Új privát üzeneted érkezett!

Judit!

Nem rontottál el SEMMIT! De tényleg! És miért is kéne magára hagynod, ha nálad nyugszik meg?ÁÁÁÁÁ ne tedd.
Vegyél inkább egy kengurut, vagy inkább hordozókendőt, minnél gyorsabban.
Hidd el, abban megnyugszik és Te is tudsz majd haladni a dolgoddal.
Domi is ezt csinálta, és egyik napról a másikra megszűnt kb 3 hónapos korában.
Akkor jöttem rá, hogy igaz a mondás, miszerint semmi sem tart örökké.
Próbáld ki a hordozás valamelyik formáját, hidd el tényleg be fog válni!

puszika

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Köszi Dominika, okos ötlet. Kipróbálom, mivel van kengurum a dokihoz is abban vittem a dögnehéz babakocsi helyett.

Most van egy kis lélegzetvételnyi időm, hazajött a lányom a suliból és kicsit dajkálja a kiscsajt. Rohanok főzni valamit.

Én is reménykedem abban, hogy előbb-utóbb elmúlik ez a sírós korszak. De nagyon nehéz addig is.

Abban is tudnál nekem tanácsot adni, hogy érdemes-e teáztatni, vagy elég a szopizás?
Két etetés között megpróbálhatnám a teáztatást, de a védőnő szerint nem kell.
Anno a két másiknál alkalmaztam ezt, ők szerették.

Kép

Kép

Kép
yusz

Judit!

Hallgass a védőnőre! Ha szomjas, szopizik helyette is.
Tea helyett meg jó a forralt és hűtött víz is, de csak extrém melegben érdemes itatni.
Domi annyira rákapott a sima vízre, hogy nem issza a teát. Nagyon nem is bánom, mert fog majd még elég cukroztott sz..ral találkozni élete során.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Ma voltunk 1 hónapos tanácsadáson a doktornéninknél. A szopi mennyisége szerinte elegendő, de Bius is, mint a többi lányom is csak a minimumot hízta meg. Na mondjuk erre fel voltam készülve. Születési súlyunk 3500g volt, két hete, mikor hazajöttünk 3520g volt, most pedig 4 hetesen 3800g. Úgyhogy csak 300g-ot híztunk a két hét alatt. Egyébként pedig jó husiban van, nyugodt baba továbbra is. Viszont köldöksérv gyanusak vagyunk, de ez majd még elválik. Egyéb tünetünk nincs, mindent rendben talált nála. Holnap megyünk ortopédiára.
Tegnap és ma fájt picit a pocak, mivel nem tudja mi elég a tejcsiből (még jó hogy van). Na aztán csurgott ám ki a felesleg szépen.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Yusz! Mennyi idős Gina? 3 hónapos kor alatti csecsemőt nem lehet elrontani! Ha Nálad nyugszik meg, akkor Rád van szüksége: vagy a testmelegre a hasfájás miatt, vagy a függőleges helyzetre, a belsőfül nyomásváltozása miatt. Egyébként nincs két egyforma gyerek, ne várd, hogy ua. csinálja, mint az előzőek. Tarts ki, vegyél hordozót, és várd Ginus "jóbabásodását". Biztosan hamar eljön.
bábaildi

Sziasztok!

Vagyok én is, csak olvasó üzemmódban :wink: De mindennap olvaslak ám benneteket.

Ildi: Köszönöm a levelet, már válaszoltam is :wink:

Jó babázást minden boldog Anyucinak :wink: És jó pocakosodást, akit még érint :wink:
bluebox

SZIASZTOK!!!

