Új privát üzeneted érkezett!

starlak,
igen, döbbente, hogy mennyire más a rendszer mindenhol!!!
Én csak azt nem értem, hogy ha a toxoplazmozis olyan veszélyes dolog tud lenni, mint a rubeola vagy bárányhimlő, akkor erre miért nem figyelmeztetnek az orvosok automatikusan?! A macska gyakrabban fordul elő az ember környezetében, mint egy rubeólás gyerek....

rekaorsi,
Grtaul a félidőhöz!! És a kiskukishoz is! :D

lanta,
ami a hajszálereket illeti, sajna nagyon csúnya az én combom is. Anyai örökség.... :? Lézerrel meg lehet csináltatni, de elég horror ára van. És csak akkor érdemes, ha már nem szándékozol többet szülni.

szeder - mennek a drukkok az UH-ra! De minden ok lesz!!! :D
Kérjjél képet!!!!!! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Na, most tudom folytatni...
Minyu, nem semmi a 4 babakocsi! Tényleg valami flottakedvezmény járna már :D
Nekünk is kettő van. Egy kétfunkciós mózeskosárral, téliesíthető lábzsákkal. Toma márkájú. Valaki vett ilyet, ugye? A másik egy esernyőre csukható kis kocsi, na, azt szeretném majd lecserélni egy kupolatetős, lábzsákos PC-ra.

Anyooka, hova mentek nyaralni??? Mi is készülünk, a jún. 30-i héten lesz szabin a férjem. Ha jól leszek, lehet Horvátországba megyünk, ha kevésbé, akkor Balaton. De ez igazából kb. előtte 1-2 héttel fog eldőlni....

Dorka, meló mellett még tanulsz is :shock: Nem semmi. Kitartás a szakdolihoz! Ügyes vagy, bizti menni fog!

Szita agyammal ennyire emlékszem.... remélem nem hagytam ki senkit.
Ja, hajszálerek nekem is pattognak a lábamban, kezembe. Tegnap voltam épp a homeos dokimnál és ő Rutascorbint ajánlott rá. Úgyhogy jövő héttől azt kezdem szedni.
Vas felturbózására meg Hipp Natalt fogok inni. Főként természetes összetevőkből áll (pl.: gyümölcsvelők). Remélem nem fog még jobban szorulást okozni :shock: .

Mindenkinek jó hétvégét! Márti, nektek jó "nászutat" Kőszegen!!! Mi jövő hétvégén tartunk gyerekmentes hétvégét! :D

Kép
Kép
netti77

Monee jó, hogy jelentkeztés és örülök, hogy minden rendben Veled!! Drukk majd a 4D-re Én azért kíváncsi vagyok ki lakik a pocidban :lol: :lol:

Szeder várunk!!! Minden rendben lesz!! :lol:

Anyooka megnéztem hova mentek szuper hely!! Lehet Mi is majd megengedünk Magunknak legalább egy hosszú hétvégét majd még meglátjuk!! Nagyon jó lesz Nektek!!! :lol:

Honey örülök, hogy túl vagy a toxo-s vérvételen és hogy már jobban vagy a tegnaphoz képest!! A hajszálér Nekem is anyai örökség, Nekem a csípőm alatt van, még végülis elbírok vele de ha több lesz akkor elgondolkodtató a beavatkozás.

Netti jó hétvégét Neked is :lol: :lol:

Kép
Kép
lanta

Tábli:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

De szép nap ez a mai!!! Tisztára lázban égek a délutáni 4D UH-ra! :D :P :D Remélem minden jól fog látszódni! :wink:

Eszike!
Jó hogy jöttél! Nagy gratula a kicsilányhoz! Úgy irigyellek az otthonlét miatt! Már én is nagyon várom, hogy elteljen ez a 4 hét és végre otthon lehessek! :roll: Az uncsitesó pedig irtó édi! Olyan kedvesek tudnak lenni!!!

Dorka!
Kitartás a sulihoz! Megcsinálod!!! :D :wink:

Márti!
Kettesben hosszú hétvége...?! Együttérzek veled! Nekünk is az jön!!! :D :P :D Kívánom, hogy nagyon nagyon jól sikerüljön!!!

Honey!
A hepatitis eredményemet én is üldöztem egy darabig. Az én eredményeimet is a dokibácsimnak szokták megküldeni, de a hepatitis eredményt az ÁNTSZ küldi ki (állítólag!) a bejelentett lakcím szerint illetékes védőnői körzetbe. És persze a bejelentett lakcímem nem ua. mint ahol lakom. Így nyomoznom kellett utána. De meglett! A lakcím szerint illetékes körzetben kallódott egy hepatitis lelet, amihez nem tartozott kismami! Na ez voltam én! De megvan és ez a lényeg. Úgyhogy szerintem hasonló helyzet lehet nálad is. A dokibácsim azt mondta AFP-t csak hepatitissel együtt vesznek le, a két lelet viszont máshonnan kerül elő. Hátha...?

Rékaorsi!
Örülök, hogy Te is előkerültél és hogy minden OK! Nagy gratula az utolsó félidő-átlépőnek!!! :D

Blúmi!
Miután elolvastam a hsz-edet hangosan el kezdtem röhögni! :mrgreen: Örülök, hogy a klotyón is eszedbe jutottam! :mrgreen: Sajna ezek a feledékeny-dolgok kezdenek borzasztó méreteket ölteni! :lol:

Lanta!
Igen! Nagyon várom mindkettőt: az UH-t is és a Balcsit is! Hétfőn mindent elmesélek!

Monee!
Megvagy végre! Már hiányoltunk! Néha azért jelentkezz, hogy minden OK!

Szeder!
Köszi! Jövök hétfőn! Neked is feljegyeztem egy drukkot ma 15 órára!

Petra!
Sajna nekem dagad már a lábam. :( Gondolom hízástól is és a víztől is. Amikor otthon vagyok próbálom sokat pihiztetni, felpolcolni. Ez van!

Hízás: Ahogy elnézem erőteljesen vezetem a sort itt köztünk. :cry: Ahogy Szeder írta én is próbálkozom..... kisebb sikerrel! Én csak éhes vagyok és szomjas és utána megint éhes és utána megint szomjas és ez tulajdonképpen így menne naphosszat, ha néha nem lenne közben dolgom, ami kicsit eltereli a figyelmemet a kajáról (és a nasiról!!!!)! Ha pedig csak gyümit és zöldséget próbálok enni, akkor éhen akarok halni és úgy érzem, mintha semmit sem ettem volna. :shock: Pedig nem szeretnék túl sokat hízni (ami persze már lehetetlen)!

