Új privát üzeneted érkezett!

Pöttöm ne hogy azt hidd hogy olyan pici az enyém csak szerintem annak tűnik, legalább is én nem érzem kicsinek. Nagyon jó kis rucikat vettél és a takaró nekem is nagyon tetszik. mennyibe került?
a babakocsi meg szerintem nagyon szupi!! jó a szine is.

csütörtökön 7re megyünk Genesisbe 4Dre most jelentkeztem be. :D :D jujj ugy örülök!
Kép
remélem nem jön közbe semmi!

mára elköszönök megjött végre uracskám vége az uncsinak :) jó pihit mindenkinek!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Jó sokat írtatok ma!

Pöttöm, nagyon édesek a szerzemények és nagyon jól álltok már!

Ma a tegnapi nappal együttvéve jól kipurcantam, és persze jól bedagatak a a bokáim. Tegnap a kiállításon (Mediciek fénykora) végigálltam vagy 2,5 órát, de fantasztikus volt. Már nem ajánlom, mert az utolsó nap volt, de tényleg hihetetlen sok dolgot szedtek össze. (ezt még reggel nem írtam)
Aztán ma volt nagyóka temetése, így megint végigálltam vagy 1-2 órát, előre várom milyen lesz este a lábam. De az biztos, hogy altatni nem kell.

Szabik: Akkor ez is munkahelye és személyügyise válogatja, hogy hogy adják ki a szabikat....nekem tutira mondták, hogy az összeset kivehetem és hát hülye lennék nem kivenni, hiszen az egy hónap pluz.
Zsófi, a betegszabi egy évben 15 nap, utána ha még betegeskedsz, akkor is már csak táppénzre írnak ki. Itt is úgy van, hogy valahány napot a munkáltató fizet, a többit már nem ő. Tehát általában Te mindig betegszabira mentél, ha nem volták 15 napnál többet beteg egy évben, mert azt adják ki először. Remélem érthető. Nos, nekem abból lehet már csak pár nap. De én is úgy tervezem, hogy szülés előtt ne kelljen 2-3 hétnél többet táppénzen lennem, addig szabizok. Remélem sikerül.....
Most ha visszamegyek, végre rászánom magam és megmondom a végleges dátumot, mert úgy érzem, így tisztességes még ha nem is szeretnék hallani, de június 13.-a péntek lesz az utolsó munkanapom előre láthatóan, ha minden jól megy és nem leszek szarabbul.

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem pár napja visszajöttek az első időszak tünetei, este-reggel hányinger, fogmosáskor öklendezés, keményedés, "utálom a világot" érzés......

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo nekem is vissza jött a hányinger,csak én rá paráztam h nem e attól h ingadozik a cukrom de ezek szerint akkor nem...

nicike

Sziasztok!
Csak gyorsan beköszönök és már megint itt se vagyok,pedig már rég nem jártam felétek ami azt illeti.
Igyekeztem átolvasni az eddig írtakat. Szépek a pocakos fotók,no meg a baba képek is.
Sziszka: Én túléltem az erdélyi utata,bár meg kell vallanom,hogy örültem amikor hazaérkeztünk,mert eléggé kifárasztott.Az odafele utata kicsit nehezen viseltem és a derekam igen csak megfájdult.
A hegyet megmásztam, sőt aznap 10km le is gyalogoltam.Az pl kifejezetten jólesett. Nagyon szép volt és nagy élmény. Kicsit ugyan megáztunk,de más egyébb nemtörtént.
Te hogyviselted magadat? Mikor jöttetek haza?
Mi hétfőn este érkeztünk meg. A visszafele úton gyakran megkellett állítsam a buszt,mert a hólyagom bizony nem bírta a strapát,pedig igyekeztem keveset inni és mégis.
Most hétvégén még csaptunk egy házavató partit és 31 embert láttunk vendégül. Kicsit kivoltam mire mindenki elment. Tegnap 21h-kor már el is aludtam,pedig a karibtenger kalózait néztük,ami nem éppen egy unalmas film.
A terheléses vizsgálat múlt hét szerdán volt és a kis manó úgy bepörgött tőle,hogy azt hittem kirepül a pocimból.
Csak a lelet van a kezemben. Tudja valaki,hogy mit kell rajta nézni?Melyik a vércukor eredmény?
feluca
Mezőszemere

Pöttöm!

Ügyesen vásároltál, nagyon csini rucik és a kocsi is szuper!!!

Mentem aludni, már magam mellett ülök! Jó éjt!

Barbi
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Andi az a torna engem is érdekelne.Merre van és mikor? Mert rég óta kerestem de Én semmit nem találtam itt a közelben.
Tegnap mondtam a védőnőnek aki kiakadt h majd akkor tornázgassak ha az orvos áldását adta...kedden megyek hozzá,ugy is rábolint mert semmi bajom,szóval onnantól nekem akármikor jó.

nicike

Pöttöm! Gratulálok a szerzeményekhez!
Apróka! tényleg nagyon rosszul jársz, ha táppénzre mész? A táppénz naptári napokra jár, nem munkanapokra, ezért én többet kapok, mint amikor dolgoztam. Persze az étkezési jegytől elestem.
Barbi! mit sikerült kiharcolnod a párodnál?