KRISZTA!!!
HÁT AZT MONDTÁK HOGY NORINA CSAK JÖVŐHÉTEN SZÜLETIK MEG SZERINTÜK!!!A CTG JÓ LETT MEG AZ ULTRAHANGON IS MINDEN RENDBEN VOLT!!!HARTMANN PAPA MEGINT ELFELEJTETTE ELINDÍTANI A VIDEÓT IGY SZÓLT AZ ICÁNAK AZ ULTRAHANGOSNAK TUDOD HOGY CSINÁLJON EGY FELVÉTELT NEKEM MERT ELFELEJTETTE!!!ICA MEGINT SZÉP FELVÉTELT CSINÁLT ÉS SZÉPEN ELMUTOGATTA HOGY NORINA FEJE BÚBJÁTÓL A TALPÁIG HOGY NÉZ KI!!!HARTMANN PAPA KÖZÖLTE MIKOR MEGLÁTOTT HOGY
"ÁGIKÁM,SZOMBATON NEM SZÜLÜNK OKÉ???"
MONDTAM, HOGY OKÉ DE HA MÉGIS AKKOR BOCSIKA!!!SZÜLINAPI PARTIJA LESZ NEKI DE MONDTA HOGY LE VAN ADVA A NEVEM AZ ÜGYELETES DOKINAK!!!MEGHÁT OTT LESZ ERZSIKE IS ÉS Ő IS TUDJA HOGY MIT KELL CSINÁLNI!!!
GONDOLOM EZT APCUKKAL IS KÖZÖLTE!!!
NA SZÓVAL RÖVIDEN ENNYI A TÖRTÉNÉS!!!
BÁRMI VAN JELENTKEZEK OKÉ???
SZIASZTOK!!!
ÁGI

Kép
Kép
snápi

Ildi!

Köszönöm a bíztatást, tényleg kicsit le vagyok lombozva, rám fér.
Ginus most 5 hetes volt hétfőn.

Igaz, hogy nincs két egyforma gyerek, vagy terhesség. Nem is nagyon emlékszem már az első kettőnél a rossz élményekre, hiszen elég régen volt.
Ginussal szinte első babásként élek át mindent, lehet ezért aggódom annyira ha sír.

Viszont nagyon jól fejlődik, 2730 g.-mal született, most öt hét elteltével 3990 g. Ez megnyugtat.

Remélem igazatok lesz és hamarosan megnyugszik a kis szentem.

Sziasztok!

Kép

Kép

Kép
yusz

Ági!

Tökjó, hogy minden okés! Tessék szólni Norinának, hogy fogadjon szót Hartman papának! :lol: Egy kis szülinapozást ő is megérdemel.
Ultrahangon egyszer fordítva akarta betenni a videokazit, az asszisztens majdnem lefordult a székről, úgy röhögött.
De édes, ahogy esetlenkedik a műszaki dolgokkal....hamarosan megyek hozzá rákszűrésre, nomeg fogalmazásgátló is kéne.
De egy tesó nem volna ellenemre.... :lol:

Judit!

Hidd el, hogy megnyugszik majd Gina! Ne aggódj!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Olyan jó olvasni, hogy valaki babázik és valakik pedig nemsokára babázni fognak... :D

Mesi! Hogy Lara milyen nagy baba! Nagyon szép!

Krisz!
Nagyon tetszenek Domi kajcsis képei. Nem is tudom hogy a gyümis, vagy a paradicsomos változat...Mind a kettő nagyon jó lett annyira mosolyog rajtuk! :)

Marcsi! Van már valami "végeredmény" a babakocsi ügyben? Lesz új?

Kerekes Zsuzsi! Olyan jó, hogy jelentkeztél! Én még egy "lánybabát" sem ismertem aki többet hízott volna mint a minimum. Nálunk ez a fiúkra jellemző. 8)

Yusz! Kitartás! Biztosan hamarosan véget ér Ginus sírós korszaka. Mit lehet tenni ha ennyire szeret anya ölében lenni?? :wink:

Mannogab? Veletek mi újság?

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Szia Yusz!

