Új privát üzeneted érkezett!

winona :)
én csak a sima táppénzes papiromat adom le, amit a háziorvos ad. Elöször ad egy nagy alakút, utána csak a "kutyanyelveket" egy keskeny, hosszu papiros, amire felvezeti a heteket, amiket otthon töltöttél. Mást én nem adtam le.

Kép
Kép
Kép
minyu

látom téma lett, hogy miért vannak lent a babák??
- hát én is ettől szenvedtem, még mondtam is nektek itt valamikor, hogy nagyon-nagyon rossz érzés, hogy teljesen ledúgja a fejét..feszít, és olyan, néha, mintha kést döfnének az oldalamban a fájdalomtól...szó szerint a szeméremdomb felett rögtön a fejecskéjét véltem felfedezni... a doki erre mondta az -uh-os-, hogy nehogy koraszülés legyen ebből...
azóta pénteken farfekvéses volt, ma viszont a védőnő mondta, hogy ismét a feje van lent..
érzem is ezt az össze-vissza kavargás a hasamban, amit Adél csinál.. olyan furcsa a fiúk nem mozogtak ennyire!!

én is kérdeztem a dokit, hogy miért vannak állandóan lent, amikor sok hely van fent is???
-nem tudni..
haaaaa vvvaallaki mostanában megy az orvosához legyen kedves rákérdezni, hogy miért vannak olyan nagyon lent a babák...ha fent is van hely??
én nem kaptam választ, hátha valakinek "ügyesebb" választ ad az orvosa..
enem komolyan érdekelne.

szeder74

Feltenné 2 rendkívül intim kérdést, ami nagyon foglalkoztat mostanság.... :oops:

Az egyik, hogy nálatok is látványosan csökkent a hancur odahaza? Nálunk , ahogy tudatosul a babásodás ténye apában, úgy nyomja el magában az "alantas" ösztönöket. :? Az a amániája, hogy nehogy baja legyen a gyereknek... Ami a mennyiséget illeti, nálunk kb a felére csökkent, és az is jobbára az én kezdeményezésemre történik. :?
Bocs, ha valakit zavart a nyiltságom...

A másik inkábba a "már anyukák"-nak szól. Sima szülés esetén vissza áll a rend "odalent "valaha? Mármint javulni nyilván javul, de hogy az redeti állapotára visszahozható -e a hüvely.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

szeder,
nekem még 3 hét mire megyek dokihoz, de majd megkérdezem. Bár Flóra eddig még soha nem volt fejjel lefelé. Mindig harántfekvéses, illetve egyszer "állt" be függőlegesen. Na akkor nekem is nyilalt rendesen a szeméremcsontomnál!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

honey!
szerintem ez a természetes reakció a férfiaknál.. ennek örülnöd is kell, mert abban az apában, akiben ez nem merül fel- mármint, hogy félti a babát- ott bizony probléma is van !
nekem a 8. héttől nem lehet.... de apának azért jó :wink: :oops:
egyébként én is vágyom rá... de... nem így pocakosan... így babásan számolom vissza ilyen szempontból is a napokat... :)

Igen, helyre áll a rend ott is :) 6. hét sima szülésnél, nekem már jó volt :)

szeder74

Honey!

Aha! A gyakoriság látványosan csökkent. Éppen tegnap kaptam rá a páromtól magyarázatot. Fél, hogy nehogy fájdalmat okozzon nekem, vagy valami rosszat a babának. De megnyugtattam, hogy ha valami nem okés, akkor úgyis szólok. Hát, majd meglátjuk... Az biztos, hogy már nekem sem akármilyen póz kellemes. :lol:
A másik kérdésre nem tudom a választ, mert én császáros voltam, és annál ugye nem változik semmi.

