Új privát üzeneted érkezett!

Noinak nagyon sok boldog 2. szülinapot!!!!!!!!!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok

Viera
Nem hittem,h nem voltál orvosnál v nem beszéltél vele,csak kíváncsi voltam mitől van ez!

Gabella

nekem sütnöm kell a családi napra is,de ha esetleg abból nem jutna akkor is viszek valamit!Nyugi,csak gyere! :wink:

na ezt a védőnőt vagy ki a túrót én is hallottam.
nálunk Zalán eleinte rajtam aludt el,aztán megtanult egyedül aludni,aztán egy új fejlődési szakaszban már megint nem aludt egyedül akkor jött a simi és ének.Mostanra pedig tök egyedül alszik el és nem én szoktattam rá,hanem ő saját magát.
Ezt pont tegnap írtam le egy másik topicba.Ott több első babás anyuka van és sok közülük fél,h elrontja a babát.Erre még ilyeneket hallanak a TV-ben is! :evil:

Colett
Gyere!!!! :lol:

nancsa
Hurrá! :lol:
Vendég
 


Alziza! Én ha ilyen bizonytalan fiatal anyukával találkozom, mindenkinek a kismama újságot ajánlom, sokan erőszakosnak mondják, de nekem nagyon tetszik a szemléletük! (Ennek ellenére nem fogadott orvosnál, hanyatt fekve szültem, cumink is van, de a szopis kampány meg az, hogy egy babát nem lehet elrontani, és az anya testközelsége nagyon fontos neki, na ez máshol ilyen szinten nincs leírva!)

Sütni azért majd próbálok, de most ha lerakom Mesit, még mosogatni, főzni, mosni, teregetni, hajtogatni, vasalni, holnapra ruhát pakolni kell, aztán ha ébred, irány az ovi, apa hazaér, akkor meg elmegyünk venni valami ruhafélét, szóval nem tudom, mikor lesz időm, de éjjel kizárólag aludni vagyok hajlandó! :)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

 
 

Én sütök csokis-narancsos márványos muffint, ha minden úgy jön össze, ahogy terveztem. :P


nancsa
 
 


Nancsa! Hajrá muffin!

Alziza! Akkor hányan jöttök? Mind az 5-en?

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gabella
Nem !Anyuék végül nem utaznak,így a 2 nagy az övé! :)

Colett!
Ez az előbb lemaradt! :oops:

NOI
Kép
Vendég
 


írtam a receptesbe répatortát
Vendég
 


Na szóval! Akkor mosogatás, sütés, főzés, mosás, teregetés, kaja, ovi, vásárlás, este pedig pakolás, vasalás, hajtogatás. Lesz szilvalekváros kifli!!!!!!!!!!!!!

Tegnap voltunk tanácsadáson, Meske 13,10 kiló és 88 centi. Doktornéni szerint mint egy 3 éves. Azért szerintem nincs akkora, és nem is kövér! 12 fog továbbra is, de mindennel elégedett a doktornő, a mozgásával, beszédével, érdeklődésével, huncutkodásával. Nagy színésznő, és újabban szégyenlősködik.

Viszont! Kérdeztem a kullancs oltást, és azt mondja a dokinéni, hogy nincs is olyan, hogy 2 éven felül csak 1 szuri, hanem az van, hogy 1 szuri, 3 hét múlva még egy aztán 1 év múlva emlékeztető szuri, meg még mittomén utána hány évente, és mivel megyünk majd Balcsira meg ide-oda, ajánlja is, hogy adassuk be. Kár, hogy egy bökéssel nem lehet megúszni! Amúgy apánk is azt mondta, hogy a laktanyában is ilyen védőoltást adtak, tavaly kettőt, idén meg kiplakátolták, hogy akinek esedékes, mehet az idei oltásért... Ez az olcsóbb, vagy a jobb? Vagy mért ennyire csak ez van a köztudatban???

Na megyek, hogy haladjak is!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Én megkérdeztem a dokitól a kullancs szurit
ha most bedatom attól még idén nem lesz védett!

Viszont

A poly B nagyon jó. 1 héttel előbb kell elkezdeni,mint ahogy utazol.Nekünk eddig bejött! :lol:
Alex most is szedi!Mert jövőhéten erdei táborba megy!