Az én Petrám 7 hetes, tehát közeli és hasonló az élmény.
Petra a 3. hetén kezdte az üvöltést. Pár napig ráfogtuk, hogy fáj a hasa, de utána ezt már magam sem hittem el. Anyu pont akkor volt itt és mondta, hogy mérjük már le, hogy mennyit eszik ez a gyerek. Addig szentül meg voltam győződve, hogy eleget, de a mérleg mégis azt mutatta, hogy nem. Akkor pár napig mértük, hogy lássuk, eleget eszik. Ezzel ez helyre is jött.
De aztán Petra is elkezdte, hogy csak az én kezemben nem sír, ami elég fárasztó, habár szívmelengető is, hogy ilyen hatással vagyok rá. Nem tudom, hogy ez azért van-e, mert lányból van vagy azért, mert őt a születése után megkaptam, érezte az anyaillatot (Andrist csak 8 óra múlva foghattam meg). Mivel egész nap nem foghatom, ezért néha a hordozóba teszem és ott ringatom vagy leteszem és akkor sír addig, amíg elintézem a kétkezes dolgokat. Egyszer volt már rá példa, hogy betettem a kenguruba és úgy pucoltam a zöldséget. De a kenguruhoz még kicsi.

Az esti lefektetést pedig tegnap óta úgy oldjuk meg, hogy a hasára fektetjük, érdekes módon úgy rögtön elalszik. Amikor mi megyünk aludni, akkor meg megfordítjuk a hátára. Napközben is szoktam azt csinálni, hogy ha elalszik rajtam, akkor óvatosan leteszem az ágyra hasra, hiszem tulajdonképpen rajtam is hason fekszik.

Teát mi adtunk neki egy pár napig, amíg nem evett eleget, addig sem sírt...

De fel a fejjel, mint látod, nem vagy egyedül, nekünk is egészen hasonló problémáink vannak.

Nutella

Kép

Kép
nutella

Mazsuzs-igen, lesz új babakocsi, apukáméktól kapunk egyet, de azért megtartjuk azt az "ajándék babakocsit" is, nehogy szó érje a ház elejét. Igazából túl sokáig nem kellett már okoskodnom a témában, uram is belátta, hogy jobb nem vitatkozni velem gyerek-ügyben! És milyen igaza van... :D Ezen kívül már csak egy autóba is tehető bébihordozót kell vennünk, és akkor az összes nagyobb holmija megvan az én kis drágámnak.
Nem tudok, hogy szoktatok-e járni a Ferihegyi Market Centrálban, ott van ergy MAGMA nevű üzlet, és ott láttam 9000 Ft-ért, 13 kg-os súlyig lehet használni, egész sokféle színben volt!

Szép napot Mindenkinek!

Marcsi

Kép
marcsi0503

sziasztok.
ildi én is örülök,hogy már joban vagyok.műtét utáni nap volt nehéz,az egész napot végíg bőgtem,hogy én milyen szerencsétlen vagyok! :( De mára már jobb!tervezem a nyarat és készülök majd a próbálkozásra valamikor ősszel!
többiek remélem kimentek a szép és jó időbe!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Zsuzsi!

A mi védőnőnk szerint a heti kb. 100 gramm testsúlygyarapodás az jó. Úgyhogy szerintem a két hét alatt 300 g az jónak számít. Miért? A ti orvosotok azt mondja, h az kevés?

Judit!
Hát, igen. Ilyenkor még tényleg nem lehet őket elrontani. Nálunk is így van, h van benne egy kis kapcsoló. :D Függőleges helyzetben megnyugszik, de ahogy le akarjuk tenni, és vízszintbe kerül, máris ordít. :D Bár nálunk az van, hogy 10 percnél tovább még sosem sírt, mert kb. 5-10 perc után vagy fölveszem, vagy elalszik. Egyébként Spock szerint vannak olyan babák, akik úgy alszanak el, hogy előbb jól kiordítják magukat, és mikor a legjobban sírnak, teli torokból, utána, hirtelen elalszanak.
Most reggel is úgy volt, h letettem, mert csöngettek, le kellett mennem a postástól átvenni egy csomagot. Persze üvöltött a drágám. De mire végeztem, és visszajöttem, már hallottam, hogy csönd van, tehát elaludt. Úgyh fáradt lehetett, azért sírt. Azóta, kb. másfél órája alszik.
Na de mondom sokáig én sem hagyom sírni. Bár a mi kislányunk mindenkin megnyugszik, aki hordozza a kis seggét, nemcsak rajtam. Dehát én csak a szülés utáni 5. napon kaptam meg őt sajnos. :cry:

Évi

Kép
evisan

De miért? Ez hogy van? Hogy minél több idő telik el a szülés után, hogy nem adják oda az anyának a babát, annál inkább nem fog ragaszkodni az anyjához???
Hűűű, egy kicsit kacifántosan kérdeztem? Na, de azért értitek, h mit akarok kérdezni?