Kép
Kép
konan

Benneteket nem "üldöz" állandóan az a tudat, hogy mindig minden legyen rendben, legyen minden ruha kimosva, elpakolva??
Háát engem borzasztóan... már kivagyok magamtól!!!
Valószínű a félelem, hogy mi van, ha kórházba kell menni valamiért, és ott is tartanak.
Bocsika, ha most ilyen parázós témát vetettem fel, de kíváncsi vagyok, hogy egyedül vagyok-e ezzel a gondolattal, vagy más is küzd vele..

szeder74

honeymoon :)
Nálunk is csökkent az "ungabunga", de nem (csak) apája miatt. :oops:
Persze a Zuram is visszafogja magát, de nekem nem esik annyira jól a szex, orgazmus után totál bekeményedik a hasam, és ez nagyon kellemetlen, még ha tudom, hogy természetes dolog, akkor sem jó és "elrontja" az egész varázsát. Viszont mióta kevesebb a szex, olyanokat álmodok... 8)

szeder :)
nem, engem nem üldöznek ilyen tudatok :mrgreen: Megcsinálom a dolgokat, most,hogy itthon vagyok, látványosan nagyobb a rend (azért most örülök, hogy nincs bekötve webkamera, mert ma még csak mostam és teregettem, meg kertészkedtem, a nappali meg mint a csatatér :oops:

Kép
Kép
Kép
minyu

minyuuuu :) hm.. "éhes disznó makkal álmodik"... effektus?????

szeder74

minyu.. egyébként "sorstársad" vagyok...

szeder74

szeder :)
...de még milyen makkal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

fúúúj, de disznó vagyok :twisted:

Kép
Kép
Kép
minyu

szeder74

szeder74

minyu.. egyébként "sorstársad" vagyok... :lol:

szeder74

minyu!
Te DILÓ vagy!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szeder74

Honey.Minyu, Szeder!

Jó a téma :oops: :lol: Nálunk is hasonló a helyzet.Amikor érezte a párom, hogy rudott egyet a baba akkor aznap este szóba se jöhetett a szex.....Félti a kicsifiunkat ő is :D

Megvolt a vizsgám,szerintem sikrült.

A párom bulijánka hajnal 3-kor lett vége.Addigra mosogattam el :cry: Úgy bedagadt a lábam,hogy még most se tökéletes. :( De megérte,mert egysze 30 éves az uram :lol:

Konan!

Nagyonn szép a kicsi lányod és a neve is!

Nagyon szépek a pocakok is (Honey,Lanat)

Kép
Kép
a.m.

minyu,
:D :D :D :D Azért nevetek ennyire, mert nálam is pont ez a helyzet!!! Döbbeneteseket álmodok!! Még néhai kiéhezett kamaszéveimben sem voltak ilyen álmaim!! Néha fel is pofoznám magam reggelente. :lol: nem csak apa szokott az álmaimban szerepelni..... hm... :oops: :lol:

Kicsit megnyugtatott ám, hogy hasonló cipőben jártok Ti is. Mert én néha úúúgy be tudok sértődni a páromra, ha nem kapható egy kis papásmamásra 2-3 nap kihagyás után sem. :?

Szeder,
ez jó hír.... már ami a regenerálódást illeti.
Engem hülyére rémisztgetett most hétvégén 3 barátnőm, hogy a feszesség már sosem lesz az igazi... és hogy a szex sem olyan élvezetes 1 évig. :shock: :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Hű, de jó témát feszegettek! :lol: :lol:

Minyu, ezek az ösztrogéntúltengéses álmok nálam is megvannak 8) :oops:

És nálunk is szinte nullára redukálódtak a dolgok - persze nem csak Apa miatt, én is hülyén érzem magamat, hogy ott mocorog Ádám mi meg közben... :oops:

A.M. gratula a vizsgához, ügyi vagy! :)

Minyu, mi Dorkával voltunk a 18 hetes genetikai uh-n az Istenhegyin. Kb. 20 perc volt, én is féltem tőle, de nagyon lekötötte Dorkát. Látta is a kistesót, sőt kommentálta is a dolgokat. PEdig nem sok 4D volt hiszen az nem a mozizásról szólt elsősorban.
Szerintem vigyétek nyugodtan Nándit, hiszen ott még jobban fog látszani Gerda és szerintem nagyon fogja élvezni!

Netti, Balcsira megyünk nyaralni. Én sem merem emgkockáztatni külföldet közel 30 hetesen... Sőt, Balcsinál is az volt az egyik szempont, hogy azért hamar fel lehessen érni Pestre...