Kép
Kép
konan

Képzeljétek , apa tegnap érezte elöször Flóra rugdosását! :D :D
Eddig a kis boszorka lapított, ha apa rátette a hasamra a kezét.
Tegnap színházban voltunk. Ahogy elkezdődött a darab Flóra hihetetlen püfölésbe kezdett. Mikor 20 perc után sem hagyta abba, megfogtam a férjem kezét és a hasamra tettem.
És végre ő is érezte!! :D :D Azt az arcot!!!!!! Örök életre lefotóztam a kis agyamba! :D
Mondanom sem kell, hogy onnantól kezdve nem is foglalkozott a darabbal. Végig a "hasamat" noszogatta, ha Flóra alábbhagyott a kalimpálással! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Petra köszönöm nagyon aranyos vagy, hogy örülsz :lol: :lol: :lol: Még Nekem sem dagad a lábam de attól tartok, hogy a nyár az nagyon durva lesz!!! Kornéliával télen voltam terhes mégis akkora lett a lábam, akkor mi lesz most a 40 fokos melegben! Bele sem merek gondolni!! Igen amit tenni lehet minél többet felpocolni!!!

Honey tök jó, hogy a férjed is érezte Flórát!! Mi is esténként játszunk a Mi kis tökösünkkkel! Annyira fura leírni még mindig nem fogtam fel, hogy kisfiú :):) Annyira imádom már most!!!

Kép
Kép
lanta

Honey!
Ez legalább annyira szép pillanat, mint amikor először éreztük mi a babát! Igaz? Én sem fogom soha elfelejteni azt az arcot, amikor a párom először érezte a babócát mocorogni! :D

Kép
Kép
konan

Sziasztok!

Lanta: örülök, hogy minden rendbe volt a baba szívhangjával :)

Toxoplazma: nekem eddig mind a két vérvételnél nézték, ingyen. A helyzet egyébként ugyanaz mint Starlarknál, gyerekkorom óta macska, gyümölcs a fáról, szeretem a tatár beafsteket, és negatív a toxoplazmám.

KOnan: jó balcsizást

Anyoooka: sajnálom, hogy nem javul a lábad :(

Honey: azért ez tényleg felháborító, hogy még az agykamra tágulatnál se merült fel. Meg hogy megint fizethetsz pluszba valamiért gondolom nem keveset.

Eszike: gratulálok a kislányhoz :)) Nagyon aranyos a kis unokaöcséd :)

Dorka: kitartás, menni fog :) Ügyes kismami vagy te is :))

Márti: nektek is jó hosszú hétvégézést :D

Rekaorsi: gratulálok a félidőhöz :)

Védőnő: ahogy olvasom, az enyém egész jó. Hallgat szívhangot, néz vizeletet. AZért ha nem csinálná lehet visszakérdeznék, hogy őt ugyanmár miért fizetik, mert azért, hogy a súlyom miatt piszkáljon azért köszönöm de nem jövök.

Monee: amikor 4D UH-n voltunk nekem se jutott eszembe megkérdezni a nemét, a párom kérdezett rá. Én annyira bele voltam zuhanva a monitorba, amin az arca látszott, hogy nem jutott eszembe.

Szeder: drukk a mai UH-hoz.

Petra: nekem egyelőre nem dagad a lábam, de lesem mindennap. Viszont marha hamar elfárad.

Netti: én is HIPP Natalt szeretnék inni, de nem találtam, hol lehet azt venni?

Nálunk is tegnap érezte először Apa Zalán rugdosását. Bár kis huncut, mert egy rúgás után abba is hagyta pedig addig randalírozott. :)

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Eszike, gratulálok a kislányhoz! Lassan mindenkinél eldől, hogy kisfiú vagy kislány bújkál a pocakban. :D

Nekem már kétszer is néztek toxoplazmát, igaz a második eredménye még nem jött meg. Nálunk kb. 2-3 hét alatt van meg az eredmény.
Állítólag egészséges embernél nincs igazán tünete és bajt sem okoz, de a magzatra veszélyes egy esetlegesen lezajló fertőzés. Aki egyszer már átesett rajta, az védettséget szerez, ugyanúgy mint pl. a bárányhimlőnél. Nekem negatív volt az első, tehát nem estem át rajta, ezért nézik megint, illetve majd később még egyszer. Nálunk azt mondták, hogy ez alapvizsgálatok közé tartozik.

Nálunk apa érezte először a babamozgást!! És neki azóta is szinte mindeg hajlandó rugdalózni egy kicsit. Már most apapárti a kis kukisom :lol:

Nekem ma iszonyatosan szúr, görcsölget az oldalam. Igaz, elég sokat kellett szaladgálnom. Remélem hamar elmúlik, mert alig bírok egyenesen állni.

Voltam fogorvosnál, és minden OK, nem kell a fogaimat bántani! Ennek a jó hírnek örültem nagyon.

Lanta, örülök, hogy minden ok veletek!

Rönééé

Kép
röné

Ja, délben elszaladtam a védőnőhöz. Jó fél órát bent voltam nála, de megint elfelejtettem megkérdezni, hogy tudunk e szívhangot hallgatni... Ez már ténylge feledékenység a javából. Végső soron mindegy, egész nap érzem a mocorgását, és nekem ez elég..

Rönééé

Kép
röné

Egész nap próbáltam bejutni ,de a rendszer v.miért nem engedte! :evil: Most sikerült végre.

Rékaorsi!
Gratulálok neked és utólag mindenkinek, hogy sikeresen túlvagyunk a félidőn :D :D :D

Már 1 hete levették a vért,de még nincs eredménye csak az Anti-D-nek, az negatív. Talán mostantól gyorsabb lesz az adatszolg.,mert most kötötték össze a labort a védővel,mármint interneten és így hamarabb lesznek eredmények. :wink: :roll:

Hétfőn írásbelizek, úgyhogy kérek drukkot. A hétvégén lesz párom 30 éves és lesz angy buli meg minden. Nemhiszem, hogy sokat tudnék majd előtte tanulni,na de hátha sikerül. az a baj, hogy folyton elalszom rajta.

4D-re csak 26-án tudunk menni,a férjem nem tudott hamarabb szabit kivenni,de lagalább meg lesz az 1. házassági évfordulónk ajándéka :lol: :lol: :lol: (pont az nap lesz)

Szeder, Konan!Megy a drukk az UH-hoz. Kérünk képet!!! :)

Honey!
Örülök,hogy a férjed is érezte Flótát. Én s efeléejtem el azt a pillanatot és arot sohasem :D

Kép
Kép
a.m.