Vagyis h minél hamarabb érzi az anyaillatot, később annál jobban fog ragaszkodni az anyjához?

Kép
evisan

Mazsuzs!

Köszike Domi nevében a bókot!!!

Marcsi!

Éljen a női "erőszak"!!! :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

sziasztok!
evisan mikor az én Mátém is kicsi volt én is hagytam sírni nem vettem fel ha sírt minden második percbe,van aki azt mondja,hogy szadista voltam de van aki osztja a véleményem! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!!!

KRISZTA!!!
ÖRÜLÖK HOGY ÖRÜLSZ!!!
HIDD EL A TORNA NAGYON JÓL ESETT KEDDEN!!!
REMÉLEM HOGY NEM SZOMBATON SZÜLÜNK MAJD!!!SOKAT BESZÉLGETEK NORINÁVAL DE NEM TUDOM HOGY MENNYIRE FOGJA FEL A DOLGOKAT!!!TÉNYLEG NAGYON KOMOLYAN TUD SZERENCSÉTLENKEDNI A DOKI DE NEKI EHHEZ NEM IS ANNYIRA KELL ÉRTENI!!!MAJD AZ ICA SEGÍT!!!
VALAMI VAN AKKOR KÜLDÖM AZ SMS-T OKÉ???
DOMINIKÁRÓL KÉRÜNK KÉPET HA VAN!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI

Kép
Kép
snápi

lányok mára én bucsúzom mert a nap kiszívott nagyon és majd elalszom!
puszi,jóéjt mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Csak úgy általában: higgyétek el, senki sem tud átlépni a saját árnyékán! Gyereket nem lehet könyvből nevelni. Ha valaki katonás, akkurátus típus, hiába olvassa el száz könyvből, hogy legyen engedékeny, simulékony, ha valaki rendetlen, hiába olvassa, hogy rendszert kell a gyerek életében teremteni, ha valaki izgulós, nem fog tudni nyugalmat árasztani...stb Légy önmagad, és sugározd a kicsi felé, hogy szereted, ez elég. És még valami, nagyon fontos, hogy minél előbb kontaktusba kerülhess a szülés után a piciddel, de nem végzetes, ha ez nem történhet meg valami miatt. Az én fiam 1980-ban 32. hétre 2000 gr súllyal született császárral. Akkor még altattak, mire magamhoz tértem, Ő már a Schöpf-Merei-ben volt. 10 napig nem is láttam. :cry: Mégsem lett idegbeteg, rossz tanuló, szeretetlen. Behoztuk azt a 10 napot. Sok-sok szeretettel, öleléssél, játékkal. Bocs, hogy ennyit szövegeltem, de remélem értitek mit akarok mondani. :)
bábaildi

Sziasztok Lányok!

Nutella! Köszi a bíztatást, már én sem látom olyan gyászosan a helyzetet. Gondoltam, hogy nem vagyok egyedül a problémával.

Én is imádom, amikor hozzám bújik és megnyugvást talál, szinte egész nap elviselném a helyzetet. De ott a másik két gyerkőc. A fiamnak most a héten van a kisérettségi nagyon sok odafigyelést igényel. A lányom meg szinte féltékeny, annak ellenére, hogy imádja a picurt, alig várja, hogy dajkálhassa. Szokta pelenkázni, öltöztetni, dédelgetni.
De azért odaszúrja nekem, hogy őt nem szeretem már úgy mint eddig. Pedig kényesen ügyelek, hogy ne érezzenek hátrányt semmiben.
És még akkor ott a háztartás. Tudom, hogy mindannyian ebben a cipőben jártok, csak valahogy elkeseredtem egy kis időre, mivel összecsaptak a fejem felett a hullámok.

Ezért is nagyszerű dolog, hogy itt egymás közt kibeszélhetjük a mindennapos problémáinkat és segítünk egymásnak átjutni az esetleges krízisen.