Ági, én akkor már tuti nem indulnék neki külföldnek! Mi is július elején megyünk. Meleg is van, út is hosszú, hazajönni sem lehet pikk-pakk... Egy egész napos utat még nem babásan sem egyszerű végigülni, nem nagy pocival...

Szeder, örülök, hogy minden rendben van! :)

Bejci, Lola, nagyon szépek a nevek! :lol:

Konan, jó ez a kompromisszum! anna nekem is nagyon tetszik - és így azért egy napon lesz a névnapotok! :wink: Képek nagyon édesek!

Honey, Lanta, szépek a babalakok nagyon! :lol:

Winona, én is csak a táppénzes papírt adom le amit a doki kiállít. És én 3 havonta megszakítom a betegácsit 1-2 napra szabival, hogy a béren kívüli dolgokat (kajajegy, üdülési csekk, egészségpénztár befizetés) kapjam továbbra is... :P

Hétvégén mi jól "kiütöttük" magunkat. egy baráti párral - ott egy 2 és fél éves gyerek van - Margitszigeteztünk egyet, családi nap volt, + hajókáztunk egy nagyot, gyerekek lovagoltak, csúszdáztak... Nem is tudom, ki fáradt el jobban, ők vagy mi. :lol: Dorka éjjel 13 órát aludt egyfolytában :)

Kép

Kép
anyoooka

ja és szeder,
engem annyira nem üldöz a pakolási láz, hogy már nekem kínos! :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey, Dorkánál még én is besértődtem, voltak nagy harcok, kétségbeesések miatta, hogy nem olyan mint terhesség előtt volt. Most már jókat röhögünk, megállapítottuk, hogy lassan visszatérünk a kezdetekhez amikor még csak plátói volt a szerelmünk :lol: :wink: Most már valahogy sokkal lazábban fogjuk fel a dolgot!

Most ugyanolyan jó az ha esténként összebújva nézzük a tv-t vagy beszélgetünk egy nagyot, sokszor úgy érezzük mindketten, hogy sokkal közelebb kerülünk így egymáshoz!

Kép

Kép
anyoooka

anyooka,
igen-igen...értem és érzem én hogy miről beszélsz...ez nálunk is így van.... de tudod... apa akkor is csak FÉRFIBÓL van. :?
Szóval olyan nehéz elhinnem és megértenem, hogy az a pasi, aki naponta 4x képes volt leteperni, most csak 4 naponta vehető rá egy rendkívül szolíd kis szexre.
Biztos azért zavar ez így mert, 1, első baba, 2, még csak 5 hónapja vagyunk házasok.... és hát eredetileg nem ilyennek képzeltem a kezdeti házaséletet.
Persze Flórának nagyon örülök! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Bagzerka: ha jól sejma szerződtök drukkok mennek +++++ És nagyon tetszik a Mózes Benjámin név :)

Lolababa: örülök, hogy mostmár minden rendben a géppel. Ilyenkor állapítom meg mindig, hogy nagy mázlista vagyok számítógéphez értő rokonok miatt. Szerintem jó néva a Maja, és pont a hosszú vezetéknevekhez szoktak rövid keresztnevet ajánlani. Egyébként is a ti babátok lesz :)

Monee: mostanra gondolom túl vagy a terhelés második felén is, és remélhetőleg jobban vagy.

Konan: gratula a kislánykához, jók a képek :)

Minyu: 4DGenesisbe én két héttel hamarabb jelentkeztem be :)

Márta: most így olvasván a hétvégéteket rámjött a mehetnék :D

Szeder:én csütörötökön megyek védőnőhöz, de a szívhang hallgatást már nagyon várom :D

Honey, Lanta: szép pocitok van :D

Winona: az elején kapsz egy szép nagy papírt, hogy táppénzre vettek és aztán kisebbeket hetente/2 hetente vagy havonta hogy azon is tartanak. A gyakoriság ha jól látom a dokin is múlik.