Igen jelentem én köhögök, de nekem is tilos a szex. Kb. félidőnél megrövidült a méhnyakcsatornám és ezért. Hetente egy azért ,,rosszalkodunk,, de a helyzet nem változott az elmúlt 2 hónapban.

Köszönöm a köhögés elleni ötleteket. Vettem lándzsás útifűszirupot, a kakukkfűvest már későn olvastam.

Szeles, esős, napot áthenyélős idő van, részvétem mindenkinek, akinek dolgozni kell.
bende

Jó reggelt!

Hát, nem mondom, hogy könnyen keltem föl, sőt. Ez már kissé olyan kínszenvedés-szerű. Szóval ma tényleg megmondom, hogy szeretném elkezdeni átadni a dolgaimat. Sztem ez úgy is min. 2 hét, ha már ma elkezdeném, de arra tuti nincs sok esély....

Bende: Tuti nagyon rosszul, ha a tavalyi évet nézik, de nem tudom, hogy azt nézik-e....ugye azt akkor nézik, ha van 180 napom 2007-ről. Elvileg lenne, mivel dolgoztam annyit, de az OEP-nél nincs nyilvántartva mint ez kiderült.... Így baromi jól járnék, hiszen akkor a megelőző 180 napot nézik, ami tuti. A kmostani fizum a 2007-es fizu (Ami mondom ninvcs is nyilvántartav) közel 4x-e.
Tehát nálam totál lutri, hogy mennyi lesz a táppénz, illetve mennyi lesz a tgyás. KOnkrétan az első hónap utalásánál derül ki, hogy mekkorát szívok, vagy mekkora mázlim van.....hülye egy helyzet :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apróka!

Akkor én el vagyok tévedve! Azt hittem a táppénz a jelenlegi bér 70-80%a.

Nálam is kezdenek visszatérni a kezdeti tünetek, amiket én a 20. hétig élvezhettem. Például annyira feszülnek a melleim, hogy néha már legszívesebben ,,letenném,, őket. Reggel éhes voltam, jót ettem, nem is nagyon sokat, de most már ezt a közepes adagot is bánom. Míg ettem jól esett, de most...
Kitartás Neked Apróka! Mindig ugye eszeveszett napjaid vannak.
bende

Apróka!
Írd meg mit szeretnél csinálni ma, ha nem dolgoznál...
bende

Jó reggelt mindenkinek!
Táppénz: nekem is sietősen kellett mennem , így nem volt lehetőség kivenni a szabikat, bár most kicsit megijesztettek, azért rákérdezek, hogy mi lesz vele, mert majdnem az összes bent van még. Szóval a lényeg, hogy nekem 3000 ft a különbség a nettó fizetésem és a táppénz között, és az étkezési utalványt is kapom a szülésig.
Pöttöm: bárcsak mi is ilyen jól állnánk a vásárlással, nagyon tetszik amiket vettél, mi még várunk két-három hetet a beszerző körúttal.
Feluca: mi saját autóval mentünk Erdélybe, és kb. másfél óránként megálltunk egy kicsit mozogni, utazni mindig éjjel utazunk, és mivel a férjem nagyon jól bírja a hosszútávú vezetést, így én akkor aludtam, amikor kedvem tartotta. 9 napot voltunk kint, péntek éjjel jöttünk haza, volt amikor mi is egész nap kirándultunk, de volt olyan is, amikor csak pihentünk, olvasgattunk. Binyek ajánlására nekifogtam a Suttogónak, azóta alig tudom letenni! Szóval nekünk minden szuper volt, ha rajta múlt volna, maradunk még egy hetet :wink:
Bende: jobbulást neked!
Barbi, neked sok kitartást kívánok a hétvégére, ez még akkor is nagy feladat, ha nem lebzselnek körülötted a gyerekek. Remélem a férjed is belátja, hogy egyszer el kell kezdeni...
Nici: nekem is teljesen probléma mentes a terhességen, és nemrég voltam dokinál, tegnap védőnőnél, egyik sem mondta, hogy hanyagoljuk, így nem is tesszük. De a szakirodalom sem ellenzi, sőt a terhesség vége felé, ha minden rendben, akkor még ajánlja is, mert könnyebb szülést eredményez, és a szülés megindulásában is szerepe van. Szóval nem értem miért akar eltiltani.
Csíkjaim nekem még nincsenek, bár én azt hiszem egész életemben fogyókúráztam, és eddig sem lettek, de mivel anyukámnak a terhesség alatt lettek, így minden este szorgalmasan kenegetjük, eddig eredményes a dolog.

Hó jó hosszúra sikerült a levél :) be is fejezem.

Szép napot mindenkinek, bár nálunk ma esik az eső....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Pöttöm nagyon édes rucikat vásároltál! Köszönöm a tematikát!

Baleseteseknek, betegeknek jobbulást!

Nagyon jók a babus és pocak fotók!!

Nekem is visszatért az álomkórom :cry: , folyton aludnék :shock: , 1 órája kelltem fel,de mindjárt visszamászok szunyálni :oops: .