Szerintem nem kevés neki a tejcsi, mivel átléptük a 4 kg-os határt. A születési súlyához öt hét alatt 1 kg 27 dkg-ot hízott, de mivel kevesebbel hoztam ki a kórházból mint a kezdő súly, így összesen 1 kg 42 dkg-ot. Heti átlag a 300 g. A doki szerint nagyon iparkodik, hogy beérje a vele egykorú babákat.

Ginus is hason fekve szeret elaludni, én persze mindíg frászban vagyok addig amíg át nem fordítjuk a hátára. Sokszor nagyon jó, mert hiába büfizik rajtam kettőt hármat, mikor leteszem hasra még kijön legalább annyi büfi.
Az is előfordult párszor, hogy letettem hasra és hallottam, hogy nagyon tornázik és nyogdécsel. Bementem hozzá és láttam, hogy hanyatt fekszik, vagy féloldalasan. Addig dolgozott a kis szentem, amíg megfordította magát.
Egyébként is bárhogy leteszem sosem úgy ébred. Már bejárta a kiságyat kúszva teljesen.

Nem is merem sehol egy pillanatra sem otthagyni. A nappaliban is van egy kiságya a hálószobán kívül (mivel velünk egyszobában alszik még) és amikor ott vagyunk őt is átviszem.

Évi! Szerintem a baba az első napokban még nem tud nagyon a külvilágról és szitne mindent és mindenkit elfogad. De amint hazaviszed és nap mint nap érzi az anyaszagot és a gondoskodást már csak ez hoz neki megnyugvást. Én sem foghattam meg 4 napig amíg inkubátorban volt, aztán meg csak szopizáskor ölelgettem mégis azt tapasztalom, hogy annyira ragaszkodik, hogy csak én vagyok neki jó, a család többi tagjánál nem nyugszik meg.

Ildi! Tudnál abban segíteni, hogy milyen fájdalom csillapítót szedhetek alkalomszerűen? Elég fejfájós vagyok és szinte csak az algoryrin segít. Most, hogy szoptatok nem merek bevenni semmit. De már két napja iszonyatosan sajog a fejem és elég elviselhetetlen már.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
yusz

Sziasztok Lányok!

Kicsit eltüntem, de mindennap olvastalak titeket, mint Márti, csak valahogy ebben a melegben lusta voltam írni is.

Nitácska!
Nagyon sajnálom ami történt, de annak örülök, hogy kezdesz jobban lenni.

Velem annyi van, hogy tegnap Hartman dokinál voltam utoljára a rendelőjében és a szívbajt hozta rám. Mondta, hogy nem nőtt annyit a baba amennyit kellett volna 4 hét alatt. Én erre azt is elfelejtettem neki mondani, hogy 3 hete voltam nála. Mindenét megmérte és most csak 2100 g a baba (ma vagyunk 36. hetesek) és hogy ez kisebb, aminek lennie kellene. Behívta a Marcsit és mondta, hogy holnapra tegyen be valahová Ctg-re, mert meg kell nézni, hogy nyugodt legyen a hétvégénk. Még azt is mondta, hogyha nem érzem, hogy annyit mozogna, akkor nyugodtan hívhatom éjjel is. Hát mit mondjak... Amíg hazavezettem, végigbőgtem azt a negyed órát. Szerencsére mire a párom este hazaért, már kicsit megnyugodtam, csak mondtam neki, hogy be kell mennünk holnap Ctg-re, mert kicsit kisebbek vagyunk. Éjjel ha aludtam két órát, sokat mondok.

Ma már ott voltunk fél órával előbb, szerencsére a Marcsi egyből be tudott tenni, üresedés volt. Minden rendben a Ctg-n, mondta, hogy ne idegeskedjek, az UH sem olyan pontos. (egyből Évi ti jutottatok az eszembe). Az UH is rendben, Hartman dokival pont bent volt egy másik doki is, megnéztek megint, minden az alsó határérték felett van egy kicsivel. Ha nem szülünk előbb, akkor olyan 2,70-2,80 kg baba lesz, ami az én 1,58 magasságomhoz és súlyomhoz jó. (én is 2,90 születtem). Most azért megnyugodtam, és mondta is Hartman doki, hogy ebben a 4 hétben még sokat hízhat, csak megnézte, hogy biztosak legyünk, hogy nincs semmi baj.