Na mégegyszer: én se felejtem el azt a pillanatot és arcot sohasem :D

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Megjöttünk az ultrahangról!
Minden rendben, zárt a méhszáj és a méhlepény is rendben.
Adél baba nagyon nagy már :)
1 héttel nagyobb a koránál 25. hetes.
BPD: 65mm
FL: 48 mm
körülbelül 600 - 700 gramm.

Ami fontos számomra, hogy nincs barnázás teljesen rendben van a hüvelykenet is.

Éss a drága farfekvéses jelen pillanatban. Kértem is őt, hogy mozduljon el lentről, mert nagyon lent volt a fejecskéje és kellemetlenségeket okozott... :) no de azért nem gondoltam volna, hogy ilyen szófogadó és 180 fokos fordulattal meg is fordul :)
De így jobb nekem is, pár napja nincsenek is keményedéseim.. lehet ezért nincs?? Ez rejtély marad, de van ideje megfordulni.

Úgyhogy 3-4 hét múlva kell mennem legközelebb. Remélem, hogy nem lesznek panaszaim és nem kell orvoshoz rohangálnunk.

Láttuk 4 D -n is, olyan cuki volt a pofikája :) Kezd husos lenni.. kerekebb, mint korábban és az orrocskáját fogta éppen.

----fényképet nem kaptam, de nem is kértem. eszembe sem jutott.. hisz ez nem babamozi volt---- de a fejemben ott van, ahogy piszkálja a nóziját :)

Megyek rendet kell tennem a nappaliban és a konyhában is pakolásznom kell még egy picit.

Aki nem jönne jó hétvégét! Sok pihenést!!!

szeder74

Sziasztok!

Ne haragudjatok, ha most nem írok személyre szabottan, de már megint olyan sokat írtatok, hogy nem győzöm visszaolvasni.

Nálunk is menetrendszerűen szűrik a toxoplazmát, nekem eddig kétszer nézték és még fogják is, mert negatív vagyok (pedig szintén sok kutya-macska, tatárbeefsteak, kerti gyümi, zöldség stb van az előéletemben)
Vizeletet mindig néz a védőnő, szívhangot is rendszeresen hallgatunk dokival is, vele is. Ja, és én is Kaposváron voltam integrált szűrésen, tök ingyen, és még az útiköltséget is el lehet számoltatni. Szóval, érdekes ez az ország és még érdekesebb az egészségügy. Ahány (kór)ház, annyi szokás! :wink:

Gratulálok mindenkinek aki most tudta meg hogy milyen nemű babát vár!!!!!!!!!!! :D
Ahogy látom, már csak alig vagyunk néhányan akik még nem tudják a babó nemét. Pedig nekem legalább jövő hét péntekig várnom kell, mert akkor megyünk 4D-s UH-ra!

A HIPP Natal-ról én is sok jót hallottam, de azok vigyázzanak akiknek sok a savuk, mert a barátnőm azért nem tudta fogyasztani, mert égette a gyomrát.

KÉpzeljétek, rohamosan nő a hasam. Most már olyan nagy, hogy mindenki azt hiszi legalább hat-hét hónapos vagyok!! VVVVÁÁÁÁÁ, mi lesz még ebből szeptember ...... VÉGÉIG?????!!!!!!! :shock:

Valami még volt amit mondani, vagy kérdezni akartam, de ilyenkor természetesen nem jut eszembe!! Ti is ilyen szétszórtak vagytok? Lehet, hogy pont ezt akartam kérdezni?????? :lol:

Kép
nostawen

Sziasztok!!!!

Végre van megint netem, és most már talán akad időm is újra aktivan résztvenni a topicban. Nagyon sokszor eszembe jutottatok ám!

A visszaolvasás lehetetlenség, ezért csak tömören remélem, hogy mindenkivel minden a legnagyobb rendben van. Gondolom már jó sokan tudjátok, kisfiú vagy kislány tudatja az állandó rugdosással veletek, hogy bizony nemsokára útban van.

Mindenkinek rugdos már, ugye?
Első babások! Milyen érzés? Nagyon jó, ugyi? ÉS! Ez a mi privilégiumunk. A párjaink ha akarnák sem tudják meg soha, mennyire jó is ez...

Most puskáztam egyet a tábliból, hogy állunk nemek terén... aztaaaaaaaa már mennyien tudjátok!!!! Én sajna még mindig nem... De látom, már a tábliból is kiszorultam... :( :( :(

Na akkor most ennyit, maradjon holnapra is.

Kép
Kép
lolababa

Helló Csajok!
Mostanában este tudok csak jönni.Ma is be kellett mennem a munkahelyemre, és ez az egész hónap erről fog szólni. Aztán itthon meg a mosás-vasalás (első adag kisruha), pakolás, gyerekszoba rendezgetés. Na és pihenni is kellene.

Köszönöm szépen mindenkitől a gratulációt, igen lányt szerettem volna nagyon. És lányt is éreztem első pillanattól fogva. Szóval határtalan a boldogságom, és még fel sem tudom fogni igazán, hogy kiscsaj lakik odabent. Az orvostól 3-szor is megkérdeztem, hogy menniyre biztos. Azt mondta 100%, szóval remélem nem kukacosodunk be utólagosan...

Honey: irigyellek, én is már úúúúúgy várom azt a pillanatot, hogy APA megérezze a kislánya rugdosását. Este amikor ráteszi a kezét a pocimra, akkor abbahagyja a mozgolódást, mindig-mindig-mindig :cry:
Hogy bírják ezek a kis manócskák megkülönböztetni, hogy apa vagy anya teszi oda a kezét???? Ezt nem értem!

Szeder: örülök, hogy minden rendben van az UH-n. Nekem meg egy héttel fiatalabbnak mondták a babát tegnap. 534 gramm.

Nostawen: nekem is nagy hasam lett, és úgy látom, mintha napról napra nagyobb lenne. Komolyan, minden nap csak csodálom magam a tükörben! Na és szinte minden ember megkérdezi mikor szülök (melóhelyemen az ügyfelek, boltban a pénztáros) Érdekes, 1-2 hete még nem kérdezte senki.
Ma elég kellemetlenül éreztem magamat a nagy hasam miatt. Jobb oldalamon van a fejecskéje, és egyszerűen annyira feszíti az oldalamat, hogy csak na. Ma nem nagyon mozgolódott el onnan, így egész nap húzódik, fáj, nyom.