Honey: nálunk csökkent a hancúr jelentősen, de főleg miattam. Én így a második trimszetreben is nagyon fáradt vagyok estére, ráadásul összesen volt 4 hét amikor nem éreztem magam felpuffadva, és nem volt borzalamas hányingerem este, így is nehéz. Viszont Minyuhoz hasonólan azóta nekem is durva hajnali álmaim vannak. :oops:

Szeder: engem még csak most kezd érinteni a rendrakási láz, de párom már most fogja a fejét :) Nincs ő ehhez hozzászokva :D

Kép
kistiggrincs

Látszik hogy eljöttek a dolgos hétköznapok mindenki fórumouik 1000L :)

Olyan jó nevek tudtok kitalálni, mi egyenlőre semmire se megyünk névügyileg, mondjuk addig nem is igazán gondolkodunk nagyon komolyan rajta míg a nemét sem tudjuk :)

Ha táppénzre szeretnék majd menni akkor tényleg hetente kell mennem papírokért? Hát én abba belezavarodok az tuti:) Ez vmi elrettentés hogy inkább dolgozzak?:)

Jó a sex téma... Hát az álmaim nekem is tudnak érdekesek lenni főleg hajnal tájt :) :roll:, éj közepére inkább a rémálmok jellemzőek :evil: ha emlékszem éppen rá.
Az ungabunga itt is igen a nulla felé tendál, apának volna kedve, vhogy nekem nem nem jó sehogy se :(. Összebújások stb... persze vannak :)

Kép

Kép
starlark

Bagzerka
Nagyon klassz nevet találtatok!!

Lola
Szerintem is tök jól hangzik a vezeték névvel együtt is!!

Konan
Anna tényleg gyönyörű!!

Bejci
Oooo,akkor jól telt a hétvégétek,névkeresgélősen!!
Nekünk még a Flóra és a Blanka (az már majdnem olyan mint a Bianka) volt esélyes az Emma név mellett.

Ági
Irigyellek,hogy ilyen fitt vagy!!!! (Mondjuk Heninél én is ilyen voltam…) Most viszont még a gondolattól is kész vagyok,hogy ennyit túrázzak,pedig párom úgy szeretne menni valahová…(bár most bennem van a para is a sok vérzés miatt az elejéről,hogy most már nem akarom kockáztatni ezt a terhességet….) Mi idén nem megyünk sehová (pedig sose voltam szívbajos..5 hónapos Henivel is simán mentünk Horvátba)….max csak belföld hosszú hétvégékre….
Az a lényeg,hogy ne legyen hosszú az autóút…meg persze előtte a méhszáj állapotát nézesd meg a dokiddal!! De ha külföldre mész akkor elkerülhetelen a hosszú autózás. Repülőre meg nem engednek már fel az utolsó hónapokban…

Márti
Heni amúgy is pörög egész nap és vagy van esélyem a déli alvás idejében kicsit pihenni vagy ha akkor főzök,kajolok,teregetek…stb akkor csak este ülök le először és hulla vagyok!!
Te viszont mindezt 3 srác mellett csinálod,le a kalappal előtted!!!! + a tura!! Ügyik vagytok!

Honey
Nagyon csini vagy! :D Ez a farmer kismami gatyi vagy régi nadrágba bevarrattad a passzét?
Nálunk is látványosan csökkent az együttlét…főleg miattam. :( Én is azt érzem, hogy kényelmetlen kezd lenni…hogy vannak határaim most és nem úgy csinálhatom ahogy szeretném…
Másrészről az egész nap Henivel…én este 11-re mikor ágyba kerülök egyszerűen hulla vagyok!!
És akkor az állandó feszítő mélyvénás fájdalomról még nem is beszéltem…
Szóval pont ma meséltem Suginak,hogy én most emiatt olyan nem jól érzem magam a bőrőmben… :(
holka

köszi csajok a helpet.
a másik: elmegyek szabira és utána betegszabin legyek?vagy táppénzen? 12 napról van szó, mert utána az utsó négy hétbe lépek szülés előtt, és ha jól tudom ott még megkapom a rendes fizumat.......ugye?

Kép
winona

Honey
az még vicces lesz amikor már Flóra tesójával leszel várandós és végre lesz egy kis időd apára és akkor hív majd Flóra téged.
2 napja este az első másodpercben kicsi lányunk ennyit mondott: "Anyu gyere,Heni szól!" :lol: :lol: ...aztán mire a gyerököt elrendezed...már nem biztos,hogy sikerül ott folytatni ahol abbahagytátok :roll: :D
holka

Starlak
általában 2 hetente kell hosszabítgatni

Winona
A Tgyást kérheted a kiírt időpont előtt egy hónappal.
holka

Jah, valakinek nincs valami ötlete erősen savas szájízre? Borzalmasan idegesít, és nem akar elmúlni semmitől se :(

Szokjam meg, ez mostmár szülésig így lesz?

