hátha így könnyebb elviselni!
Elhiszem hogy szar érzés a síró gyereked látni, én sem bírom. Főleg ha más kezében vanKép

Kaska!
Viola is nagyon szép babaKép és tényleg olyan ártatlan pofija van, hogy nehéz elhinni hogy sírni is szokottKép

Évi!
Petra nagyon édi a beborogatott lábaivalKép Hogy viselte a dupla szurit? Én már előre rettegek...

Manó!
Szegény EmmaKép
Ez a kruppos roham ez milyen? Mit kellene vele csinálni, ha lenne? De azért soha ne forduljon elő!!!

És még egy kérdés lányok: szerintetek meddig lehet kint altatni a babát? Bundazsák+takaró, tuti nem fázik. Tegnapelőtt jött a védőnő, gyerek az erkélyen, és azt mondta hogy másfél óra múlva hozzam be, nehogy megfázzon. Pedig olyan jót alszik a levegőn, és ha behozom, felébred és nyűgösKép

Na ezt most gyorsan elküldöm, nem szeretném ha megint elölről kéne kezdenem!

Sziasztok: Vera

KépKép Kép
76vera
 
 


Manó!

A Gyáli piacon gyűjtöttük be. Ha kell, megkeresem a telcsiszámát. Mi nála fogunk majd ágyat is csináltatni. Kép

Magdi
gallainémagdi
 
 


Sziasztok!

Bolgog névnapot a Szilviknek Kép

Maci
Roni nagyon édes a széka alatt és milyen ügyes, hogy egyedül kimászott alóla Kép
Tegnap Dani bemászott a szárító alá, semmivel sem sikerült kicsalogatnom, mígnem eszembe jutott a Cora katalógus, amiről annyit írtatok Kép Elkezdett előrefele mászi, én szenya meg mindig kicsit arrébb húztam az újságot, aztán mikor már 2 métert mászott utána, hagytam, hogy kicsit gyűrögesse, olyan édi volt Kép
milyen dobozokra gondolsz ponotsan? mert tegnap a Kikában voltam, és láttam 3 henger alakú dobozt egybecsomagolva ezer valamennyiért, kávé , tea és cukor felirattal, barnás árnyalata volt, olyan régies, nekem tetszett Kép

Évi
oltott Petra nagyon szép Kép
örömmel olvasom, hogy még nincs vőlegény a láthatáron Kép

Sofka
ma este összegyúrom a pogit, holnap jönnek sógorék, nekik szánom Kép

Manó
krupp Kép jaj, remélem nem lesz semmi roham meg ilyesmi

Beu
nekünk jó a Csházi tali jövő héten, gyakorlatilag mindegy melyik nap

Leszter
mászó Petra cukor lehet Kép

Vera
gratula a tegnapi sírásmentességhez Kép

Azúr
szegény, bitzosan nagyon rossz látni, ahogy sír Artúr a gyógytorna alatt, de tutira használni fog, úgyhogy fel a fejjel Kép

Lent voltunk sétálni, felavattuk az új overált Kép Bementünk a DM-be is, otthagytam majdnem 5 rugót Kép, vettem Vanish oxieksönt is, jaj nektek ha nem válik be KépKép
Vettem sárgarépa pürét is , mert reszelt almával lecsúszik, azért az túlzás, hogy rajong érte

TEgnap itt volt anyósom, én meg leléptem EGYEDÜL a Kikába, jaj,, még órákat tudtam volna ott tölteni, bár a végén a fél órás sorbanállást szívesen kihagytam volna. Én nem tudom, mit csinál az a rengeteg ember napközben, hogy miért nem dolgoznak inkább? Lógós banda Kép

Na megyek csinálok egy gombapaprikást

Andi
psandi
 
 


Hali Csajok!

Olvasok majd mindennap, csak írni nincs erőm... hétvégém négynaposra sikeredett, apa betegséggel súlyosbítva, sőt szombattól ancika is beteg voltKép... viszont így piedesztára emeltekKép, elképzelni sem tudják, hogy tudtam betegen ellátni a két manót. Közben Zsófimnak lett két látható és két még nem látható foga, meg szopisztrájkja, így most lefejt tejet kap, ami persze vészesen fogy. Ennek eredményeképp ismét nő lettem, a szó nem legkellemesebb értelmében. Ami viszont jó, mert már nagyon szeretném spirállal megoldani a dolgokat a bogyó helyett. Szerencsére a kincstári optimizmusom most is kihúz a bajbólKép.
Különben meg kezdenek a suliban zaklatni, különböző laborok meg ZH-k, eléggé felháborítóKép.

Kangi jó híreidnek mindig nagyon örülökKép. Remélem, télleg igazam lesz, és csak simán túlaggódod magad!

Manó, krupp? Szegény babócaKép... De kinőhető! Öcsém 5 éves korára nőtte ki teljesen, neki is 1 éves kora körül jött elő. (Gondolhatod, hogy fülelek, mikor köhögnek a manóim...)