Persze azt nem tudom zalánnal h nyeletném le :shock:

na megyek!
zalán felébredt!Király!!!!Aludt 1 órát!
ez egy jó nap lesz asszem! :evil:
Vendég
 


Sziasztok!

Viera! Nagyon sajnálom amit átéltetek. Én is rettegek az ilyenektől.
A cicivel kapcsolatban is akartam írni. Az egyetlen testrészem, amivel meg voltam elégedve az a cicim volt. Most nagyon picik lettek. :( De nekem van a jobb karomon egy égési sérülés 3 éves korombl, meg a combomon a "hentes" sebész miatt is egy csúnya heg. Mondanom sem kell, a műtét nem sikerült ( a saját bőrt be szokta fogadni a testünk) így most 2 ronda foltom van. De nem vállalom a műtétet, sem más lehetőségeket. Bátor vagy! A jobb első felső fogam meg kezd elszürkülni...jön a jóidő és most elég rondának érzem magam, de majd túljutok ezen! A férjemnek még tetszem. :D

Szerintem tejre nem allergiás, jövő héten megyünk terhelésre, bár szerintem sincs semmi értelme...

Gab. : gratula az új autóhoz! Balesetmentes közlekedést. :)

Noi! Boldog szülinapot! Én nem tudok szép csillogó nagy betűket ide írni, de Isten éltessen sokáig, egészségben, boldogságban! :)

Menyasszony! A ti élményetekből sem kérnék! Sajnálom. :( Vencelnak csak 1 kis darab tört le a fogából, persze itthon a csempén. De kiakadtam. Nemrég a játszón motorbaleset történt, felcsúszott az egyik felső foga a kislánynak. Ezu a motor veszélyes, Vencel nagyon lendületesen közlekedik rajta. Remélem megússzuk ezt a nyarat.

Ma a játszóról hazafelé jövet a liftben elaludt. Ebéd nélkül. :(
Vettem a Rossmannban 3 tigrises kisgatyát és itthon vettem észre, hogy kettőn van halálfej is. :(

Mári

Kép
mári
 
 


Jesszus, a macskánk bagzik. Hogy milyen hangokat ad! Félelmetes!

De nem ezért jöttem! Az iwiw-es adatlapra felraktam a telefonszámomat, ha kell valakinek! Mára én elköszönök, remélem, holnap minél többen találkozunk!

Egyébként aki eddig nemet mondott, nyugodtan beállíthat meglepiként, örülni fogunk nagyon!

Ezer pusz és jó utat mindenkinek!

Többiek! Rátok is gondolni fogunk, nektek is szép hétvégét!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Noi, nagyon boldog szülinapot kívánunk! És jó sok ajándékot!
Vendég
 


Sziasztok!

Most nem sokat írok, nem nagyon van mit.
Szerencsére.
Noéminek hál'istennek semmi baja. DE: ma kiesett a Zorán aksis autójából. Tudjátok, a terepjáróból. Menet közben. A Zorán üvöltött, hogy segítség-segítség, a Noémi kiesett, teljesen transzba esett. Noémi meg mire odaértünk csak állt az autó mellett és lesett, hogy mi a fene van. Utána, mikor már nagyon üvöltött a Zorci, akkor lebiggyesztette ( :( ) a száját, de csak azért, mert megijedt a Zorántól. Utána pedig megint becsücsült az autóba !!!!!
Mondom én, hogy életveszélyes egy csaj.
Ma amúgy is kiborított, egy rucis boltban eltűnt. Mármint a ruhák között. Hallottam én, valahol a hangját, hogy mondogatja, hogy baba-baba, de sehol nem találtam. Már az összes eladó őt kereste, mire végre megtaláltuk egy babakocsi mellett, egy édes kisbabát nézegetett.
Nem tudom meddig csinálja még a produkciókat, de nekem már a negyede is elég lenne :roll: .

EX:
Már kérdeztem, de szerinte elsiklottál felette, hogy Calciumsc vagy mi ampulla másik felét hová teszed? MÁrmint amikor felbontod és a felét odaadod neki. Én eddig úgy csináltam, hogy becsomiztaj alufóliába és beraktam a hűtőbe. Délutáni alvás után meg megitta.
Szerintem jó így? VAgy hogy szoktad?