Kép
kistiggrincs

Jó téma. Még örülök is, mert kíváncsi erre a párom is. Nekem egy ismerősöm mondta, hogy ha már van benned kuki (azaz fiút vársz), akkor már nem kívánsz egy másikat is, míg ha nincs benned (lányos anyukák), azok viszont nagyon megkívánják a sexet. És ez nálam is igaz, nálunk is nagyon lecsökkent a dolog, aminek a párom nem örül. Viszont néhány héttel ezelőtt én is szinte minden éjjel nem semmiket álmodtam.

Mit tapasztaltok a fenti megállapítás kapcsán? Lányos anyukák?

Holka!
Köszi a tanácsot a méhszáj infoval kapcsolatban! Leginkább a hosszú út és az utolsó időkre való tekintet miatt választjuk a belföldet. Csak kíváncsi voltam a véleményetekre, hogy ti is így gondoljátok –e.
Hát igen, a védőnő is mondta, hogy még csak a hasamra híztam idáig. De én már látom, hogy egy kicsit a csípőmre is jött fel egy kis plusz. De remélem továbbra is így marad. Bár 2-3 hete elkezdtem hízni. Eddig azt se tudtam, mi az a kívánósság. Mindig kérdezték, én mondtam, ua-t eszem mint eddig, nem kívánok mást. De az utóbbi időben. Hú. Mindig ennék vmit. És észrevettem, hogy a fagyi most nagyon bejön. Babó ha alszik, három falat után felébred és táncra perdül. Úgy tűnik Ő is szereti.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Honey!

Nyugi, rendbejön odalent minden, jó tanács, hogy éppen ennek érdekében nem kell nagyon ellenkezni, ha a doki+ a szülésznő úgy látja, hogy nincs esélye a gátvédelemmel szülésnek! Anno az 1. szülésemnek téraránytalanság miatt (kesekeny volt a csípőm, Csabi feje pedig szép, nagy és gömbölyű volt) kis híján császár lett a vége, persze a gátmetszést nem úsztam meg, a következő 2-nél pedig szintén nem, mert túl gyorsan igyekeztek kifelé, úgyhogy, főleg a 2-nál még a méhszájam is szakadt kicsit...tehát muszáj volt vágni, de a varrásnál a dokim rákacsintott a férjrmre és közölte, hogy a MÁV kórház nem csak bababarát, de papabarát is... :lol: 100 szónak is 1 a vége, doki bácsim olyan jó szorosan összevarrta a dolgokat, hogy a férjemnek csak úgy szikrázott a szeme, ha érted, mire gondolok! :oops: A varrásról meg annyit, hogy amikor a 2. kisfiamat szültem és a szülésznő vágni akart(tudni kell, hogy ugyanott csinálják az összes gátmetszést) és kereste az előző helyét, megkérdezte a dokimat, hogy gátvédelemmel szültem-e mert nem látja az előző helyét...és a 2 szülés között nem egészen 2 év telt el...

Márti
borossné becz márta

Annácska, Annácska, Annácska.......Annácska! Tényleg olyan jó, mikor már van neve a babácskának! Egészen más! Korábban írtam, hogy nehéz a fejemben helyretenni, hogy kislányom lesz. Hát, most aztán sikerült!!! :P

Ezt azért elmesélem: Pénteken a 4D után indultunk a Balcsira. Egész úton a neveken agyaltunk a párommal. Az út vége felé már a költő is kibújt belőlem: "Egész úton Balcsi felé azon gondolkodám, miként fogom szólítani születendő babám!" Irtó jót röhögtem saját magamon... :lol: De vasárnapra csak sikerült megegyezni.

Lányok!
A héten rám is csak az álmok várnak! :mrgreen: A párom reggel lement a telekre felújítani. Csiszolás, festés, csempézés stb. Már most nagyon hiányzik!