Toffi, részvétemKép. Nagylánynak el tudtátok mondani? Ovival mi a baja? Mármint, ő mit mond, mert gondolom nem azt, hogy a tesó miatt nem teccik...

Urszila, remélem kiscsaj már jobban van!

Akkor csacsis kép mégeccer:
Kép

Mennem kell, hiányolnak...
Pussz
Zsófi
csucsuka
 
 


Sziasztok!

Boldog nevnapot a Szilviaknak Kép Kép Kép es boldog 5honapossagot Kevinnek Kép Kép Kép !

Viola koszoni szepen a dicsereteket, remelem hizik toluk, legalabbis a maja ;-)))
Valoban nagyon artatlan a tekintete... de hat aki latta a Gyalog-galoppot, az tudja, hogy a nyuszikkal is vigyazni kell :-))) vagy ahogy a parom megallapitotta, o egy kiralykisasszonnya valtoztatott beka :-))) na jo, nem cikizem tovabb en imadott kislanykamat, irul-pirul...

De ma fenykepeztem egy-ket bogomasinasat is (en gonosz anya, mielott felkaptam volna), szoval majd megmutatom, ha attoltjuk, hogy tud ilyen is lenni. Csak most nincs hely a gepen.

Sajnos tegnap meg ma apa hosszunapozik, ezert van, hogy nem olvasok rendesen, csak atfutom a leveleket.

Beu,
oldalt pelenkazas csak annyi kovetkezmennyel jar, hogy en vagyok az egyetlen anyuci, aki rem benan pelenkaz SZEMBOL :-)))

Maci,
Roni cuki :-))) tenyleg kijott onnan? nekem egy meretaranyosan hasonlo helyrol nem lett volna egyszeru... :-)))

Evi,
hat Petra se panaszkodhat, se meretre, se szepsegre! :-))) Gyogypuszi a kis oltott combijara :-)))

Vera,
megcsodaltam Bence albumat, hat meg a gomba se tud igy noni :-))) es igazan edes gyomoszolnivalo kisficko :-)))

Kozben pont volt egy akcionk a fent emlitett eszkozon, nemhiaba volt egy szem szilva a gyumolcslevesben :-)
Ja, a multkor farigcsaltam nehany kinrimet, erzekeny idegzetuek ugorjanak, mert naggyon faraszto (ize, ugye meg nem irtam le Nektek? merakkor nagyonbocsesz...)

"Az anya dolga, hogy anyatejet csinaljon a kajabol.
A baba dolga, hogy kiszedje a tejet az anyabol.
A baba dolga, hogy a tejbol babat es kakat csinaljon.
Az anya dolga, hogy mindezekhez jo kepet vagjon.
A baba dolga, hogy kinyomja a kakat a bababol.
Az anya dolga, hogy kiszedje a babat a kakabol.
Az apa dolga, hogy megkerese a penzt a kajara,
es babakat csinaljon az anyanak a hasaba."

Na eltunok kepeket valogatni!
Csak jokat! :-)))

Kaska
kaska
 
 


Vakasszony visszanéz:

Cserepesházas tali: kedd és csütörtök nem jó. A többi igen.

Zsófi
csucsuka
 
 


OFF
Vera, vegre-vegre latom a forgot hasznalatbanKép Biankat meg eloszor meg sem ismertemKép En utoljara szerintem az eskuvonkon lattam, akkor meg kis kopasz voltKép
ON

orsoly
orsoly
 
 


Kaska KépKépKépKépKépKépKép

Csucsuka Kép
jobbulást gyorsangyorsan!
Nahát, ezek a tanarak, méghogy ZH-k, laborok, fujj, no de ilyet! ... Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Büdös kislányom van! Magától!!! Hurrá!!!
KépKépKép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Kangi
gratula a Kis Büdösnek KépKép

Andi
psandi
 
 


Igyekszem lepest tartani veletek, de ez egyre nehezebb!
Ma pl. autoszerelohoz vittuk a kocsit. Haza gyalog jottunk, esoben, 1 ora volt az ut. Kozben eszembe jutott, hogy ha delre keszul el, akkor talan jobb lenne egy fel oraval elobb elhozni, es akkor megint csak mi azunk Mikivel, Gyuriert mar kocsival mehetunk. Jo. Alig ertunk haza, fordultunk is vissza. A mai kilometer adagom tehat mar megvan!
Ovodaban mar varnak, hogy en vagyok e a Gyuri anyukaja. Azt lattam, hogy a gyerek epsegben van, szoval sejtettem, hogy csak rossz fat tehetett a tuzre a gyerek! Ma helyettesito ovoneni volt, el is meselte a tortenteket: kozepso szulottem elvette a lanyoktol a puzzle-t es belehajigalta a darabjait a vecebe. Valoszinuleg utana is nyulhatott, vagy mi, mert ruhat is kellett rajta cserelni. Az ovoneni is banyaszhatta utana a darabokat! Orult szegenyke! Mar bocsi, de en viszont nyeltem a rohogest! Amikor en kerdore vontam, csak elnezett mellettem es magasra tett kezzel hozzafuzte: "Naaaaagyon messzire mentek, be a sotet alagutba, huuuuuu, metroalagutba!" Lehet haragudni ra (foleg, hogy az ovoneninek kellett horgaszni, nem nekem?)?
Ami nekem jut mostansag, hogy a gyerekem a vece melle pisil, nem bele. Direkt. Es nem tudom miert?