Szerdán nem tudunk menni a tanfolyamra, majd jöv héten megyünk. Gábornak közbejött egy tárgyalás :roll: :( majd meséljetek légyszi,h mi volt!!

esőmentes napot Mindenkinek!
makadu

Sziasztok!

Pöttöm, szép kis ruhácskákat és cuccokat vettél. :)
Amúgy szerintem nem olyan hatalmas a pocakod, a múltkori képen nagyon csinos voltál, szerintem nincs okod keseregni. :)

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Jaj, tegnap és ma megint elcsábultam, meg pénteken.

Mecsi köszi a tippet a Hádával kapcsolatban, pénteken bementem és 9 ezer forintot költöttem és vettem egy csomó nagyon szép dolgot. Tényleg nagyon igényes ruhák vannak, de megint megállapítottam, hogy lányzó cuccból 10* annyi van. :)) nem baj, így is bőven találtam szépségeseket a kisfiúnknak.

Párom kiakadt, hogy nem arról volt szó, hogy mindent megvettünk, de azért nagyon tetszettek neki az új dolgok.

A tegnapi, mai... szerettem volna akiságy végére zsebes tárolót és találtam a teszveszen, ott hírdeti magát és ő varrja. Mutatok képet. Az ágyvégi zsbes 60*60 3200.- van falvédő, ami elvileg 5700, de ha rendelünk 4800.- és kapok ajándékot, talán péntekre meg is érkezik.

Ja a mintája, ugyanolyan, mitn az ágyneműjé. :))

Kép ez a zsebes anyagából, de ilyen forma, az alsó 3 zsebet nagyobbra kértem. Kép kiságyra zsebes tároló 60*60 cm
Vendég

HA érdekel valakit, akkor megadom a számát.
Vendég

Bende nekem a tavalyi fizut mondták, de már semmit sem tudok.
Amit ma csinálnék: Sztem legalább 9ig alukálnék, aztán nem 5 perc alatt reggeliznék, hanem fél óra alatt és közben neteznék.
Utána rávenném magam, hogy elmenjek kajabálni egy sort a tigázzal és a vízművekkel, akik 5, azaz öt éve képtelenek a nevünkre írni a számlákat, így az elmaradt tartozást sem tudom befizetni a bankszámlámról, mert totál más néven vagyunk nyilvántartva.....ez nagyon jól esne, mármint, hogy végre a felgyülemlett feszültséget kiadhassam, mert tényleg egy cirkusz amit művelnek.
HA már ott vagyok a Camponában, tuti nem bírnám ki és vennék egy-két babarucit. :oops: :lol:
Ja, és mivel dél körül végeznék, sajna hódolnék egyetlen bűnös kajaszenvedélyemnek és ennék a csirkés mekis szendót....

De lehet, hogy mindezt áttolnám holnapra és egy nagy bögre forró, mézes teával nyakig betakarózva várnám a páromat. A moszgásigényemet pedig beleölném a konyhaszekrények felső részeinek áttörlésébe, mert az még szülésig egy nagy feladat.

......na igen, bilibe lóg a kezem......

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

hát jó vacak idő van ma! :( na, nem, mintha mennem kellene valahová, de mégis!

tegnap este eléggé elfáradtunk mind a ketten a párommal, így a nap végére nálam el is tört a mécses! idegileg fárasztó ez a költözés, szóval nem volt valami jó a tegnapi nap! pedig elhoztuk a függyönyöket is, bár feltenni nem tudtuk, mert kiderült, hogy a fúrónk nem viszi a főfalakat, szóval ma délután ott folytatjuk, ahol tegnap abbahagytuk, leszámítva remélem a veszekedést, sírást...

köszönöm a betegszabis infót, közben én is utánajártam a munkaügyis nőnknél, és azt mondta, hogy még 1 napom van betegszabiból... :( no mindegy!

fehérvári úti rendelősök, akik oda jártok nőgyógyászhoz! a kötelező uh most már az SZTK-ban van az I. emeleten, és a doki ad oda időpontot... tökre meglepődtem, mert eddig mindig a Bártfai utcába kellett menni!

valamelyikőtök mondta, hogy beszél a védőnőjével, mert aggódik, hogy túl pici a pocakja! most nem jut eszembe, hogy ki volt az, ne haragudjon meg ezért, de érdeklődni szeretnék, hogy sikerült-e kifaggatni a védőnőt, mert én is hasonló problémával küzdök... :( nézem a pocakfotóitokat, és nem merek feltenni magamról, mert kb. csak annyi látszik, hogy meg vagyok hízva, de egyáltalán nem találom olyannak a hasam, mint amiben egy bébi van! :( szóval én viszont pöttömmel ellentétben nagyobbat szeretnék! :P

sophie27

Persze a legédesebb sztorit kihagytam:

Sógorom mesélte a kamasz fiának a nagy változást, hogy úgy tűnik fiúcska lesz:
" Képzeld, Gergő úgy tűnik a babónak fütyköse nőtt"! (mert ugye a dokinő is így adta elő nekünk szombaton.)
Erre az unokaöcsém lányos zavarában:
" Ott az ultrahangon? "
Persze pár mp alatt ráérzett a kérdés komikumára, de addigra már az egész család kifeküdt a nevetéstől. :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Szépek a babarucik! Kár, hogy nekünk most szinte semmit nem kell venni. Azért egy-két rugit vettem én is az elhasználódottak helyett. Érdekes, most bármelyik pocakos ismerősömmel beszélek mindenkinél azonos nemű kistesó érkezik. Az aluszékonyság nálam is fennáll, tegnap majdnem le is késtük a reggelit az oviban, mert háromnegyed nyolcig sikerült aludnom. Ma meg beterveztem a légzésfigyelős tanfolyást délutánra a Madarász utcába.