Mári:
Hát igen, ilyen műtéti előzmények, után és se mennék kés alá. Nekem viszont csak pozitív élményeim voltak ezelőtt is, szóval én bármikor. Voltam én már tű alatt is, tetoválva, szóval hihetetlen, hogy mennyire nem bírom a fájdalmakat, de mégis megteszem.
De jó nektek, hogy Vencel a tejcsire nem allergiás. Nekünk egy héten talán egy-egy túró rudi, ha becsúszhat. Amúgy rizstej, sinlac, kukoricatej. Nem bánom, mert szerencsére Noémi mindegyiket szereti. Pedig borzalmas íze van.

Gab!
Köszi a telcsihívást. Nem rosszkor hívtál, csak ma már akkor kb. 20-adjára csörgött és mindig akkor, amikor épp valamibe kezdtünk volna. De nem zavartál és bármikor hívj.

Colett:
Akkor Noémiknek nem jó nevet választottunk. :lol: Valamit rejt ezt a név. Annyit viszont tudok, hogy a jelentése: gyönyörűségem. (asszem).

Most név szerint nem írom, mert szerencsére egyre többen vagytok, de pocakos kismamik hogy vagytok? Hogy hat rátok ez a kiszámíthatatlan időjárás. Kisbabók jól viselkednek odabent?

Új anyucik! És Ti hogyan boldogultok a drágaságokkal? Nagytesók hogyan "babrálnak" a picikkel? Puszi-simi?

És végül Colett Noémijének és Mesinek

Kép

Holnapra nagyon jó szórakozást!!!
Képeket hozzatok!!!

Lehet, hogy még jövök, de azért

Kép

Erika

Kép
viera
 
 


Jaj Alziza!!!
Olyanokat írsz!!! Mi az a poly B?
Mire jó és Nonónak adható?
Szerintem egyébként egyértelműen pollenallergiás. Semmi köhögés, semmi nyűgösség, semmi étvágytalanság, sima vízszerű orrfolyás. Főleg az udvaron. Bent a lakásban semmi baja.

Erika

Kép
viera
 
 


Jaj, találtam még két képet a kétéveskéknek. Ezt még gyorsan elküldöm.

Kép
Kép

És még egy Mindenkinek!!!
Kép

Erika

Kép
viera
 
 


Csajok, a topik tetején, mikor elküldjük a hsz-t és kiírja, hogy nézzük, meg, hogy jól ment-e el az üzenet (ez csak bevezető :lol: ), fent van egy nagybetűs szöveg, hogy HOGYAN MŰKÖDIK A GYEREK?

Na, ezt magyarázza meg valaki... :lol:

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Viera, csak olvastam el, mi törtétn Noival. De mégis mitől vesztette el az eszméletét? Mit mondott a doki? :roll:

Csajok, nekem nem volt még időm semmit venni a talira. Reggel első dolgom lesz. :oops:

Bocs, hogy csak ennyi voltam. Nagyon fáradt vagyok. Jó éjt!
Vendég
 


Kimike!

Már írtam tegnap, hogy annyira sírt, hogy nem vett levegőt. Oxigénhiány. Ezt nevezik sírási apnoé-nak.
Tehát nem attól történt az eszméletvesztés, hogy esetleg nagyon beütötte magát és agyrázódása volt, (ezt a doki mondta, hogy ha az ütés után még magánál van a gyerek és nem azonnal csukja be a szemét :( , akkor azért van, mert annyira sír, hogy nem vesz levegőt)
Sajna nem az első ilyen történetünk volt, így azt mondta az orvos, hogy hajlamos rá. Tehát nem az első és nem is az utolsó ilyenünk lesz. De kinövi idővel. Gondolom mikor már nem bukdácsol annyit és nem sír ennyire.
Viszont ezt a látványt még az ellenségemnek sem kívánom. Főleg, hogy egyedül voltam vele itthon...
Nem is írom tovább, bocsi, mert nagyon rossz érzés még mindig, ráadásul, hogy akkor most lesem mindig, hogy mikor esik el, de nem is ez, hanem hogy ne nagyon sírjon.

Tegnap ezek után egyébként felmászott Zorán ötlépcsős ágyára mire észrevettük, ma pedig kiesett az aksis terepjárójából. (Fentebb írtam)
Szóval életveszélyes, önveszélyes csaj.
Most már tuti, amit asszem Colett írt egyszer, hogy kaszkadőr lesz belőle. Na, nem viccelek ezzel.