Kicsi Miki meg annyira mas, miota rovid a haja, tisztara, mintha elcsereltek volna! Mar vagy harom napja, es nem tudom megszokni!

En mar elore utalom a telet! 4-kor elkezd sotetedni, suru kod ereszkedik le! Fujjj!

Es itt nyuglodom a 3 kolokkel. Megint ugy erzem, hogy kene egy nap szabi!
Bocsi, hogy megint csak rolunk volt szo, es nem tudok reagalni masokra! MAjd talan kesobb!
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok Mamik!

UrszilaKép Jobbulást Julkának!KépKép:

KangiKépNa végre jó hirek!KépKépKép

ElliKép Neked is jobbulást! Úgy tűnik,hogy tudunk menni a talira 6.-án!KépKépKép

Maci2Kép Mondtam én hogy nincs Roni szemével semmi gáz!KépKép

ZuluKép Laura sajna rossz hireket irt tegnap,még a hatása alatt állokKép

ZsuzsiKép Már itt is ku... nagyon hideg van reggel ,az csak valami nagy kivétel volt Marci névnapjáraKépKépKép
Te Németo.-ban hol szoktál gyerek ruhát vásárolni?Mert nagyon úgy tűnik hogy ott jobbak ,több és sokkal olcsóbban lehet beszerezni.Mikor Kölnből mentünk legutóbb haza kicsit körülnéztünk,és sokkal jobbnak tűnt a kinálat.Kép



Megkaptuk ma a 3. Menjugate oltásunkat,-ez is letudva. Olyan ügyes volt a dokinéni ,hogy Marcinak egy hangja se volt. Vagy lehet hogy Marcim volt nagyon ügyi?KépKépKép
Szrerncsére Ő is csupa jókat mondott Marciról,és nagyon tetszett neki a kis büdős,levette a lábáról-végig kokettált a drnénivel,meg mosolygott mint a tejbe tök.KépKépKépHiába az idősebb korosztályt kedveli a kisfiam.Kép

Holnap még egy vérvétel,aztán ezerrel készülődök a hétvégére!LONDON!!!!!VAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUKépKépKép

Na vége az örömködésemnek, Marci felébredt,megyek etetni!


Mariann&Marci
Mariann
 


Na megint én vagyok.Gyermek benyomott 240ml sárgarépa -rumpli sk. kreációt.KépKépKép

Maci2Kép Nagyon huncut ez a Roni lány!És milyen kis ügyes!Látod milyen jó hogy tettél fel képet,kár lett volna megfosztanod tőle minket!!!!!!!!!!

Évi!Kép
Petra is nagyon kis aranyos!KépKépKép
Dunakeszi tényleg jó hely,bár a Tóvárost annyira nem ismerem,ez ott van valahol az Auchan közelében,vagy ami a felső fóti út mellett van??Mert ha az utóbi akkor ott laknak Manócskáék is. (csak még telefonjuk nincs)

Na megint mennem kell kevés volt a böfi......


Mariann
Mariann
 


Sziasztok Kép
Bekukkantok már ide is, ha már ilyen kedvesen hívtatok Kép Zsuzsi már bocseee, hozzánk képest igenis korosok vagytok! Kép Kép Kép
Bemutatkozásként annyit, h eddig a friss kismamikba írogattam, de ottani pályafutásom véget ért, mivel 11. 04-én megszületett kislányunk, Hanna. Szülésstoryt ma du tettem fel a friss kismamikba. Persze mostmár nekem is a kintlét örömeivel és gondjaival kell megküzdenem.
Egyelőre az összeszokás, alkalmazkodás, tejcsigyártás, kézben (hordozókendőben) alvás periódusát éljük. Kép
Hű, most mennem kell, mert ébredezik a csemete a kezemben és pancsizni indulunk.

Üdv mindenkinek, igyekszem jönni rendszeresen:
Ann és Hami (9 napos)
annann
 
 


Halihó Mindenkinek!!!
Marcipán ma felült egyedül. Mégis bejön az elméletem, hogy nagy hőstettek előtt kibírhatatlanok a dedek. Hirtelen fogak tömkelege, haladás előre, és még az ülés is? Apája is elolvadt, de nem mulasztotta el megjegyezni: Persze, hogy ül. Én csináltam!

Urszila, Carcassone vmi újfajta társas, amivel még Orsi is eljátszott. Persze velünk. Kép Tutti-frutti meg vmi gyümölcsös pép, szörnyen büdi. De a fiú szereti.

