Új privát üzeneted érkezett!

Gabi!
Nagyon sok erőt és boldogságot kívánunk Nektek, Isten éltesse a kis trónörököst a családban!

Rózsaág! Mírának is hasonló jókat és szépeket kívánunk, legyetek boldogok már négy fős családként is. Várjuk természetesen a beszámolót. :D

Mankabi!
Mi sem adtunk semmit a nővéreknek, pedig Velem tényleg sokat foglalkoztak. Őszintén bevallva én egy nagy bonbonnal akartam kedveskedni nekik, mert tényleg sokat segítettek, be is hozattam a férjemmel, de távozáskor, amikor oda szerettem volna adni, pont az az egy csecsemős nővér volt ott, aki nagyon csúnyán beszélt velem két nappal azelőtt, így neki nem adtam oda. Tudom, hogy ezzel pont a kedveseket nem ajándékoztam meg, de az a csaj nagyon kihúzta nálam a gyufát. Kicsit sajnáltam, mert a többiek nagyon kedvesek voltak. Szóval így kerek a történet, miért nem adtam oda semmit. Amúgy tényleg mindenki önzetlen kedves volt. A csúcs az a nővérke volt, aki miután a gyermekorvos elrendelte a pótlást Törpinek, saját anyatejemmel este 11-kor kanállal tanított engem etetni nagyon kedvesen, ahelyett, hogy hozzánk vágott volna egy cumit, hogy pótolni kell. :D Szóval ilyen jótündérek is vannak.

üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Beneildi - jó ilyenek olvasni! Még van önzetlen emberség a világon ezek szerint!

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Márti, mintha nekem ő lett volna, sajnos sok időt nem töltöttünk együtt, de nagyon szimpi, kedves, türelmes volt. Mintha Gabinak hívták volna, de többet nem tudok. :(
Jó hétvégét!

mtunde
 
 

 
 

Sziasztok!

Én is írtam már többször, hogy mennyire kedves volt mindenki.
A csecsemős nővérek is, és az osztályos nővérek is, akik velünk anyukákkal foglalkoztak. Volt egy nővér, aki akkor éjjel volt, mikor én oda kerültem. Nagyon sokat kellett innom, és ugye nem mozoghattam, óránként jött éjjel és megitatott. De mikor pihentem, akkor is észrevettem, hogy ott van. Én is szerettem volna neki adi valamit, de nem vett el sem bombont, sem pénzt.
Viszont volt egy csecsemős nővér, aki nekem nagyon úgy tűnt, hogy azért kedves, mert elvárásai vannak, de én nem foglalkoztam vele.

Kép
Kép
susytunder
 
 


Ja még valami...
Nemrég téma volt az adókedvezmény. megkérdeztem a könyvelőt, és ez amiről én beszéltem létezik, és nem a gyerek/gyerekek után jár, hanem alacsony jövedelműeknek, és úgy tűnik a bruttó 91 000 ft alacsony, mert jár!

Kép
Kép
susytunder
 
 


Sziasztok!

Olyan jó olvasni, hogy ilyen jó fejek a nővérek. Megnyugtat.
Utólag is isten éltesse a ZSófikat!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!
Gratulálok az új babákhoz!
Babaúszásra mikortól lehet hordani a piciket?

Kép
nóri16
 
 


Sziasztok!
Gratulálok az új babákhoz!
Babaúszásra mikortól lehet hordani a piciket?

Kép
nóri16
 
 


Sziasztok!
Gratulálok az új babákhoz!
Babaúszásra mikortól lehet hordani a piciket?

Kép
nóri16
 
 


Nóri
Meg kell várni a 3 hónapos oltást, aztán lehet menni rögtön, ha nem lázasodik be a baba. Ha igen akkor meg kell várni amíg elmúlik.
Mi ha minden igaz akkor jövő hét végén kezdünk.