A torna a Gyári úton van, majdnem az Ifjúság út sarkán az okmányiroda előtt egy garázsban. Minden hétfőn 11-kor és egy gyógytornász tartja.

Zsófi! Ha végre berendezkedtek biztosan megnyugodhatsz majd. Sajnos egy költözés nem egy leányálom, pocakkal gondolom különösen nem az.

Apro! Bejelentetted már a dolgokat? Mit szóltak?

Aki teheti bújjon vissza egy jó könyvvel. Andi

KépKép
jazmin2005

sziasztok!
egyszer már bejelentkeztem ide, de akkor nem tudtam sokat írni, mert költözködtönk egyet. most lett netünk újra, az új helyen, így végigolvaslak benneteket megint. kár hogy ez a költözés júl. végére újra lemegy megint, mert addigra lesz kész a lakás amit felújítunk :shock: már most sem tudok túl sokat pakolni...
kiskapucni

Jó reggelt minden kedves kismaminak!

Köszönöm a sok dícséretet...rám fér, ugyanis a kocsi az eszem alapján lett vásárolva, a szívem ugye azért egy picit máshoz húzott. De remélem a gyakorlatban bebizonyosodik, hogy ez praktikusabb, mint a másik lett volna :cry:

A takaró nem tescos, azt a baby outletben vettem a soroksári úton, annyira finom puha volt (pamut polár), és imádom ezt a nyers beige-es színt, hogy nem tudtam otthagyni. A szőrét jól megtépkedtem, nehogy a szösz majd árthasson Nonokámnak, de szerencsére nem jött ki egy pici sem.
Az ára pedig 4500Ft, és mérete 75x100cm. Viszonylag jó ár szerintem.

Lányok...annyira aranyos, ahogy mindenki "nyavalyog" valami miatt :lol:
Nekem nagy a pocim, másnak kicsi, nálam sok kiló jött fel, másnak kevés...hihetetlenek vagyunk :lol:
Ha sokat mozog a babus az a baj, ha nem, akkor meg frászt kapunk.

Én ezennel elhatározom, hogy megpróbálok nem parázni, és ezt a maradék két hónapot élvezni, amennyire csak tudom. Kiváncsi vagyok meddig fog menni :wink:

pöttömpanni

Irigykedem azokra, akik tudnak sokat szunyálni...
Én minden reggel 7kor felkelek, a párom csörgeti a telóját, 5 percenként nyom egy szundit, ez megy min. fél órán keresztül, én meg már nem tudok visszaaludni. De sajna a nap folyamán sem tudok...így este 9kor, amikor hazajön én már félhulla üzemmódban nyomom. Meghallgatom mi történt vele aznap, aztán lassan de biztosan bealszom a tv előtt...nem valami jó "családi élet"...

Az a két rövid hétvégi nap, amikor meg itthon van, elmegy mindig vmi hülye melóval, amit csinálni kell: fűnyírás, locsolás, szülőlátogatás, most éppen az ablakkönyöklőket kellene felragasztani a helyükre, páromnak padlásteret kellene szigetelnie...szóval semmi pihenést nem tud imitálni, hiszen ezek majdnem mind férfi munkák...

pöttömpanni

Sziasztok!

Pöttömpanni küldtem neekd privit :oops:
Vendég

Kérhetnék egy kis segítséget?

Felteszem a két ágynemű képét, ami tetszik, elmondanátok szerintetek melyik a jobb?
A színek nem egészen valósághűek, mindkettő kicsit zöld beütésű.

Az egyik a Milne elnevezésű, ezt sajnos nem lehet szettben venni, mert a szettben nem lehet a huzatot a töltetről levenni és külön mosni, így egyesével kellene megvenni a fejvédőt, baldachint, huzatot és pelustárolót. De ami tetszik igazán benne a mintán kívül, hogy lehet hozzá kapni tapéta bordűrt.

A kép:

Kép Kép
Kép

A másik a brumi, ebből van olyan szett, amiben a paplan és a párna huzat levehető, külön mosható, van hozzá pelustartó, függöny stb, de nincs hozzá bordűr. :cry: A kockás rész, szép zöldes, nem úgy mint a képen, ahol inkább szürkének hat.

Kép:

Kép
Kép

Nekem mindkettő tetszik. A páromnak meg nyilvánvalóan az olcsóbb, azaz a brumi :lol:

A babaszoba fala pedig halvány sárga, így mindkettő talán beleillene a képbe...

Szerintetek?

pöttömpanni

Sziasztok!