Kezem-lábam kicsit dagad. Inkább a kezemen vettem észre. És még alvás-pihenés után sem akar elmúlni.
Igyekszem idő előtt nem nagyon bedagadni, mert nem akarok itt feküdni a hátralévő kb. 4 hónapban felpolcolt lábakkal. Csak nem tudom hogyan lehet a dagadást megelőzni. Egyet hallottam: csökkenteni kell a sóbevitelt, mert az megköti a vizet a szervezetben.

Monee: örülünk, hogy jelentkeztél. Megy a drukk a 4D-hez. Biztos minden rendben lesz.
Nekem nem volt szerencsém arcnézegetés ügyben, mert Törpillám aludt a vizsgálat alatt, és nem akart megmoccanni sem. Így csak egy nagyon rossz szögből láttam az arcának az egyik felét. Nagyon édes pisze orra van. Meg a lábinkóját láttam, aztán mást nem nagyon.

Lolababa: nem szorultál ki a tábliból, Minyu biztos visszatesz. Csak voltak sokan a táblázatban, akik már jó ideje nem jelentkeztek, és őket kihagyta a sorból. Most, hogy jelentkeztél, biztosan visszarak.

Minyu: légyszike küldj nekem egy táblit az emilemre, mert az enyém is nagyon régi, és akarom jelölgetni az iwiwes bandát! Köszi
Ha nincs meg már a címem, akkor szólj!
Vendég

Szeder: örülök, hogy minden rendben van, Adél meg még bőven visszafordulhat :)

Lolababa: üdv újra köztünk, szerintem Minyu visszatesz simán a táblába, csak elég soka eltűntek mint szürke szamár az őszi ködben :)

Rugdosás: én egyelőre nagyon élvezem, imádom amikor mozog, bár ma egyszer-kétszer eltalálta a húgyhólyagomat, na az nem volt olyan jó.

Kép
kistiggrincs

blúmi :D:D
ez vicces! persze gondolom nekik nem az volt... mi még a marci által hozott kentucky szagot is gyorsan eltûntettük :)
a babakocsis dologba meg majd belejössz!!!! ne aggódj:)

rékaorsi!!!
grat, és üdv :) és tökjó a soma!!! nekem nagyon teccik, de marcim leszavazta, ahgy eddig kb mindent.... mi is így vagyunk a nevekkel, max nem lesz neki :P

eszike!!!
nagyon édes a sztori a barackkal!!!! simi is hasonlókat csinál, csak ô az egy évvel idôsebb kiadásban :) de naponta jön köszönni a pocaknak, sziiaa tessóóóm!! kis paskolás, majd puszik!!! simogatja, szeretgeti, annyira édes!!!! ja tegnap azt is mondta, miután jó éjt kívánt neki hoyg imáádlak kistesóm :) -hát maradjon csak így ez..... hhihihii
és együttérzek a meló miatt! a sóly miatt meg ne aggódj, a kiscsajok sokszor kisebbek is! mondjuk simi ált mindig kicsit kisebb volt a koránál, még most is, és tesóbébi meg kicisvel nagyobb. tuti túlnövi majd :)

nekem is az étvágyam rendesen megugrott..... állandóan gyümölcslevest meg jégkrémet ennék.....

netti!!!
végül maradt a minimál áras csaj, de azt megfogtam, és hétfôn megyünk is ügyvédezni!!! el sem hiszem, és túl lelkes vagyok hoyg teherként gondoljak a költözésre :) hajt a gondolat hogy nemsokára ott lakunk!!!

honey!
tök jó hoyg kézbevetted az ügyet és levetetted végül, nyugi most már! :)
és édes a színházi sztori!!! nekünk is nemrég ovlt az elsô marcinak! teccett neki újra:D

a.m.!!
jó kis hétvégltek lesz :) és zupi a hézassági ajándék is!! mi 28-án megyünk, én meg névnapinak fogom majd fel :D és mennek a drukkok hétfpre!!!!

szeder!!!!
szuper hoyg midnen rendben volt!!! és édes lehetett a kis pofija! én is nagyon várom hoyg arcot figylehessek már, most már olyan babásak, nem???

lolababa!
szia, gyere most már többször :) örülök h minden rendben veletek is!

lakás ügy nagyon haladni tánik, hétfpm szerzôdünk a vevôvel!!! úgy tánik szülinapomon fogok elôször az új lakásban ébredni, nem semmi kis ajándék lenne!!!! :)

na megyek,még vár egy teregetés is......ááááá
jóócak

KépKép

KépKép
bagzerka

Lolababa :)
Jaj, de jó, hogy elökerültél. Néhány oldallal odébb irtam, hogy aki sokáig nem ir, azt kiveszem a tábliból, de persze nem véglegesen, amint jelentkezik, visszakerülhet. Látod, te is benne vagy újra. :)

eszike :)
megy majd a tábli, még a nap folyamán!
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Szép hétvége!:)

Mindenki kint a szabadban?

Honey: azt a képet én se felejtem el, nálunk a nászúton volt, azóta már párszor megrugdosta :)

Lola: De jó hogy újra vagy! :D Bocs, tegnap a tescoban kicsit zombie üzemmódban működtem rendesen be se mutattalak titeket egymásnak a párommal. Hazaérve egésznap aludtam szinte :)

A vizesedés sajnos nálam is beindult, de erre edig is hajlamos voltam :x
De végre megérkezett a kismamipárnás csomagom. Tényleg nagyon szép, és milyen jó hogy nem a takarót kell végre gyűrögetnem :)
Bár apa aggódik hogy a kispaplan vékony lesz a Rizsinek :)

Kép

Kép
starlark

húúú, de pörög a topik :lol: :lol: :lol:
biztos mindenki nagyban hétvégézik, meg családozik...én is most jutottam ide. jó kis napunk volt. és ezeréve nem volt szabad vasárnapom, dejóó, most az volt.

najó megyek.

jaaa, azt elfelejtettem, de úgy tûnik a kicsinek lett neve, most tényleg 8) Mózes Benjámin:):)
asszem Minyu, kérhetem majd a legközelebbi táblázatba :)
kösziiii

na megyek, kedden remek cukor terhelés....alig várom...... :?

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzerka :)
Mikor mész kedden? A Fehérvári u-ra? Mert nekem azt mondta a dokim, hogy 2 nap kell menne, elsö nap megnézik hogy terhelhetö vagyok-e, és ha igen, másnap menjek és megint vesznek éhgyomrit+a cukros lötyiset. Nem fogadják el ilyenkor a januári leletemet, ami szintén éhgyomri volt? (Dabason elfogadták 3 éve) No, én kedden megyek sima szúrásra, és szerdán terhelésesre. Nem érsz rá akkor? (nekem szerdán mindenképpen be kell mennem egész napra...)
Táblit javitom :)

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Köszi csajok, jól esik, hogy nem felejtettetek el teljesen. ;)

Látom hétvégén mindenki kihasználta a jó időt, mi is csavarogtunk. Nagylányomat már le sem lehet állitani, egyfolytában menni kell vele. Azt hittem kicsit még ez várat magára, de nem úszom meg... mondjuk nem bánom, édes, ahogy totyog.