Beu, lányok leskelődnének, de visszaolvasni még nem tudnak. Meg hétközben Kata nem is ér rá. Smecta egy csodapor hányós-fosós betegség esetén. Állaga mint a gipszé. Íze brrr. De bejön.

Maci2, ilyen az, mikor járóka az egész lakás. Ügyes a lány, hogy ki is jutott. Videózár ikea vagy bababoltok.

Petra milyen jól viseli a kettős böketet borogatásustól.

Manó, Kata kruppolt anno, nálunk volt a beutaló a Lászlóba, szerencsére sosem használtuk. Roham esetén- bár ezt biztos mondták, ablakot nyitni, gyereket bebugyolálva. vagy fürdőben magasról engedni a hideg zuhanyt (nem a kölökre) úgy könnyebben szűnik a duzzanat, Meg bitos kaptatok csodakúpot. Kétéves korára elmúlt. Szerencsénk, de nyugtalan évünk volt.

Anita, éjjeli levegőzés szerintem elmélyíti a problémát!!! Ha felébred a kölök, minél unalmasabbnak érdemes lenni, mert ha szórakoztatod, van miért felkelni legközelebb is. Én pelenkázni is csak végső esetben szoktam. Morc néma szoptatás, büfi, kiságy. Nagyjából műxik, és már a harmadiknál.

Leszter, sok erőt az építkezéshez. De olyan jó lesz benne lakni!! Petrának gratula a mászáshoz.

Vera, éljen a nemsíró Bence, és maradjon így!

Csucsuka, gyógyenergia a családnak! Iskola pfujj. Hát nem kímélik a kismamákat?

Zsuzsi, Gyuri kalandja az óvodában Kép Kép Kép . Legalább erre jó a közösség. Más halászik a sötét alagútban. Autónélküli nap. Kép Pláne esővel. Lábad? Mikigyerek gyönyörű az újhajjal. Talán nem annyira babás már. De benne van a korban, mit vársz egy álldogáló ördögfiókától?
Nálunk is most kezd Marci igazi családtaggá válni. Orsi egy darabig békésen tűrte, hogy körülötte szöszöljön, aztán mikor kezdte lebontani a vonatsínt (ZULU!), felvetette középső magzatom, hogy szerinte már álmos a gyerek. Én meg fektessem le. Tíz perccel később ez nem tartotta vissza attól, hogy a lépcsőn, ami egyfajta erősítőként működik, teli tüdőből zengjen karácsonyi énekeket. Na gondolhatod, hogy elaludt az öccse!!! Inkább bömbölt kicsinyég, mert ő már megint kimarad a buliból. Viszont du. két és fél órát sétáltam velük. (Vettem gipszöntő formákat, de messze a bolt!) Úgyhogy most szuszognak. És ilyenkor olllyan szépek!!!

Na megyek gyönyörködni, takargatni. Aztán vasalni.

sofka
sofka
 
 


Kangi, mivel étetted meg a büdöskölköt, hogy sikerült??? Puszit neki!

sofka
sofka
 
 


Sofka Kép
nagy gratula ücsörgő Marcipánhoz, bezzeg Julcsi még csak nem is ette meg a vacsit, csoda, hogy ropi és nem ül? Csak dumál, énekel, de azt rengeteget KépKépKép És ma aludtunk ehgyütt délután, na az mesei volt Kép

AnnAnn Kép
üdv köztünk! Gratula a kicsi Hannához, sok tejcsit nektek, és ha bármi van, gyere, és igyexünk segíteni, meghallgatni, meg amit kell Kép

Zsuzsi Kép
ez a Gyurigyerek! Ő biztosítja nekem a mindennapi betevő öt perc röhögőgörcsömet Kép
Tudom, hogy gaz kibic vagyok ...
Mikirályfi irtó cukor az új fejével. És már ő is áll! Nahát! (mondanom sem kell: bezzeg Julcsi)

Mariann Kép
fogadd őszinte gratulációmat és irigységemet a sikeres püréakcióhoz Kép Ez az, Marcika, így nősz nagyra és ügyesre!!!

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Sofka!
Gratulálok! Gyorsan fejlődik Marcipán is! Apa mondata, ki tudja honnan, ismerős!

Beu
beu
 
 


Sofka Kép
almás-őszibarackos Sinlaccal. Zabálta, mint kismalac, és egy diónyi és egy mogyorónyi durvánkemény vasas, ám trágyadombnyi bűzt árasztó bogyó lett az eredmény.
Cserébe, mint írtam volt, köpött vacsoráxni. Csak szopott. De nem lehet éhes, mert mukk nélkül elaludott. Viszont berágtam őnaccságára, ma éjjel egy japán játékot fogunk játszani, neve cicinuku ...

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Manó,
Remélem Emma minél hamarabb meggyógyul (kinövi). Drukkkk, hogy ne is legyen rohama!

ANita,
Pocifájásmentes éjszakát!
Jó lenne találkozniKép

Leszter,
Nagyon ügyes vagy (varrás)Kép
Petra szépen fejlődikKép Drukk hogy a fogacska ne kínozza meg.