Szióka.
Láttad agyerekágyat, amit tegnap feltettem neked?

Erika

Kép
viera
 
 


Jó, hogy figyelmeztettél, megnéztem. Nagyon tetszik, ilyet szeretnék. :) De neten nem nagyon találok. Bár időm se volt nagyon belemélyedni a keresgélésbe. Szerintem nem Ikeás... :roll: Ha majd eszedbe jut, megkérdeznéd hol vették?

Most már tényleg mentem. Pápá
Vendég
 


Hali.

Colett, Noit Isten éltesse!

Gab, kullancs elleniből nincs olyan, ami egy bökésre megvéd.

Alziza, nem nézem le a dokidat, de nagy balfékséget mondott, a kullancs elleni védőoltás (szerintem mindkét fajta) a második szuri után kis idővel már véd, tehát mondjuk 1,5 hónap alatt kialakul a gyerek védettsége. Viszont tény, hogy ilyenkor már nincs értelme beadatni, én tavaly, miután Peti betöltötte az egy évet, mondtam a doktornőnek, hogy szeretném, akkor mondta, hogy igazából ilyenkor már kár. Így kapta meg idén év elején az első két szurit, jövőre megyünk a harmadikra, aztán háromévente.

Klarka, szívből gratulálok nektek, huh, nem lettem volna a helyedben. A lényeg, hogy Attila már lábadozik!

Viera, jaj, szegény Noi. Egyébként Peti is hasonlóan ön- és közveszélyes...evvan.
Ne hari, nem elsiklottam a kérdés felett, hanem csak most olvastam. Bocsika... Szóval én egyszerűen kiteszem a polcra, le sem zárom. Árnyékos helyre teszem persze, de egyebet nem csinálok.

Gab, na akkor én mit szóljak Peti 91-92 centijéhez??? :? Tegnap a játszón volt egy kisfiú, négyéves, 1 m magas. És ugye Peti még nincs kettő... :o
Ja, én boltit viszek, rágcsi, üdítő. Nem vagyok konyhatündér...

Kimike, láttalak. :)

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!
Colett! Addát noinek Beni csókjait!!!Bódogságos szülinapot!!!!

Gab! Beni 12 kg és 85 cm.
:wink: kb.

Viera!A pilyB egy büdös b vitamin készitmány,ami szagositja abőrt,olyannyira,hogymég a szúnyogokis beájulnak. Sokan használják a ygerekeknek nyáron, a legjobb szúnyogriasztó. Nem tudomkullancs ellen hat-e?

Fúúú,micsoda balesetek,ájulások! Kitartás lányok-!!!!!
Ehö való képest, az,hogy Beni kisérletezikmilyen elegyet képez a májkrémes kenyér ésaviz, valamint, hogykipróbálja lemerül-e a rúzsom a WC-ben-kutyafüle.

NAGYON SZÉP NAPOT KIVÁNOK HOLNAPRA!!!!!!!

Majd még próbálok név szerint is regálni, csak visza kell lapozgatnom,sűrű lesz a hétvége,majd jövök.

Beni külön pusszantyúzza a lányokat!!!!!!!!!!
Itt a vagány:
Kép
Itt a szende:
Kép

Itt meg a Casanova:
Kép

Mindenkit puszilunk,érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok

Ex
Amit te mondasz az a gyorsított oltási rend!Ezt nem akarom!

A normálisnál legalább fél év a hatóidő!Tehát ősszel kellett volna beadatni!

Viera
A poly B sz B vitamin.Ezt nem bírják a szúnyogok aés a kullancsok sem.Adható lenne Noéminek de pl zalánnak sem tudom mert rágás nélkül egyben kell lenyelni! :roll:


HOLNAP TALI!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Hűűű,kicsit megbolondult a billentyűzetem,betűk, szinek egyaránt berúgtak,össze-vissza kóbászolnak.

Szóval a lényeg azért érthető!
pusszanat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

benianya
ákosbenianya
 
 


Benianya
Egyszerre írtunk

Jók a képek!!!!

Kár,h nem jöttök!Megismertelek volna szívesen! :(
Vendég
 


Halihó!

