Új privát üzeneted érkezett!

Bocs, most csak másolok....de nincs erőm még egyszer lekörmölni! :lol:

Sziasztok!
Na, délután voltunk a kórházban ezen a "bemutatón". Hú, rengeteg kismama volt! Egy aulában ültünk, és nagyban kivetítettek mindent nekünk, meg magyaráztak is közben! Ahhoz képest, hogy az egész svédül folyt, elég jól megértettem.
Mondták, hogy ha elfolyik a magzatvíz, akkor sem kell rögtön bemenni...csak telefonálni kell, és ha nincs még fájás, és nem volt elszineződve a magzatvíz, akkor elég 12 órán bell bemenni.
Mutatta a szülőszobát is a kivetítőn.....a fájdalomcsillapítási lehetőségeket. Mikor bemegyünk, akkor csinálnak CTG-t és akkor kell valamelyest "felvázolni" hogy hogy tervezzük a szülést...mármint hogy kérünk-e fájdalomcsillapítást, ha igen melyik fajtát. Lehet bevinni kedvenc CD-t. Van két kád is...de csak vajudni lehet a vizben, szlni asszem nem (igy értelmeztem). Szülés után asszem 2 órát maradhat a család a szülőszobában (mármint anya, apa, baba) akkor hoznak szendvicset, üdítőt, teát mindkettőjüknek. utána megvárják míg az anya el tud menni pisilni 8azt mondták ez fontos) meg ott még le is tud zuhanyozni, majd tolókocsiban áttolják a BB részlegre (a szobájába) vannak egy-kettő és 3 ágyas szobák! Az egyágyasban elsőbbséget élveznek, akik nehezebben szültek, vagy valami komplikációval vagy császárral.
Az apa bent alhat.....ha bent alszik, akkor kap reggelit és vacsorát is...egy nap 200 korona (6000Ft)... az anyának nem kell semmiért fizetnie, se a szülésért, se a bentlétért. és kaját is asszem 3-szor (de lehet 5-ször - tízórai és uzsonna is) kap. Az apának ha bent is alszik, az ebédet meg kell oldania valahogy!
Mobilt nem lehet bent használni.....de telefonkártyát lehet vinni.... (bár majd apa kimegy ajtón kívülre, és ott tud telefonálgatni), én meg majd irok sms-t....azért csak nem szólnak!
A 72 óra bentlét alatt megcsinálnak minden vizsgálatot a babán...hallás, látás, vért vesznek, uh......stb.
Segítenek a szoptatásban, és minden egyébben.... a nő is mondta, hogy bátran lehet kérdezni. De amugy éjszakára is bent maradnak szobán a gyerekek az anya mellett, és amugy ők pelenkázzák, öltöztetik meg minden. Amugy elvileg nem kell vinni cuccokat, de azt mondta a nő, hogy nyugodtan lehet sajátot mindenből ha ugy gondoljuk (szóval egy szem táskám biztos lesz egy pár személyes holmival, de nem fogom túlzásba vinni).

Na hát nagyjából ennyi...... ha már ugyis szültem, akkor majd többet, és konkrétabbat tudok mesélni!

Bocs, hogy hosszú lett!

d.dodó

dodó!
már cak 57 nap rohan az idő!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

Köszi lányok a hiányolást, de sajnos semmi jó hírem nincsen. Tegnap reggel 29 napra megjött. Na legalább ez jó, hogy nem volt maratoni ciklusom. Ebben a ciklusban is szedem a clostylt, de uh-ra nem tudok menni mert akkor megyek a Bettiékkel az erdei táborba balatonra, így nem lesz tüszőrepi sem. Ez van. Kezd elegem lenni. Ráadáuls van egy alkoholista rokonunk, akiről most tudtam meg hogy 8 hetes terhes és megtartja, és ugyan úgy iszik, cigizik, ez engem felháborít és mélységesen elkesreít hogy még az ilyennek is sikerül, annak aki meg vigyáz magára és mindent meg tesz annak meg nem.

Na elég a szomorkodásból, és bocsi hogy ezt így rátok zúdítottam de nem vagyok valami toppon.

Egyébként beköltöztünk, kipakoltunk, van még némi pakolni való de az már párom cuccai, egy szobába beraktam, majd szépen lassan kirámolja.