Kép
Kép
susytunder
 
 


Gabi, Rózsaág - nagy-nagy gratula a babákhoz! Jó egészséget és sok örömet nektek! Várjuk a beszámolót és a fotókat :)

Lehet, hogy butaság, de mi minden héten lefotózzuk a hasamat, mióta elkezdett növekedni. Tök jó visszanézni, hogy korábban milyen pici volt, pedig akko is milyen nagynak tűnt :)

dytke
 
 


Dytke,
Nem butaság :wink: Én is mindig csináltam képeket a pocimról, és nagyon jó most nézegetni, hogy nekem ilyenem is volt :D Ha lesz kedved, ide is feltehetnél egy képet :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Merre jártok lányok?? Jó idő van és mindenki élvezi a kertben, parkban, vízparton?? Azt mondta a tv 20 fokos a Balcsi, ki kéne már próbálni lassan. :D
Képzeljétek ma voltunk életünk első kéziedzésén. Utánpótlásra gyúrnak,de azért a 0-3 éves korosztály még számomra is durva. :shock: Viszont a Bernusnak nagyon jól ment, az edző is megláthatott valamit benne,mert sokat foglalkozott vele. Lehet hogy megvan a keresett sportunk?? Én nem bánnám, a Bernus (Sem :D ) ey nádszál, jót fog neki tenni egy kis edzés. :D

Susy- Monorra mentek?

Ági

Kép
iroko
 
 


Pocifotózás szerintem jó, amikor eszembe jutott, én is fotóztam, és most irigykedve nézem a régi képeimet, megitn kéne nekem egy olyan kis poci :wink:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm mindenkinek a drukkot és a sok-sok aggódást is!!! Itt vagyunk, minden rendben velünk! Ne haragudjatok amiért eddig nem jelentkeztem, de nem akartunk segítséget kérni a szüleinktől, ezért nagyon elúsztunk amióta hazajöttünk. Most kezd kialakulni a napirendünk.

Míra szombaton 13h 42 perckor született meg, 2900 gr-al és 53 cm-rel. Villámszülésem volt, de ezt majd leírom egy külön történetben ha igaz még ma este, vagy holnap. (bébifüggő)

Mankának üzenem, hogy megoldható szülői segítség nélkül minden. Amit javasolnék, hogy előre fagyasszon le ételeket és akkor könnyen veszik az akadályokat. ÉN paníroztam előre húst, sajtot, gombát, készítettem leveseket stb. Így nincs más dolgunk mint kiolvasztani.
Arra készülj Manka, hogy ha apára hárul minden, este előbb befog zuhanni az ágyba mint Ti. :wink: A párom rutinos, de teljesen elfáradt ő is. Legalább annyira mintha ő szülte volna Mírát.

Íme néhány kép Míráról. Az első szülés után 4h-val készült róla, a többi pedig ma. Bocs, de telefonnal fényképeztem és nem a legjobb minőségű. Az átméretezés miatt túl közeliek...

Puszi mindenkinek, még este, vagy holnap jövök a beszámolóval!

Kép


Kép

Kép

Kép Kép
rozsaag
 
 


Rózsaág, de jó végre tőled hallani, hogy jól vagytok! Már 4órásan is milyen kiegyensúlyozott ez a kislány! És csudaszép!
Bár várjuk nagyon a részletesebb beszámolót, azért csak foglalkozz a babával, mi ráérünk :wink:
danann
 
 


Rózsaágy! Jó, hogy újra itt vagy(tok)! Gyönyörű kislány Míra! Csak ámulok és bámulok! Várjuk az élménybeszámolót, ha ráérsz.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Rózsaág - Míra nagyon édes baba! Már nagyon vártam, hogy jelentkezzetek! Szopik rendesen? Laura, hogy fogadta a kishugát? Milyen volt a doki és szülésznő? Tudom, most nagyon elfoglaltak vagytok és tényleg első a család, de örülök, hogy írtál!!!!!!!

Pocakfotó - mi is készítünk, bár néha egy-egy hét kimaradt, de nagyon jó visszanézni a képeket!

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Rozsaag
Nagyon tündéri a kislányotok! Szívből gratulálok mégegyszer. Teljen nagyon sok örömötök Mirában.

Iroko
Igen, Monorra megyünk majd. Mi is kihasználjuk majd apával az uszit is és a szaunát is. Kiváncsian várom, hogy Kristóf mit fog szólni hozzá.

Kép
Kép
susytunder
 
 


Sziasztok!

Susy- Mesélj majd légyszi, kiváncsi vagyok!