Szeder!
Pakolási lázam nincs. Sőt! Kezdek nagyon nehézkesen mozogni. Pillanatok alatt elfáradok és kegyetlen légszomjam tud lenni. Reggelenként pedig arra ébredek, hogy minden porcikám fáj, mindenemet elaludtam. És még hol van szeptember??? :shock:

Kérdés:
Aki már volt cukorterhelésen és löttyöt kellett inni. Kiváltottam a 75 gr Glükózt, de a zacsira nincsen semmi ráírva. Mit kell ezzel csinálni?

Kép
Kép
konan

Konan
2dl vizben feloldod és megiszod. Mivel ez így borzasztó édes facsrhatsz bele nyugodtan citromlevet...
Én 15 mp alatt megittam majd utána ittam fél pohár erősen citromos vizet.
Nem tudom ati kórházatokban mi a szokás.
Nálunk elfogadták az előző labor normál vc értékét, így éhgyomorra nem kellett most vért venni csak a megivás után 120 perccel. Tehát itthon megittam fél7-kor és fél9-kor levették a vért a laborban..

Kistiggrincs
és a gyomrod nem ég csak a szádban érzed a rossz ízt?
holka

Ági
mi kislányt várunk és rám nem igaz a te fenti megállapításod :roll: :D
holka

Holka,
ez kismamagatyó. elöl gumis + 2 oldalt még külön lehet állítani is! Szeretem nagyon, mert annak ellenére, hogy kismamis, nagyon csini ( amőgy capri nadrág )

márta,
:D :D nagyon jót nevettem ezen a sztorin! Megnyugtattál!!! Kinek higyjek, ha nem egy 3 gyerekes anyukának?! :D :D
amúgy még nem is mondtam, hogy a férjem is SzMiklósi ( te is ott laksz, ugye?) és veled egykorú, lehet, hogy ismered is... :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

ági,
nálunk is cuni van... és rám viszont igaz. Szóval ez is csak népi okosság...

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Holka: köszi :) De ez a két hetente sem túl baráti :) Totál biztos hogy nem mehetek vissza dolgozni mert fizikailag képtelen vagyok terhesen ellátni a munkám juniustól /plusz veszélyességi pótlék terhesen szintén vicces:)/, ez pedig a szülésig csak nem változik akkor meg minek?:)
bürokrácia...

Népijóslások :) Hát kiváncsi leszek. Ha rájuk hallgatok szinte 100% hogy fiú lesz /no sex, lent van, a baloldalamon akar kimászni, tüszőrepedés előtt hoztuk össze kb fél-1 órával/ :) De inkább az UH-ra bízom :)
Ha mégis lány lesz /aminek apa nagggyon örülne/, akkor minden jóslás mehet a fenébe :):)

Kép

Kép
starlark

Holka!
Köszönöm!

Ági!
Én kislányos vagyok és abszolút hullámzik nálam a dolog. :lol: Amikor Tamást vártam, akkor viszont borzasztóan be voltam indulva... :wink: Tehát ily módon ez a megállapítás rám nem igaz.

Kép
Kép
konan

Sziasztok!
Hazaértem! :)

Pár szó a felmerült témákhoz:

Starlark: Én csak havonta 1X megyek a nődokihoz, és havonta 1X a háziorvosomhoz. Mondta, hogy mehetek 2 hetente is, de minek üljek ott 2 hetente a betegek között?

Papás-mamás: Nekünk lányunk lesz, és Ági, akár igaz is lehetne a népi hiedelem, viszont én elég para-mami vagyok, ezért mi ritkán " társasozunk" :oops: "Játék" után van egy pici piros a wcpapíron, és ettől én frászt kapok.. (bocs ha kicsit őszinte vagyok :oops: ) Viszont azok az álmok ... :oops:

Névválasztás: Mindenkié tök jó!!!!! És az a legjobb, hogy már lehet őket a nevükön szólítani!
Bagzerka: Na ezek már nagyon fiús fiúnevek!

Honey, Lanta (A vékonyka kismamik :) ) : Szép a pocitok!

Kérdés!
Honnan tudjátok, hogy hogyan fekszik bennt a baba? Én még csak azt érzem, hogy ott van, de hogy mije merre??