Lekváros kifli kész!

Megyünk mindjárt, de késni fogunk kicsit!


Pusszanat!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Hali.

Alziza, ez nem a gyorsított oltási rend. Az azt jelenti, hogy a második adagot két héttel az első után kapja meg a gyerek (az 1-3 hó helyett), a harmadikat pedig az előző után 5-12 hónappal (a 9-12 hó helyett).
Legalábbis a Baxter által gyártott szurik esetén. Mi ezt kapjuk...de most rögtön rákukkolok a másikra is.
Na látod, ott ez van.
- 1. oltás 0,25 ml
- 2. oltás, 1-3 hónappal az 1. oltást követően 0,25 ml
- 3. oltás, 9-12 hónappal a 2. oltást követően 0,25 ml
Amennyiben a védettség gyors kialakulására van szükség, a következő séma ajánlható:
- 1. oltás (a 0.napon) 0,25 ml
- 2. oltás, a 7. napon 0,25 ml
- 3. oltás, a 21. napon 0,25 ml

Szóval az, hogy a második oltást Peti az első után 1 hónappal kapta, az "alapimmunizálás", és nem gyorsított. :wink:

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Helló Benia!

Bocsi, hogy nagyon siettünk, de haza kellett volna érnünk legkésőbb fél kettőre. Hát kettőkor még a mekiben ültünk. Noémi keresztanyukájának a hugának volt egy fellépése itt a Cegléden a sporiban, aerobic. EB-t már megnyerték, most mennek a VB-re Amerikába.
Szóval őt akartam megnézni, hogy melyik tánccal indulnak,de hát lemaradtunk.

Akkor Ti is felléptetek :D , mármint Blani. Nagyon ügyes. Hát igy lehet ezt elkezdeni, utána meg jön a VB.
Beni nagyon sokat változott. Olyan nagyfiús lett. De hát már olyan régen találkoztunk.
Viszont Te nagyon lefogytál. Tök jól nézel ki.

Megcsodáltam a képeket. Ugyanilyen bringát akarok venni Noéminek. Csak mondjuk sárgát, de az sem baj, ha kék. Csak rózsaszin ne legyen.
Az utolsó képen pedig a babakocsiban ül egy kislány, rózsaszin-fehér csikos kötött pulcsija van. Nonónak is ugyanilyen van és imádom. Ezt a pulcsiját szeretem a legjobban.
Asszem Teszkós, vagy valami ilyesmi.

Jaj, szegény Zorán annyira ment volna ott a motorokon, de akkora sor állt, hogy nem vártuk ki. volt is hiszti.
Noémi meg úgy megijedt a nagy macitól, hogy az bármit adhatott neki, semmi nem kellett. MÁr majdnem az egész kosarat odaadta pedig neki. De hát...

Na menek, remélem többiek jól érzik magukat.
Majd este elolvassuk, ha lesz még erejük irni.

Szia

Erika

Kép
viera
 
 


Na.ez volt a mi minitalink!!!Tök jóvolt látni benneteket!!!!!
Hát tulképpen egy dekát sem fogytam,csak szerintem a kiskrampusz utáni szaladgálás átalakitotta a vonalakat. :wink:
Jajj, nagyon édes Nonó,de nagyon kis csendes volt.Mi má
r 9 re mentnk balettra,onnan 10-re a fellépásre,olyan szinvonalas produkciót adott az osztály, hogy csak néztünk!!!Utána száguldoztak a motoros pasikkal a Herley-kkel, ugrálóváraztak, Beni sergőzött,kisvonatozott, imádta azt a nagy macit, simogatta. Szóval nagyon jó volt.1700-ért vettünk kismedencét 50 db labdával, hát itthon akkora ladbacsatát rendeztünk, hogy megfájdult a hasunk a röhögéstől. Megvannak a padlástéri lakáselőnyei is:annyi oszlop,meg kémény van,hogy nagyon jól ellehet bújni,cselezni.
Most ébredtünk, most nagykaraitás, este meg megyek a csajokkal a Jazz-be Martinizniés kidumálni gyerekeink " lemerül-e anya szemceruzája a WC-ben" akcióinak Martinivel leöblitett kedves báját.
Remélem jól érzitek magatokat a talin,mostanság érhetnek haza a pestiek onnan.Szép időtök volt!!!
Gab! Irtam az iwiwre,a nyári babaákra neked üzit, hogy segits beazonositani a fedőneveket a valódiakkal.

benianya
ákosbenianya
 
 


Lányok, képeket ne ide töltsétek fel légyszi!!!!!!!!!!!!