Hát ennyit a nagy babákról, ha valaki szedi a magzatvédőt, mert én még mindig szedem az elevitet.

Bábaildi!
Csak egy kérdés, mert elfelejtettem a dokimtól megkérdezni. Eddig is normálisan ettem, de ha most elkezdek az átlagomnál többet enni, akkor a baba is többet hízik?

Andi!
Kösz a tippet, tegnap doki előtt bementem a fehérneműshöz és megvettem a szoptatós melltartót, tényleg jó és csak 990,- Ft volt.

Ági!
A teát ma estétől fogom inni, mert csütörtök előtt nem akartam, nehogy levigye a vérnyomásom, mire megyek a dokinkhoz és ott alacsonyt mérjen. Tegnap meg olyan ideges voltam, hogy nem mertem inni, de ma elkezdem a többi homeopátiással együtt.

Úgyhogy ez történt velem, most elmegyek aludni, mert hulla fáradt vagyok, nem sokat aludtam éjjel.

Mindenkinek szép hétvégét, sziasztok
Lilla
Vendég

Lilla!

Lara 2900grammal született a 39.hétre,és én is végig szedtem az elevitet ja és 160cm vagyok.... viszont rengeteget eszik és hízik is szépen:)

mondták is bennt a kórházban,hogy tuti sokat fog enni,mert a kis súllyal született babák "be akarják hozni a lemaradást" :wink:

nyugi :lol:

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok! Akinek megvan Somogyi doktor száma, küldje el nekem priviben! Köszi előre is, Judit

Kép
téjé

sziasztok!
lilla ha 2,70-2,80 kg körüli baba lesz az nem olyan vészes!könnyebb szűlésed is lehet akár! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Lilla:Nehogy elkezdj többet enni, csak Te hízol tőle jobban, nem a pici. Egyébként a 2700-2800 gr súly tök normális, és az UH simán téved 30-50 dkg-t. Nem súlyt mér, hanem koponyacsontot, és mint tudjuk, van kisfejű nagy gyerek, és nagyfejű kis gyerek.
Yusz! Nagyon gyorsan vedd be az Algopyrint, ha az használ! Alkalomszerűen nyugodtan szedheted, nem lesz semmi bajod se Neked, se a kicsinek, viszont az állandó fájdalom kikészít!
bábaildi

szia ildi!
képzeld már el is mult a vérezgetés ami inább barnázgatás volt a műtét után!mindössze 6 napig tartott!.
jövöhéten megyek kontrollra,elméletileg majd pénteken de még hívnom kell a szinte dokit! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mára elköszönök,szép estét mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lilla!

mi a 36. hétben 2400 grammosak voltunk. Aztán a 41 héten, mikor indították 3600 grammal születtünk.
160 cm vagyok, és mindezt magzatvédő vitamin nélkül értük el
Még a Hartman doki is meglepődött, hogy mekkora, mert kisebbre számított mindenki és muszáj volt vágni, mert domi nem fért ki.
Ennyit az ultrahangokról és annak a "pontos" eredményeiről.

És ne tömd magad, mert nincs értelme. Az egészséges kaja többet számít!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Ildi!
Köszönöm szépen a tanácsot, bevettem a gyógyszert. Már sokkal jobban érzem magam, remélem egy jó alvás is segít.

Én az első gyerkőcöt vitaminok nélkül szültem, 3550 g lett és 59 cm. (én meg 164 cm vagyok)
A másodiknál már szedtem félideig, ő 3300 g lett.
Ginussal végig szedtem és ő 2730 g lett. Igaz, ő 36. hét végén született, mig a másik két gyerek 40 és 41. hét.

Szerintem nem vitamin függő dolog. Ha Ginus időre születik ő is kb 3400 g körül lett volna.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
yusz

sziasztok!a vitaminokról van szó ahogy látom.Nem tudom nekem mennyi köze volt ahhoz hogy 4000gr-os lett a fiam.én terhesség legelejétől szedtem!és 165cm vagyok! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZIASZTOK!!!

