Sziasztok!
Most nem sokat írok, nem nagyon van mit.
Szerencsére.
Noéminek hál'istennek semmi baja. DE: ma kiesett a Zorán aksis autójából. Tudjátok, a terepjáróból. Menet közben. A Zorán üvöltött, hogy segítség-segítség, a Noémi kiesett, teljesen transzba esett. Noémi meg mire odaértünk csak állt az autó mellett és lesett, hogy mi a fene van. Utána, mikor már nagyon üvöltött a Zorci, akkor lebiggyesztette (
) a száját, de csak azért, mert megijedt a Zorántól. Utána pedig megint becsücsült az autóba !!!!!
Mondom én, hogy életveszélyes egy csaj.
Ma amúgy is kiborított, egy rucis boltban eltűnt. Mármint a ruhák között. Hallottam én, valahol a hangját, hogy mondogatja, hogy baba-baba, de sehol nem találtam. Már az összes eladó őt kereste, mire végre megtaláltuk egy babakocsi mellett, egy édes kisbabát nézegetett.
Nem tudom meddig csinálja még a produkciókat, de nekem már a negyede is elég lenne
.
EX:
Már kérdeztem, de szerinte elsiklottál felette, hogy Calciumsc vagy mi ampulla másik felét hová teszed? MÁrmint amikor felbontod és a felét odaadod neki. Én eddig úgy csináltam, hogy becsomiztaj alufóliába és beraktam a hűtőbe. Délutáni alvás után meg megitta.
Szerintem jó így? VAgy hogy szoktad?
Mári:
Hát igen, ilyen műtéti előzmények, után és se mennék kés alá. Nekem viszont csak pozitív élményeim voltak ezelőtt is, szóval én bármikor. Voltam én már tű alatt is, tetoválva, szóval hihetetlen, hogy mennyire nem bírom a fájdalmakat, de mégis megteszem.
De jó nektek, hogy Vencel a tejcsire nem allergiás. Nekünk egy héten talán egy-egy túró rudi, ha becsúszhat. Amúgy rizstej, sinlac, kukoricatej. Nem bánom, mert szerencsére Noémi mindegyiket szereti. Pedig borzalmas íze van.
Gab!
Köszi a telcsihívást. Nem rosszkor hívtál, csak ma már akkor kb. 20-adjára csörgött és mindig akkor, amikor épp valamibe kezdtünk volna. De nem zavartál és bármikor hívj.
Colett:
Akkor Noémiknek nem jó nevet választottunk.
Valamit rejt ezt a név. Annyit viszont tudok, hogy a jelentése: gyönyörűségem. (asszem).
Most név szerint nem írom, mert szerencsére egyre többen vagytok, de pocakos kismamik hogy vagytok? Hogy hat rátok ez a kiszámíthatatlan időjárás. Kisbabók jól viselkednek odabent?
Új anyucik! És Ti hogyan boldogultok a drágaságokkal? Nagytesók hogyan "babrálnak" a picikkel? Puszi-simi?
És végül Colett Noémijének és Mesinek
Holnapra nagyon jó szórakozást!!!
Képeket hozzatok!!!
Lehet, hogy még jövök, de azért