Sziasztok pocakosok!
Hát szépen termeltetek a 7végén!
Gratulálok a babafotókhoz, nagyon -nagyon aranyosak. És Szuszu! A te kis pocaklakód sztem is tökre hasonlít rád!
Pöttöm! Én is az elsőre szavazok! sztem jó, hogy nem olyan komoly, és a Noel is szívesebben nézegeti sztem a macis színes képeket, mint a kockákat.
Barbi! Örülök, hogy meglett a gatyód! minden ruhadarab számít ebben a szorult helyzetben
Pisilés: Nekem néha nincs bajom vele, néha meg 5percenként elrohanok wc-re. Sztem attól függ, hogy a babó lába épp melyik irányban áll, és hol rugdos. Amikor keresztbe fekszik, akkor nincs gond, amikor "ül" és lefelé van a lába, na akkor jön a rohangálás. Néha meg úgy érzem, mintha 3 fej káposztát vagy 3tányér babot ettem volna előző nap, mert úgy rugdossa a pici a beleimet. Pedig szándékosan kerülöm az ilyen kajákat. Egyébként is szenvedek velük, így meg pláne...
Nekem elég vacak 7végém volt. Anyósomék nálunk, mi meg jól összevesztünk a párommal (mindezt a szülők előtt), úgyhogy kb egy napig bőgtem kisebb-nagyobb kihagyásokkal
. aztán vasárnap este, mikor végre kettesben maradtunk egy beszélgetéssel sikerült pontot tenni az ügy végére, azóta jól vagyok és jó a kedvem is.
Biztos a hormonok is ludasak a dologban, de tény, hogy sokkal érzékenyebb vagyok mint eddig, és a férjecském hozzáállását ez még valószínűleg meghatványozta...
Megkaptuk sógornőmtől a babakocsit-hordozót is, meg még jópár babacuccot, de még ezeknek sem tudtam igazán örülni.
Most elhoztuk Pécsre, de még a kocsiban van, sztem este a párom kirángatja a kocsiból, és akkor kipróbálgatjuk, hogy mi-hogy működik. Na ezt már nagyon várom.
A héten még jó sokat kell dolgoznom, de ha minden jól megy, pénteken leadom ezt a vacak munkát. Szval jövő 7től többször töltöm majd itt, veletek az időt
A pocakom kb olyan, mint a tiétek Mecsi. A lehajolásnál már beleakadok, de egyébként nem jelent még nagy akadályt.
Most gyorsan elrohanok, megnézem az egyik boltban a babaágyakat itt, Pécsen, aztán nekiugrok a melónak.
Ritkán, de még azért biztos benézek hozzátok a héten.
Vigyázzatok magatokra! Tényleg nem olyan már az egyensúlyérzékünk és a teherbírásunk sem , mint pocak nélkül, úgyhogy fokozott óvatosság!