Vera,
Látod, nem reménytelenKép Csak így tovább!
A bátyám kisfia Roland, de őt Rolinak becézzük. Viszont a kórházban az egyik szobatársam Áron nevű kisfiát becézi (majd) így.Kép
Ha nem fázik, akkor nem hoznám be "felébreszteni".
Bencus nagyon édes, jók a képekKép Miért volt inkubátorban?

PsAndi,
Olyan dobozra gondoltam. Mi is voltunk a Kikában nem régen, de akkor nem láttam csak lapos doboztKép

Csucsuka,
Már éppen hiányolni akartalak.
Meggyógyultatok? Ha még nem, jobbulást!
Gratula a fogacskákhozKép

Kaska,
RímekKépKépKép Jobban vagyKép

Kangi,
Büdi lányKép

Zsuzsi,
Ovis esetKépKépKép
Majd csak megszokod, ha meg nem majd megnő Miki hajaKép
Sötétet én sem szeretem.

Mariann,
Természetesen Marci volt ügyesKép
Miért kell a vérvétel?

AnnAnn,
Üdv ittKép
Gyere gyakran, ha tudsz.

Sofka,
Gratula az üléshez!Kép

Na megyek, mert nyekeg a lány.

Maci_2
maci_2
 
 


Kangi, ehhez a japán játékhoz kitartást. Reggel majd mesélj, ki alkotta a szabályokat? Ki nyert? Egyáltalán lehet így hatost dobni? (Vagy csak hátast.) Ezek szerint az őszibari nyerő. Belevele Julcsiba! Ja, Marci a legszörnyesebb napokon csak a hűtőhideg izéket ette. Próbáltad már? Mert pl. A répa csirkével borrrzasztó! És mégis.

Kaska, remek ez a vers. Zombin mondogatod nehéz éjszakákon? én vmelyik éjjel azon kaptam magamat, hogy azt mondogatom: Adjatok egy kanalat, tökönlövöm magamat. Szerintem nem én költöttem. De tökéletesen ábrázolta akkori lelkiállapotomat. A ded meg csak szítt és szítt, és nem akarta becsukni csillagszemét.

Marcipánnak majd holnap adom át a gratulációkat. Legalábbis remélem!

sofka
sofka
 
 


Már megint mennyit írtatok!
Olvasok, csak az egykorú babák anyujának üzenem: KEJFELJANCSI!!! Hihetetlen telitalálat, imádja. Olyan 20 cm magas, piros, csapágyas a feje, forog össze-vissza, jár a karja, és valami csilingel is benne. Lurdy-ház szupermarketjében 4500,- pénz, de még apa szerint is megérte.
Na, olvasok, írni lehet, hogy csak reggel.
tsók
Elli
ellimami
 
 


Sziasztok!

Nagy sokára van netünk itthon is.
Manó: Szegény Emma. Nem semmi légyszi írd le, hogy mik a tünetek, mert dorka engem is idegesít 2 napja olyan csúnyán köhög, mintha szamár lenne..
Lázas is volt, ma is kapott panadolt és kúpot is, holnapig ha nem javul este elviszem a dokihoz.

Most ennyit, mert álmos vagyok!
Sziasztok Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2
 
 


Sofka,
vers KépKépKépKépKép!!!

F.
franyo
 
 


Sziasztok!

Manó: A vitamin szirup neve:Vitacolan emulzió 250ml egy kiskanállal kell mindennap meginni, olyan múlti íze van.

Boldog névnapot. Kívánunk!
Jó éjszakát
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2
 
 


Manó2!

Ne idegeskedj, nem minden köhögés krupp! Állítólga krupp csak akkor alakul ki ha hajlama van rá. Emma pl még náthás sem volt most (láttad őt, semmi nem látszik rajta), mégis sajnos kijött rajta. Ezt egy vírus okozza, de csak az arra hajlamos gyerekeknél okoz kruppot, amúgy lehet egy sima nátha vagy megfázás is belőle és nem krupp. Végül is gége duzzad meg ahogy nekem mondták (IldiKép).
A tünete nálunk annyi hogy amkor sír, és így erölködik, akkor a belégzése olyna ugatás szerű, nehezn veszi a levegőt olynakor, és besüllyed a mellkasa. Amúgy semmit nem látni rajta. Mások is írták hogy a kruppos gyerkőc nappal sokszor tünetmentes, aztán éjjel teljesen váratlanul jön rá egy roham. Szóval szerintem Dorkánál csak egy sima megfázás, de azért vidd olrvoshoz merta köhögésre tud adni gyógyszert.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Na, helló

Mindenkinek köszönjük a szülinapi jókívánságokat!Kép Kejfeljancsit kapott, naggggyon bejött, lásd fentebbKép

Kangi
Az én problémám ellentétes a tiéddel. Lassan akkor is hagyom sírni, ha tudom, hogy éhes.Kép
Na jó, nehogy küldjétek a gyivit, persze NEM teszem, de télleg kiba' nehéz a kölök.