Majd lesznek képek, is de felkell raknom a programot a laptopra, most csak azon van net.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi!
Kitartást neked!!!!! Engem is nagyon kiakaszt, ha valaki így lesz terhes :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: NAgyon mérges tudok lenni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Én ma voltam 18hetes uh.Na ami itt van 2órát vártam a beutalóért au Uh gyorsabb volt.Zsombor tényleg Zsombor és jól van a buksija 46mm a súlya 322g.Érdekeség Zsófiaval 18+3naposan voltak akkor volt 276g és a buksija 43mm.Vasgyuro fiam leszon.

Gabi!Sajnálom a mensit :cry: Rokonod meg nem semmi.

Dodó!Nekem szimpi amit írtál.Párod bent lesz veletek?Mondjuk ami furcsa ha elfolyt a víz akkor miért kell várni :roll: Sogornömnek elfolyt a víze 5:30.kor 5:40-re meglett a baba :shock:

Betti!Te is 100nap alatt vagy :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
még mindig irígykedek de 1 fiú 1 lányos anyuka!
Tényleg nagy zsombor de a kisfiúk ugye nagyobbak!

erre ne emlékeztess rékával is modt negyon nehéz igen a határokon táncol folyton

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Szasztok. Megvolt ma az uhu.

Volt uh is meg nem is. Az eredmény ilyen is meg olyan is. Azért mert a nyírőbe olyan car gép van hogy tök sötét homályos és alig lehetett látni valamit. A baba totáll előröl lehett látni premierbe nem is tudom a doki hogy tudta megmérni a tarkóredőjét ami 2mm. Maga babó hossza 5,4 centi ami pont betölltött 12 hetesnek felel meg. De se a hasát belül se az orrcsontját szinte semmit nem láttunk. Azt igen ahogy a szájához emelte a kezét legelőszőr. Nekem nem olyan aktív volt de azért a lába köze is látszott. Bár elég gyatrán a minőség miatt de azt tutin állíthatom hogy egyelőre kukacot nem láttunk. Így holnap megyek ide Erzsébetre egy szupi gépre és ott megnéznek szépen mindent rendesebben.
Kép
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Gabi!

Sajnálom a mensit! :(

Vera, Kata!

Gratula az uh-khoz!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vera!

Kizárt dolog, hogy kinőljön a kukija! Meg van tiltva! Neked lányod lesz és kész :lol: punk tum! :lol:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

HEjhó halihó:):):)

Ismét itt,tegnap óta újra működik ez a drága net...hogyénmilyenmérgesvoltam!!! :evil: :evil:

NAgyvonalakban visszaolvastam.Nem nagyon hiányoltatok :( ,de sebaj.Most majd zúdítok rátok pár képet,hogy emlékezzetek.:D:D

Gabi
Sajnálom a mensit,és elítélem a rokonod.... :evil: Nem tudom megérteni ezt a hozzáállást!!:( Remélem nem bántalak meg ezekkel a szavakkal. :roll:
Drukkolok,hogy minél hamarabb sikerüljön!!!
Várjuk majd a képeket házikóról.:)

MAgi
Tünemény a lánykád,a fiad pedig eszméletlen jó pasi.:D 14-15 év múlva majd gyertek Zalaegerszeg felé. :lol: :lol: :lol:
Jut eszembe....nem gondolkodtál azon,hogy benevezed KAtalint valamilyen babaszépségversenyre??OLyan csudajó képeket csináltál róla,tuti befutó lenne! :wink:

Betti!
A szörnyű visszerek!!!Kitartást Csajszi!Bár tudom mennyire tud fájni. :roll:
Gondolom Réka is egyre anyásabb,mióta "tudja",hogy jön a Hugi....
Oviba nem megy?

Kata
Gratula Zsombihoz.:) Szép nevet választottatok!
Én bevallom nem irigykedem a fiú-lány párosításra,mert imádom a Csajaim és nekünk így tökéletes a családunk. De ettől függetlenül örülök az örömödnek és gratula még 1x.:)

Dodó
Pár hét...pihenj sokat! Használd ki ezt a szép időt a lazításra.:)

Viki
Nagyon édes kis csemetéid vannak.:) Eszter nagyot nőtt.Most mekkora súlyú???

Edoci,Ibici Ti jól vagytok????

Móni
Rég írtál,minden oké???