Rózsaág-Nagyon örülök, hogy itt vagytok épségben, egészségben!! Gratulálok!!! Immár 2 Gyönyörű kislánnyal büszkélkedhetsz!
Mennyire lányos pofija van már most!
Minden apró nyilvános részletre kiváncsi vagyok ám! :D
Addig is Jó babázást! :D

Szfgabi- Hogy boldogulsz? Mi újság az apró emberkéddel?? :D

Ági

Kép
iroko
 
 


Szia Rózsaág:)! Míra egy kis tündér!!! Tényleg tiszta kislányos már most! Nyugodtan rendezgesd a kis, azaz NAAGY családod :wink: , mi megvárunk :) ! Szegény Apa :wink: !

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 


Rózsaág! DE szép kislány!
pihenjetek, legyetek együtt, ez most a legfontosabb, és a legjobb :)

Puszi

mtunde
 
 


rozsaag: mar nagyon vartam a hireket rolatok, csodaszep a kislanyod, o szerintem az az ujszulott, akirol, ha nem tudnam a nemet, akkor is latszik, hogy kislany, az arca olyan szep, olyan lanyos, bajos, kis finom
es hat a villamszulesert kicsit irigyellek :)

most megyek visszaolvasni mit is irtatok naptej ugyben mert kezd nagyon aktualis lenni, azt olvastam, hogy az egy ev alattira semmit nem szabad-kell kenni, hanem elkerulni vele a napot, a nagyobbacskakra mar johet a jo fenyvedo

nem konnyuek a napjaim, Abel nem olyan konnyu baba mint Eszter volt, es Eszter nem olyan konnyu (majdnem) 2 eves, mint Benedek volt,

Kép
Kép
Kép
bonca
 
 


bocsanat rosszul fogalmaztam, ill. nem pontosan, az 1 ev alattirol
bonca
 
 


szoval,felejtsetek el az elozo butasagot amit irtam :oops: :oops: :oops:

ti melyik plussz-nem kotelezo, fizetos vedooltast adattatok be- vagy fogjatok, a babatoknak???

Kép
Kép
Kép
bonca
 
 


Rozsaag - Míra gyönyörű kislány. Tényleg látszik rajta, hogy lány, olyan szép kis pofija van. Nagy-nagy gratula mégegyszer!

Pandácska - nem tudom hogy kell fényképet feltenni ide. Segít valaki? Előre is köszi.

Olyan furcsa, holnap reggel már a 28 hetes uh-ra megyünk. röpül az idő. És már csak egy hónapot dolgozok :) Aztán itthon nekiállok a varrásnak: takaró, ágyrácsra védő, meg mindenféle, tele vagyok ötletekkel :) Ma egy szoknyát varrtam magamnak, így megvan az első kismama szoknyánk is :)

A Balcsi tényleg meleg már, csütörtökön-pénteken ott voltunk céges tréningen, és volt, aki már fürdött benne. Mi csak nagyokat sétáltunk a jó levegőn :)

dytke
 
 


Rozsaag,
Csodálatos Míra :D Mégegyszer gratula, büszke lehetsz rá :D

Dytke,
Az üzi alatt amit éppen írsz, van egy olyan, hogy melléklet feltöltése. Ott lehet feltölteni képet, max 600*600-as lehet. Ha nagyon nem megy, szívesen segítek, ha elküldöd emailben.
Vendég
 


szia Rózsaág, gartulálok én is Mírához, igazán nagyon szép kislány! jó, hogy tettél fel fotót! töltsétek nagyon jól a napokat!!!!

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Rózsaág: gratulálok, Míra nagyon szép baba :D Nekem is kell megint egy ilyen pici...
Vendég
 


Rózsaág-Mira egy igazi kis hercegnő már most, igazán szép kisbaba!

Megpróbálok én is feltölteni egy fotót, igaz még nem a a legtutibb, mert uh-val készült egy hete, de nálam most ez a favorit, állandóan ezt nézegetem!

Kép
marcsi0503
 
 


Azt hiszem ez nem jött össze... :oops:

Még egy próba, aztán lefekszek!

Kép
marcsi0503
 
 


Na jó, inkább hagyjuk!

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
marcsi0503
 
 


Marcsi, ha gondolod, küldd át mailben, és felteszem ide, hátha nekem sikerül :)
Vendég
 


Rózsaág!
Csudaszép a kislányod!