Sofka
Hasmenés over, köszöntést köszi. Kép
A Catan az nem nehéz nekik? Eccer játszottam. Vagy én nem vagyok megfelelő értelmi szinten, de szerintem nem eccerű játékKép
A clickits mit tud?
Ücsörgő Marcipánnak pusszpusz!Kép

Ildi
Ne mentegetőzz, a magunkfajta elsőbabás azért csak odakuksizik, mint mondanak az "öregek", ami persze nem a korra értendőKép Aztán majd további 1-2 gyerekem után vitába is szállokKép

Beu
Jó, majd együtt öltöztetünk/babavigyázunk. Szerintem én megyek utána a Pólusba a végső ajándékbeszerzésreKép
Valaki csatlakozik? (Réka?)
A Smecta hasmenés elleni por.

Maci2
Édes a lányodKép

Évi
A kis Kötözöttcomb is aranyos nagyonKép

Manó
KruppKép Te szegény. De ha kinövi akkor Kép egy kicsit, nem?

Anita
Még csak nyamvadt 5hó, nem fél évKép Ha karira kapok didigépet, nem menekültök, de addig sajna semmiKép

Leszter
Mi az hogy jöhettek! Sőt! Kép
Majd úgyis megy a körinfo Zsófin keresztül.Mélek, ha ezt befejeztem, vagy holnap reggelKép

Magdi
Mekkora az a konyha?Kép Mert ha ilyen árakon kb métere jön ki egy konyhának, legalábbis amit én tudok. (Nem csak apa, hanem bárki akit ismerek, pedig van egy pár kontaktom, bútoralkatrész-importőrnél dolgoztam, 10 főstől 1000 fősig mindenféle bútorgyárat láttam már). Télleg nem kekeckedés, Kép de ha ilyen árakon van, akkor te is méljél Leszternek, ezzel tuti nem tud versenyezni férjemuram. Igaz, ő télleg bevállal 2-3 év garanciát, és télleg minőséget gyárt, nagyon sok függ vasalatminőségtől, ajtófronttól stb.Látatlanba nehéz megítélni, mi-mennyit érKép

Csacsi
Azért amit én tudok hozni, kissé más pl a füle 2 markolható egyenes rúd (nem hasonlítgatom semmihezKép) és a feje kicsit másforma...ha jól emléxem, rég voltam a barinőmnélKép

Kaska
VersKépKép

Mariann
Tuti lenne, ha ideérnétekKép

Zsuzsi
Tök jó fej a kölködKép

Engem is megizzasztott Kevin. Csúcsforgalom, hazafelé 5 tájban. 2 bébiülés hátul, mert csak belenyomtam a hordozóba, a másik meg persze még szintén bent figyel. Nagy nyüsszögés hátulról. Rakparton 2 zárón át parkolás, hátra, tea, cumi, tovább. 1 km múlva iszonyat sikoltozás hátulról. A fenébe, éhes. Parlamentnél út szélén parkolás, Kevin hordozóból ki, hordozó előredob anyósülésre, hátra befészkelünk, cici. 2-t szítt, utána vigyorgott a dög. Másik ülésbe Kevint vissza, hordozó már marad elöl. Aszittem megőrülök, mire hazaértünk.
Mostanában amúgy is "egyet szívok, kettőt nézek, hármat vigyorgok, négyet gagyogok" típusú szopit produkál, de azért a város közepén, dugóban szoptatáskor nem kéne...

Na, megyek csicsikálniKép
Pusza
Elli
ellimami
 
 


Sofka,
Ha felebred Miki, atkuldom hozzad, mert a te bunod! Konnyesre rohogom magam! Kép Gratu a feluleshez! Nalunk is van mar "naaaaaaa, Miki!", meg "menjmarinnen Mikiiiii!".

Kaska,
A te versed is klassz! Majd ezekbol is rendezunk szavaloversenyt...ejszaka! Nalunk neha a "nagyot ugrott Sarika, beszakadt a ladika" kantalodik, de akkor aztan abbahagyni se lehet!

Kangi,
Cicinuku...te kezdted pocsek hangulatom feljavitasat, Sofka meg folytatta!
Vasas kaki Kép, de hogy kijott, az Kép!

Leszter,
Varrast jobb kesobb, mint soha elkezdeni! Szerintem klassz dolog, ne hagyd abba!

Anita,
Ahogy Sofka is irta, ejszaka probalj meg mindent ugy rendezni, hogy minel kevesbe legyen erdemes felkelni erte!

Csucsuka,
Ezen a kepen egyedul a szamar nez a fenykepezo fele, de hogy milyen bamba kepe van!Kép Na jo, most meg ezen kapok rohogogorcsot!