Már nagyon régen íram, rengeteg dolgom volt mostanság, készül a babaszoba és hát apával is akadtak gondjaink amiket meg kellett oldani, szóval nem egyszerű az élet, de hát ez van.
Örömmel látom, hogy többé kevésbé mindenki jól van és növöget, Zsófi külön köszönet az aggódó leveledért, szerencsére jól vagyunk a baba is, én is, hihetetlen, de azon kívül, hogy nehezen hajolok le, semmi bajom :) nem híztam egy dekát sem, mondjuk ez nem feltétlenül jó, de betudom a stressznek, más baj nem lehet.
Mutatok egy babaszoba képet, ha már ennyit hanyagoltalak miatta titeket :)
Kép

KépKép
columbine

Pöttöm!

Mindkettő ágynemű szép, de én egy kicsit részrehajló vagyok, mert nekünk is a második van. :)

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!
Hazaértünk, a sógornőmnél voltam babaruhákat válogatni, és egy hatalmas zsáknyival értem haza, nagyon szuper dolgokat találtam.
Pöttöm, nekem a brumis jobban tetszik. A másik nekem egy kicsit túl színes. De lehet, hogy azért tetszik jobban, mert mi is hasonlót vettünk, csak narancsos színben..... :) Egyébként nagyon igazad van abban amit a panaszkodásról írtál, de hát ilyenek vagyunk mi nők :wink: Én is elhatároztam, hogy ezt a 2 hónapot nagyon kifogom használni, és megpróbálom élvezni a terhességet hisz már csak olyan kevés van vissza belőle, akkor is ha néha fáj ez vagy az.
Amit viszont imádok, hogy a páromnak ilyen hatalmasan is nagyon tetszik a pocakom, ma reggel azt mondta, hogy hamarosan neki állhatnánk a kistesónak is mert hiányozni a fog neki a pocakom, annyira édes volt.

<
sziszka78
Tolna

Columbine: nagyon szép lett a babaszoba, bár csak már mi is itt tartanánk :) Remélem azért apával is meg tudtátok oldani a problémákat....

<
sziszka78
Tolna

Pöttöm!

Az én voksom: Milne, vagyis a felsö... Nem hat olyan komolynak, mint a kockás.

Egyébként én is álmos vagyok, már alig bírok felkelni, egész nap lógok...
A párom segítö szándékával kapcsolatban nem táplálok hiú reményeket. Majd megcsinálom magam, ameddig eljutok, idönként perelek vele, aztán vagy segít, vagy nem, s ha nem, ház szétszedem a bútorokat a csajokkal. Nagyon szeretném ezt a héten nyélbe ütni.
S lassan az autó kérdését is meg kéne oldanunk, mert autó nélkül nem jó lenni, nem tudunk kirándulni se igazán, jönni-menni, meg a kórházba se egyszerü eljutni autó nélkül... Csak hogy valahogy nincsen semmi használható a piacon, minden baromi drága, ami egy kicsit is jó lenne. Olyan bosszantó!

Megyek reggelizni, aztán rögtön el kell kezdenem a marhasültet, mert annak idö kell.

Barbi
Vendég

Sziszka!

Neked miért kellett sietősen távoznod a munkahelyedről? Remélem neked nem volt semmi gond!
A meleg kajacsekkemet még én is kapom hálistennek, nagyon jól jön.
Nekünk nem igazán kell vennünk babadolgokat, mert nővéremtől rengeteg mindent kapunk. Pl. pelenkázós rácsos ágy, mérleg, babakocsi, autósülés, vízhőmérő, autós cumisüveg melegítő, cumisüveg, orrszívó, na és vagy 10 zacsi ruha. Igaz, hogy náluk két kislány van, de a szoknyákat, ruhákat, meg a rózsaszín holmikat kiválogattam, a többi szerintem ugyanolan jó kisfiúnak is.
Egyedüli nagy tétel amit vennünk kell, az a babaszobába a szekrény lesz, amibe a ruháit, meg ilyesmiket lehet tenni. Van ötletetek, hol vannak jó minőségben, és viszonylag olcsón szekrények?

Pöttöm!

Nekem az első jobban tetszik!

Kép
felicia

Pöttöm az elsőt láttam a brendonban is. Nekem nagyon tetszett. viszont a második hasznosabb. :roll: tehát az elsőre voksolok. :lol:

Ági nagyon szép a babaszobátok!
makadu

Barbi :) te 11 órakor reggelizel? Én ha ébredés utána fél órával nem tudok enni, akkor éhenhalás kerülget :lol:
Felícia: volt egy kis vérzésen, igaz, hogy minimális, de az orvos azonnali hatállyal kiírt. Én valahogy akkor sem aggódtam rajta, mert mindenhol azt írják, hogy előfordulhat, és be is igazolódott, mert azóta is minden a legnagyobb rendben van....soha többé nem tért vissza.
Na megyek én is elkezdek ebédet főzni.

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Nekem ma ritka szar napom van, hőhullámok törtek ki rajtam hol izzadok és elakarok ájulni aztán meg elálmosodok. De én se akarok panaszkodni.