Húúúúúú,kit hagytam ki???? :roll:

Velünk amúgy minden rendben.Dodó imádja az ovit.Nekem napközben sokkal több szabadidőm van és többet tudok nyugodtan Hédire figyelni.
Hédikém hatalmas bébi.5630g és 62centi.Imádja a pociját.Még mindig csak szopizik.Éjjel 1-2x ébred,picit szopik és alszik vissza.:)

És a képek:(sok lesz-bocsi :oops: )

Kép Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép Kép
Vendég

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Nócika,Zsuzska
Ti is jól vagytok??????????

(tudtam,hogy kihagyok vkit:(:(:( )
Vendég

Sziasztok!

Lego!
Jók a képek!! :) Nagyon aranyosak a lányok! és tök jó, hogy Dorka igy szereti az ovit!

Kata!
Természetesen ha ugy van, hogy elmegy a magzatvíz, és fájás is van, akkor be kell menni! De szerintem engem, mint első szülőt nem fenyeget az a veszély, hogy hirtelen szülnék meg! Bár ki tudja!

Vera!
Drukk ahhoz hogy kislány legyen! Sajna a kép elég homályos....reméljük legközelebb jobb képet kapsz!

Gabi!
Sajnálom a mensit! :(
De várom a képeket az uj házról! :)

Csajok, nekem tegnap este már voltak jóslóim :shock: igaz még egyenlőre fájdalommentesek, de pontosan félóránként jöttek a keményedések! pedig szerintem még korai!

d.dodó

Sziasztok! Én is vagyok ám! Én köszi jól vagyok! Tegnap voltam az ÚJ dokibácsikámnál! nagyon kis szimpi kis öregemberke! rögtön el is küldött Vérvételre meg vízeletre ugyhogy holnap reggel írány mind a kettőt elintézni és kb keddre lesz meg az eredmény!!! Szoval most kezdem azt hinni, hogy sinen vagyok mint József Attila!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Jaj lányok én ugy izgulok mint egy kis ovodás aki elösször megy oviba!! nem is nagyon tudok aludni! Tiszta izgalomba vagyok! ja és a páromat is már beutalta az urologiára! Lesz egy kis puding vizsgálat mást nem tudom, hogy szoktak e csinálni! Tényleg Szoktak????? Lehet, hogy mopst már tényleg hamarosan anyuci leszek???? Tényleg közeledik az én idöm???? :roll: :wink: :roll: :wink: :wink: :wink: :D :D :D :D :lol: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Legó!!!!!!!!!

hurrá hogy vagy!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Dodó!Sogornömnek is az elsö babája lett most.Én is 3óra alatt szültem meg alig voltak fájásaim de gyorsan tágultam.De nyugi befogtok érni idöbe :wink:

Lego!Szerintem se irigykedj.Bevalom én most azt hittem hozád csatlakozom és mikor közölték kukis nagyon meglepödtem de boldog is vagyok,hogy lesz ez is az is :lol: Cukik a Csajok :wink: És milyen jól nézel ki!!Te jó ég én akkor a leszek mint egy ház :cry:

Nócika!Közeledik a te idöd.Lehet kicsit görönygyös az út odáig de te is ANYUKA leszel!!!!!!!!!Remélem olyan eredményeket kaptok,hogy nincs baj és egy két bogyó és már poci is leszel++++++++

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Tegnap megkapta Eszti a 3 hós oltást, és volt méricskélés is: 59 cm, és 5770 g, szóval dupláztunk! :D

Lego!

Nagyon szépek a lányok! És szépen hízik Hédi is! Mi is csak szopizunk még, remélem menni fog 6 hós koráig.

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Meg volt ma a negy vérvétel és délután kisérem a párom az urulogushoz! Szerintem én jobban izgulok mint Ő! 7 ampulla vért vettek le!

Kata! Istenem ugy szeretném, hogy igazad legyen!

Lego! Már érzem, hogy közeledik az én idöm!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Lego tündériek a lányok. Nagyon szépek. És nem egyáltalán nem haragszom hogy ezt mondtad, mert pontosan én is így gondolom, és emiatt totál kész vagyok, engem ez annyira zavar, és belegondolok szegény pici életébe. Na inkább hagyjuk mert megint itt fogok bőgni. Tudom hogy ez most hülyén hangzik, mert úgy jön le hogy írigy vagyok azért mert neki sikerült és nekem meg még nem, de nem vagyok az, mert ha az egy jó családba felelősségtudatos anyához kerül akkor persze hogy örülök. De így, persze hogy az jut az eszembe hogy neki miért? És nekem miért nem?