LILLA!!!
NE AGGÓDJ SZERINTEM SE!!!ÜGYES,ERŐS ÉS MEGFELELŐ SÚLYÚ LESZ KIRA BABA!!!NA MILYEN VOLT A TEA???

KRISZTA!!!
MA ESZEMBE JUTOTT AZ URAD!!!NEM FÁJT A FEJE???TEGNAP ESTE ÓTA MEGINT DARAB FÁT JÁTSZOK MERT OLYAN MIGRÉNEM VAN HOGY ÖRÜLÖK HOGY ÉLEK MEGINT!!!JÖN A HIDEGFRONT HÉTFŐTŐL!!!NORINA EGÉSZEN JÓL TŰRI A SZENVEDÉSEMET!!!GYENGÉBB GÖRCSEIM VANNAK DE NEM VÉSZESEK!!!ÉS ÖSSZE VISSZA JÖNNEK RÁADÁSUL!!!
HOLNAP KÍNAIZUNK EGYET APÁVAL ÉS MAJD MEGLÁTJUK HOGY MI LESZ BELŐLE!!!AMUGY MINDENKI AZT MONDJA HOGY A HASAM NAGYON FENNT VAN MÉG!!!
VALAMI VAN ÜZIZEK!!!

SZERINTEM APCUKK ANDI VISZONT MEGSZÜLT MERT SZERDA ÓTA NEM IS JELENTKEZETT!!!MEGELŐZÖTT MÉG Ő IS!!!

SZIASZTOK!!!
ÁGI

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!

Akkor már én is hozzászólok a fenti súly témához. Én 158 cm vagyok, és Zsófi a 39. hétre csak 2200 grammal született. :D :D :D
Hűűű, de ki voltam akkor készülve. De mostmár annyira behozta ő is a súlyát. Két hónap alatt ő is több, mint 2 kg-ot hízott.
A kórházból 2100 grammal jöttünk ki, ez volt márc. 18-án, és ma mértem: pontosan 4300 grammos a drágám. Tök jó, úgy örülök neki, hogy így eszik. :D :D
Ja, és én is végig szedtem az Elevitet. Röhögtem, mert azt mondták valakik, hogy vigyázni kell az elevittel, mert túl nagy súlyú babákat "eredményezhet".

Évi

Kép
evisan

evisan mindenkinél más hatást vált ki a terhesvitamin.nálam az elevit jó nagy babót csinált./4000gr/-os ra nőtt a baba.és 39.hétre született!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!
Igazolt hiányzásom van. Ugyanis szerda reggel megszületett Noémi 4050 g-al és 52 cm-el. Éjjel négykor mentünk be a kórházba, és reggel fél 9-re lett meg. Nem ment a természetes szülés, mert nem illeszkedett be a fejecskéje. Mostmár jól vagyunk mind a ketten.
Hartman papa nagyon tündér volt, tényleg szuper orvos.
Most megyek mert sok a teendőm.
Itt egy kép a Pindurkámról.
Andi.
Kép

Kép
Kép
apcukk

Sziasztok Lányok!

Köszi a biztatást, nem is a kis súly miatt ilyedtem meg, hanem, hogy egyből Ctg-re rendelt a dokim, és féltem, hogy valami rendellenesség miatt nem fejlődik. De szerencsére semmi baj nincs.

Ági!
A teát este ittam, úgy aludtam, mint akit fejbe vágtak. Az íze ... , hát ittam finomabbat is, de remélem a szülésnél hatásos lesz, hogy iszom.
És igazad lett, tényleg megelőzött Andi! Tőled is várjuk a híreket!

Sziasztok
Lilla
Vendég

Szia Andi!

Gratulálok a hajasbaba NOÉMI-hez és sok örömet és boldogságot kívánok Nektek!

Lilla
Vendég

SZIA ANDI!!!

GRATULA NOÉMIHEZ!!!
NAGYON ARANYOS KISLÁNY!!!
ALIZKÁNAK HOGY TETSZIK???SZÓHOZ SEM JUT GONDOLOM!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!