Minyu!
Köszi a táblivisszahelyezést. Ezek szerint, akik most benne vannak, mind aktiv résztvevők? Azta... jó nagy létszámú lett a banda. Szuper!

Amúgy azért nem jöttem, mert a netem (illetve a gépem) beadta az unalmast. Újra kellett az egészet telepiteni, mert tele lettünk kémprogramokkal, minek következtében ugrásszerűen megnőtt az adatforgalom, vele együtt peddig a számlám... (havi 4e helyett 14e) :? Szóval nem halogathattuk tovább.
A gáz csak az lett, hogy egy kontár csinálta először, aki nem pusztitotta le, csak felülirta a programokat. Szóval eltartott egy jó ideig, mire hozzáértő embert találtunk.

De végre úgy tűnik, minden szuper, kaptam jó kis virusirtót, meg kémprogramirtót, igy talán többet ilyen nem lesz.

Ahogy nézem már nem sokan vagyunk, akik előtt rejtve a baba kiléte... Tök jó, hogy a neveket is beirjátok. Én sajna még azt sem nagyon találtam.
Sokáig Maja tűnt befutónak (ha lány lesz), de bogarat ültettek a fülembe, hogy a vezetéknevünkhöz (Kollárovics) ez kicsit rövid, 3 szótagú kellene... Szóval most teljes gondban vagyok, nem igazán találok olyat, ami tetszene... Lehet, marad a Maja (vagy Lacika).

Starlark!
Nem is látszottál zombinak, csak kicsit fáradtnak. De én is az vagyok, úgyhogy maximálisan megértem. :)
Aludnék egyfolytában, amit Lolával megtehettem, de most pont miatta nagyon ritkán áll módomban... kellően hulla-alapjáraton működöm is miatta néha.

Készitek valami reggelit, amig kis hisztisem ad pár percet, és most már becsszó, hogy jövök, amikor csak tudok. ;)

Kép
Kép
lolababa

Jó reggelt!
Most csak egy gyors bekukk, mert nem otthon vagyok...
De muszáj jelentkeznem, mert megvan végre a kislányunk neve:

BIANKA
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Én túl vagyok a cukorterhelés felén... Volt első vérvétel, cukros lötty és most várom hogy mehessek vissza (10.30-ra :cry:) és vége legyen már ennek a szarnak. Bocs. :(
Voltam már nem terhesen is terhelésen, azt nem éreztem ennyire gáznak. Le kéne feküdni pihizni, de itt nincs hol, talán akkor könnyebb lenne. :?

Lola!

Figyu csak! Van egy nagyon kedves ismerősömnek kislánya, aki: Bartalovics Maja. Ez még rímel is a Ti nevetekre és szerintem szuper. A kiscsaj is egy tündér mellesleg. :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

A hétvége nagyon jól telt, bár nem igazán volt jó idő a Balcsinál. De ez mind nem számít....! Egész hétvégén nekem péntek volt! Ha őszinte akarok lenni nem is járt más a fejemben, mint a pénteki 4D UH-élmény! Lányok! Ez csodálatos volt! :P (És akkor még nem is mondtam semmit!) Hármasban voltunk a párommal és a kisfiammal! Mindkettőjüknek borzasztóan tetszett! Amikor kijöttünk Tamás csak annyit mondott: Hű! Anya! Én már nagyon várom a szeptembert! :P Ezzel mindent elmondott...! És hétvégén megszületett a kislánykánk (mert most már biztos, hogy kislány!) neve is: ANNA!
Minyu! Légyszi egészítsd ki a soromat. Köszönöm! Nem is húzom tovább, a képek:

Kép Bújok
Kép Annácska tappancsa
Kép Annácska besokallt. Lécci! Hagyjatok most már békén...!

Méretei alapján pénteken 23 hetes és 6 napos. Becsült súlya 660 gr. És GYÖNYÖRŰŰŰŰŰ!!!!

Kép
Kép
konan

Konan! Nagyon jók a képek. Az első, és a harmadik képen egy igazi hölgyet látok! Tényleg gyönyörű!!

Kép
blúmi

lolababa :)
igazán nincs mit, a többi eltünt báránykának is jár majd ez, ha elökerülnek! A táblisok asszem többé-kevésbé aktiv tagok, hetente 1x azért szerintem mindenki bejelentkezik.
Szerintem a Maja teljesen szuper a vezetéknevetekhez én sose néztem, kinek hány szótagos (volt osztálytársam pont azon filozofált, mikor megszületett a kisfia, hogy azért, mert nekik 4 szótagos a vezetéknevük, nem muszáj Pálnak elnevezni, hogy "röviditség" a kisfiú nevét. Igy lett Barnabás.) Enyémember viszont annó sztornózta az összes 3 szótagos fiúnevemet, mert nekünk csak 2 szótagos a vezetéknevünk, szóval, megértem, ha mégis hosszabbat kerestek. :)

konan :)
juj, tök jó képek!!! Én is rábeszéltem apát, igy jövö héten megyünk mi is.

Akik a 4D Genesisben voltak, mennyivel elöre kell bejelentkezni? És volt valaki 3 éves deddel "mozizni"? Szeretnék apájával kettesben menni, mert Nándi nem birja sokáig a fesztivált, lehet, hogy nem tudnánk lekötni 20 percre a figyelmét csak a kistesó nézegetésével, viszont anyum csak péntek du tud rá vigyázni...

monee :)
jaaaaj, azt a tunikát én is kinéztem ám a teszveszen, de ha már licitáltál, akkor nem licitálok rád :) Te licitálsz, ugye?

Kép
Kép
Kép
minyu

Jó reggelz Mindenkinek!