Na mindegy. Majd sikerül nekem is, csak idő kell hozzá.

Nócika persze hogy te is Anyuci leszel, és nem is olyan sokára.

Én tegnap voltam anyáknapi ünnepségen az oviban. Gyönyörűen elmondta Norbi a verset, meg amit előadtak. Réka semmit nem mondott mert mikor meglátott már eleve felöltözni sem akart. Utána meg végig az ölemben ült. De aztán a kocsiban csak elmondta a verset, olyan édes volt.
Alig tudtam visszatartani a sírást az oviban na meg a kocsiban.

Na és képzeljétek el Réka szerelmes:) VAn egy srác aki az épülő házaknál őr, na meg nekünk is segített meg segít az anyagrendelésekben. És totál odáig van érte Réka. Olyannyira hogy a jelenlétében nem cumizik, mert szégyenli, rögtön eldugja. A multkor pedig leszedte a virágokat a kertből és mondta hogy ezt viszi a Ricsinek. És mondja hogy anya én szerelmes vagyok Ricsibe.
Tegnap pedig odaadta anyunak a virágot az anyáknapján, majd mikor mentünk hazafelé, akkor költre vele hogy mama én nem adom neked ezt a virágot mert viszem ricsinek. És addig ordított míg végül egy másikat kellett venni, és azt vitte neki. Otthon pedig mikor megérkezett Ricsi cumit kikapta a szájából, rohant a virágért és adta oda neki. Hát olyan édes.

Na vége a mesének. mert már így is regényt írtam.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Gabi! Nagyon édes a kis Réka! Olyan aranyosak ilyenkor az első szerelemnél! Nagyon Aranyos lehetett amint a verset elszaválják! Imádom a piciket! Bár már nekem is valaki aztmondaná boldog anyáknapját anyucikám!!!!!!!!!!!!! Biztos én is elalélnék a nyönyörüségtől és biztos potyognának a könnyeim! Szoval én nem is értem miért tartottad vissza! Amugy ahoz a témához még hozzászolnék, hogy ez irigység e vagy sem! Szoval szerintem, ha irigy is az embver akkor kérdem én mi van?? Szerintem persze, hogy jogos a dolog, mert engem is mélységesen felháborit az ha olyannak lesz gyereke aki nem érdemli meg még a sajátját se!
Pl.: hétfön vagy kedden volt a tv-ben, hogy egy 16 éves lány megszülte otthon a gyerekét és betömte a száját wc papirral, hogy ne sírjon hangosan! De erre kérdem én, hogy hol a fütyibe voltak annak a lánynak a szülei?? Milyen szülő az pláne az annya, hogy nem veszi észre a saját gyerekén, hogy terhes??? Na látod! Én igen is az ilyenre írigí, féltékeny és iszonyuan dühös vagyok!
Bocsi, hogy jó hosszú lett, de ezt nem tudtam volna tő mondatokban leírni! Mert ez szégyen!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika jó hogy te is így gondolod, ezt már nem is mertem felhozni, pedig milyen igazad van. Ezt én sosem értem meg hogy hogy lehet egy terhességet nem észre venni. Baromira foglalkozhatott az anyja agyerekkel. Valószínő hogy az anya ugyan olyan mint a lánya. Na mindegy. LÉnyeg hogy egyszer nekünk is sikerülni fog, csak egy kicsit többet kell rá várnunk, de annál nagyobb lesz az öröm mikor sikerül.

Én most olyannyira kikapcsoltam, hogy a gyógyszert is mindig elfelejtem bevenni. Hőmet sem mérem.

Kép

gabi1

Gabi! Ajaj! Lehet akkor, hogy majd most!!!!!??????

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Gyorsan dobok pár képet, majd később jövök olvasni is, de most nem megy :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

v

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia Viki! Nagyon aranyosak a srácok! Föleg azok a nagy kacagások, de az a mesteri rajz is ngyon jó! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

dodó!
Nagyon szimpatikus az ottani dolgog."kicsit"más mint itt.Hogy vagy??Sikerült kivasalni?Kész a szoba?Tehetnél már képet.

Gabi!
Sajnálom a mencsit :( A rokonsához inkább nem szólnék hozzá,mert nem tudnik finom és nőies maradni.Hogy érzitek magatokat az új házban?Első este megszámoltad a sarkokat?Remélem kívánni sem felejtettélel utánna :D :D :D Ja és persze várjuk a képeket!!!A szerelmes történet nagyon ari.Nem lehet elég korán elkezdeni!!:)

Zsuzska!
Helyzet?Remélem nincs mencsi!!!Nagyon szorítok!!