Juca, hozzátok lehet?
Vendég
 


Benia!

Én is nagyon örülök, hogy találkoztunk!!!

Ébredés után nagytakarítani? Meghibbantál?? :lol:
Hát mi meg úgy jártunk, hogy Noémi egész nap nem aludt, a ceglédi körforgalomban csukta be a szemét. Persze az ágyába már nem tudtuk becsempészni, orditott vagy két óra hosszáig, mert hol kihoztuk, hol visszavittük, próbáltuk altatni.
Végül is utána ő is pancsizott egyet Zoránnal, persze nem maradhat el, hogy majdnem megfulladt, mert kicsúszott az úszógumiból. Á, nem kicsúszott, kihúzta a kezét.
Most meg itt pörög ezerrel, szerintem magáról nem tud, olyan fáradt, de én is.

Na nem is ezt akartam irni, de már nem tudom, hogy mit. Majd még jövök.

Erika

Kép
viera
 
 


Ja, tudom már: tök jó estéd lesz. Jó ez a kis dumcsizás, kortyolgatás gyerekek nélkül.
Én múlt héten voltam szombaton. Nagyon jól éreztük mi is magunkat, de hát miről is beszélgettünk, na miről lehet szó ilyenkor, hát a gyerekekről. Meg hogy öregsztünk...

Ilyenkor állandóan ez a téma.
Na mindegy, nagyon jó estét-éjszakát kivánok neked. Hajnal háromig haza se találj!!!

Szia!

Erika

Kép
viera
 
 


Helló!

Jó volt, de ma Kinga mindössze negyedórát aludt, és kipurcantam.

Jöhetnek a képek, holnap sem leszünk, korán megyünk, családi programunk lesz. Akinek van adminja töltögethet, akinek nincs, azt kérem, hogy várjon türelemmel, míg jön majd Kofa (aki szintén ki van purcanva, mert ő meg szívesebben lebzselt volna a csajok között, meg a gyerekek közt, de végig nyomta a melót ma).

Pussz:

J.

tjuca
 
 


Era! Köszi! Oké

Kimikeee!!!!!!
Mesélj milyen volt????????

Gab! még úton vagytok?

Fúúú, de jó volt Nektek!!!!!!!!!
Azt számolgattam,hogy Exék mentek a legmesszebbről, aztán Gabék, aztán mi,majd Vieráék-ha mi utóbbi ketten tudtunkvolna menni.
Marcyék nem tudom hány km-ről,Oriandyék is messze,de talán pesthez közelebb,mint Exék,nem?
Reggel a Ti élménybeszámolóitok lesznek a gyógyir a msánaposságomra! :wink:

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Milán fél 8-kor kidőlt. Nagyon elfáradt, este 6-ra értünk haza. :) Marcyékkal elmentünk még Ikeázni, majd gyors bevásárlás következett.

Nagyon jó volt természetesen :-) Remélem mindenki szerencsésen hazaért! Klassz helyen voltunk, nagyobb volt maga a játszóház, mint a múltkori hely. Egy új építésű lakópark alsó szintjén, bent rengeteg játék, kint csúszda és jó nagy hely motorozásnak, szaladgálásnak.
Benianya, kár, hogy nem jöttetek. :-( Jó volt mindenkit viszontlátni. Megint azt sajnálom, hogy volt, akivel nem beszélgettünk eleget.

A két kismama nagyon csinos, és nagyon jól bírták a strapát. :)

Alziza, nagyon jó volt téged megismerni, kár, hogy korán el kellett mennetek! Fini volt a süti. :)

Nancsa, nektek is örültem. Zoló kis vagány srác. :)

Ex, Peti tündéri a fürtjeivel. :) Akartam mondani, de aztán elfelejtettem, hogy sokat fogytál, nagyon csini vagy.

Colett, belőletek csak annyit láttam, hogy berobbantatok, majd nemsokára leléptetetek. :) Na jó, tudom, gyerkőcök "zizik" voltak. Pedig nem is...