Hűű... nem vagyunk túl aktívak, most hogy megjött a jóidő! :D

lolababa - üdv újra köztünk! :D

a.m. - szupi házassági évfordulós ajándék!!!!

szeder - nagyon örülök, hogy minden ok! Jó nagy már a babó! :D Gratul a méretekhez is!
Képzeld, valami lehet a levegőben... mert egész hétvégén 1x sem keményedett be a hasam - pedig direkt magnéziumot sem szedtem be! :D

konan - jó kis élmény lehetett az uh!! :D Gondolom hogy "lebegtél" egész hétvégén! :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

minyu,

szerintem tanácsos 1 héttel elötte bejelentkezni - de ha mázlid van és te is rugalmas vagy időpontban, akkor 2-3 nap is elég.
Mehet a gyerkőc is. Minden az ő türelmén ymúlik! :D
Amúgy nagyon kedvesek , aranyosak a szonográfus hölgyek!!
De van egy fontos dolog!!!! Olyan lelkesek a szonográfusok, hogy maguktól nem hagyják abba a vizsgálatot!! Mindenképpen szóljatok rá 20 de max 30 perc után, hogy hagyja abba!!!! Nekem múltkor 45 percig csinálta és már én szóltam, hogy elég lesz, mert szegény Flórának duplája lett a pulzusa a vizsgálat végére... pedig ugye amúgy sem lassú. :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!!

Szeder örülök, hogy Minden rendben volt a kontrollon!!

A.m. megy a drukk az írásbelihez!!! Jól sikerült a párod szülinapi bulija??

Lola örülök, hogy újra itt vagy :) A Maja nagyon szép kis név!

Monee kitartás a terhelés másik felééig!!

Bagzerka örülök, hogy a Ti nevetek is megvan!!! Szép mind a kettő :)

Bejci Bianka nagyon szép név a keresztlányomat is így havják :):)

Konan gyönyörű kilányotok van!!! :lol: :lol: Örülök, hogy jól sikerült a hétvége és a választott nevetek is nagyon szép!!! :):)

Kép
Kép
lanta

Honey örülök, hogy hétvégén nem keményedett végre a pocid :lol: :lol:

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

Konan!

Gratulálok, szép a kicsi lány, már most!

Lola!

Jó, hogy visszajöttél!
Most nézegettem a táblát, azt hiszem, 5-en vagyunk szept.25-re kiírva és ebből 4-en 78-asok vagyunk! Tök érdekes, nem?

Dagadás-vizesedés:Óriási a tapasztalatom benne, 2x szültem júliusban, 1x októberben és minden alkalommal nagyon vizesedtem, főleg nyáron! Ami tuti:sok paradicsom és petrezselyem, minden reggel éhgyomorra 1 csésze csalántea (ez pluszban még a vasraktárakat is feltölti)+ a legújabb, ami nekem most nagyon bejön, a Bilace nevű étrendkiegészítő, ami feketeáfonya-kivonat és jó vízhajtó, és a visszerek kialakulását is kordában tartja! Kicsit húzós az ára, de szerintem megéri és kismamák is nyugodtan szedhetik! Ezen kívűl: bárki bármit mond, egyetek nyugodtan dinnyét, igyatok, amennyi jól esik (nagyon fontos a folyadék) és a sózást tényleg érdemes csökkenteni!

Mi pedig hazaértünk Kőszegről, szuper hétvégénk volt! Átruccantunk Ausztriába is, túráztunk egy nagyot (4km-es erdei séta helyett mondjuk a hiányos túristajelzések miatt 10km-es kőkemény túra lett belőle, de nagyon élveztem és egész jól bírtam)! Szembejött velünk egy profi hegymászó, ránézett a pocimra, ész azt mondta:"Ez igen! Ez aztán egészséges baba lesz!" Tök jól esett! :lol:
Jól időzítettünk, mert Kőszegen kistérségi nap volt, így aztán este musical-részleteket hallgattunk a kaposvári rokszínház társulatától, volt tüzijáték, utcabál...Jókat ettünk, nagyokat aludtunk. Nagyon jó volt! Csak a gyerekek hiányoztak nagyon, de Ők persze itthon teljes nagyszülői kényeztetésben részesültek, úgyhogy nekik is klassz hétvégéjük volt!

Márti
borossné becz márta

Minyu!

A fekete-fehérre gondolsz?
Azt tuti nem fogom megvenni, nekem a kék és a piros-fekete tetszik igazán. Egyébként megkérdeztem a csaj, végig jók a felsők, sokat nyúlnak.
Azért hezitálok (pedig szuper jók ezek a cuccok), mert nagyon szeretnék egy szopis párnát inkább, nagyon nehezen megy sokszor a kényelmes alvás, uh. inkább arra kéne gyúrni. Ma asszem meg is nézem mennyibe kerül és lehet hogy veszek egyet. Éjjel sem tudtam aludni. :(
Báááár az most jutott eszembe, hogy lesz a születésnapom éééés ezeket a felsőket fogom ajiba kérni. :)

Monee

Meggyőztem magam, licitálok. :D

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!
Úgy látom, tényleg mindenki kihasználta a meleget, és kiment a szabadba. Mi is ezt tettük, és akkorát túráztunk, hogy most úgy be vannak durranva a vádlijaim, és olyan fura megint ilyet érezni, olyan rég volt. Eger mellé mentünk 20 km-re, Felsőtárkánytól nem messze van egy kulcsos ház, 11-en voltunk, rajtam kívül még egy kismami, így sikerült lazára venni a túrát. Azért mi is végigcsináltuk amit a többiek, szombaton (ami tizenegynehány km volt) láttunk őserdőt is, ami nagyon klassz volt. Beszéltük is, hogy mindenhol milyen jó lenne, ha lenne őserdő. Vasárnap pedig kisvasutaztunk is. Bejártunk egy tanösvényt, sok szép érdekes virágot láttunk. Az is nagyon jó volt, mikor kifeküdtünk a fűbe egy fél órára pihenni. Bár az egyik lányból a pihenés végén 6, azaz hat darab kullancsot szedtünk ki. Na ezek után mindenki fóbiás volt, és mindenhol viszketett.

Konan!
Nagyon aranyosak a képek, szép kislány lesz belőle! Akkor ezek szerint a Te nevedet kapja meg végül?

Minyu!
Én mikor bejelentkeztem, már azon a héten hétvégén lett volna időpont, mert valaki lemondta, de rá 1 hétre hétvégén (vidékiek lévén) már tudtunk menni.
Viszont az tényleg igaz, amit Honey írt, hogy neked kell szólni, mert nekem is fél óráig nézte, és szóltam, hogy nem lesz már sok? És így 10 perc után még próbálta keresni az arcát, mert ugye nagyon rosszul feküdt a drágám, de 10 perc után abba kellett hagyni, mert mondta a szonográfus nő, hogy már kezd összemenni a méhem. Úgyhogy figyelj oda rá.

Szép neveket választottatok a bébiknek, Bejci a Tiétek különösen tetszik.