Pöttöm: én is a Milne-re az elsőre szavazok az szinesebb vidámabb és nem olyan komoly. A babák szeretik nézegetni a motivumokat.

Columbine: nagyon szép lett a szoba, tetszik ez a magas baldachin.

Beleki: örülök hogy jót tudtam ajánlani, ha valahol járok és még tudok jó dolgokat olcsón beszerezni ugyis irom egyből. Elkel a segítség egymásnak, ugyis költünk eleget nem mindegy mi mennyi.

Barbi autós helyzetet átérzem. Bár nálunk csak simán megvették a seggünk alól a kocsit és még egy hónap mire meglesz a másik de pocsék dolog kocsi nélkül lenni. Néha kapunk kölcsönautot pár napra az egy kis segitség, de hát várni az újra. Nekünk most szerencsénk volt mert hamar rátaláltunk az uj kocsira de hitelt is fel kell venni mert csak egy részét tudjuk kifizetni a többi meg hitelezés. Ugyhogy most keresünk bankot is jó hitellehetőséggel 1millió forintért.
Ha valaki tud valami jó lehetőséget szóljon!!!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Megoszlanak a vélemények az ágyneműkről rendesen. :)

Pöttöm, én is úgy gondolom, hogy a második jobban illik egy újszülötthöz. Sokkal bájosabb szerintem. Az első nekem kicsit túl sok, de ez csak az én szerény véleményem. :) Remélem sikerül jól dönteni! Vagy ha nagyon vacillálsz rajta, vedd meg mindkettőt, akkor cserélgetheted, nem fogod megunni. :) Na jó, csak hülyéskedtem. ;)

k.a.t.i.c.a

Sziasztok pocakosok!

Hát szépen termeltetek a 7végén!
Gratulálok a babafotókhoz, nagyon -nagyon aranyosak. És Szuszu! A te kis pocaklakód sztem is tökre hasonlít rád!

Pöttöm! Én is az elsőre szavazok! sztem jó, hogy nem olyan komoly, és a Noel is szívesebben nézegeti sztem a macis színes képeket, mint a kockákat.

Barbi! Örülök, hogy meglett a gatyód! minden ruhadarab számít ebben a szorult helyzetben :lol:

Pisilés: Nekem néha nincs bajom vele, néha meg 5percenként elrohanok wc-re. Sztem attól függ, hogy a babó lába épp melyik irányban áll, és hol rugdos. Amikor keresztbe fekszik, akkor nincs gond, amikor "ül" és lefelé van a lába, na akkor jön a rohangálás. Néha meg úgy érzem, mintha 3 fej káposztát vagy 3tányér babot ettem volna előző nap, mert úgy rugdossa a pici a beleimet. Pedig szándékosan kerülöm az ilyen kajákat. Egyébként is szenvedek velük, így meg pláne...

Nekem elég vacak 7végém volt. Anyósomék nálunk, mi meg jól összevesztünk a párommal (mindezt a szülők előtt), úgyhogy kb egy napig bőgtem kisebb-nagyobb kihagyásokkal :cry: :cry: :cry: . aztán vasárnap este, mikor végre kettesben maradtunk egy beszélgetéssel sikerült pontot tenni az ügy végére, azóta jól vagyok és jó a kedvem is. :lol:
Biztos a hormonok is ludasak a dologban, de tény, hogy sokkal érzékenyebb vagyok mint eddig, és a férjecském hozzáállását ez még valószínűleg meghatványozta...
Megkaptuk sógornőmtől a babakocsit-hordozót is, meg még jópár babacuccot, de még ezeknek sem tudtam igazán örülni.

Most elhoztuk Pécsre, de még a kocsiban van, sztem este a párom kirángatja a kocsiból, és akkor kipróbálgatjuk, hogy mi-hogy működik. Na ezt már nagyon várom.

A héten még jó sokat kell dolgoznom, de ha minden jól megy, pénteken leadom ezt a vacak munkát. Szval jövő 7től többször töltöm majd itt, veletek az időt :lol:

A pocakom kb olyan, mint a tiétek Mecsi. A lehajolásnál már beleakadok, de egyébként nem jelent még nagy akadályt.

Most gyorsan elrohanok, megnézem az egyik boltban a babaágyakat itt, Pécsen, aztán nekiugrok a melónak.
Ritkán, de még azért biztos benézek hozzátok a héten.

Vigyázzatok magatokra! Tényleg nem olyan már az egyensúlyérzékünk és a teherbírásunk sem , mint pocak nélkül, úgyhogy fokozott óvatosság!

panna1

szép jó reggelt mindenkinek!
aproka és a többiek!
az utsó hónapban, tehát a kilencedikben még megkapjuk a rendes fizunkat?nem tiszta nekem....csak mire kell mennem?táppénz?
v. betegszabi?mert neekm a kilenc hónap előtt 12 napom marad lógva......amikor már otthon lennék, de a szabim meg már elfogy......
mit tanácsoltok?

Kép
winona

hahó-hahó:)

Ági, nagyon szép lett a szoba:) tök jó, hogy ilyen jól álltok vele, mi még sehol nem tartunk:(

Pöttöm, mindenképp az elsőre voksolok, sokkal színesebb, vidámabb, szerintem a baba is jobban élvezné. Mecsi, igazad van, szeretik nézegetni a motívumokat a babák, hatalmas felfedezés nekik.