Vera,
Klassz, hogy megtalaltatok az idealis cumit! Kép

Mariann,
En gyerekruhat leginkabb a bolhapiacon veszek! Amugy meg a H&M stilusa jon be leginkabb. A kolykok kozul csak Daninak jar uj ruha egyelore, na meg most mar Gyurinak is hebe-hoba, hogy ovodas lett!
Bodybol szerintem a C&A-s anyaga finomabb, puhabb, a H&M-esek vastagok, es keresztbe nyulnak, ugy vettem eszre. Mas boltokba meg nem igazan szoktam jarni, elegge falusiak vagyunk, es kimenot is csak max. 1 orat szoktam kapni, az meg mire eleg?

Evi,
Sebesult Petra ari!

Jatek nagyobbaknak: Legot most biztos nem fognak kapni, Miki most meg veszelyes korban van, talan majd jovore. Nalunk az a gond a legoval, hogy ugyan egyszer osszeepitik, de aztan mar nem tartjak rendben, pillanatok alatt bekerulnek az apro darabok a kupacba, es igy semmi ertelme. Viszont a duploval meg akar Dani is eljatszik.

Urszila,
Andris csellozik, ugye? Lattam Ebayen pl. Disney filmek slagereit kottaval, cd-vel kulonbozo hangszerekre. En Daninak szeretnek valami ilyesmit karacsonyra, csak persze klarinetra!

Ann,
Huppogtem is egy sort a szulessztoridon! Furcsa, en nagyon utaltam ezt az ici-pici kisbabakort, megis nosztalgiaval tudok csak visszagondolni ra! Olyan hamar elszalad, csak akkor tunik egy evtizednek egy atvirrasztott ejszaka!

Csakazertis megyek ablakfesteni!
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Elli!

Egy kicsit Kép, de azért még az mesze van sajnos. Majd beletörődök, csak most kicsit olyna mint pl mikor nálatok kiderült az agykamra tágulat, vagy másoknál a hypotónia, lényega lényeg, nem olyan könnyű elfogadni. persze, ennél nagyobb baja ne legyen sosoem, de azért elkerülhetett volna minket ez Kép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Megsem ablakfestek...korulneztem a lakasban, es erosen raferne egy kis rendrakas...de ugy nincs kedvem...
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Urszila,
Ez mar egy lefutott tranzakcio, de ilyenre gondoltam:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=2273&item=2566313311

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Cserepesház: ha meggyógyulunk addig, akkor nekünk jó helyen vanKép! Ha meggyógyulunk, akkor viszont kedd, csütörtök és péntek nem jó. A maradékon max fél3-3-ig.

Leszter: látom, Petra csatlakozott a kortársakhoz. Ancsi dettó igy közlekedik (ha siet csak úgy zöttyen), és mikor itt beszámoltam róla,kiderült, hogy Julka isKép

Asztalosok: azért az az 50-es konyhabútor nekem is gyanúsan hangzik, vagy nagyon pici. Nálunk csak az anyag volt vagy 250-300 körül. (igaz, nem panel méret, plafonig, mdf ajtós) Nálunk sok kicsi dolog van elmaradva, meg egy jó asztal kéne (alapban 6-an eszünk plusz a nagycsaládKép)

Na, valamit még akartam, csak közben ébren volt a kiscsaj, és mire visszajöttem elfelejtettem mit is akartam.

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Huh, jó régen nem voltam már itt és a visszaolvasással már meg sem próbálkozom ugy lemaradtam.
Előbb már irtam egy csomót és eltünt az egészKép

Szóval Lilike szépen fejlődik, továbbra is farkasétvágya van. Jövőhéten megyünk mázsálásra, hát nagyon kiváncsi vagyok hol tartunkKép
A kis drágám nem mászik hanem kuszikKép azt viszont tökéletesen csinálja, pillanatok alatt a kiszemelt helyen vanKép
Kedvencei a virágok (egyet már meg is kóstoltKép) a CD állvány és természetesen a számitógépből kilógó vezetékekKép
A kiságyban nem áll fel, de minden más helyen ahol kapaszkodni tud igen. Ki érti ezt?
Rájött, hogy ha négykézlábra áll onnan le is tud ülni.
Kajálás közben nagyon türelmetlen, két kanál között folyamatosan kér: mamma mammaKép
Ma elkezdett csettintgetni a nyelvévelKép
Olyan édi, majd megzabálom mikor csinálja.
Integet-legtöbbször saját tükörképének és ma kaptam tőle egy "puszit"Kép
Usziba járunk szorgalmasan. Legutóbb apa is el tudott jönni velünk és usztattuk egymáshoz a csajtKép Olyan aranyos volt, ahogy nézett rám a viz alól a nagy szemeivel. Persze apa nem élvezte ennyire, ő sokkal jobban féltette mint énKép
Viszont Lili nem sirt és nem vettem észre rajta, hogy megijedt volna.

Na egyenlőre ennyi, majd jövök gyakrabbanKép

Manó
Boldog névnapot!Kép

Mókuska

Kép
Kép
mókuska
 
 


Szasztok!