Nekem még szerencsére nem dagad a lábam, de kíváncsi leszek, később mi lesz. Viszont a hasam óriási tempóban növekszik. Sokan rá is csodálkoznak, hogy 1 hét alatt mennyit nő.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ja, azt szerettem volna még kérdezni. Aki már korábban szült. Ti mikor és hogy mentetek nyaralni? Akik akkor voltak pocakosak. Hívtak Görögországba nyaralni július 1-től 10-ig, de nem merem bevállalni. Egyrészt az 1 napos út miatt, másrészt a meleg, na meg ha van vmi, akkor onnan nem tudok „hazaugrani” csak úgy mint belföldről.
Ti többiek mikor mentek és hova? Be lehet vállalni egy külföldi utat? Végül is akkor még 2 és fél hónapom lesz hátra.
Köszi

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

ági,

mi az hogy összemegy a méhed? :shock:

Nekem az utóbbi hetekben alig nőtt a hasam. Vagy legalábbis én alig látom most. De az is lehet hogy már csak kezdem megszokni a látványt. :D

teszek fel pocakfotot. Lehet csatlakozni! :D
Kép 21+ 5 w

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

monee :)
nem, a virágos pántosra gondoltam, amire szombaton licitáltál :) (vagy legalábbis valaki monee85 névvel)

ági :)
nyaralás ügyben nem tudok nyilatkozni, én télen-tavasszal voltam kismami, és a végén 5 hetet kh-ban voltam, mert begörcsöltem a 33. héten. Én külföldi utat tuti nem vállalnék be, de csak mert besz.ri vagyok a korábbiak miatt.

ági, honeymoon :)
köszi az infókat uh ügyben. addig még megbeszéljük anyuékkal, hogy tudnak-e rá vigyázni, és meglátjuk, hogy lesz idöpont.

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!!

Most jöttem haza a védőnőtől.
Minden rendben van, a vérnyomás is és a vizelet is.
Meghallgattuk mi is a szívhangot Adélnál, jajjj olyan jó volt.. :)

Konan!
Nagyon édes a kislányod! Éss már neve is van! Nagyon tetszik az Anna név!!!

Köszi lányok, hogy gondoltatok ránk!

Honey!
Naa csak enyhülnek neked is a keményedések. Ez jó hír!!!

Dagadás:
háááát nekem is van.. de már nem csak a kezemen, hanem a lábaim is szoktak.. olyannak érzem magam mint egy felfújt lufi.
Én is hallottam a petrezselymet.
Eszem is, naponta 1 csokorral, ha nagyon gázul vizes vagyok!

ági!
nem semmi ez a túra... hát én nem bírtam volna.. én nem szeretek sétálni, de emelem kalapom előtted!!!
mi nem megyünk az idén külföldre, én nem mertem bevállalni!
évek óta nem voltunk a balatonon, de most oda megyünk.. június végtén.
Igaz már akkor a 31-32 héten leszek, de talán még élvezni tudom majd... bár nagyon nem szeretek máshol aludni, amióta kismama vagyok azóta 1-szer voltunk wellnesezni, de én már csak itthon tudok jól alukálni.
Meggondolandó külföldre menni, bár vannak nálam "vagányabb"kismamák, akik simán bevállalják. -én -fosti- vagyok ehhez..

szeder74

honey!
édes a pocid!
ÉS NE AGGÓDJ, hogy nem nőtt.. pont én is a 20-22 hétig nem éreztem volna, hogy nőne... mondtam is az orvosomnak, hogy félek, hogy miért lehet!
Tudod miért???
mert ebben az időszakban a belső szervei érnek, erősödnek, centire szinte semmit nem nőnek!
Akkora kő esett le a szivemről, amikor ezt mondta!
No és aztán az ultrahangon meg 24. hetesen 25. hetes méreteket produkált.
a 23-24 héten rohamosan nőnek megint.. utána meg ismét lelassul... olyan érdekesek ezek a dolgok :)

szeder74

Na azt hiszem visszaadtátok a kedvem a Majához. :)
Köszi mindenkinek!
Most már csak az kéne, hogy lány legyen... kisfiúnak azért mégsem lenne jó, akárhány szótagú... :D :D :D

Konan!
Tényleg tök jók a képek! Már én is alig várom a 4D-t, de elvileg júni 9-én megyünk csak.

Vizesedés... sajna az nagyon rossz, nekem szerencsém van vele, az előzőnél sem volt, és eddig most sem jött ki. Bár a nyári nagy melegben nem tudom mi lesz...
Homeopátiásan a következő "kegyszereket" javasolják, ha valakit érdekel esetleg:
Bovista 9CH napi 2x5 (duzzadt, éjjel zsibbadó ujj)
Natrium Chloratum 9CH napi 2x5 (fáradékony, sovány kismamiknak, boka, szemhéj, kéz, ujj vizesedésére)
Natrium Sulfuricum 9CH napi 2x5 (telt, hizásra hajlamos kismamáknak, láb, boka vizesedésére)

Ági!
Nyaralással kapcsolatosan magamból indulok ki, én nem merem bevállalni a külföldet. Sajna tesóm is 7 hónaposan szült, igy tudom, az esély megvan bármire, jobb az óvatosság. Bár minden évben megyünk Horvátországba, igy idén ez inkább elmarad, belföldön kerestünk valami jó kis helyet (Hajdúszoboszló lett a döntés), onnan könnyebben jutok haza gond esetén.

Én Lolával nem nagy melegben tavaly kb 7 hónaposan elmentem egy napra külföldre (Szlovákiába), de még az az autóút is elég szörnyű volt. Bár lehet, én is kényesebb vagyok az átlagnál... :oops:

Kép
Kép
lolababa

lolababa!
Maja! nagyon nagyon édes név. Az egyik barátnőmnek Maja a kislánya! és elbüvölő még kimondani is ezt a nevet! -most nem puncsoltam!-

A nővéred 7. hónapra szült?? Ha jól emlékszem Laura a fiatalabb ugye??
-enegem érdekel, hogy hanyadik hétre született a testvéred kislánya?? és milyen probléma adódott- persze, ha publikus-
- én ilyen érdeklődő vagyok a koraszülések miatt.. mert már rám is rám ilyesztett a doki, hogy nehogy koraszülésem legyen!
azért érdekel minden, ami ezzel a témával kapcsolatos!

szeder74

Röné!
Örülök, hogy minden rendben a fogaiddal!