Sziszka, tényleg nagyon jó a suttogó, én már 2x-ra olvasom, remélem majd akkor is eszembe fognak jutni a hasznos tanácsok, amikor kell:)

sniky

Ja, még annyit, hogy tegnap este kitaláltuk, hogy a "zsblámpás trükkel" megpróbáljuk befordulásra bírni Rékát. A takaró alatt megvilágítottam a pocakom alját, hátha kíbváncsi lesz, és " odamegy" megnézni. Hát nem sok mindent reagált a fényre, kicsit rugdosott, meg mocorgott, de nagy fordulás nem történt. Közben magam elé képzeltem, ahogy odabent csodálkozik arra a mozgó fényes köröcskére (vagy mittomén mi látszódik bent), és ettől nagyon elkapott a röhögés. Sztem tök vicces.
Lassan kezdem felfedezni, hogy mikor hol van a lába és hol a feje. A pocim néha tök amord alakot ölt. Általában bal oldalon dudorodik, és mozog :lol: :lol: :lol:

panna1

Sziasztok!

Múlt héten szerdán jártam itt utoljára, és azóta hihetetlenül sokat írtatok! :D

Pöttöm: Én az elsőre szavaznék, nekem az sokkal vidámabb.

Képzeljétek olyan ügyes voltam múlt csütörtökön, hogy sikerült elszakítanom az egyik bokaszalagomat. Azóta kényszerpihenőn vagyok, vagyis tegnapig azon voltam, mert ma már be kellett jönnöm dolgozni.
Kicsit el vagyok keseredve, mert azt mondta a doki, hogy kb addigra lesz jó a lábam, mire megszülök. Röngenezni nem mertek babóca miatt, sőt semmi krémet és fájdalomcsillapítót sem adtak, mert hogy az is felszívódik és árt a babának.
Szóval most ülök melóhelyen pocakkal, felpócolt lábbal....elég vicces! :(

Bocsi, de muszáj volt kicsit panaszkodnom!

Cs.

Kép

Kép
csimby

szegény Csimby,

jobbulást neked!!! Most már tényleg mindenki figyeljen oda magára, nem kéne tovább növelni a baleseti statisztikát!!!

sniky

Pöttöm, bár lehet, hogy eldöntötted már az ágynemű kérdést, de nekem is inkább a második jön be! Lehet, hogy komolyabb, mint az első, de az meg picit tényleg túl sok. Amúgy meg gondolom, hogy tényleg nem 1 garnitúra kell a babáknak, szóval először vedd meg az elsőt, aztán lehet, hogy találsz még klasszabbakat, és veszel neki még! :) Nem?

Ági!!! Végre! Örülök, hogy jelentkeztél, már tényleg aggódtam, volt egy rossz álmom is, de biztos csak azért, mert túl sok krimit nézek! :P Apával sikerült rendezni a konfliktot? A babaszoba amúgy nagyon szép! És milyen jó, hogy ilyen állapotok uralkodnak már nálatok! :) Bár mi tartanánk már itt... :(

Amúgy érdekes, hogy a terhességgel kapcsolatos könyvekben mostanában nem olvastam, hogy az ember ebben az időszakban ismét meghülyül... :( De úgy tűnik, hogy mindenki nehezebben veszi most az akadályokat ismét! :( Ez tökre rossz, mert sem mi, sem a párunk nem tehet feltétlen erről és mégis csak a viták vannak! Pedig amúgy mindennek olyan rózsaszínnek kellene lenni! Nem?

sophie27

Zsófi: nekem mondta a doki, hogy kicsi a hasam, mikor legutóbb voltam nála. Az már 3 hete volt. Majd egy hét múlva megyek, kíváncsi leszek most mi lesz a véleménye.
Én most tartok ott, hogy azt mondják az emberek, hogy most már látszik...

Pöttöm: teljesen igazad van, hogy csak nyavajgunk... :) meg is próbálok változtatni ezen. :)

Amúgy a kis has miatt csak azért aggódom, mert ugye vannak nagyon "kedves" emberek, akik egyből valami rémes sztorival jönnek. Szombaton kérdezte valaki, hogy nem aggódok-e hogy nem fér el a babócám és ezért valami baja lesz? pl dongaláb...
Azért ezek nem kellemes dolgok, de biztos Ti is találkoztok hasonlókkal.

Na innétől csak pozitív gondolkodás! :lol:

Cs.

Kép

Kép
csimby

Köszi lányok a "szavazást" :lol:
Nem lettem sokkal okosabb...

Zsófi!

Kettőt azért nem szeretnék, mert a baldachin, és a fejvédő elég drága,abból csak egyet-egyet vennék, és huzatból színben hozzá passzolósat szeretnék. Maga a huzatból persze kettőt veszek, de azonos mintával...lehet, hogy uncsi lesz, de nem bírom a diszharmóniát :lol:

Makadu!

Az első tényleg brendonos, jól láttad :wink:

Csimby!