Nóri!
Mi három hónaposan a második oltás után kezdtünk rögtön úszni. :D

üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Nem tudom tudjátok-e, hogy szerdán honvédségi nap lesz, emiatt a kórházban csak ügyeleti rendelés van. (Legalábbis a nőgyógyászati ambulancián biztosan, de gondolom akkor mindenhol.) A szerdai kismama-torna is elmarad emaitt.

Pandácska. Mindjárt megpróbálkozom a fénykép feltöltéssel, ha nem boldogulok, akkor majd kérek segítséget :) És köszi előre is.

Az uh-n minden rendben volt ma. Szépen nő a kis apróság, és már be is fordult :) Azt hiszem éreztem, hogy mikor, mert aznap egész nap mozgott, és hullámzott a hasam, meg folyton kinyomta valamilyét :)

Kép pocak május 8-án

dytke
 
 


Dytke,
Szép pocakod van :D
Vendég
 


Pandácska - köszönöm :oops:

dytke
 
 


Rózság!

Gyönyörű kislányod van! Gratulálok még egyszer!

Megjöttünk Kőszegről, szuper volt! Átugrottunk Auszrtiába is túráztunk egy nagyot (4km séta helyett 10km kőkemény túra lett belőle, de egész jól bírtam! :lol: ), jókat ettünk, nagyokat aludtunk és hiába voltunk a gyerekek nélkül, folyamatosan róluk beszéltünk, lestük a játszótereket stb.... De nagyon hiányoztak, úgyhogy nagyon jó volt hazajönni!

Márti
borossné becz márta
 
 


Sziasztok!

Dytke
Nagyon aranyos a pocakod, látszik, hogy kisfiú lakik odabent. :)
Azt mondják, kisfiús kismamáknak hegyesebb a pocak, a kislányosoknak pedig inkább gömbölyű. Lehet benne valami. :wink:

Márti
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Merre voltatok Ausztriába? Mi Augusztusba Keszthelyre megyünk és mi is át akarunk menni majd.

Tegnap mi a Margit szigeten voltunk, de Kristóf nem viselte túl jól. Először volt pesten, és a villamos a busz a kocsik mind-mind hangosak voltak neki. A szigeten végül megnyugodott és elaludt.
Lenne egy kérdésem. Bár jó meleg volt tegnap is, de igazán meleg majd csak ezután lesz. Lehet e vajon kisgyerek mellett klímát használni? :roll:
Szegényt úgy sajnáltam, még jó, hogy vittünk váltás ruhát, mert csurom víz volt rajta minden.

Kép
Kép
susytunder
 
 


Susytunder - Köszönöm :oops: Igen, sokan mondták már, hogy látszik, hogy kisfiú lesz. Lehet tényleg van ebben valami :)
Ha mentek Keszthelyre ajánlom, hogy nézzétek meg a Csigaparlamentet (csigakiállítás), ha még nem láttátok. Nagyon szép szerintem, érdemes megnézni. Csigaházakból van megépítve a parlament. Nekem nagyon tetszett.

dytke
 
 


Ja, szerintem nyugodtan lehet klímát használni, csak persze ne a babára fújja a hideget, és gondoskodni kell a megfelelő páratartalomról, mert ugye a klíma szárítja a levegőt.

dytke
 
 


Sziasztok!
Talán ma már lesz időm megírni a szülésem történetét és válaszolok a kérdésekre is .(Manka)
Köszönöm szépen mindenkinek a dícsérő szavakat. Szerintem is gyönyörű Míra! :oops: :oops: :oops:

Dytke!
Nagyon irigylem a pocakodat. Lehet furán hangzik, hiszen 1,5 hete még nekem is volt. Remélem hamarosan ismét a kismamák közé fogok tartozni. :wink:
A pocak formája semmit nem jelent. Mindkét lányomnál hegyes hasam volt. Mindenki 100%-ra mondta, hogy fiaim lesznek. :)

Szentpyr, Bonca, Mtunde és kedves többgyerekes anyukák!
Hogyan lehet jól csinálni mindent, hogy a nagyobbik gyerek legkevésbé sérüljön lelekileg? Borzasztó lelekiismeret furdalásom van amiért semmi időm sincs vele foglalkozni. Nagyon igényli és nem tudom mit tegyek. Pl. Egyik nap fürdés után (apa fürdette), kitalálta hogy én törölgessem meg + töröljem meg a nuniját. Amiből az lett, hogy Mírát tartottam az egyik kezemben amíg szopott, másik kezemmel pedig Laurát törölgettem + utána mesét olvastam neki(k). Olyan szörnyű érzés volt, hogy nem lehetek csak az övé? :cry: Mi a megoldás??? Ti hogyan vészeltétek át ezt az időszakot???