Apcukk, hiányzás megbocsátva!
:D :D Kívánok nektek minden szépet és jót, sok-sok örömet és tejcsit! Noémi hajasbaba, Isten hozott!

Évi, nem tudom melyik topicot olvasod gyakrabban, de nagyon örültem neked! Jól nézel ki, remélem nemsokára Zsófi babát is megcsodálhatom élőben!

Nitácska, örülök, hogy már jobban vagy!

BnéMóni, jól eltűntél!!!! Életjel?!

Krisz, jó, hogy Dominak nincs komoly baja! Nagyon megkönnyebbültem! Bár ennyi se lenne! Remélem kinövi!

Szép napot mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Andi!

Gratulálok Nektek, sok boldogságot, egészséget és tejcit kívánok!

Üdv

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Szia Ági!

Ezek szerint Te még otthon? Lehet, hogy holnap a tornán még találkozunk?

Szia
Lilla
Vendég

sziasztok!
apcukk gyönyörű a kis Noémi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZIASZTOK!!!

LILLA!!!
NEM TUDOM HOGY HOLNAP MEGYEK-E TORNÁZNI MERT 3ÓRA ÓTA VANNAK FÁJÁSAIM AMIT ISTENIEN JÓL TŰRÖK MEG A NYÁKDUGÓT IS ELHAGYTAM IDŐKÖZBE MÁR!!!ERZSIKÉT HÍVTAM AZT MONDTA HOGY EZEK MIND JÓ DOLGOK!!!MOST MÉG ÉN IS EZT MONDOM!!!MOST HAMIZUNK VALAMIT AZ URAMMAL ÉS UTÁNA MEGNÉZZÜK HOGY HOGY JÖNNEK A FÁJÁSOK!!!
VALAMI VAN ÜZIZEK MAJD!!!LEHET HOGY EZEK CSAK JÓSLÓFÁJÁSOK LESZNEK!!!NEM TUDOM!!!
NA MEGYEK!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI

Kép
Kép
snápi

snáp most nagyon felcsigáztál!!!!!!!!!

mára elköszönök,jóklegyetek!puszi,jóéjt!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hexina!

Ja, csak azért kerestelek, h megkérdezzem, jössz-e a mai talira. Köszi még 1x a névnapi köszöntést, de nem voltál figyelmetlen, mert te voltál az, aki az elsők között kívánt boldog névnapot.

Noémi!
Nem semmi!!! :( Csenge gyógyuljon meg mihamarabb!!!

Jaaaaj, olyan jó volt a tali, csak nagyon hamar elment az a fél óra. Úgy tudtam volna még maradni!!! Bocs, h csak addig tudtam maradni, de Apukámnak is menni kellett dolgozni. Na de majd
legközelebb. Örülök, h végre személyesen is találkozhattam veletek. Remélem legközelebb a többieket is megismerhetem.

Tök fura volt látni a ti picikéiteken, hogy egy pár hónap múlva már az én Zsófim is így fog teperni, meg majd ő is tologatja a kis játék babakocsit. :D Olyan aranyosak voltak a gyerekek!!!!!!!!! :D

Sziasztok, jó éjt,
Évi

Kép
evisan

Hű, de bunkó vagyok!!!

Apcukk!
Nagyon nagy gratula neked a kislányodhoz!!!!!!!!!! Minden jót kívánok nektek.

Évi

Kép
evisan

Sziasztok! Annyi újság, hogy Márti bent van a kórházban, rendszertelen fájásokkal ment be, még nem dőlt el, hogy lesz-e műtét, vagy csak jósló fájás ami van nekije. Pillanatnyilag a terhesosztályon őrzik. :? :? :?
bábaildi

Még 1x, naggyal akartam írni:

Nagyon nagy gratula Noémihez, Apcukk!!!

Kép
evisan

Na jó, ok, akkor nem sikerült naggyal. Mind1.

Kép
evisan

Sziasztok!

APCUKK!! GRATULÁLOK A GYÖNYÖRŰ KISLÁNYODHOZ!!!
MINDEN JÓT ÉS SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?