A.m.!
Köszi a drukkot és viszont a vizsgához! A 4D UH gyönyörű ajándék és élmény lesz a házassági évfordulóra!!! :P

Szeder!
Köszönöm! Én is örülök, hogy Adéllal minden rendben és jól érzi magát odabent! :D Szépen növögetnek ezek a babucik! :wink: Nekem azt mondták, hogy Annácskának szép nagy pocija van! AC: 19,83 cm! :wink:

Nostawen!
Rólam is azt gondolják a pocakméretemről, hogy hamarosan szülni fogok. Mindenki azzal fárasztott a múlt héten, hogy biztosan jó nagy baba lesz. Hát, ez nem jött be! :wink: Teljesen normális méretű Annácska!!! A magzatvíz is norm. mértékű. Gondolom próbál a pocakom minél komfortosabb méreteket ölteni Annának! :wink:

Eszike!
Nálam is előfordul, hogy nagyon rosszul helyezkedik el a kiscsaj! :shock: Na, akkor kb. ilyen fejet vágok! Tegnap este pedig lehet, hogy abban a "rossz" pózban aludt el, mert sokáig nem akaródzott neki kimozdulni onnan! :lol: Nem túl kellemes...

Bagzerka!
Továbbra is mennek a drukkok lakásügyben! Nagyon szép nevet választottatok a kisfiatoknak!

Bejci!
A Bianka is gyönyörűűűű!

Lolababa!
Tud a névválasztás nehéz ügy lenni! :lol: De rátaláltok Ti is az igazira!

Monee!
De jó, hogy Te már túl leszel a cukorterhelésen! Rám holnap vár ez az élmény, ha jól látom Bagzerkával együtt! :evil:

Ági!
Kompromisszum született! A kislányunk Anna, és pedig Anikó. Mégsem ugyanaz! :lol: :wink:

Lányok! Köszönöm a képekkel kapcsolatos hsz-eket! Nagyon arik vagytok!
Honey!
Igen! Lebegtem és lebegek azóta is!!! :D :P :D
Szerintem nagyon szépen gömbölyödik az a BABA-LAK!

Kép
Kép
konan

Honey nagyon szép kis pocid van!!! Ja és most az enyém sem nőtt!! Teszek fel Én is képet!!!

21+4 napKép

Ági, Márti örülök, hogy ilyen jól sikerült a hétvégétek! Ügyesek vagytok ami a túrázást illeti!!! :)

Szeder örülök, hogy a védőnőnél is minden rendben volt!! :)

Kép
Kép
lanta

eszter,
néha nekem is olyan hülye helyen tud ücsörögni Flóra. Pénteken végig függőlegesen "ácsorgott". És amikor lefelé rugott, akkor úgy belenyilalt a hüvelyembe, hogy szinte csillagokat láttam. De aztán szerencsére "elmászott onnan. :D Most a köldökömet ostromolja.

vizesedés - szerencsére én eddig megúsztam... de 1-2 héttel mögöttetek játok. :?

szeder,
köszi az infót! Parázni nem paráztam, mert szerdán nézték a méreteit és minden az időpontnak megfelelő volt. De azért jó tudni az ilyesmit! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

lanta, cuki a pocid neked is! :D Igen, "korban" és méretben mi állunk legközelebb egymáshoz. :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Szeder!

A tesóm (hugom) nagyon korán (16 és fél évesen) szült. Akkoriban kezdett el fogamzásgátlót szedni, ezért nem is gondolta senki, hogy terhes lehet, talán emiatt is csak 6 hónaposan derült ki nála...
Elkezdett nyilni a méhszája, azért be akarták kötni visszatartára az infúziót neki, de megindult a szülés, igy már késő volt bármit is tenni.
Szerencsére egészséges kisfia született, ennek már 11 éve.
Mondjuk huginál alakult ki komplikáció, amit a mai napig nem tudnak, hogy esetleg a baba okozta-e (a terhesség igy hatott a szervezetére), vagy amúgy is kijött volna.
A szülés után ITP-s lett (vérképzési problémák miatt nem alvadt meg a vére, igy még fogat húzni sem mertek neki, nehogy elvérezzen), amit csak úgy tudtak megoldani, hogy végül ki kellett venni a lépét.

Én pont emiatt Lolánál is már 7 hósan mindenre fel voltam készülve, bizti, ami bizti. Egy tény. Azt mondják, hogy az a legjobb, ha koraszülött 7 hósan születik, vagy a végén. A legrosszabb, ha 8 hósan. Mert a tüdő fejlődése akkor indul meg (7 hósan), és az a jó, ha egy helyen tud befejeződni a művelet. Persze pocakban a legjobb, de inkubátorban is tökéletesen egészséges tud lenni.

Hát ennyi a történet, remélem senkit nem ijeszt meg, nagyon ritka (1:10000), hogy igy alakul.

Kép
Kép
lolababa

sziasztok lányok!
mindig olvaslak ám titeket, de ritkán vagyok aktív :)

örülök, hogy mindenki jól van, és gömbölyödik.

abban tudtok segíteni, hogy a mh-en milyen papírokat kell leadniuk, ha elmegyek táppénzre?én vagyok az első kismami és félek h. valamit elszúrnak...

Kép
winona

Honey!
A hosszú UH után mondta a doki, hogy be kell fejezni a mozizást, mert már kezd összemenni a méhem. Gondolom és remélem, ez csak akkor volt, és átmeneti. Persze azóta mondom, hogy sokat nőtt a pocim, így gondolom a méhem is.
Nagyon szép formás a pocakod!

Köszi Minyu, Szeder, lolababa a nyaralás témát. Én is így gondoltam, hogy a külföldet nem merem bevállalni. Amúgy nem volt olyan megerőltető a túra, mert előtte is állandóan túráztunk/unk. De az jó volt, mikor jöttek velünk szembe, és nézték a pocimat, hogy én így túrázok. A párom rögtön büszkén ki is húzta magát egy vigyor mellett.
Így arra gondoltunk, hogy a Zemplénben már rég voltunk, ott hűvösebb is lesz, mint az Alföldön, és sétálni, nézelődni ott is lehet.

Lolababa!
Nekem a Majáról, a Maja a méhecske jut eszembe, sokat néztem gyerekkoromban, olyan kis aranyos az a méhecske. Úgyhogy bizti a lányka is az lesz, ha végül kiderül a neme és valóban lány.

Eszike, Konan!
Nekem is nagyon gyakran lent van, és olyan rossz. Tegnap este már majdnem sírtam is miatta, annyira fájt, ahogy lent van. Időnként kérlelem, hogy jöjjön feljebb, és van, hogy hallgat rám. Miért jó a babáknak ha lent vannak, miközben a köldöknél már nagyobb a hely? Ez rejtély számomra.
Bocs Konan. Tényleg, Anikó vagy, csak olyan egyforma a két név. :oops:

Lanta!
Szép méretes a te pocid is. Olyan igazi kismamis.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?