Köszi a válaszokat előre is!
rozsaag

Kép Kép
rozsaag
 
 


Rózsaág!

Nem egyszerű, nekem az a véleményem, hogy legalább akkora változás 2 gyerekes családdá válni mint szülővé az 1. baba érkezése után! Jó darabig számíthatsz rá, hogy a nagynak pont akkor lesz halaszthatatlanul szüksége Rád, mikor a kicsi fürdik, szopik,peluscsere van. Ez abszolut tudatos náluk, előfordul, hogy amikor lenne időd csak a nagyra, akkor meg Ő nem akarja a foglalkozást. Pár hét alatt megtanulsz majd bármilyen testhelyzetben és pozícióban fél kézzel fogva a picit szoptatni, közben mesélni a nagynak, inni adni neki stb. Ettől aztán a kicsi nagyon hamar igazi, alkalmazkodó gyerekké válik, neki nem lesz újdoság, hogy osztani kell a figyelmed, az időd kettejük között. Nekem az is újdonság volt, hogy már nem csak A gyerek igényeihez, hanem 2 picur igényeihez kell alkalmazkodnom, egy időre totál megszűnt minden, ami rólam szólt, kitöltötte a napomat az, hogy megfeleljek nekik, hogy ne csak érezzem, hanem éreztessem is a szeretetemet velük, hogy a nagy se érezze, hogy a kicsi miatt kimarad valamiből! Jó lenne, ha lenne segítséged, és (szigorúan a gyermekágy után!) csinálnál csak a naggyal közös programokat! ebbe éppúgy beletartozik a bábszínház mint a közös séta, vásárlás kettesben, mert ezekkel pontosan azt érezteted, hogy Ő semmivel sem kevésbé fontosabb Neked, mint a kicsi születése előtt volt.
Kitartást, hamarosan minden tekintetben összeszoktok! És kérdezz nyugodtan!

Márti
borossné becz márta
 
 


Rózsaág, én ugyan még csak egygyerekes anyuka vagyok, az sem túl régóta, ezért sokat nem tudok neked mondani, legfeljebb azt ajánlhatom, hogy próbálkozz meg egy hordozókendővel vagy babaerszénnyel, így legalább nem kell fél kézzel egyensúlyoznod a picit, egy kis gyakorlattal (állítólag, én még nem próbáltam, majd a következővel :D ) szoptatni is lehet így. Ettől persze még nem tudod kettéosztani magad, de talán kicsit egyszerűbb lesz egyszerre mindkettővel foglalkozni. Jópár oldallal korábban volt ilyesmiről szó, akkor írta valaki ezt a linket:
http://babakozelben.hu/index.htm
illetve itt is találsz még infókat (a teljesség igénye nélkül, és ha van időd netezni :wink: )
http://www.bohem-mama.hu/
http://www.hordozo.hu/
http://www.hotslings.com/s.nl/it.I/id.5/.f
danann
 
 


Ja, még ezt akartam, mint angol nyelvű oldal:
http://thebabywearer.com/
danann
 
 


Dytke
Egygondolat lemaradt tőlem, nem lakás klímára gondoltam, hanem autó klímára. Szerencsére jó hűvös házban lakunk, van olyan szoba, ahol egész nap süt a nap, és van olyan, ahol szinte csak estefelé. Télen jó, mert a napsütéses szobát választottuk gyerekszobának, így ott jó meleg van, nyáron pedig húzódunk a hűvösbe.

Rózsaag
Az én unokatesómnak is nemrég született második baba és ugyanaz a szitu mint nálatok. Ő úgy oldotta meg, ahogy danann írta, hordozókendővel, és szinte semmi fennakadás nem volt.