Tandika, köszi a szervezést, szép helyen laktok. Lakások majdnem mind el vannak adva, néztem a honlapon. :?

Gabi, kapós volt a kiflid, nyami nyami. Köszi az úrravalót! :)

Amandi, ha felénk jártok játszóterezhetnénk egyet. :)

Menyasszony, Fannika tündibündi. És fotógén. :)

Remélem senkit sem hagytam ki! :roll:

Viera, rád igaz a mondás, hogy se köpni, se nyelni nem tudtál, mikor hívtalak. :lol:

Többiek, jelentkezzetek! Mindenki hazaért? Jó éjt!
Vendég
 


Most nézem, én nem is fotózam sokat. :roll: Így akár mailben is át tudom küldeni a képeket mindenkinek, csak adjátok meg a címeteket.
Vendég
 


Sziasztok Talisok!!

Örülök, hogy jól sikerült a tali és nagyon jó idő volt rátok. Végül mi nem mentünk a CIB-buliba, de volt egy minitalink Benianyuékkal Szolnokon a Corában. Asszem. Vagy az Obiban. Bejártuk az összes bevásárlóközpontot. Hatalmas gyereknapi programok voltak ott, Blaninak fellépése is volt, de ezt majd Benianyu elmeséli, mégiscsak az ő és Blani élménye.

Kimike:
Mire írtad, hogy se köpni, se nyelni nem tudtam, mikor hívtál?
Szerintem arra érthetted, hogy nekem csak egy ismeretlen számot írt ki a telcsi és nem tudtam, hogy ki az. De nem is ez a lényeg, hanem várok egy kondigépet, amit megrendeltem két hónapja és azt mondták, hogy pénteken, vagy szombaton hozzák. Pont akkor indultunk el Szolnokra, amikor hívtál. Azt hittem, hogy a TopShop-osok telefonálnak, hogy hozzák a gépet. Pont most, mikor már otthon sem voltunk!!!
Szóval szerintem ez halatszódott a hangomon, hogy berágtam, hogy nehogymá most jöjjenek, meg nem is ismertem a számodat, nem tudtam, hogy te vagy. De most már elmentettem. :D Most már nem fogok nyeldesni.
Vagy valami másra értetted?

Írjatok még, aki nem írt, hogy milyen volt a tali!!

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok

Lehet,h nem mindenkire reagálok,sőt biztos!
7-kor értünk haza,Zalán össz-vissz fél órát aludt a kocsiban.
Nem is ebédelt,a családinapon tudtunk beletukmálni egy kis gulyást!

Viszont nekem nagyon megérte ,h elmentünk! :lol:
Egyrészt mert találkozhattam veletek,másrészt mert Zalán nagyon élvezte! :lol: :lol: :lol: :lol:

Azt hittem,h majd végig rám tapad,mert alapban ilyen.Nem voltunk még vele játszóházban kicsit tartottam tőle!
De az első pillanatban feltalálta magát!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Még az ugrálóvárban is ugrált!
Amikor Marci bement hozzá azt hittem kimenekül de nem!
Annyira örülök ennek! :lol:

Kimike
Én is nagyon örülök ,h megismertelek!
:lol:

Persze a többieknek is örülök!

Nancsa
A fiad nagy figura!Állandóan vigyorog! :lol:

Tandika
Tényleg nagyon jó a lakópark!

Na jó lelövöm magam!
Vendég
 


Csajok!
Ha a képek nem publikusak, meg ugyebár nagyon sok lesz belőlük, akkor légyszi akár priviben írjátok már meg, hogy hol lehet őket megkukkolni.
Kiváncsi vagyok ám!! :wink:

Erika

Kép
viera
 
 


Ja tényleg!
Akkor hova kell a képet? vagy hogy?

Bár sok nincs mert szarakodott a gépem :(
Vendég
 


Csajszik!

Csak beugrottam. Kofa kéri, hogy aki képet tölt fel, keresse meg e-mailben. kovacs.it@gmail.com természetesen, ha lesznek képek fenn, meg lehet nézni. Na jó egy valakinek nem! :twisted:

Gab! Tandi!

Köszönjük a szervezést, tényleg szuper volt a hely. :lol:

Tandi, Kornél!

