Sziasztok!
Csak pár dolog.
Ivás: vízet Nadin sem issza meg, viszont megiszik bármit, ami kicsit színes, vagy akármilyen íze van, lásd keserű kamillatea, édes almalé. Ezért én most mixelek neki, 20 ml préselt almaléhez 80 ml vizet adok, így megissza. Majd szándékozom csökkenteni az almát, és meglátjuk mit szól hozzá. Egyelőre kb. ezt az 1 dl-t issza / nap, de nálunk elég sok még a cici meg a tápi is. Evéshez pohárból itatom, ha meg napközben megkínálom, pl ébredés után, akkor sajnos még cumisüvegből, lustaságból
Evés: gyönyörűen megeszi a nem turmixolt dolgokat is, ezért nem fogom erőltetni tovább a pépeseket. Megeszi a darabos brokkolit, felengedett őszibarackot kicsire vágva, villával összetört krumplit, villával összetört répát, banánt kicsi darabokban. Husit mi még nem próbáltunk, talán jövő héten, csak előtte szeretnék még kipróbálni minél több zöldségfélét amiket már ehet.
Etetőszéket megvettük mi is.
Zsu, védőnőtök nagyon jó tippeket ad! Enyém bezzeg azt mondta, hogy hintsem meg liszttel a kaját
Elő a többi tippjével is, okés?
Gyümit délelőtt én nem dúsítottam eddig, mert úgy gondoltam, h nem kaja "helyett" kapja, hanem csak úgy. Szerintetek kéne, ha 7.30-kor reggelizik tejet, és séta után 10 körül kapja a gyümit, majd délben rendes ebéd főzivel + tejjel?
Délután is így jön ki egyébként, hogy a tápis uzsi és a tápis vacsi között adok félidőben gyümit, szintén a séta után, de azt már próbáltam dúsítani, hogy estére jóllakjon.
Timi, lányok nagyon szépek, Bibus szőkül, jól látom? Búcsút én imádtam gyerekkoromban, Nadint is fogom majd vinni!
Mogyó, Ágika is nagyon helyes, ő is kis szöszke.
Gabci, oscillót hogyan adod Ádinak? Nadin is taknyos, de még nem tudom eldönteni, hogy a foga -e az, vagy megfázott.
Amíg én délelőtt házimunkázom, addig Nadin 1)az elején tök jól eljátszogat az elbarikádozott nappaliban 2) porszívózás idejére beteszem a járókába, ahol szintén eljátszogat 3) zuhanyozni, mosni és mosogatni viszem magammal, és legalább addig is mászik és ismerkedik a lakással 4) ha elfogyott a türelme, akkor a hordozójába teszem pihenni, és szintén viszem magammal.