Sofka
gratula Marcipánnak a felüléshez Kép
a kis verseden hülyére röhögtem magam KépKép

Kaska
a Te versed is nagyon jó, és találó Kép
Te írtad múltkor, hogy olvasod a Kitolást? Tegnap megvettem, még van hátra 30 oldal, naggggyyon jó. Tegnap este az ágyban olvastam, férj meg aludt (volna), de rázkódtam a röhögéstől Kép

AnnAnn
üdv itt, jó, hogy mégis átjöttél Kép

Zsuzsi
Miki ovis sztori KépKép

Mariann
látom jó étvágya van a kis ikertesónak Kép
én meg pont dicsekedni akartam, hogy Dani benyomott egy egész üveg alma-körtét, de látom, az nudli Marcihoz képest Kép

Na megyek összegyúrni a Sofka-féle pogit, bár sógorék mégsem jönnek holnap, azért el fog fogyni Kép

Andi
psandi
 
 


Sziasztok!

Megcsinaltam a 2. albumunkat! :-)))

http://babanet.hu/album/main.php?album=1175

Szoval ezek a 3,5 honapos kepek, remelhetoleg hamarosan idekerulnek a mostaniak is, majd szolok!

Tenyleg jobban vagyok :-)))

Csak jokat! :-)))

Komolytalan Kaska
kaska
 
 


Sziasztok! Vasaltam!!!!!!!!!! Jól el is fáradtam.

Tali: akkor a hétfő délelőtt látszik többeknek jónak, szerdától már a Cserepesháznak nem jó. Viszont az nagyon közel van, holnap szólni kellene a szervezőnek. Vagy mégis rákérdezzek a csütörtök, péntekre?

Zsuzsi! Nem olvastam most, de a Gyuri sztoriját azért visszakerestemKépKépKép Te kis kárörvendő! Tudtad használni a Mártonos cikkeket? Mihez kellett?

Kaska! A Te versedet isKépKépKép Meg a képeket is megnéztem. Azok a teliszájas vigyorok! És az a sírás! Nagyon szép nagy szemei vannak Vilcsinek.Kép

Elsőbabásmamák! Ti mit csináltok Mikuláskor? Azon kívül, hogy Ellinél megbuliztatjuk a babókat. Csak hogy elkezdjük az ünnepeket.

Még akartam valamit, de elfelejtettem.

Muszáj feltennem a mai képek közül. Aztán fekvés, alvás.

Ilyen furafejeket vág, mióta kijött a foga.
Kép

És akkor egy nem mosolygós:
Kép

Jó éjt, Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Maci_2
Mi nem csináltunk vízalatti fotókat. De csináltak rólunk. Én nem ismerem a srácot, de láttam a képeit a National geographic újságban Kép Jövő héten szombaton megyünk érte mert most holnap nem lesz uszi technikai okok miatt (éves karbantartás) De amúgy se tudnnk menni

Tényleg ötleteket kérek szombati menüre, nagy-nagy nagy szülinapi buli 52 szál gyertyával. (egy része az enyém lesz, a másik meg apájáé KépKép) Ezért eldöntöttem holnap kezdődik életem hátralavő része Kép így megpróbálom én is a ridegtartást éjszaka, hátha bejön. Majd reggel beszámolok róla

Most megyek nézem kicsit belülről a szemhéjamat. De előtte küldök mindenkinek egy Zsani mosolyt és egy új tudományt

Kép

Kép

Igaz még mi segítünk neki felhúzóckodni, de amint felült, már támaszkodik le és élvezi hogy ül, majd borul és koppan és ordít ebben a sorrendben, de képes akár több percig is mozdulatlan maradni, csak azért, hogy függőlegesben legyen (de hamar talál valami célt amit el kell érni és irány hátrafele mint a rák)

Na mára tényleg elteszem magam

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Sziasztok,
csak 1 gyors kérdés: hamarosan lejár a tgyás-om, és gyedet kapok majd. Mivel nem voltam annyira bejelentve, amennyit kaptam, a mhelyem kipótolja a gyedet maximumra, a fizum alapján az járna. Persze maximum NETTÓra. Szóval légyszi valaki, aki a maximumot kapja, írja meg lszi, hogy mennyi a max NETTÓ gyed. (Tudom, a bruttó a minimálbér 2x, de ebből még nemtom kiszámolni, mennyit kell kézhez kapnom.)
Előre is nagyon köszike!
pussz
Elli
ellimami
 
 


Elli!

Rossz hirem van: a bruttó gyed nem a minimálbér kétszerese, hanem csak 83 ezer (idén, jövő évit nem tudom, de már idén sem emeltekKép ) Nettó viszont attól függ, hogy mennyi egyéb adózó jövedelmed volt. Mindenesetre 11% lejön, mint tb és nyugdijjárulék és akkor jön még le az adó. Kb valahol hatvanegynéhány marad belőle (még nem tudom, elvileg nekem már utaltak, vagy most fognak? a fene se tudja)

Ildi

Ildi
pildi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?