Márti: Kösz a kimerítő tájékoztatást a vizesedésről, ahogy elnézem, leszünk egy páran, akiknek jól fognak jönni az ötletek :) :lol:
Vendég

bejci,
én onnan tudom, higy sajnos az elmúlt 1 hónapban folyamatosan mentem uh-ra. És láttam hogy az esetek 90%-ban ugyan úgy fekszik. + néha úgy nekitolja magát a hasfalamnak, hogy érezni szinte, hogy mije hol van.
És a kézmozgását is elég jól meg tudom különböztetni a rugdosástól. Ebből pedig nem nehéz kitalálni, hol van a lent és a fent... :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

jaj én már rommá unom itt magam! A drága kollégák már nem mernek semmivel fárasztani, ezért lényegében 8-ból 8 órát végig netezek. Tulajdonképpen hulla felesleges itt ücsörögnöm. Ma is elmentem kocsitmosni ebédszünetben.
De már csak 9 munkanap!!! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Olyat nem szoktatok érezni mintha egy amerikai focilabdát forgatnának ott ben meg ahol a babó van? Nem rugdosás, de rém fura. Olyankor csak forgolódhat?, mert akkor egy propellert várok:)

Kép

Kép
starlark

Konan: Annácskátok nagyon szép baba!! Annyira édes pofija van! És már olyan babás! Nagy gratula hozzá!

Honey: Engem otthon akarnak állandóan kímélni, úgyhogy ismerős.
Vendég

Starlark!
De igen! Én érzem! Sőt, pénteken láttam is, hogy ilyenkor mit csinál. Annácska ilyenkor gömbölyödik össze és teszi a lábacskáját a feje tetejére. Rém kellemetlen tud lenni!!! :shock:

Honey!
Tudom miről beszélsz! :lol: Én gyakorlatilag hónapok óta ezt csinálom a munkahelyemen. Na jó! Azért néha kicsit dolgozom is! De ez a 9 munkanap jól hangzik. Nekem még 19! Ez se rossz!? :wink:

Kép
Kép
konan

Bejci!
Neked is köszönöm! Igen, igen, igen! Olyan babás! És az orrocskája tiszta apja! Imádom! És péntek óta nem igazán térek magamhoz a gyönyörtől! Csak nézegetem és nézegetem....

Kép
Kép
konan

Holka: égni nem ég, de folyamatosan olyan, mintha tele lenne. Kb mintha előző nap bezabáltam volna. :oops: Pedig nem eszek egyszerre sokat, nem is tudok.

Kép
kistiggrincs

hahóóó!!!!!!

tök jók a nevek!!! igen, annyira jó, ha már tudja az ember hoyg fogja szólítani! és köszi a név bókokat, mi is rém elégedettek vagyunk, bár én ezt már így ahogy van kitaláltam kb októberben :) nem baj, lényeg hoyg megállapodtunk véégre---

konan!!!
nagyon édes a pici, meg a neve is szééép!

starlark!
én kb 2 havonta, másfél min jutok el dokihoz, akkor adnak egy rakás táppénzes lapot, és még sosem jegyezték meg hoyg sűrűbben kéne. hát gondolom ez is mindenhol másképp van...

honey!!!
:):) sztem tök természetes hoyg ilyenekről is beszélünk, sőt!!!!
-nem szeretném nagyon részletezni, de nekem utána kb olyan volt, mint először!!! sőt, úgy is maradt, mert még hónapokon át nagyon nehezen indult be a gépezet :D
-különben meg a kellemetlenség nekem volt sokáig, lehet h pont ezért.
és nekem gátvédelem volt, szóval magától lett ilyen kis remek :)
-ja és hááát ja, elég gyatra a termés nálunk is, pedig azelőtt napi 1-2 volt a norma....szóval igen, az furi és rossz is volt átállni. de legtöbbször miattam nem megy/ment, mert annyira hulla és gop vagyok addigra hoyg alszom, és kész. vagy marad a najó, de gyorsan, mert aludni szeretnék...ami hát rém romantikus, nem?! szóval nekem idő kellett hogy újra kicsit olyan legyen, mint régen....és gondolom újra így lesz szülés után is. de ez is mindenkinél tök mshoyg működik, látod.