Kata!
Örülök,hogy minden rendben van nálatok!Tuti,hogy azért magasabbak az értékek,mert fiúcska.Ne izgulj.Hogy vagytok?Érzed már konkrétabban a mozgolódást?

Vera!
Meg volt az Erzsébetben az UH?Mi volt?Ugye nem láttak kukacot?Meg mutatta a nuncit?

Lego!
Örülök,hogy jól vagytok.Szép eredmény,hogy megdupláztátok a születési súlyt.Nagyon szépek a lányzók.Szerencsés vagy,hogy Dorkának ilyen hamar sikerült az oviba való beszokás,nagyon ügyes.

Nócika!
Drukk megy neked is reméljük a következő hónap már a tiéd is lesz!!

Viki!
Nagyon helyesek a gyerekek!!Szeptemberbe megy Peti is oviba ugye?Várja már?

Magi!
Hol vagy??????

Kép
Kép
a.ibici

Edóci!
Te is el vagy tűnve!!Merre jársz??Mizu??

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Ibica!Jó régen voltál.Hogy vagytok?Viki?Mi jól vagyunk.Már egyre többet érzem a mocorgást és már volt,hogy Zsófi is érezte csak megilyedt és elrántotta a kezét :wink:

Viki!nagyon édesek a gyerekek!Viki már igy mosolyog nagyon édes.Szopizik még?Adsz a tejen kívül valamit?

Magika!Nagyon el vagy tünve :D

Én voltam a védönönél minden oké a vérképem nagyon jó az Afp negatív és megdicsért mert eddig nem hiztam semmit de a poci nől és Zsombi is jó súlyba van :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Kata
De jó hogy minden rendben van! :D Édes lehet Zsófi ahogy fogja a pocidat és várja a mocorgást!Majd megszokja ő is és akkor nem fog megijedni!

Ibici
Köszi a hiányolást,megvagyok,túl vagyunk a műtéten,Máté nagyon ügyes volt,egy hősként viselkedett! :D Szombat reggel megnézte a drnő,minden rendben volt,úgyhogy jöhettünk is haza! :D Pénteken kell visszamenni kontrollra,de még 2 hétig nem mehet sehova.
Te is jól el vagy tűnve!Mi újság?Viki?
:wink:

Viki
Jók a képek,aranyosak a gyerekek!Az a vigyor Esztinél nem semmi! :lol: Derekad jobb már?Petinek is haláli az a szövege amnit írtál! :lol:

Gabi
De aranyos lehet Réka hogy szerelmes! :lol: Várjuk a képeket a házról! :D

Nócika
Mikor lesz meg a véreredmény?

Dodó
Hogy vagy?

Lego
Köszi,megvagyok! :lol: Nagyon jók a képek!Milyen sokat nőtt Hédi! :wink: Szépek a leányzók! :wink:

Betti
hogy vagy?

Magi
Ti hogy vagytok?Régen láttunk képeket! :wink:

edoci

Sziasztok!

Ibici! Köszi a drukkot! És remélem a következő hónap már tényleg az enyém lesz!

Edoci! Nagyon bátor a kis fiad, hogy ilyen ügyi volt! Nekem a vérvétel eredménye csütörtökön lesz meg ugyhogy következő hét hétfő reggel megyek vissza a dokibácsihoz! de sajna pont azon a héten fog megjönni MIki, de remélem nem!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Irtam egy hosszab uzit es elszallt.

A lenyeg, hogy szombaton es ket het mulva vizsgam lesz ezert nem jovok, mert tanulok.

Gyerekek jol vannak, bovebben majd kesobb.

Minden kep nagyon jo.
Szepek a babak, es a pocakok is, na meg az UH is.

Dobok gyorsan par kepet.

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

Hahóó

Vera!
:(:( Bocsika...ha hiszed ha nem annyira NEked szántam az első mondatot a hsz-ban,hogy lemaradt...ezért gondoltam azt,hogy mindenkinek írtam.
Mi volt UH-n??Drukk a csajszihoz. :wink:

Magi
Rengeteget változott Katalin,nagyon dögös kis Csaj lett. :wink:

Edoci
Egy hős Máté!Nagyon okos kicsifiad van!!! :D :D
Most jól van?Nem érez semmi kellemetlenséget?

