Sziasztok Lányok!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm mindenkinek a drukkot és a sok-sok aggódást is!!! Itt vagyunk, minden rendben velünk! Ne haragudjatok amiért eddig nem jelentkeztem, de nem akartunk segítséget kérni a szüleinktől, ezért nagyon elúsztunk amióta hazajöttünk. Most kezd kialakulni a napirendünk.
Míra szombaton 13h 42 perckor született meg, 2900 gr-al és 53 cm-rel. Villámszülésem volt, de ezt majd leírom egy külön történetben ha igaz még ma este, vagy holnap. (bébifüggő)
Mankának üzenem, hogy megoldható szülői segítség nélkül minden. Amit javasolnék, hogy előre fagyasszon le ételeket és akkor könnyen veszik az akadályokat. ÉN paníroztam előre húst, sajtot, gombát, készítettem leveseket stb. Így nincs más dolgunk mint kiolvasztani.
Arra készülj Manka, hogy ha apára hárul minden, este előbb befog zuhanni az ágyba mint Ti.
A párom rutinos, de teljesen elfáradt ő is. Legalább annyira mintha ő szülte volna Mírát.
Íme néhány kép Míráról. Az első szülés után 4h-val készült róla, a többi pedig ma. Bocs, de telefonnal fényképeztem és nem a legjobb minőségű. Az átméretezés miatt túl közeliek...
Puszi mindenkinek, még este, vagy holnap jövök a beszámolóval!