Neked javulást kívánok!

Panna!

Neked meg kitartást erre a kis időre, és várunk szeretettel a lustizók táborába jövő héttől :lol:

Lányok!

Sajnálom, hogy veszekedtek a párotokkal...talán ez a hirtelen jött meleg lehet az oka, ilyenkor nehezebben bírjuk el magunkat, meg a plusz kilókat is, ingerültebbek leszünk...

pöttömpanni

Köszönöm a sok dícséretet, sokat dolgoztam a szobán, de megérte, sokszor csak beülök a fotelba a kiságy mellé és elképzelem, hogy ott alszik a pici a kiságyban, nagyon megnyugtató.
Sajnos a családi problémáink nagyon rányomják a bélyeget a napjaimra, a páromnak éppen most kellett beleszeretnie egy nőbe, pedig eddig minden rendben volt köztünk, de becsapott a villám. Itt marad velünk, nem ment el, de kínlódik, minden nap egy újabb szenvedés, remélem sikerül túlélni valahogy. Sajnálom, hogy ilyesmivel terhellek benneteket, nem ide tartozna, de nagyon nehéz és jól esik kiírni magamból. Bocsánat érte.

KépKép
columbine

Csimby!

Ne hallgass az ilyen hülye hozzászólásokra!!!Mintha te tudnád irányítani, hogy mekkora legyen a pocakod! Az eszem megáll, de most komolyan... :twisted:
Szerintem a babus csinál magának helyet, és fejlődik rendesen, elveszi, ami neki jár, a szervezeted őt részesíti előnyben!!!
Nem vagyunk egyformák, neked ilyen a tested és kész! Ha lehet egy nem túl barátságos megjegyzésem :oops: küld el ilyenkor a p...ába az ilyen jóakarókat!!!

Engem folyamatosan olyan kérdésekkel bombáznak, hogy m,ikor fogsz szülni? Gondolom már hamarosan...stb stb...na nekem meg ezekből van elegem. :twisted:

pöttömpanni

Jaj istenem Ági!!!Annyira sajnálom!!!
Teljesen át tudom érezni a helyzetedet!!! Nálunk is voltak hasonló problémák, csak akkor még a terhesség elején jártam, és ráadásul nekem a "volt" barátnőm volt az, aki ráhajtott a férjemre...rengeteget vitáztunk, és sírtam.

Ezek a k... nők, hihetetlen, mennyire nincsenek tekintettel semmire és senkire!
Kihasználják, hogy ilyenkor azért rámegy az ember szexuális élete a babázásra, az elején a rosszullétek miatt, utána más miatt, ez persze kihat a lelki életre is...a fene enné meg az ilyet!!! :twisted:

Írd csak ki magadból, az sokat segít!

És remélem minden jóra fordul!!!Nagyon szorítok Neked!!!

pöttömpanni

Köszi Pöttöm, aranyos tőled, nagyon jól esik a bíztatás, néha nagyon összezuhanok. Olyan váratlan tud lenni a sors, egyszer csak jön egy nő, és tönkretesz mindent ami eddig számított. Most nagyon koncentrálok, hogy a baba élete ne változzon, hogy boldog legyen, nem tehet róla, hogy így felborul a világ. Próbálok olyan munkát találni amit mellette is tudok csinálni, ha valamelyikőtök hallana otthon végezhető melóról, szóljon, muszáj a gyed mellé találnom valamit, ha egyedül maradnék vele, el kell tartanom.
Van ilyen sajnos, tudom, hogy nem én vagyok az első...

KépKép
columbine

Ági!

Nagyon sajnálom, ez a legrosszabbkor jött nektek, nagyon szorítok, hogy sikerüljön megoldani. Remélem legalább a nő eltűnt az életetekből, teljesen egyet értek Pöttömmel!!!!

Pöttöm: nem voltunk túl nagy segítség neked :) szerintem szinte 50-50 % eloszlik tetszési index, azért majd írd meg hogy döntöttél! Egyébként a te hatásodra vesztem össze tegnap a bankba egy férfivel, aki ugyan utánam érkezett, de valamiért úgy gondolta, hogy simán odamehet előttem az ügyintézőhöz :evil: Nem álltam meg szó nélkül :wink:

<
sziszka78
Tolna

Hajrá lányok!

Álljunk csak a sarkunkra, és védjük meg magunkat!!! :lol:

pöttömpanni

Ági!

Nagyon sajnálom! Írd csak ki magadból, ha jól esik, mi meghallgatunk szívesen. Tudom ez nem nagy segítség, de talán picivel jobban érzed magad utána.

Köszi Pöttöm a bíztatást. Tényleg nagyon bunkók tudnak lenni az emberek és nem foglalkoznak azzal, hogy egy fél mondattal, mennyi parát és idegeskedést okoznak a másiknak.
Meg hát ugye negatív sztoriból mindenkinek van bővel....majd arra leszek kiváncsi, ha meglesz a picúr, mi lesz!? Biztos mindenki nagyon ért majd a gyerekneveléshez....

Na előbb én írtam, hogy ezután csak pozitívan, most meg tessék....!

Cs

Kép

Kép
csimby

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?