Betti
Mi újság?Hogy vagy???Küldhetnél át képet,én lekicsinyítem Neked és ha akarod fel is rakom. :wink:

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ,hiszti van....folyt köv...
Vendég

Sziasztok!

Magi! Viki! Lego!
Nem gyozom irni, h milyen aranyosak a lanyok, en is ilyenre palyazok! :wink: 8)

Lego!
Minden rendben velunk, csak egy hetig Taize-i taborban voltunk, tegnap este jottunk vissza es most olyan nehez visszacsoppenni a valosagba :? Nagyban folyik a mosas, fozni is kene... Otletek?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Nagyon reg tettem kepeket, ezek meg Amerikaban keszultek egy honapja: Kép nem kampany, csak poen :-) Kép azert annyira nem ijedtunk meg :-) Kép faradtan... Kép Kép Never stop loving

bangham

Bocsi, jo ossze-vissza lett... :oops: Meg kicsik... :? Meg dolgozok rajta :lol:

bangham

Móni
De jó hogy jelentkeztél!Már azt hittem elfelejtettél minket! :shock: :lol: Örülök hogy jól vagytok!Akkor most már gyakrabban tudsz jelentkezni?Vagy még utaztok valamerre?Nagyon jók a képek,még ha kicsik is,jó sokat nőtt Zsolti!Nálunk lencsefőzelék volt az ebéd,holnapra nem tudom mit főzök...

Lego
Most jól van Máté,egyenlőre éjszaka még horkol,remélem egy pár nap és elmúlik és nem volt felesleges a műtét! :? Néha köhög,de az az altatástól van és egyátalán nem vészes.A műtétből annyira emlékszik hogy bevitte a zöld bácsi a műtőbe,lefektették az asztalra és utána már kint is volt velem.Szóval semmi rossz emléke nincs. :D Inkább azt nem bírja hogy nem ugrálhat,szaladgálhat még egy pár napig,ő pedig egy örökmozgó gyerek. :wink:

Magi
Végre képek! :D Nagyon vagány csajszi már most Katalin! :D
Drukk a vizsgákhoz!

Nócika
Remélem nem jön meg a miki!Drukk!Majd írd meg rendben vannak-e az eredmények!

edoci

Kép Kép Kép Kép Kép

bangham

Edoci!
Ritkan jovok es akkoris elszall :evil:
Spenotot csinaltam vegul es sutok melle bacont. Az itteni lencse valamiert nem jon be nekem :roll:
Miert nem tudunk semmit soha a te babaprojektedrol :roll:
Mate nagyonm ugyes csoro (Zsoplti szokta mondogatni :P ), jo, h tulvagytok rajta :wink:

bangham

Sziasztok!

Bangham! Nagyon jók a képek! Olyan jó, hogy ennyi felé jártok! Azért gyere sürübben, ha tudsz! Mi zu a kis baboddal????? Mekkora már a pocid?? Nem dobnál fel róla képet???

Nálunk meg van apácska eredménye. Csak egyvalamit nem értettem! Tehát nála az uh-n is mindenrendben meg a pudingosnál is! Mikor én rákérdeztem, hogy ha nálam is minden okés akkor semmi akadálya a babonak??? Erre a doki csak annyit mondott, hogy ennek azért még lehetnek aprobb kitéröi! Na szoval én ezt nem értem! De nem baj, mert holnap megy hozzá apácska és megkérdezi hogy mi is ezek az aprobb tényezök! Remélem, hogy holnapra még okosabb leszek! :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Vagyok ám én is... olvasgatlak titeket, de nincs mindig erőm és időm írni! Még mindig suliba járok. Csak jövő héten tudjuk meg az irásbeli vizsga eredményét, és utána lesz még szóbeli!
Egyre nehezebben megy minden.... még van egy pár babaruha, amit vasalni kell, és hétvégén megvesszük a maradék fürdetőszereket. Meg még egy karosszéket a gyerekszobába nekem. Képeket még azért nem rakok, mert egy-két dolognak meg kell találni a helyét.

Viszont ma betöltöttem a 33. hetet (nagyon repül az idő). Teszek is egy friss 33 hetes pocciképet!

Kép 33. hét

Többi kismama.....ti is tegyetek pociképet!!

