Sziasztok,
megpróbálok rendesen írni most, ha nem jön közbe semmi.
Itt a jó idő, mindenki kint van egészen sokat a szabadban gondolom, mint mi is. Meg végre rám tört a takaríthatnékos szakasz is. Így megpróbálom végre használható-emberbarát állapotba hozni a lakást.
Végre kezdek a mosnivaló végére érni. De mivel nem használok öblítőt, most egészen gyűrött minden, mert a szagokkal illatokkal még elég hadilábon állok
Kísérletezni, hogy mit bírnék elviselni az orrommal, meg se kedvem se pénztárcám
True: sok ismerősöm csemetéjét nem érdekli a motor, épp úgy, mint a te kisfiadat. Viszont Levi gyönyörűen beszél, a leírtak alapján. Veronika is nagyon sok szót (vagy félszót) használ, meg ismétel hallottakat. De több szót, vagyis kifejezést egyszerre nem. Tündéri lehet Levi. Hanna közelije nem csodálom, hogy a kedvenced. Nagyon szép kislány!
Linda: ez a tápszer-evés elég mókás
lehetett.
Kisgyerek korotokban ti is szerttétek a tejport csak úgy natúr enni? Kis zsebpénzből egyből azt venni?
Edi: sajnálom, hogy mostanában többször fogtál ki vásárláskor rossz minőségű ruhát.
Múltkori terhességemnél vettem 2-3 gatyót a kínaiban is: 4XL méret volt
Tök jó, hogy tudjátok kisfiú
irigyellek
(mármint azt, hogy tudjátok milyen
) és jók a képek, kész élmény lehetett őt csodálni
Fényképezővel mi is jártunk úgy mint ti. De az "új" töltő kezdi már a rosszalkodást.
Láttam a cukrod, de most nem tudom nekem mennyi volt Veronikával, csak, hogy sok. De azt is mondták akkor nekem, hogy kórháza, orvosa válogatja mennyit enged meg, mennyi a határ. Persze ha odafigyelsz az evésre az ígyis-úgyis jó dolog
Fésülés: kimondottan nem szoktam. Csak ha csatot teszek be, akkor egy irányba rendezem.
Jubi: egyszer pont ez a Hortobágyi-kép beállítás volt a háttérképem itt a gépen, csak pont Dani nélkük
Santos: nálunk fehér köpeny láttán már ordítás van
De annak örülök, hogy koboldcica jól viselte az oltásokat. Mi szerdán megyünk a 1,5 hósra, csak el ne felejtsem!!!!
Képeknél megint sok helyen Veronikát láttam Rékababában. Hi-hi. Aranyos kiscsaj!
Ezt az ötmillió cipőt kaptátok? jól emlékszem? Tök szuper.
Bili téma: tegnap vendégségben voltunk, a gyülekezet anyukái és kisebb csemetéi összejöttek! (néha lehet találni megfelelő időpontot ehhez
:D ) Király volt. Volt gyerek nadrág varrás is, meg nyári ruha ésatöbbi
Míg a varrást skubiztam, valaki elővarázsolt valahonnan egy műanyag mintás bilit. Veronika-szívem-kisvirágja pedig boldogan trónolt benne/rajta boldogan. Pont megfelelő magasság egy trónnak, le sem akart szállni. Egyik anyuka próbált megkörnyékezni, hogy ugyan vegyük már éle a bugyiját... De zitamama csak rázta kis fejét, jó ez így. (vendégségben ugyan már minek, meg nehogy valahova máshova landoljon egy pisi pucér fenékkel, meg most ő ennek a ruhás üldögélésnek is királyul örül, mit kell itt használati tárggyá tenni azt az ülőkét
). Csemetémet messziről néztem, láttam jól elvan a sok babóca és játék között, királyi trónján. Néha benyúl ott lent abba az üres részbe, még valami pisit is emleget.... Aztán később szólnak, állítólag kaki szagú a lányom.
Hmm, az enyém
Hmm, kábult nőszemélyek, mit nem képzelnek az első találkozásról a bilivel... És láss csodát, a pelus tartalma egy adag kaki volt. Anyuka tisztába tette, visszatette játszani a kicsit, majd ment megnézni a nadrágok sorsát a varrógép alatt.... Mire előbb említett kissé ragacsos anyuka megint a bugyi levételéről faggatott. Hárítás az idővel, hogy menni kell haza ... Hát így jártunk (boccs ha hosszú volt)
Linda: jókat túrtál. Én is tervezek a héten egy bababörzés vásárlást, jövő héten meg egy turizást. Szerencsémre anyósom elég jól rákattant a témára
Veronika nagy ruhaellátásban van így
Virággal kapcsolatban nem bántottál meg. Tudom, hogy mérgező, mint az asparagus, a másik nagy kedvencem (már ha kap inni, és túléli a szárazságot nálam!!!!) Ez a virág a képen, nagy-nagy kedvencem, mert nagyon picikének kaptam, meggyökereztetve, és nálam lett ekkora, és csak nő és nő, és szeret, és nem haragszik ha sokáig nem kap inni. És úgy nő, mintha húznák, állandóan kinövi a cserepeket, és felborulna (most is fal felé van éppen fordítva-ültetés előtt áll). Szívem nincs megnyirbálni. Veronika nem bántja. Még a legelején tisztáztuk ezt a konnektorokkal együtt. Egyszer volt egy-két hét földkaparászós időszak, de az is elmúlt
Minap képzeld, ültettünk virágmagokat az erkélyen, ládába... és mikor locsoltam, Veronika mutatta, hogy ennek a növénynek is adjak inni. Mag meg mikor a vasalóba töltöttem vizet, akkor jelezte, hogy nem a virágoknak szánom-e?
Bettus: csíp sztori
Nálunk a savanyú uborkával volt egyszer egy hasonló, mert csípős volt éppen
de mondani nem mondta, csak fogdosta a nyelvét
Apropó: ti csemetéitek is nagy mustár, savanyúság (uborka, dinnye, paradicsom), savanyú káposzta imádók?
-Látom, Jubi már meg is írta
Timi: a has-dolgot mosollyal fogadtam, nincs semmi baj, ha egyesek ilyen "bunkók". Ha testesebb vagyok is alapból, és a pocim is nagyobb akkor is nálam minden okés. Apa szeret. Baba jól van. Ennél több nem kell. Hülyékkel meg nem foglalkozom
csak elmesélem, mint egy állatkerti mutogatást (nézzd, majom!)
Ingerültség volt-van-lesz. De a nagyja már lecsengett, de ezt írtam is.
Mire írtam majd minden hsz-hez valamit, időm megint elszállt. Pedig van egy jóhírem, az altatásunkról. De ezt legközelebb. Meg a kajáról is akartam még. Meg, hogy melyik gyerkőcnek milyen a szeme színe (újra kérdés) és kire hasonlít? Mint nálunk Veronikáé Zöld -enyém barna, apáét örökölte, az is ilyen (gyönyörű szép) zöld.
hess-hess, elmentem. Csendben melegítek magamnak ebédet, és leülök a kedvenc sorozatom elé
Sziasztok!!!!!!!
zi