Kép
Kép
susytunder
 
 


rozsaag: amikor Eszterem megszuletett hasonloan nehez helyzetben voltam, nalunk ez szinte dramai volt, mert odaig Benedek korul forgott a vilag es o szinte "megorult" a valtozashoz, nekem akkor minden tobbgyerekes ismerosom azt mondta, hogy sok sok turelem, es torodes, a nagyobbik gyerkoccel, azaz, ha a iicsi engedi mondjuk alszik, szoval minden idot kihasznalva, mindent felreteve sok kizarolagos es plussz torodes a nagynak, millio turelem hozza...nehez volt mert a kicsi egy tunder volt, a nagy meg egy orjongo rosszasag, dac, stb. de azt mondtak, megterul es igy lett, nagyon nagyon jo testverek lettek, talan ennek koszonhetem, hogy igy szeretik egymast
nekem is nagyon nehez most, mindenki azt mondta, hogy 2rol 3 gyerekesse valni mar nem olyan nagy valtozas,.....haaaaat azert kisse megsokasodtak a teendok,
nehez hetvege volt delutanonkent, a siro Abelt folyamatosan a kezemben kellett tartani, ettol jol elfaradtam, de ugy ereztem nem csinalok semmit, hisz ott vart ram a mosogatnivalo stb. de Abelt nem lehetett letenni,aztan meg ejszakankent se mondhatnam, hogy huuu de ritkan kel...

Kép
Kép
Kép
bonca
 
 


Sziasztok!

Rózsaág! Bizonyos dolgoknál, pl amikor eszik Villő, és ő kezdte először, akkor Benének várnia kell, de ha pl Bene kezdi, akkor Villőt csitítgatom addig. Amikor halaszthatlan dolgok vannak, akkor rajtam is ott lóg valahogy Villő, miközben Benének segítek. Nálunk szerencsélre Villő már kezdetektől csak 4x evett napközben, így ezt Bene könnyen tűrte, ha akart valamit, igyekeztem azért valahogyan segédkezni, vagy mástól elfogadta a segítséget. (ha volt itt valaki), utána pedig igyekeztem kicsit Benével lenni. Úgy láttam, hogy ő nagyon ügyesen elfogadta, hogy 4-en vagyunk, ha megyünk, mindig jön Villő is, és ő is számon tartja. Néha pedig vannak közös, kettes programok vele. Vagy a játszótér, udvar végülis inkább miatt van, és nem Villő miatt.

Valamilyen szinten néha muszáj megváratni a nagyobbat, de soha nem húztam nagyon az időt, vagy amint mód nyílt rá, azonnal segítettem.

Az érzésed nagyon simerős. Nálunk azt vettem észre, sokkal inkább ez csak az én érzésem, ő nem érzi annyira háttérben magát. :) Illetve hamar alkalmazkodott.

mtunde
 
 


Sziasztok!

Én sajnos nemvagyok még kompetens nevelési kérdésekben. :?

Dytke - Nagyon helyes kis pocid van. Téged nézve egy kicsit megijedtem, ugyanis szerintem az enyém már most nagyobb. Mi lesz még később??? :?

Holnap megyünk apával a dokihoz afp eredményért és uh-ra. REmélem megint minden rendben lesz és talán meg is mutatja, mi van a lába között.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!

Rózsaág, Gabi!
Gratulálok az új családtagokhoz, örülök, hogy minden rendben van veletek! Én is szívesen olvasnék születés-történeteket, ha időtök engedi. :)

Lányok!
Én is nemsokára kétgyerekes anyuka leszek és már előre félek tőle... Most hallottam egy ismerősömtől, hogy az ő nagyobbik lánya elég rosszul fogadta a kistesót. Sírt, hisztizett, ordított, rugdosott mindenkit és mindenre nem volt a válasza. Csak az apjával csinált mindent és az anyukájával nem is foglalkozott, amitől az illető kiborult... Még csak egy hetes a kicsi egyébként. Most kezd normalizálódni a helyzet. Mit lehet tenni?

Még 2 kérdés:
Tena bugyi mennyire fontos? És miért? Nem elég, ha viszek több, régebbi bugyijaimat?
Használtatok szülés utáni haskötőt? Vagy hasleszorítót? Nem tudom mi a neve. Én még annó kölcsön kaptam egy gumisat és tök jó volt, de nem találok most sehol. Segítenétek, hol keressek és pontosan mi a neve?

Előre is köszi a válaszokat!

Ildi

Kép
Kép
kincsesi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?