Külön köszönet, hogy megmentettetek volna minket a csövezéstől. 8)

Bocs, hogy többiekre most nem tudok reagálni. Volt egy hosszabb hajú, vékony talán szemüveges lány, akivel nem hogy nem beszéltem, de azt sem tudom kicsoda. Na emiatt röstellem magam. :shock:

Nancsa, Alziza!

Örülök, hogy megismerkedtünk, jobb így személyesen kötődni, és nagyon helyesek vagytok!

Lassan indulunk a keresztfiam elsőáldozására, és náluk leszünk egész nap, így Kofa leghamarabb holnap tud szerintem válaszolni.
Nem is tudom, valaki csinált videot is, ha nem túl nagy, abból is érdemes lehet feltenni.

Pusza:

J. :lol:

tjuca
 
 


Sziasztok!

Tényleg jól sikerült a tali, és külön jó volt a helyszín!

Sajnos a képek nem sikerültek a legjobban, de azért ami nem tiszta homály, azt majd megosztom.

Benianya! Az iwiw-en nem én vagyok a 2006. nyári babák mögött, de ha valakit nem tudsz beazonosítani, azért segítek.

Álmos vagyok, holnap jövök!

Pusszanat!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat a talin. Jó volt látni titeket!:P
Szuper volt a hely és a környék is.

Gab, Tandika: Köszönet a szervezésért!

Juca: Ne szégyeld magad, az a lány nem "babanetes" volt, hanem Tandika barátnője. Képfeltöltéssel kapcsolatban majd kereslek titeket.


nancsa
 
 


Sziasztok!

Nagyon klassz volt a tali-kár,h nem tudtunk tovább maradni :(

Én a képeket a kep.tar.hu -ra gondoltam feltölteni, nyitok neki egy mappát, és a jelszavát elküldöm annak ,aki ott volt vagy aki kéri !
Vendég
 


Sziasztok!

Ide raktam egy albumot (egyelőre üres, mert nem tudtam fotózni):
http://gallery.kovacs-telekes.org/v/bab ... es-sziget/

Aki kéri, annak csinálok alá sajátot. Keressetek "priviben" vagy e-mailben: kofa@kovacs-telekes.org (a kovacs.it@gmail.com ugyanaz, aki már oda írt, azt megkaptam).

A feltöltésről itt van infó:
http://gallery.kovacs-telekes.org/v/bab ... eno/teszt/

A különbség csak annyi, hogy spammerek miatt kikapcsoltam a webes regisztrációt, tehát nekem kell szólni, kézzel megcsinálom a felhasználót, aztán ugyanaz. A másik feltöltési módszer, hogy a képeket összerakjátok egy ZIP fájlba, és az Elemek hozzáadása -> Webböngészőből oldalon feltöltitek a ZIP-et. Windows XP alatt ZIP fájlt úgy lehet csinálni, hogy létrehoztok egy "tömörített mappát" (fájlkezelő, jobb katt, Új -> Tömörített mappa), és abba bemásoljátok a képeket. A mappa valójában egy ZIP fájl lesz.

Kofa
kofa
 
 


Milán! Nagyon boldog névnapot kívánok!

(Már ha ma van az igazi névnap...)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés, aztán ebéd után olvasok vissza és írogatok is!
Szuperul sikerült a hétvége apával kettesben + tenap már Dani is velünk volt és hajókáztunk egyet a Balcsin.....
Dani böliben, én meg takarítok ezerrel, ezért nem jöttem eddig, de mint ígértem nemsokára megint vagyok!!!

Ja és Benianya!!!!
Megvan a sajt recept!! Azt is beírom majd!

Pusz!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Andy! Örülök, hogy jó volt a hétvége! Boldog szülinapot nektek (azt hiszem, előre is!)!!!

Raktam fel Jucáékhoz képeket, de előre is elnézést, némelyik az oldalán fekszik, valahogy nem gondoltam rá, hogy utólag nem tudom elforgatni...

Bocsi érte!

Megyek, konyhálkodok, meg dolgozok itt is.

Ha lesz még idő, majd jövök! Pusszanat!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 



tjuca
 
 


Juca, Kofa! Ha nem nagy kavarás, légyszi, fordítsátok már irányba a képeimet! :wink:

Pusszanat!

A blogon meg csomó Lackós kép!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Ó, látom már kezdenek is talpra állni! Köszi! 8)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?