Gabi!
Tőled meg várjuk a házatokról a képeket... legalábbis én nagyon kíváncsi vagyok!!!
Amugy a ciklusban most hol tartasz??

Bocs, ha nem írok mindenkinek külön......

Magika, Moni!
Jók a képek!

d.dodó

Móni
Nagyon jók a képek! :D A vigyorgóson nagyon aranyos Zsolti,de az se semmi amikor nézi a boci fenekét! :lol: :lol: :lol:
Babaprojektem:pont valamelyik nap írtam hogy a hónap végén derül ki hogy mi újság! :oops: Akkorra kérem a drukkokat! :wink:
Te pocakod hogy van?

Dodó
Drukk a vizsgákhoz! :D
33 hét,hogy telik az idő! :shock: Nagyon szép pocakod van!

Nócika
Örülök hogy apánál minden rendben van!Majd írd meg mit mondott a doki mik azok az apróbb tényezők,kíváncsi vagyok rá!Drukkolok hogy minden rendben legyen! :wink:

Ibici merre vagy?

edoci

sziasztok lanyok!

Gyorsan feldobok par kepet.

Igy alszunk!
Kép

Kertben!
Kép

Szepruhaban!
Kép

Katica ma!
Kép

Zolika ennyi idosen!
Kép

Katica!
Kép

Magi
Vendég

Sziasztok csajok!

Húúúúúúúúúúú...... nagyon szépek a gyerekek és a pocifotó is :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én szombaton vizsgáztam, majd a héten lesz eredmény.... remélem, görbülni fog :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Június 13-án meg szigorlatozom négy tárgyból, úgyhogy addig csak olvasó üzemmódban leszek :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Jövő kedden meg megyek uhus átjárhatóságira..... volt ilyen már valakinek?????

Puszi mindenkinek

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Kata!
Örülök,hogy minden rendben volt a védő néninél.Gratu a súly tartáshoz,ügyes vagy.Rakhatnál te is poci képet,biztos nagy már neked is:)Az üzi végén lévő mondatokat a te figyelmedbe ajállom leginkább:) :)

Edoci!
Jobbulást Máténak és remélem minnél hamarabb rendbe jön.Gondolom milyen rossz lehet féken tartani szegénykémet.A Vikim is örök mozgó,kitartást nektek:)Persze megy a drukk a hónap végére++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Magi!
Mekkorát nőtt Katica.Nagyon édes:)Szerintem egyáltalán nem hasonlítanak egy cseppet sem a gyerekek egymásra.Egyik apja másik annya jó felosztás:)Szorítok a vizsgákhoz ügyes légy!!

Móni!
Örülök,hogy jöttél nagyon klasszak a fotók.Sajnálom,hogy pocakosat nem tettélfel:(Az a huncut mosoly Zsoltinak,nagyon édes.Te mikor mész UH-ra?Hogy vagytok??

Vera!
Nem írtad meg,hogy mi volt az UH-on??????Kiváncsiak vagyunk nagyon!!!!Tudom,hamar megöregszünk,de nem baj!!Mizu???

Nóci!
Ez jó hír,hogy semmi akadály:)szuper.A kicsi meg biztos leküzdhető drukk nektek is!!

dodó!
Kitartást már nem sok van a végéig.Szorítok a vizsgákra biztos sikerül.Utánna megfogsz könnyebbülni.Szép a pocid.már én is nagyon,nagyon szeretnék ilyet!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska!
Megy a drukk a vizsgákhoz+++++++++++++++++++++++

Végre eljutottam a dokihoz.Megvizsgált a miómámnak semmi nyoma.Közölte,hogy mondjam meg annak aki rémísztget,hogy nincs .Most akkor kinek hidjek???Na mindegy a lényeg,hogy kaptam gyógyszert(clostilbegyt)tablettát 2 hónapra elegendőt.Ha semmi akkor ősszel vizsgálatok:vérvétel,átfújás stb.Úgyhogy valami nálam is elkezdődött.Majd meglátjuk mire jutunk.

Gabi!
Gyere,ha tudsz!!Ugye te szeded ezt a tbl-t?Van valami mellékhatása?

Kép
Kép
a.ibici

Ibica!Legalább kiderült,hogy nincs bajod.A gyógyszerrel tuti sikerülni fog nesokára.Remélem azért a vérvételre meg ilyenekre nem kerül sor.És tök jó hogy nincs miomád :lol: :lol: Majd holnap csinálok pocis képet.

