Sziasztok!
Hű, de jó témát feszegettek!
Minyu, ezek az ösztrogéntúltengéses álmok nálam is megvannak
És nálunk is szinte nullára redukálódtak a dolgok - persze nem csak Apa miatt, én is hülyén érzem magamat, hogy ott mocorog Ádám mi meg közben...
A.M. gratula a vizsgához, ügyi vagy!
Minyu, mi Dorkával voltunk a 18 hetes genetikai uh-n az Istenhegyin. Kb. 20 perc volt, én is féltem tőle, de nagyon lekötötte Dorkát. Látta is a kistesót, sőt kommentálta is a dolgokat. PEdig nem sok 4D volt hiszen az nem a mozizásról szólt elsősorban.
Szerintem vigyétek nyugodtan Nándit, hiszen ott még jobban fog látszani Gerda és szerintem nagyon fogja élvezni!
Netti, Balcsira megyünk nyaralni. Én sem merem emgkockáztatni külföldet közel 30 hetesen... Sőt, Balcsinál is az volt az egyik szempont, hogy azért hamar fel lehessen érni Pestre...
Ági, én akkor már tuti nem indulnék neki külföldnek! Mi is július elején megyünk. Meleg is van, út is hosszú, hazajönni sem lehet pikk-pakk... Egy egész napos utat még nem babásan sem egyszerű végigülni, nem nagy pocival...
Szeder, örülök, hogy minden rendben van!
Bejci, Lola, nagyon szépek a nevek!
Konan, jó ez a kompromisszum! anna nekem is nagyon tetszik - és így azért egy napon lesz a névnapotok!
Képek nagyon édesek!
Honey, Lanta, szépek a babalakok nagyon!
Winona, én is csak a táppénzes papírt adom le amit a doki kiállít.
És én 3 havonta megszakítom a betegácsit 1-2 napra szabival, hogy a béren kívüli dolgokat (kajajegy, üdülési csekk, egészségpénztár befizetés) kapjam továbbra is...
Hétvégén mi jól "kiütöttük" magunkat. egy baráti párral - ott egy 2 és fél éves gyerek van - Margitszigeteztünk egyet, családi nap volt, + hajókáztunk egy nagyot, gyerekek lovagoltak, csúszdáztak... Nem is tudom, ki fáradt el jobban, ők vagy mi.
Dorka éjjel 13 órát aludt egyfolytában