szeder!
én furcsa-módon egyáltaln nem aggódom ezek miatt, és nem is sürgetem magam. végülis úgy vagyok vele hoyg még van idő, és van is csomó kis rucink simitől, meg babaás barátnők is vannak, szóval nagy baj nem lesz. ma vészhelyzet jönne, amíg kórházban vagyok, addig marci jár egy pár kört és beszedi az alap cuccokat. aludni úgyis velem fog az elején, így bútor sem kell egy ideig :) szóval én pont hoyg halálnyugodta vagyok most :D persze ez mág változhat....

a.m.
szupi vagy a vizsgával, biztos sikerült :)

szépek a pocakok!!! majd én is teszek este, mert végre lencsevégre kaptam az óriás testem :D

kistiggrincs!
köszi a rám gondolást! igen, ma meglett a mi adás-vételink a mi lakás eladásunkra, kissebb zökkenővel, mert anyu, mivel kint áél kaliforniában, és az ő nevén van a lak, ekellett meghatalmazás tőle hoyg eladhassam a helyet. lett is, minden széépen le van írva benne, deee, ez konkrétan pont nem...mert ezer más dolga volt, itt is 2 másik témára külön kellett írjon meghatalmazást, és ez kicsusszanhatott a kis fejibűűl-... szóval most letétben a foglalónk, és anyu holnap meg ykintről intézni ugyanezt.... mi meg szerdán írjuk alá majd az új helyre.

na nemtom mit is akartam még.
ja Minyu!!!!
én holnap megyek cukor cuccra, de nem a fehérvárira, hanem a remek aurórába :D mert az közelebb van, és a rókusban valami fura szokás szerint nm csinálják ezt rendesen... szóval most nem találkozunk. de jó lenne majd szobatársnak lenni :) :) mondjuk azt tapasztaltam az imrében hogy első babásokat ált többedik babaáshoz osztanak, hoyg tudjon segíteni, tanácsokat adni, ha kell. szóval lehet hoyg ez ugrik majd, bár a nagy tömegek idejében lehet hoyg ez már nem szokás

jajj, képzeljétek: el kell adjam a quinny buzzt!!!! :( :( így hoyg minimumért ment el a lakásunk, szükség van nagyon a pénzre, így fel is tettem vaterára...szóval, ha valaki tud valakit, akinek kéne..... szombatig meg a licit lehetőség!! -meg rá is jöttem hoyg az én igényeimhez ez nagyon nem lesz jó, hisze nekem egy minél könnyebb, bkv-zásra nagyon alklamas kis cucc kell, ez meg hát nem az....
és csak hoyg még beavassalak titeket mániákusságom mélységeibe, már holnap meg is veszem a vaterán szerzett peg perego a3-at.... nagyon jó áron, 21ért!!! teljesen bele vagyok szeretve :)

bébike meg annyira mocorog mostanban, hoyg már ki-ki dugja a kis végtagjait, amiket jól meg is fogok :) ezt a fajta konkrét mozgst imáádom legjobban!!!!

na dolgozom, de nagyon áloms vagyopk...... vettem hónapok óta újra először elevitet, és amikor bevettem, akkor nem lettem d.u.-ra zombi... lehet hoyg azt kéne akkor reggelente??!?! na de minden nap???? azt annyira túlzásnak tartanám.... csomó zöldséget meg gyümölcsöt eszem...nem értem....

na megyek,
pááá :)

KépKép

KépKép
bagzerka

itt a quinny link, ha érdekelne valakit:

http://www.vatera.hu/quinny_buzz_szett_mindennel_68778872.html

KépKép

KépKép
bagzerka

bagzerka :)
Hát sajnálom, hogy most ugrott a tali. Kh--at majd meglátjuk,de tényleg szupi lenne. Nálunk a 2005 nyári babások között volt ilyen annó, hogy egy szobába kérték magukat a topictársak, mert 1 nap különbséggel szültek :)

Kép
Kép
Kép
minyu

Kép
ma

KépKép

KépKép
bagzerka

naaaaa.....

hát nem értem..... ha kimásolom a linket, akkor működik minden..... francba, nemtom mivan

KépKép

KépKép
bagzerka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?