Magika!Tündériek a gyerekek.Nagyon ügyes Kata,hogy már így tarja a fejét.

Nócika és Zsuzsa!Nagyon drukolok,hogy ti is nemsokára +tesztet fogjatok a kezetekbe :wink:

Én ma betöltöttem a 19.hetet.Úgy repül az idö.Zsebi egyre többet jelez,hogy jól van.Tegnap már Gabi is és Zsófi is érezte. Ma már Zsófi magától jött,hogy simize a babát és megszerette a pocimat :lol: Annyira édes jövö pénteken kell mennem dokihoz ha nem csinál 4D akkor juniusba elmegyünk majd ha csinál akkor csak júliusaba.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
Legyen igazad én is bízok benne,hogy talán majd most sikerül.Majd a mencsi 5.-napjától kell elkezdeni 5 napig.Kicsit félek tőle,mert nem kérte hogy menjek hozzá UH-ra vagy valami,semmi.Futószalag volt az egész,borzasztó.Próbáltam utánna olvasgatni vegyessek az érzelmeim megmondom őszintén.Főképp így nyaralások előtt,hát nemtudom :? :shock: :roll:

Gabi!
Jöhetnél egy kis tapasztalat beszámolóval :roll: :roll:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Ibici, Edoci! Olyan arik vagytok, hogy kérdezgettek! Szoval ma apácska ment vissza a dokibácsihoz az erdményért és megkérdezte, hogy mik is lehetnek azok az aprobb tényezök, ha az Ő eredménye jó! Szoval csak annyi, hogy nálam lehet valami, de ez a vizsgálatok után majd kiderűl!

Én már nagyon eszem a kefét mert olyan ideges vagyok, hogy azt elmondani nem lehet! Egy apró falatot is nagy kinkeservesen dugok le a torkomon! Nagyon jár bennem az ideg, hogy csak nehogy nálam találjanak valami gebaszt! Szoval el se hiszitek, hogy teljesen ki vagyok! És ha jobban belegondolok akkor 1 teljes hét ideg vár rám, mrt csak a jövö hét kedden tudok menni dokihoz! De apácska nagyon ari volt ma mert mire hazajöttem a meloból sütött nekem finike palacsintát! Erre én vajon mivel is hálálhatnám meg?? Na jó egy gyors tusolás és írány a tornaóra! Szoval ma mind a ketten kitettünk magunkért! Ma volt böven fehér folyásom meg sajna kis hasfájásom! Hasonló mint mikor meg akar jönni! Pedig van még hátra 8 napom! DE remélem nem jön meg MIkike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :roll: :wink: :roll: :wink:

Magika! Nagyon jók a képek! A Zolinak és Katinak milyen szinte teljesen egyforma az álluk a kiskori képeken! Nagyon édesek!

Kata! Hogy szalad az idő!!!!!! Már 19 hét?????? Pedig még csak most akrtad feladni! És lám tessék 1 hét és félidős leszel! Olyan jó neked!!!! És nagyon köszi, hogy drukkolsz nekünk! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Dodo! Milyen nagyon szép a pocid! Mutattam is apácskának!!!!! Neki is nagyon bejött és mikor mondtam neki, hogy nekem is kell már nagyon ilyen szép nagy kerek poci akkor egy nyomi és hatalmas nagy pók jött le elém! Szoval remélem hamarosan bejön amire oly nagyon vágyok! :D :D :wink: :wink:
És ha jobban belegondolok akkor mikor kider5ülne, hogy ebben a hónapban babás lennék akkorapácskának lenne szülinapi ajándék, mert neki junius 5 anyué junius 1 és ezálltal februári baba lenne így nekem az érkezése lenne szülinapi ajándék mert én is februári vagyok meg apum is februári! Szoval ez nagyon egybevágna!

SZORITSATOK LÉGYSZIKE!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!Pont múlt héten volt a babavilágba,hogy ma már ott tart a tudomány,hogy ha nem jön össze természetes úton a baba egy csómó mondon tudnak segíteni.Szóval nyugi szerintem nincs olyan nagy baj mert ha az lenne akkor azonal behívtak volna.És most,hogy kiderül mi az akadály tuti tudnak amjd segíteni és nemsokára neked is szép kerek pocikád lesz :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Vera, merre vagy? Mi lett a tegnapi uhu eredménye??? Mitek lesz????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?